Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδιτσες μου τι κανετε??? αννα μου καλα να περασεις κ οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες νεα σου!!! εγω γενναω 25 οκτωβρη με καισαρικη κατα τις 15 σεπτεμβρη αν ξεκινησω να φτιαχνω την βαλιτσα του νοσοκομειου καλα ειναι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννούλα καλό ταξίδι και πολύ καλά να περάσετε!!!

Θρησκευτικός γάμος... απαπαπαπα ταλαιπωρία!!!! :tongue:

Όσο για τη βάφτιση... θα γίνει μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι συγγενείς!

Τα μόνα νταβαντούρια που μου αρέσουν είναι τα γεννέθλια που τα θεωρώ σηματικότερα όλων (Πρωτοχρονιά και Πάσχα όπως όλοι)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Άννα καλό ταξίδι καλά να περάσετε!!!!

Μαριούλα όσο πιο νωρίς την φτιάξεις τόσο το καλύτερο!!Να μην αγχώνεσαι τελευταία στιγμή!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

katrindm εχεις δικιο μολις παει εκει 15-20 σεπτεμβρη περιπου θα πιασω ολα τα ρουχα που πηρα του μωρου να ξεχωρισω πια θα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο και να ξεκινησω σιγα σιγα να τα πλενω να τα σιδερωνω και να τα τοποθετω στην βαλιτσα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

katrindm εχεις δικιο μολις παει εκει 15-20 σεπτεμβρη περιπου θα πιασω ολα τα ρουχα που πηρα του μωρου να ξεχωρισω πια θα παρω μαζι μου στο νοσοκομειο και να ξεκινησω σιγα σιγα να τα πλενω να τα σιδερωνω και να τα τοποθετω στην βαλιτσα:P

Μαριούλα πιστευω κι εγω πως καλά είναι να την κάνεις τότε. Αφού ούτως η άλλως με καισαρική γεννας, δε χρειάζεται νωρίτερα. Όσο για αργότερα, εγώ προσωπικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής σε αυτά τα θέματα. Και στα δυο προηγούμενα παιδιά τις είχα έτοιμες πριν μπω καλά καλά στο μήνα μου γιατί άκουγα τόσες ιστορίες από γνωστές μου που πήγαν για το 1ο nst και τις κρατησαν μέσα... Τελοσπάντων, απλως όλο και κάτι θα ξεχνάς και συνεχως θα την ανακατευεις... Αλλά έχει κι αυτό τη γοητεία του, τότε αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως το μωρακι ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Σας έχω χάσει τελευταία γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Δουλεύω ακόμη και με εφημερίες και έχω και την μικρή και γενικώς τρέχω. Πήγα και λίγες μέρες διακοπές αλλά δεν έπιανε το mobile internet που έχω. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα έχετε γράψει. Έχω κάνει στο μεταξύ το doppler και ήταν πολύ καλό. Καλές διακοπές σε όλες εύχομαι και ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άννα ελπίζω να φτάσατε καλά και να είχατε καλό ταξίδι!!άντε να δω εγω αν θα κάτσουμε λίγες μέρες!!

Elvina δε θα σταματήσεις;;πότε ξεκινάει η άδειά σου;;

Εγώ για την τσάντα του νοσοκομείου θα πάρω πρώτα λίγο DETTOL σπρέι να την περάσω (η πεθερά μου μου έλεγε πως δε χρειάζεται,αλλά δεν μπαίνει πλυντήριο) έτσι για την "ιδέα" της καθαριότητας και μετά θα την ετοιμάσω,15/9 μπαίνω στο μήνα μου οπότε εκεί θα τη φτιάξω΄,στα μέσα του Σεπτέμβρη...συνειδοτοποιώ οτι δεν είναι και τόσο μακριά..οπότε πρέπει να τελειώσω με τις λεπτομέρειες στο σπίτι να την έχω έτοιμη!!!

Άντε δρόσισε λιγάκι...εχτές που έπιασε η βροχούλα χαίδευα την κοιλιά μου κι έλεγα στη μπέμπα οτι μάλλον τέτοιο καιρό θα έχει όταν θα έρθει..οι πρώτες βροχές και το νοτισμένο χώμα...και μόνο να φέρνεις στο μυαλό σου τη μυρωδιά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κοπελιές! Πως ειστε σήμερα;;

Εμένα η μπουμπού άρχισε τα ξενύχτια από τώρα.. μέχρι τις 3 η ώρα δε μπορούσα να κοιμηθώ από τις κλωτσιές της και όταν επιτέλους με πήρε ο ύπνος, συνεχώς ξυπνούσα από τα μπαμ-μπουμ εκεί μέσα...:(.Με τρέλανε... Νιώθω μια νύστα τώρα...

Τέλοσπάντων, προετοιμασία για το μετά....

Εγώ Ρηνιώ θυμάμαι τα βαλιτσακια (1 του μωρού, 1 δικό μου) τα έκανα μία με μωρομαντηλα, έτσι για μια ιδέα καθαριότητας που λες κι εσύ. Στων μωρών έβαζα και μια πανούλα που είχα για πρόχειρη από κάτω, να μην ακουμπαν απευθείας στο ύφασμα μιας και δεν μπορούσα να το πλύνω και δεν ξέρω τι χημικά μπορεί να έχει από τις βαφές. Επίσης μέσα στη βαλίτσα του μωρού εκτός των άλλων είχα και μια σακούλα με τα πρώτα του ρούχα που μας τα ζητάνε από το μαιευτηριο για να το ντυσουν γιατι εμείς στο νοσοκομείο τα ντύνουμε με φορμακια κι όχι με δικά τους ρούχα όπως εχω ακούσει οτι κανουν αλλου. Μέσα σε αυτη τη σακουλίτσα χρειάζεται να έχω 1 ζευγ καλτσάκια, γαντάκια, σκουφάκι, ζιπουνάκι μακρυμάνικο και φορμάκι και για το τύλιγμα μια πάνα και κουβέρτα χοντρή.

Αχ τι ωραία.... περναει ο καιρός να τελειώνουμε κι εμείς με τη σειρά μας μια-μια...:P:p:p

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Βαλιτσάκι ε.. δε βλέπω να το φτιάχνω πολύ νωρίς! Μάλλον καλό Οκτώβρη :P

Δε βλέπω το λόγο να αγχώνομαι πολύ από τώρα για αυτό.

Στην τελική αν χρειαστώ κάτι και δεν το έχω, θα βάλω τον άντρα, την πεθερά η τον πατέρα μου να τρέξουν και έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους για το τι να πάρουν. Στην τελική είμαι καλόβολο παιδί ;)

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα έπρεπε να έχω αγοράσει κάποιο θήλαστρο από πριν να το έχω τις πρώτες μέρες.. σε αυτό έχω μαύρα μεσάνυχτα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοιλιτσες τι κανετε??? και εγω ξενυχτισμενη ειμαι αλλα για αλλο λογο...δειτε τι επαθα χθες,με επιασαν πονοι!πονοι πολυ δυνατη χαμηλα στην κοιλια κ πισω στην μεση δεν εκανα τιποτα να περασουν μετα ειδα οτι οχι απλα δεν περναγαν αλλα συντομευαν κιολας λεω μεσα μ εχω ασχημο ιστορικο δεν πρεπει να το αφησω ετσι!πηρα λοιπον τηλ τον γιατρο μ στην ροδο αλλα τι να μ εκανε κ αυτος ο καημενος απο εκει μου ειπε να τερξω στο νοσοκομειο να με δουν αναγκαστηκα λοιπον πηγα στο νοσοκομειο εδω στο νησι μ πηραν τηλ τον γυναικολογο (ηταν περιου 2 η ωρα τη νυχτα) και ηρθε με ειδε απο κατω δεν ειχα καθολου διαστολη (παλι καλα ) μου εκανε υπερηχο και μου εβαλε και αυτην τη ζωνη στην κοιλια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και ειδε οτι ειχα συσπασεις καθε 5 λεπτα, μου εβαλε εναν ορο και μετα απο λιγο εφηγαν τα παντα λες κ δεν πονεσα ποτε:Pφοβηθηκε ειπε οτι αν αφηναμε τις συσπασεις να συνεχιστουν θα εκανα διαστολη και στην συνεχεια θα ερχοταν και η γεννα!!!:shock::shock::shock:παλι καλα δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο ηταν πολυ νωρις για γεννα λιγες ελπιδες θα ειχε να ζησει το μωρακι...οταν τελειωσε ο ορος μ ειπε να παω σπιτι κ να ειμαι ξαπλα τις πρωτες μερες κ μου εγραψε κ κατι χαπακια να τα περνω 3 φορες την ημερα ειναι για να μην με ξανα πιασουν συσπασεις λεει.... αυτα τα νεα μου φιλες μου...α κ κατι αλλο το μωρακι ειναι 1110 γραμμαρια μιας που μ εκανε υπερηχο μου ειπε κ το βαρος του...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλιτσες τι κανετε??? και εγω ξενυχτισμενη ειμαι αλλα για αλλο λογο...δειτε τι επαθα χθες,με επιασαν πονοι!πονοι πολυ δυνατη χαμηλα στην κοιλια κ πισω στην μεση δεν εκανα τιποτα να περασουν μετα ειδα οτι οχι απλα δεν περναγαν αλλα συντομευαν κιολας λεω μεσα μ εχω ασχημο ιστορικο δεν πρεπει να το αφησω ετσι!πηρα λοιπον τηλ τον γιατρο μ στην ροδο αλλα τι να μ εκανε κ αυτος ο καημενος απο εκει μου ειπε να τερξω στο νοσοκομειο να με δουν αναγκαστηκα λοιπον πηγα στο νοσοκομειο εδω στο νησι μ πηραν τηλ τον γυναικολογο (ηταν περιου 2 η ωρα τη νυχτα) και ηρθε με ειδε απο κατω δεν ειχα καθολου διαστολη (παλι καλα ) μου εκανε υπερηχο και μου εβαλε και αυτην τη ζωνη στην κοιλια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και ειδε οτι ειχα συσπασεις καθε 5 λεπτα, μου εβαλε εναν ορο και μετα απο λιγο εφηγαν τα παντα λες κ δεν πονεσα ποτε:Pφοβηθηκε ειπε οτι αν αφηναμε τις συσπασεις να συνεχιστουν θα εκανα διαστολη και στην συνεχεια θα ερχοταν και η γεννα!!!:shock::shock::shock:παλι καλα δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο ηταν πολυ νωρις για γεννα λιγες ελπιδες θα ειχε να ζησει το μωρακι...οταν τελειωσε ο ορος μ ειπε να παω σπιτι κ να ειμαι ξαπλα τις πρωτες μερες κ μου εγραψε κ κατι χαπακια να τα περνω 3 φορες την ημερα ειναι για να μην με ξανα πιασουν συσπασεις λεει.... αυτα τα νεα μου φιλες μου...α κ κατι αλλο το μωρακι ειναι 1110 γραμμαρια μιας που μ εκανε υπερηχο μου ειπε κ το βαρος του...

Δε μπορώ να σκεφτώ καν την τρομάρα που πήρες βρε κοριτσάκι μου...

Τουλάχιστον αντιμετωπίστηκε αυτό για τώρα και πλησιάζουμε προς το τέλος!

Μια χαρά μεγαλώνει το μικρό σου και όλα καλά θα πάνε.. χαλαρά και ξάπλα τώρα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Δε μπορώ να σκεφτώ καν την τρομάρα που πήρες βρε κοριτσάκι μου...

Τουλάχιστον αντιμετωπίστηκε αυτό για τώρα και πλησιάζουμε προς το τέλος!

Μια χαρά μεγαλώνει το μικρό σου και όλα καλά θα πάνε.. χαλαρά και ξάπλα τώρα!

τρομαρα δεν λες τιποτα μιςς καραμελ μου!!! μου αρεσει που σας ρωταγα κιολας πως ειναι οι συσπασεις...ε τωρα μου εφυγε η απορια:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πωπω τι περασες κοριτσακι μου!Ευτυχως που ολα πηγαν καλα τελικα!Να ξεκουραζεσαι τωρα.Το μωρακι σου μια χαρα μεγαλωνει.

Σελιγο καιρο να τα εχουμε ολες στις αγκαλιες μας κ να μας φερουν χαρα απιστευτη!:-P

Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσακια!

--Χθες παρηγγειλα κουρτινα για το δωματιο του μπεμπουλη κ του πηρα 2 ζευγαρια σεντονακια για την κουνια απο καταστημα με λευκα ειδη.Σεντονακια κ κουβερτουλες για λικνο δεν βρηκα.Αυτα τα βρισκεις μονο σε καταστηματα με μπεμπε;

Εχετε ακουσει αν επιτρεπεται να κοιμιζουμε τα μωρακια με κουβερλι ή παπλωματακι;

--Εχω αρχισει να σκεφτομαι τι χρειαζεται η βαλιτσα μαιευτηριου.Νομιζω πως μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη πρεπει να την εχω ετοιμη.(με πητ 23-10)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...