Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσακια!

--Χθες παρηγγειλα κουρτινα για το δωματιο του μπεμπουλη κ του πηρα 2 ζευγαρια σεντονακια για την κουνια απο καταστημα με λευκα ειδη.Σεντονακια κ κουβερτουλες για λικνο δεν βρηκα.Αυτα τα βρισκεις μονο σε καταστηματα με μπεμπε;

Εχετε ακουσει αν επιτρεπεται να κοιμιζουμε τα μωρακια με κουβερλι ή παπλωματακι;

--Εχω αρχισει να σκεφτομαι τι χρειαζεται η βαλιτσα μαιευτηριου.Νομιζω πως μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη πρεπει να την εχω ετοιμη.(με πητ 23-10)

Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι όλα τα παπλώματα και τα μαξιλάρια είναι για άνω των 12 μηνών.

Τα κουβερτάκια είναι οκ... αν και νομίζω ότι για τις πρώτες μέρες ή και μήνα ένας υπνόσακος θα είναι αρκετός. Ευτυχώς δε θα έχει μπεί και για τα καλά ο χειμώνας όταν γεννήσουμε ;)

Μεγειά τα ψώνια :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανναστ καλα να περασεις!!!!

Παπλωμα λενε οτι ειναι επικυνδινο τον πρωτο χρονο μην πνιγει το μωρο. Πλεκτη κουβερτουλα για λικνο μας ειχαν παρει απ τα Beneton.

Μαριουλα μου καλοσηρθες στον χαπακοκοσμο! Μη μου πεις οτι δε νιωθεις μια ασφαλια τωρα?

Μις Καραμελ συμφωνουμαι απολυτα και στα νταβαντουρια αλλα και στη βαλιτσα! Εγω σκευτομαι, αφου ξεχωρισω τα ρουχαλακια της μικρης που θα βαλω τωρα στον μικρο, να βρω ενα χωρο (μαλον παλι συρταρι) και να βαζω μεσα οτι βρησκω που θα θελω να παρω μαζι μου, για μενα και τον μικρο, χωρις ανχος. Για τις πιο ανχοδεις μανουλες, το να κανουν μια λιστα, δικια τους, οχι νοσοκομειου, βοηθαει πολυ! Θηλαστρο λες για μονιμα ή για την αρχη? Γιατι ειναι ευκολο να πεσεις στην παγιδα του "ελενχω ποσο τρωει τις πρωτες μερες" και να εχετε συνχηση θηλων, χωρις λογο, ή και μειωμενη παραγωγη! Θα σου προτηνα, αν ανχονεσε, να κανεις την ερευνα αγορας σου (πιο θες, που το πουλανε, τιμη) ωστε αν ειναι, τελικα, απαραιτητο να στηλεις καποιον να το παρει. Αν και απ οσο ξερω, τα θηλαστρα, τα μπιμπερο και η πιπιλες, το πρωτο 2μηνο, κανουν πολυ πιο δυσκολο τον θηλασμο και τη ρυθμηση της παραγωγης σου.

Τα νεα μας! Αγορασα μια πισινουλα (3μετρα διαμετρο, υψος νερου 70 εκατοστα περιπου), παρασκευη πρωι την εστησε ενας φιλος και το απογευμα ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ για 10 μερουλες!!!! Χθες πλατσουρισαμε και δροσιστηκαμε απιστευτα και σημερα, φυσικα, κανει πολυ... δροσια για να μπουμε ΧΑΧΑΧΑ. Αργοτερα θα ερθουν στην πολη μας και τα πεθερικα για μερικες μερες και ευτιχος θα μεινουν σε ξενοδοχειο! Το καλυτερο ομως για μενα ειναι οτι κοιμαμαι πανω απο 3-4 ωρες! Μαλον δεν ανχονομαι μη σκοτωθει η μικρη, εχω αλλον να ανχονετε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ανναστ καλα να περασεις!!!!

Παπλωμα λενε οτι ειναι επικυνδινο τον πρωτο χρονο μην πνιγει το μωρο. Πλεκτη κουβερτουλα για λικνο μας ειχαν παρει απ τα Beneton.

Μαριουλα μου καλοσηρθες στον χαπακοκοσμο! Μη μου πεις οτι δε νιωθεις μια ασφαλια τωρα?

Μις Καραμελ συμφωνουμαι απολυτα και στα νταβαντουρια αλλα και στη βαλιτσα! Εγω σκευτομαι, αφου ξεχωρισω τα ρουχαλακια της μικρης που θα βαλω τωρα στον μικρο, να βρω ενα χωρο (μαλον παλι συρταρι) και να βαζω μεσα οτι βρησκω που θα θελω να παρω μαζι μου, για μενα και τον μικρο, χωρις ανχος. Για τις πιο ανχοδεις μανουλες, το να κανουν μια λιστα, δικια τους, οχι νοσοκομειου, βοηθαει πολυ! Θηλαστρο λες για μονιμα ή για την αρχη? Γιατι ειναι ευκολο να πεσεις στην παγιδα του "ελενχω ποσο τρωει τις πρωτες μερες" και να εχετε συνχηση θηλων, χωρις λογο, ή και μειωμενη παραγωγη! Θα σου προτηνα, αν ανχονεσε, να κανεις την ερευνα αγορας σου (πιο θες, που το πουλανε, τιμη) ωστε αν ειναι, τελικα, απαραιτητο να στηλεις καποιον να το παρει. Αν και απ οσο ξερω, τα θηλαστρα, τα μπιμπερο και η πιπιλες, το πρωτο 2μηνο, κανουν πολυ πιο δυσκολο τον θηλασμο και τη ρυθμηση της παραγωγης σου.

Τα νεα μας! Αγορασα μια πισινουλα (3μετρα διαμετρο, υψος νερου 70 εκατοστα περιπου), παρασκευη πρωι την εστησε ενας φιλος και το απογευμα ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ για 10 μερουλες!!!! Χθες πλατσουρισαμε και δροσιστηκαμε απιστευτα και σημερα, φυσικα, κανει πολυ... δροσια για να μπουμε ΧΑΧΑΧΑ. Αργοτερα θα ερθουν στην πολη μας και τα πεθερικα για μερικες μερες και ευτιχος θα μεινουν σε ξενοδοχειο! Το καλυτερο ομως για μενα ειναι οτι κοιμαμαι πανω απο 3-4 ωρες! Μαλον δεν ανχονομαι μη σκοτωθει η μικρη, εχω αλλον να ανχονετε!

Βρε εγώ δουλειές δεν έχω και σίγουρα θα το θηλάζω, απλά έχω ακούσει διάφορα για μπλοκάρισμα γάλακτος και μικρές ποσότητες που το θήλαστρο βοήθησε και κάτι τέτοια!

Προσωπικά καμία εμπειρία δεν έχω και δυστυχώς ούτε η πεθερά μου μπορεί να με βοηθήσει γιατί όταν γέννησε της είχαν πεί διάφορες μπούρδες ότι το γάλα της είναι νερό και δε θα χωρταίνει ποτέ το μωρό, οπότε ποτέ δε θήλασε.

Η μάνα μου πάλι δε θυμάμαι να έχει πρόβλημα και σίγουρα με θήλαζε μέχρι τον 6ο-7ο μήνα το λιγότερο αλλά δε την έχω κοντά μου:cry:.

Το θήλαστρο θα χρησιμεύσει μόνο για να αφήσουμε το παιδί στην πεθερά να πάμε κάπου με τον άντρα μου ή για τίποτε επείγον, οπότε δεν ψάχνω τίποτα σούπερ ντούπερ έτσι και αλλιώς.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοιλιτσες τι κανετε??? και εγω ξενυχτισμενη ειμαι αλλα για αλλο λογο...δειτε τι επαθα χθες,με επιασαν πονοι!πονοι πολυ δυνατη χαμηλα στην κοιλια κ πισω στην μεση δεν εκανα τιποτα να περασουν μετα ειδα οτι οχι απλα δεν περναγαν αλλα συντομευαν κιολας λεω μεσα μ εχω ασχημο ιστορικο δεν πρεπει να το αφησω ετσι!πηρα λοιπον τηλ τον γιατρο μ στην ροδο αλλα τι να μ εκανε κ αυτος ο καημενος απο εκει μου ειπε να τερξω στο νοσοκομειο να με δουν αναγκαστηκα λοιπον πηγα στο νοσοκομειο εδω στο νησι μ πηραν τηλ τον γυναικολογο (ηταν περιου 2 η ωρα τη νυχτα) και ηρθε με ειδε απο κατω δεν ειχα καθολου διαστολη (παλι καλα ) μου εκανε υπερηχο και μου εβαλε και αυτην τη ζωνη στην κοιλια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και ειδε οτι ειχα συσπασεις καθε 5 λεπτα, μου εβαλε εναν ορο και μετα απο λιγο εφηγαν τα παντα λες κ δεν πονεσα ποτε:Pφοβηθηκε ειπε οτι αν αφηναμε τις συσπασεις να συνεχιστουν θα εκανα διαστολη και στην συνεχεια θα ερχοταν και η γεννα!!!:shock::shock::shock:παλι καλα δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο ηταν πολυ νωρις για γεννα λιγες ελπιδες θα ειχε να ζησει το μωρακι...οταν τελειωσε ο ορος μ ειπε να παω σπιτι κ να ειμαι ξαπλα τις πρωτες μερες κ μου εγραψε κ κατι χαπακια να τα περνω 3 φορες την ημερα ειναι για να μην με ξανα πιασουν συσπασεις λεει.... αυτα τα νεα μου φιλες μου...α κ κατι αλλο το μωρακι ειναι 1110 γραμμαρια μιας που μ εκανε υπερηχο μου ειπε κ το βαρος του...

Πωπω Μαριούλα μου!!Τέλος καλό όλα καλά!!!Αφού το προλάβατε και παίρνεις τα χαπάκια σου τώρα μην αγχώνεσαι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Βρε εγώ δουλειές δεν έχω και σίγουρα θα το θηλάζω, απλά έχω ακούσει διάφορα για μπλοκάρισμα γάλακτος και μικρές ποσότητες που το θήλαστρο βοήθησε και κάτι τέτοια!

Προσωπικά καμία εμπειρία δεν έχω και δυστυχώς ούτε η πεθερά μου μπορεί να με βοηθήσει γιατί όταν γέννησε της είχαν πεί διάφορες μπούρδες ότι το γάλα της είναι νερό και δε θα χωρταίνει ποτέ το μωρό, οπότε ποτέ δε θήλασε.

Η μάνα μου πάλι δε θυμάμαι να έχει πρόβλημα και σίγουρα με θήλαζε μέχρι τον 6ο-7ο μήνα το λιγότερο αλλά δε την έχω κοντά μου:cry:.

Το θήλαστρο θα χρησιμεύσει μόνο για να αφήσουμε το παιδί στην πεθερά να πάμε κάπου με τον άντρα μου ή για τίποτε επείγον, οπότε δεν ψάχνω τίποτα σούπερ ντούπερ έτσι και αλλιώς.

Εγώ λέω να μην πάρω θήλαστρο!!Αν μου χρειαστεί στην πορεία θα το πάρω!!Αλλά απ'ότι ξέρω στα ιδιωτικά μπορείς να νοικιάσεις θήλαστρο άν χρειαστεί (δεν είμαι και 100% σίγουρη γι'αυτό - κάπου το έχω διαβάσει)!!Αλλά στην τελική όπως είπες αν το χρειαστούμε στέλνουμε κάποιον και μας παίρνει ένα!!!;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Όντως τα παπλώματα και τα μαξιλάρια είναι για μεγαλύτερα μωράκια δεν κάνουν για νεογέννητα!!!Εμείς δεν πήραμε παπλωματάκι, μόνο μια κουβερτούλα πικέ και θα πάρουμε και μια πιο χοντρή!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μαριούλα ευτυχώς που το πρόλαβες!!! Ευτυχώς που έσπευσες το νοσοκομείο, εγώ πολύ φοβάμαι πως στη θέση σου θα έλεγα "Δεν είναι τίποτε, μέχρι άυριο θα περάσει" και θα κατέληγα να γεννησω στο σπίτι! Δυστυχώς την έχω την ξεροκεφαλιά...

Μις Κάραμελ εγώ θυμάμαι πως είχα πάρει ένα φτηνό χειροκίνητο θήλαστρο μόλις είχα βγει από το νοσοκομείο όμως εκεί μου είχαν δείξει πώς να βγαζω το γαλα με το χέρι και ομολογώ πως μου φάνηκε πολύ πιο ευκολη διαδικασία και πολύ πιο γρηγορη. Απο κει κι έπειτα δεν το χρησιμοποίησα καθόλου, ούτε μετά στη μικρή και δεν ξέρω καν που το έχω!! Με το χεράκι μου άδειαζα πολύ καλύτερα ενώ το θηλαστρο άφηνε λιμνούλες γάλακτος μέσα που μετά πέτρωναν και έκανα πως κι αμαν να τις ξεπετρώσω με μαλάξεις και ζεστο νεράκι!!

Από πέτρωμα σε πέτρωμα πηγαίνουμε... Δυστυχως τα χει κι αυτα ο θηλασμός!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εμενα μπλοκαρε λογο υπερπαραγωγης τις πρωτες 10 μερες και πηγενα τουαλετα και εβγαζα λιγο με ζεστο νερο και μασαζακια οσο ειμουν στο νοσοκομειο. Οταν πηγαμε σπιτι δεν μπορουσε να πιασει σωστα απ το πολυ πρισμενο στηθος (που να ειχα και μεγαλο) και εβγαζα ελαχιστο (ητε με 1 θηλαστρο σαν βεντουζα και πεταγα το λιγο που τραβαγα, ητε με το χερι). Απλα θελει προσοχη μην αυξισεις παραπανω την παραγωγη, αντι να στρωσει σιγα σιγα. Αν θες μπες στο φορουμ του Παρεντς που εχει λυσεις για καθε προβλημα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Όντως τα παπλώματα και τα μαξιλάρια είναι για μεγαλύτερα μωράκια δεν κάνουν για νεογέννητα!!!Εμείς δεν πήραμε παπλωματάκι, μόνο μια κουβερτούλα πικέ και θα πάρουμε και μια πιο χοντρή!!!

Εγω πάντως τα μικράκια μου όταν ήταν νεογέννητα τα είχα τυλιγμένα με πανούλα και κουβερτούλα κι έτσι κοιμόντουσαν κι αργότερα στην κούνια τον βαρύ χειμώνα έστρωνα κουβέρτα και σεντόνια και ρύθμιζα τη θερμοκρασία προσθαφαιρώντας μερικά καθώς λένε πως το μωρό χρειάζεται πολλά σκεπάσματα για να μπορούμε να ελέγχουμε βγαζοντας ή βάζοντας. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα. Το παπλωμα είναι βαρυ σκέπασμα και μπορεί να πάθει θερμοπληξία. Δεν το χρησιμοποίησα καθολου καθως στο χρονο και τα 2 είχαν πάει σε κρεβάτι.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τί κάνετε κορίτσια;;

Marioula πως τη γλύτωσες παιδάκι μου;;άγιο είχες!!!εγω το μόνο που έχω είναι κάτι πόνοι σαν τους κοιλιακούς κι αυτοί όταν ξαπλώνω ειδικά το μεσημέρι μετά το φαί..

Tatum ήρθε ο μπαμπάκας σας;;;;καλως όρισε!!σας κάνει κρύο,ε;;εμάς εδω βροχή αυτή τη στιγμή..ωραία είναι η καλοκαιρινή βροχούλα...σπάει κι η υγρασία..

Θήλαστρο έχει η συννυφάδα μου άμα χρειαστώ οπότε δεν αγχώνομαι απο τώρα..παπλωματάκι νωρίς δεν είναι;έγω όλα με κουβερτούλες τα θυμάμαι (τα δικά μου τ'ανήψια) και με έλεγχο όπως είπε και η Nemina βάζανα και βγάζανε οι αδερφές μου..και κοντά στο καλοριφέρ όσο γίνεται για να έχει ζέστη..

Παλιό-μανούλες το στήθος μου μου φαίνεται ξανάρχισε να πρήζεται και να πονάει....You know...όπως με την περίοδο...αυτό συμβαίνει θα το έχουμε ως το τέλος;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Κάπου είχα διαβάσει ότι τα τελειόμηνα νεογνά είναι στη φυσιολογική τους θερμοκρασία στους 16-22 (23-25 C νόμιζα ο βλαξ!)

Αν όντως ισχύει αυτό λογικά τα ντύνεις όπως ντύνεσαι και εσύ (εκτός αν είσαι πολύ πολύ κρυουλιάρα)

Αν κρυώνει λίγο το μωρό θα γκρινιάξει φαντάζομαι ενώ αν ιδρώνει κινδυνεύει και να αρρωστήσει... εε????

Ρωτάω η άσχετη μη κάνω καμιά πατάτα!!!

Εμένα πάντως μετά τον 1ο μήνα μου έβαζε η μάνα μου γάντια σκούφο και μπουφαν και με άφηνε να παίζω στα χιόνια (στους -20 με -25 λογικά) άρα το κρύο δεν υπάρχει λόγος να το φοβάται κανείς.

Από την άλλη κλειστοί ζεστοί χώροι με λίγο έως και πολύ κόσμο, μου δημιουργούν μια ανησυχία!

Μιας και το ψάχνω το θέμα ακόμα σας παραθέτω ότι βρίσκω:

http://fsid.org.uk/page.aspx?pid=424

http://www.babycenter.ca/baby/safety/babywarmallwinter/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Απο θερμοκρασιες δεν εχω ιδεα! Παντος η παιδιατρος που ειχαμε στη μεσσηνια μας ειχε πει να τσεκαρουμε αν κρυωνει-ζεστενετε απ το σβερκακι (οχι απο χερια-ποδια που κανουν εδω οι γιαγιαδες και ειναι πιο κρυα στα μωρα) και δοκιμαζοντας το και πανω μου ισχιει! Κι εμενα μπορει να μη με βγαλαν με -20 (που να το βρουν) αλλα με βγαλαν στα χιονια ημερων και με βγαλαν και απ το καροτσι να μου βγαλουν φοτο (ο πατερας μου με εναν θειο μου).

Πιθανον το εχω ξαναπει... Τι μικρη μου την εβγαλα παραμονη πρωτοχρονιας (ξανθη, βορια ελλαδα) 6 ημερων και συνεχισα να την βγαζω, οποτε ενιωθα εγω καλα και δεν εχει αρρωστισει! Μεχρι και βροχερη μερα σε μαρσιπο (πριν κλισει μηνα) και απλα αγορασα ομπρελα, οταν χριαστηκε... το τι ακουσα απο περαστικους, φυσικα, δεν περιγραφετε!!! Τα ιδια θα κανω και με τον μικρο, ποσο μαλον που θα γενηθει φθηνοπορο και οχι χειμωνα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα κοιλιτσες μου τι κανετε? σημερα κλινω εβδομαδα ειμαι 28 εκριβως! αν δεν κανω λαθος ειμαι η πιο μικρη σε εβδομαδες εδω μεσα??? σας ευχαριστω παρα πολυ ολες τις κοπελες για τις ευχες σας ειμαι καλα τωρα δεν ποναω καθολου:Pγια το παπλωμα εχω ακουσει κ εγω οτι καλο ειναι να μην το βαζουμε στην αρχη και προς το παρων δεν εχω παρει ουτε ενα μονο κουβερτουλες εχω καμποσες...θηλαστρο ειχα κ εγω την πρωτη φορα που γεννησα αλλα μολις πηρα φαρμακα για να κοπει το γαλα δεν ηθελα ουτε να το βλεπω το θηλαστρο και το πεταξα!!!ειχα τα ψυχολογικα μου το ειχα μισησει σκεφτομουν που ειναι το μωρακι μου να πιει το γαλα του κ τετοια και δεν ηθελα ουτε να το βλεπω το θηλαστρο ξερω βλακεια εκανα που βιαστηκα και το πεταξα τι να πω...αν χρειαστει θα αγορασω αλλο αλλα βρε κοριτσια η μανα μ 4 παιδια εκανε κ τα 4 τα θηλαζε πολλους μηνες αλλα θηλαστρο ποτε δεν χρειαστηκε

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε !!!

Τι κάνετε συνγκαστρούλες???

Μαριούλα το θήλαστρο φαντάζομαι ότι χρειάζεται αν δουλεύεις για να φυλάς το γάλα!!Όταν είσαι σπίτι μπορεί να χρειαστεί αν έχεις υπερπαραγωγή!!!Σε κάθε περίπτωση το αγοράζουμε αν μας χρειαστεί !!Δεν βλέπω το λόγο να το πάρεις νωρίτερα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα τελευταίοι των Μοικανών...πρέπει να είμαστε μόνες εδω...όλοι οι άλλοι διακοπάρουν!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

Miss Caramel συνήθως οι γιατροί έτσι λένε..να ντύνεις τα μωρά όπως εσυ ντύνεσαι,τώρα αν καμια είναι κρυουλιάρα (καλή ώρα Ειρηνούλα λόγω κακής κυκλοφορίας) θα πρέπει να ακούει το μωρό κι αναλογως να πράττει..Όσο για τα χιόνια δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο!!!σκοτώνουν όλα τα μικρόβια οπότε φόβος δεν υπήρχε που σε έβγαζε!!!Αλλά για τους κλειστούς χώρους -τόσες ανάσες μαζεμένες χωρίς αερισμό- καλά κάνεις κι ανησυχείς.

Tatum κι εγω έτσι ξέρω απο το σβερκάκι τα τσεκάρεις τα μωρούλια γιατί τα άκρα τους λόγω ακινησίας είναι κρύα..βέβαια όπως πολύ καλά γνωρίζεις η Ελληνίδα Μάνα και Γιαγιά έχει ΠΑΝΤΑ αλάνθαστο ένστικτο και ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ! ! γι'αυτό και τα τσεκάρουν στα χεράκια και τα ποδαράκια (ενω γνωρίζουν οτι δεν είναι ο σωστός τρόπος) για να σου λένε: κρυώνει το παιδί,δε το βλέπεις;;ντύστο!!=μα καλά μια φορά να μ'ακούσει δε θα πάθει τίποτα,έχει παγώσει το παιδί,άσε θα το ντύσω εγω σαν κρεμμύδι να ι δρώνει,καλύτερα είναι!!!!!!!Κι εγω πάντως έχω σκοπό να βγαίνει έξω το μωρό κι όχι να καταντήσω σαν αυτές που κοροιδεύω που τα έχουν 40 χρόνια μέσα μη τυχόν και...!!

Μαριούλα ευτυχώς που πήγαν όλα καλά...εγω χτες έκλεισα την 30η και μπήκα στην 31η...κι ακόμα απορώ πως πέρασε ο καιρός κι έφτασε!!!(ανυπόμονη όσο δεν παίρνει!!!) Να μην σκέφτεσαι άσχημα όσον αφορά το παιδάκι που έχασες...οκ,πέταξες το θήλαστρο,καλά έκανες...όπως αισθανόσουν έπραξες δε σε κρίνει κανείς..δεν πειράζει θα πάρεις άλλο!!!Γερή να είσαι μόνο να μην μας ανησυχήσεις πάλι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...