Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλά αυτό με τους γυναικολόγους να μη το σχολιάσω... άστο να πάει στ&^$$%%^$.... και ακόμα παραπέρα!

Γαϊδούρια λοιπόν υπάρχουν παντού!:mad:

Αυτό πάλι με τα αγοράκια και τα κοριτσάκια... ντάξει μόνο να γελάς μπορείς!!!

Να γελάς πολύ και μέσα στα μούτρα τους και να τους λες και οπισθοδρομικούς

(Κατά το "Θέλω να τ'ακούω" που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση, τα θέλει ο πισινός τους)!:P

Γκρινιάζω και αγχώνομαι για αύριο.... απάλευτη έχω γίνει

(σε σημείο που όλοι μου λένε ότι τουε έχω πείσει ότι είμαι καρα-έγκυος του κερατά 100%:rolleyes:)

Νια νια νια νια νια νια νια....ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑ!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αυτό με τους γυναικολόγους να μη το σχολιάσω... άστο να πάει στ&^$$%%^$.... και ακόμα παραπέρα!

Γαϊδούρια λοιπόν υπάρχουν παντού!:mad:

Αυτό πάλι με τα αγοράκια και τα κοριτσάκια... ντάξει μόνο να γελάς μπορείς!!!

Να γελάς πολύ και μέσα στα μούτρα τους και να τους λες και οπισθοδρομικούς

(Κατά το "Θέλω να τ'ακούω" που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση, τα θέλει ο πισινός τους)!:P

Γκρινιάζω και αγχώνομαι για αύριο.... απάλευτη έχω γίνει

(σε σημείο που όλοι μου λένε ότι τουε έχω πείσει ότι είμαι καρα-έγκυος του κερατά 100%:rolleyes:)

Νια νια νια νια νια νια νια....ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑ!!!:tongue:

καλημερα miss caramel ολα καλα θα πανε!!!μπες να μας πεις τα νεα σου μετα!!!

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!μαριαλενα μου εισαι καλα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα miss caramel ολα καλα θα πανε!!!μπες να μας πεις τα νεα σου μετα!!!

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!μαριαλενα μου εισαι καλα?

Δε ξέρω πως είμαι :/ χθες είχα έναν έντονο πόνο χαμηλά όλο το πρωί και μετά είχα μια διαρροή και έβγαζα σαν κομμάτια άσπρα και ο γιατρός μου είπε ξεκούραση οπωσδήποτε. Αλλά δε ξέρω :/ Φοβάμαι πολύ :/ Τη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού έκτακτο για να με δει. Μακάρι να πάνε όλα καλα :/ Για αυτό έχω ψιλοχαθεί...Με έχει πάρει πολύ από κάτω :(

Δε ξέρω πως είμαι :/ χθες είχα έναν έντονο πόνο χαμηλά όλο το πρωί και μετά είχα μια διαρροή και έβγαζα σαν κομμάτια άσπρα και ο γιατρός μου είπε ξεκούραση οπωσδήποτε. Αλλά δε ξέρω :/ Φοβάμαι πολύ :/ Τη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού έκτακτο για να με δει. Μακάρι να πάνε όλα καλα :/ Για αυτό έχω ψιλοχαθεί...Με έχει πάρει πολύ από κάτω :(

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι! Μπορεί να μην είναι κάτι κακό ή μπορεί να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Υπομονή μέχρι το ραντεβού!

Εγώ πάλι είδα με πολύ ζόρι το μικρό "φουντούκι" Ένα καλό πλάνο δεν είχαμε, πήγαινε το ματσούκι από δω το πήγαινε από κεί... τι να κάνει και ο γιατρός!!!

Σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω να έχουμε καλύτερα πλάνα και καρδούλα:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι! Μπορεί να μην είναι κάτι κακό ή μπορεί να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Υπομονή μέχρι το ραντεβού!

Εγώ πάλι είδα με πολύ ζόρι το μικρό "φουντούκι" Ένα καλό πλάνο δεν είχαμε, πήγαινε το ματσούκι από δω το πήγαινε από κεί... τι να κάνει και ο γιατρός!!!

Ευχαριστώ καλή μου!!! :) Θα δεις και μόνη σου οι επόμενες επισκέψεις δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη! Σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο πλήρες όλο αυτό!!! Νιώθεις μανούλα όλο και περισσότερο!!!!

Διαφημίσεις

Μαριαλενακι μου να προσεχείς πολυ κ να ξεκουράζεται... Όλα θα πανε Καλα!!!σου στέλνω μεγάλη αγκαλια!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Είναι ακομα μικρουλη... Κανε υπομονη κ σε 2 εβδ θα ακούσεις κ καρδούλα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μαριαλενακι μου να προσεχείς πολυ κ να ξεκουράζεται... Όλα θα πανε Καλα!!!σου στέλνω μεγάλη αγκαλια!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!!! Δε ξέρω, κάτι μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά! Είμαι τόσο ανήσυχη! Ελπίζω να κάνω λάθος :/

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!!! Δε ξέρω, κάτι μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά! Είμαι τόσο ανήσυχη! Ελπίζω να κάνω λάθος :/

Να μην το σκέφτεσαι καν, αν κάτι δεν πήγαινε Καλα θα σε άφηνε ο γιατρός μέχρι τη Δευτέρα; Θα σου έλεγε να πας τώρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Να μην το σκέφτεσαι καν, αν κάτι δεν πήγαινε Καλα θα σε άφηνε ο γιατρός μέχρι τη Δευτέρα; Θα σου έλεγε να πας τώρα..

Μακάρι βρε κουκλίτσα μου :/ Θα δούμε τη δευτέρα με το καλό :)

Διαφημίσεις

Μακάρι βρε κουκλίτσα μου :/ Θα δούμε τη δευτέρα με το καλό :)

Πάνω απ΄ολα να μείνεις ξαπλα κ να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα.αν αισθανθεις κάπως, πήγαινε σε ένα εφημερευον κ ζητά να σου κάνουν υπερηχο.. Αλλά πιστεύω Ότι δεν είναι τίποτα.. Όλα Καλα θα πανε, θα δεις!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πάνω απ΄ολα να μείνεις ξαπλα κ να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα.αν αισθανθεις κάπως, πήγαινε σε ένα εφημερευον κ ζητά να σου κάνουν υπερηχο.. Αλλά πιστεύω Ότι δεν είναι τίποτα.. Όλα Καλα θα πανε, θα δεις!!!

Σήμερα,χθες και τη Δευτέρα πήγα κανονικά σχολή και μάλιστα έκλεισα και 10ωρο... :/ Αλλά τις υπόλοιπες μέρες δεν θα πάω :/ Ελπίζω να μην τα έκανα χειρότερα :/

καλησπέρα κορίτσια.

Μαριαλενάκι μην στενοχωριέσαι ,κανε ότι σου λεεί ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά. Μια μεγάλη αγκαλιά απο μας.

Εγώ πήγα στον γιατρό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ειδά και το μικρό ........αχ κορίτσια τελικά όσες φορές και να το ζήσεις αυτό δεν γίνεται να μην συγκινηθείς. Έχω ακούσει πολλές φορές καρδούλα και πάντα κλαίω.

Ο γιατρός με εξέπληξε ευχάριστα και μπορώ να πω στο οικονομικό θέμα υπέρ ευχαριστημένη

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλησπέρα κορίτσια.

Μαριαλενάκι μην στενοχωριέσαι ,κανε ότι σου λεεί ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά. Μια μεγάλη αγκαλιά απο μας.

Εγώ πήγα στον γιατρό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ειδά και το μικρό ........αχ κορίτσια τελικά όσες φορές και να το ζήσεις αυτό δεν γίνεται να μην συγκινηθείς. Έχω ακούσει πολλές φορές καρδούλα και πάντα κλαίω.

Ο γιατρός με εξέπληξε ευχάριστα και μπορώ να πω στο οικονομικό θέμα υπέρ ευχαριστημένη

Αχ μωρέεεε!!! Ευχαριστώωωωω πολύ πολύ!!!! Τα μωράκια μας είναι τόσο γλυκά :)) Τι λέει το οικονομικό;; Πόσα σου είπε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...