Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ανναστ , μήπως τον πήρες τηλ και τον φόβισες με βομβαρδισμό ερωτήσεων και για να είναι και αυτός ήσυχος σου τα είπε έτσι χοντρά;;; Το λέω γιατί και η φιλενάδα μου που κυοφορεί παίρνει τον γιατρό της και του λέει : με τραβάει χαμηλά , νιώθω βάρος μάλλον είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και υπάρχει περίπτωση να γεννήσω… κτλ κτλ… και ο άνθρωπος της είπε να κάτσει αγαλματάκι ακούνητο…. Αλλά όταν την είδε της είπε ότι είναι μια χαρά ότι το παιδί αν ήταν προς τα κάτω έχει ξαναγυρίσει και οκ επειδή είναι χαμηλά ο πλακούντας της να μην κάνει και γενική, αλλά να είναι προσεχτική.

Εσύ γενικά να μην κουράζεσαι, πήγαινε κάνε τα μπανάκια σου με ηρεμία, μην περπατάς χιλιόμετρα και γενικά πέρνα καλά στις διακοπές σου :D και κυρίως ξεκουράσου. Εκεί που πας έχει νοσοκομείο να νιώθεις τουλάχιστον ασφάλεια;;; Αν ναι… μην μασάς…

εχει βικυ μου..αλλα εγω ποτε δεν το παιρνω τηλ.ηταν η δευτερη φορα σε ολη την εγκυμοσυνη που τον ενοχλησα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annast! Πρώτα από όλα να μην αγχώνεσαι. Θα πάνε όλα καλά και θα περάσεις τόσο καλά στις διακοπές σου!! Απλά όπως σου είπε και ο γιατρός σου προσοχή… νοσοκομείο έχει… οπότε μην αγχώνεσαι! Αν κάτσεις και δεν πας πουθενά νομίζω ότι η ψυχολογία σου θα είναι τόσο χάλια που χειρότερα θα είναι για το μπεμπάκι σου !!! Γενικά θέλω να είμαι πολύ της θετικής σκέψης και πραγματικά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά μιας και η ψυχολογία παίζει ρόλο σε όλα , από εκεί και πέρα φυσικά ρόλο παίζει εσύ πως νιώθεις και όχι τι λέμε εμείς!!

………

Εγώ ενημέρωσα τον γιατρό για τις κράμπες και μου έδωσε trofocard.

έχω βάλει υπενθύμιση στο κινητό μου για να θυμάμαι να τα παίρνω όλα αυτά στην ώρα τους. Εγώ παίρνω Τ4 για το θυρεοειδή , 2 Σίδιρο , 1 ασβέστιο , 2 trofocard , 1 φολικό. Τα 2 trofocard τα παίρνετε μαζί; Ή τα 2 σίδιρο;;; εγώ τα παίρνω ένα ένα ανά κάποιες ώρες και πραγματικά με κουράζει, αλλά δεν ρώτησα και τον γιατρό μου…

----

Miss caramel, διάβασα καλά ότι έχεις πρησμένο πόδι;;; αν βρεις ευκαιρία και κάνεις κανένα μπανάκι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ… εμένα μου πρηστήκαν τα πόδια από την ορθοστασία και τις δουλειές και μετά από 2 μέρες συνεχόμενα μπανάκια, τα πόδια μου είναι όπως πριν μείνω έγκυος.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!χαχαχα!!!να σας πω την αλήθεια κι εγω τώρα που το σκέφτομαι γελάω!!!!απο όσο μου έχει πει η πεθερά μου η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλό κορίτσι και την είχε καρά-καρά-καρά καψούρα...αλλά λόγω παθολογικής ζήλιας τον χώρισε,πράγμα που μου λέει κι ο ίδιος...θα μου πεις 20 χρονών εμ,τι κάνεις;;;;;ζηλεύεις και τον αέρα που αναπνέει η καψούρα σου...ααχχχ!!!

Ο γλύφτης πάντως χτες εκτος του οτι κορδωνότανε που ζήλεψα,με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε:ποιά κοριτσάρα εκτος απο σένα έχω εγω;;μαζί σου δεν έκανα παιδάκι;;αγαπάω άλλη μπουμπού εκτός απο σένα και την μπέμπα;;; και άλλα τέτοια γλύφτικα να γλυτώσει την καρατόμηση....και του πάνω και του κάτω κεφαλιού!!!!!!!!Γελάστε ελεύθερα κορίτσια!!!!!

Κατά τ'αλλα η μπουμπού μου βρε παιδιά,τώρα που άλλαξα σίδηρο μόλις το πίνω μετά απο κάνα 20λεπτο κάνει σαν τρελλή!!!!όλο σβούρες και κακό!!φαίνεται είναι πιο δυνατό και την ξυπνάει!!!

Άννα μου προσοχή θέλει...κοριτσάκι μου το έχεις βάλει και στο κεφάλι σου οτι θα γεννήσεις νωρίτερα νομίζω..ηρέμησε...χαλάρωσε...μπες αύριο στο ΦΑΙΣΤΟΣ PALACE (δεν ξέρω αν φεύγει αυτό,τυχαία το είπα) και κάτσε να ηρεμήσεις!!κότσαρέ μας και στο fb τις φωτό απο Μάταλα να μας τελειώσεις και κάτσε κάτω απο την ομπρελίτσα να μαυρίζεις και να γελάς!!!!!!

Καραμελάκι τι ήταν αυτό το άρθρο που ανέβασες καλέ;;;;με έλιωσες...όσοι έχουν χάσει μάνα θα καταλάβουν....

ρινιω μ αλαξες σιδηρο?τι επαιρνες πριν και τι παιρνεις τωρα?ποσο αιματοκριτη ειχες κ το αλλαξες?καλε κ εγω σας θελω φιλες στο φεις μπουκ αν δεν εχετε προβλημα φυσικα!!!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Πως είστε σήμερα εσείς και τα μπαμπινάκια σας;;;

Πω-πω, βλέπω έχετε γράψει ένα σωρό...

Ρηνιώ, βλέπω πως είχατε ναζο-ιστοριούλες..;). Δε βαριέσαι, "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα" λέει ένα τραγούδι του Ξυλούρη! Αυτά είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά είχε πλάκα όμως (τουλάχιστον να τα διαβάζω!). Λίγο πολύ, αυτα νομίζω όλες τα έχουμε περάσει, δεν τους πήραμε τους άντρες κι από.....κούνια!!

Ανναστ, καλά να περάσεις στις διακοπές σου.. Είσαι θαρραλέα βλέπω, εγώ με τις συσπασούλες και τα δυο κουτσούβελα φοβάμαι να πάω και μέχρι τη Λευκάδα που είναι ούτε 1 ώρα από εδώ που μένω.. Άσε καλύτερα, να τρέχω και να μη φτάνω. Εδω στο γαμο του αδελφού μου Θεσ/νίκη σε 1,5 βδομάδα που πρέπει όπως καταλαβαίνεται οπωσδήποτε να πάω, και σκεφτομαι να έχω και τα πραγματάκια μου έτοιμα, δεν ξέρει καμια φορά τι γίνεται...

Αλήθεια, πότε σκέφτεστε να φτιάξετε τα πραγματάκια σας για το νοσοκομείο;; Εκεί νομίζω πως εσείς δε χρειάζεστε και τιποτα για το μωρο, εδώ στο Πανεπιστημιακό χρειάζονται τα πάντα, από ζιπουνάκια, φορμάκια μέχρι και το αφρόλουτρο που θα το πλύνουμε....

νεμινα μ κ εγω την εχω αυτη την απορια ποτε δηλαδη να ετοιμαζω σιγα σιγα την βαλιτσα για το νοσοκομειο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εγώ σε δημόσιο και πρέπει να έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δε δίνουν τίποτε πέρα από την πρωτη πάνα του μωρού και την πρώτη σερβιέτα σε μένα μαζί με ένα σεξι δικτυωτό βρακί μιας χρήσης.... Αστα να πάνε. Α και τα γαλατάκια δίνουν. Οπότε, αφού δεν ξέρω πότε θα γεννησω θα πρέπει να τα έχω έτοιμα μέχρι να αρχίσω τα NST γιατί αν έρθει νωριτερα η μπουμπούκα να δω τι θα γινει μετα. Βέβαια τα περισσότερα τα έχω πλύνει-σιδερωσει κι έχω αγοράσει σχεδον όλα τα χρειαζούμενα και για μενα, όμως καμιά φορα δεν ξερεις, τα βαλιτσάκια πρέπει να τα έχω έτοιμα για παν ενδεχόμενο, γιατί τελευταία στιγμή όλο και κάτι θα ξεχάσω...

χαχα ναι αυτην τη σεξι δικτυωτη βρακα την ειχαν δωσει κ σε εμενα οταν γεννησα βολευε παντως στην καισαρικη γιατι ηταν πολυ ψηλοκαβαλη και δεν ακουμπαγε στην τομη:| κ εγω σε δημοσιο θα γεννησω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,πηρα τον ντοκ,μου ειπε να μην περπαταω,να μην κουραζομαι καθολου,κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ!!!:shock::shock::shock:

εμ τι διακοπες θα ειναι τοτε αννα μ καλυτερα να μεινεις εδω παρα να πας κ να εισαι ξαπλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Miss caramel, διάβασα καλά ότι έχεις πρησμένο πόδι;;; αν βρεις ευκαιρία και κάνεις κανένα μπανάκι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ… εμένα μου πρηστήκαν τα πόδια από την ορθοστασία και τις δουλειές και μετά από 2 μέρες συνεχόμενα μπανάκια, τα πόδια μου είναι όπως πριν μείνω έγκυος.

Από Δευτέρα στο Λουτράκι ελπίζω κι εγώ ότι θα ξεπρηστεί. Ευτυχώς ούτε πολύ πρησμένο είναι ούτε με ενοχλεί αλλά θα το φτιάξω εγώ;)

Μου έχουν λείψει πολύ τα μπανάκια και οι βόλτες... έχω αρχίσει να μην έχω πολλές αναπνοές (όσο είχα πριν δηλαδή) και οι ανηφόρες εδώ με ζορίζουν λιγουλάκι (μα να κάνω 3-4 στάσεις να πάρω ανάσα?).

Στο ίσιωμα όμως μια χαρά... χιλιόμετρα ασταμάτητα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ρινιω μ αλαξες σιδηρο?τι επαιρνες πριν και τι παιρνεις τωρα?ποσο αιματοκριτη ειχες κ το αλλαξες?καλε κ εγω σας θελω φιλες στο φεις μπουκ αν δεν εχετε προβλημα φυσικα!!!:tongue:

δε μου το άλλαξε λόγω αιματοκρίτη απλώς μου έκοψε το filicine και μου έδωσε Fysiofol που έχει και φυλλικό οξύ μαζί!για να μην παίρνω 2 χάπια μαζί...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

goodmorning τσουπρες!!τι κανετε?εγω ειμαι ετοιμη με τα μπαγαζια μου!πωπω τι αναμονη ειναι αυτη?κ ολα αυτα για 10 μερες..

Καλημέρα!!

πες μας οτι σε χαλάει κιόλας!!!!πες μας οτι σε χαλάει!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!τί ώρα φεύγετε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

πες μας οτι σε χαλάει κιόλας!!!!πες μας οτι σε χαλάει!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!τί ώρα φεύγετε;

10!ειλικρινα ρινιω μου,δεν το πιστευω οτι θα παμε να αραξουμε λεγες ημερες.τωρα βεβαια δεν προβλεπονται ξενυχτια κ πολλοι εξοδοι..κ εχει κ ο αντρουλης μου γενεθλια στις 14,κ 15 επετειο 10 χρονων κ 16 επετειο 4 χρονια γαμου..ολα μαζι τα εχουμε...σε αναμενα καρβουνα καθομαι!

S4iNp3.png

BU56p3.png

10!ειλικρινα ρινιω μου,δεν το πιστευω οτι θα παμε να αραξουμε λεγες ημερες.τωρα βεβαια δεν προβλεπονται ξενυχτια κ πολλοι εξοδοι..κ εχει κ ο αντρουλης μου γενεθλια στις 14,κ 15 επετειο 10 χρονων κ 16 επετειο 4 χρονια γαμου..ολα μαζι τα εχουμε...σε αναμενα καρβουνα καθομαι!

Άννα μου να πας να το ευχαριστηθείς...μη σκέφετσαι καν για κούραση κ.λ.π......

Όλα μαζί τα έχετε,ε;να ζήσετε ευτυχισμένοι μέχρι τα 100 σας εύχομαι!!!να χαίρεστε την οικογένεια!!!δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο ή πιο σημαντικό!!!

εμείς τα φτιάξαμε 10 Μαίου και παντρευτήκαμε 6/4...τώρα για θρησκευτικό γάμο..μάλλον δεν θα γίνει,θα κάνουμε μόνο βάφτιση..προς το παρόν δεν υπάρχουν τα χρήματα για γαμο-βάφτιση και αμφιβάλλω αν θα βρεθούν ξαφνικά-ποτέ δεν ξέρεις,βέβαια και για καλό και για κακό θα παίξω εγω και τζοκεράκι αύριο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά να τα περάσεις στις διακοπές σου ΑΝΝΑΣΤ! Σε ζηλεύουμε!! Εμείς εδώ στο σπίτι πίκρα... Ευτυχώς τώρα μπαίνουμε στους ρυθμούς του γαμου του αδελφού μου και θα ξεχαστούμε λίγο (και ξέρετε εμείς εδω στην Ηπειρό κάνουμε βαρβάτους γάμους, μια βδομάδα νωρίτερα, άλλο που το μυστηριο θα γινει στη Θεσσαλονίκη...)

Τελοσπάντων, για τα ρουχαλάκια που λέγαμε, εγω τα μαζέυω σιγά-σιγά. Οχι τίποτε άλλο, μη ξεχάσω και τίποτε γιατι είναι πολλά. Μας δίνουν από το νοσοκομειο μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λιστα, τόσο για μας, όσο και για το μωρό.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...