Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είχα τις θείες μου εδω και μου καθάριζαν,πόρτες παντζούρια παράθυρα βέβαια έσκασε μύτη κι η θεική θεία του Νίκου αλλά έφυγε γρήγορα....σήμερα βρήκε να πει γιατί είχαμε το σκύλο της συννυφάδας κάτω (λείπει κι ο κουνιάδος μου θα έφευγε πολύ νωρίς και τον άφησε αν θελήσει να κάνει τσίσα να τα κάνει τουλάχιστον στο τσιμέντο,εδω στα δέντρα που έχω εγω) και:"θα δεις στο βαμμένο τον τοίχο τώρα η ουρά του σκύλου όλη τη σκόνη θα σου αφήσει πάνω" !!!:D:D:D:D πάντα βρίσκει κάτι να πεί!!

Κατά τ'αλλα ούτε εγω έχω συσπάσεις Καραμελάκι...θα δώ την άλλη εβδομάδα στον doppler και πως είναι το μωρό αν και μου φαίνεται κι εμένα γυρισμένο είναι και δε θα δούμε φάτσα..

Άλλο τώρα....γκρρρρρ!!!!!!!!!λοιπόν σήμερα καθάριζα τη βιβλιοθήκη που είχε ο Νικολάκης στο δωμάτιο..βρήκα κάτι δίσκους,κάτι cd κάτι κουτιά απο παλιά κινητά..βρίσκω κι ενα κουτί με εισητήρια απο συναυλίες και πάρτυ που πήγαινε..κι εκεί που το κοίταγα..πετυχαίνω κάτι φωτογραφίες και κάτι ραβασάκια απο τη μεγάλη του αγάπη...:evil::evil::evil::evil::evil: αυτή ήταν η φάτσα μου και φυσικά τα πέταξα διότι δεν είμαι απο τη Σουηδία είμαι απο την Κρήτη και στην Κρήτη το αίμα βράζει!!!Και τι μου είπε ο μούλος όταν του το είπα;;εγω ρε Ειρήνη το έχω σε γρουσουζιά να πετάω φωτογραφίες.....εγω όμως,του λέω,δεν το έχω γι'αυτό τις πέταξα που μου θες μετά απο 10 χρόνια να μη σου πετάξω και τις φωτο με τη Δημητρούλα....μήπως ήθελες να τις στολίσω στο σαλόνι;;;

ελπίζω να γελάτε γιατί εγω θέλω LEXOTANIL να ηρεμήσω!!!!!!!!!!!!!!

και εγω μαζι σου γλυκια μου θα νευριαζα πααααααααααρα πολυ!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε με βρε Άννα...αν είχε κρατήσει και απο άλλες θα γέλαγα αλλά επειδή έχει κρατήσει μόνο απο την συγκεκριμένη (έχει κι ένα άλμπουμ που θα εξαφανιστεί κι αυτό) φούντωσα!!!!εγω μόλις ξεπερνούσα μια κατάσταση τα πέταγα όλα..τελοσπάντων...αφού γλύτωσε τον ευνουχισμό ο κωλο-φορτηγατζής να λέει πάλι καλά!!!γιατί του έριξα κάτι κλωτσίδια ξεγυρισμένα-είμασταν βέβαια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι οπότε μη φανταστείτε Λάρα Κροφτ κλωτσίδια..!!!!

ρινιο μου εχεις απολυτο δικιο αν ειχε απ'ολες λες ενταξει οντως δεν το εχει σε καλο να πεταει φωτο αλλα να εχει μονο απο την μια φαινεται καπως κ εγω ειμαι ζηλιαρα της μπιμπ........... θα γινοταν αν μου τυχαινε σε εμενα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ααχαχαχαχαχα Ρηνιώ με έκανες και γέλασα βρε!!!!

Κι εγώ έχω βρεί φωτογραφίες και έχω κι εγώ κάποιες.

Φωτογραφίες και δώρα κρατάω, τα υπόλοιπα τα έχω πετάξει (τηλέφωνα, διευθύνσεις και τους ίδιους :cool:)

Θα φταίει που είμαι και Καναδή μάλλον :tongue:

Και μόνο που ακόμα ξεπληρώνει ατασθαλίες της πρώην πολύ είναι αλλά οκ είμαι ανώτερος άνθρωπος.

Όπως ήμουν ανώτερος στις αρχές που είχε μάθει η "μπιπ" για τη σχέση και άρχισε τα κολλήματα και πέρσυ που ήταν και αυτό το ζώο καλεσμένο σε ένα γάμο με τον άντρα της... μιλάω για ζώο γιατί ακόμα κι εγώ αν δω πρώην μου (που μου γυρνάνε τα άντερα) θα πάω να πω ένα γειά έστω τυπικά!

Το τσόλι έκανε ότι δεν ήξερε κι εγώ είχα τη μυτόγκα μου να φτάνει στο ταβάνι από τον ψωνισμό (μα πόσο πιο όμορφη είμαι, μα πόσο Θεά, μα πόσο ακόμα της τη δίνει που ο άντρας μου δε με παράτησε για το χάλι της και άλλα τέτοια διασκεδαστικά)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ΧΑΧΑ Ρινιώ!!Τι ήταν αυτό πάλι?? Πωπω και εγώ θα νευρίαζα.... Αλλά όπως είπε και η ΆΝνα περσινά ξινά σταφύλια!! Μη δίνεις σημασία!!!

Καλημέρα είπα??? Καλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα!!Μου φαίνεται δρόσισε λίγο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα!δροσισε λιγακι!!καπου ακουσα για καταιγιδες!τι ωραια που θα ηταν..

εγω χθες φοβηθηκα,νομι9ζα θα γεννησω..ειχα κατι πετρωματα στη κοιλια απο το απογευμα κ μεχρι να κοιμηθω..αλλα ειμαι ακομα εδω κ δεν εχω γεννησει,κ ,μετα μου λετε οτι δεν θα γεννησω νωριτερα..κ με αυτον τον τραχηλο?μπηκα στο ιντερνετ κ γραφει στην εβδομαδα μου οι κοπελες ειχαν 20mm κ τις ειχε στο κρεβατι ο γιατρος,κ εγω παω διακοπες λεει με 19mm..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Άννα αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός!!!Του είπες ότι πας διακοπές???Πότε αναχωρείς με το καλό??

καλημερα κατριν!!!!

αυριο το βραδυ..μου ειπε να παω,αλλα απο χθες αγχωθηκα κ εγω κ δεν με βλεπω για πολλα πολλα..να μπω στον μηνα μου τουλαχιστον κ μετα ας γεννησω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!χαχαχα!!!να σας πω την αλήθεια κι εγω τώρα που το σκέφτομαι γελάω!!!!απο όσο μου έχει πει η πεθερά μου η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλό κορίτσι και την είχε καρά-καρά-καρά καψούρα...αλλά λόγω παθολογικής ζήλιας τον χώρισε,πράγμα που μου λέει κι ο ίδιος...θα μου πεις 20 χρονών εμ,τι κάνεις;;;;;ζηλεύεις και τον αέρα που αναπνέει η καψούρα σου...ααχχχ!!!

Ο γλύφτης πάντως χτες εκτος του οτι κορδωνότανε που ζήλεψα,με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε:ποιά κοριτσάρα εκτος απο σένα έχω εγω;;μαζί σου δεν έκανα παιδάκι;;αγαπάω άλλη μπουμπού εκτός απο σένα και την μπέμπα;;; και άλλα τέτοια γλύφτικα να γλυτώσει την καρατόμηση....και του πάνω και του κάτω κεφαλιού!!!!!!!!Γελάστε ελεύθερα κορίτσια!!!!!

Κατά τ'αλλα η μπουμπού μου βρε παιδιά,τώρα που άλλαξα σίδηρο μόλις το πίνω μετά απο κάνα 20λεπτο κάνει σαν τρελλή!!!!όλο σβούρες και κακό!!φαίνεται είναι πιο δυνατό και την ξυπνάει!!!

Άννα μου προσοχή θέλει...κοριτσάκι μου το έχεις βάλει και στο κεφάλι σου οτι θα γεννήσεις νωρίτερα νομίζω..ηρέμησε...χαλάρωσε...μπες αύριο στο ΦΑΙΣΤΟΣ PALACE (δεν ξέρω αν φεύγει αυτό,τυχαία το είπα) και κάτσε να ηρεμήσεις!!κότσαρέ μας και στο fb τις φωτό απο Μάταλα να μας τελειώσεις και κάτσε κάτω απο την ομπρελίτσα να μαυρίζεις και να γελάς!!!!!!

Καραμελάκι τι ήταν αυτό το άρθρο που ανέβασες καλέ;;;;με έλιωσες...όσοι έχουν χάσει μάνα θα καταλάβουν....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Πως είστε σήμερα εσείς και τα μπαμπινάκια σας;;;

Πω-πω, βλέπω έχετε γράψει ένα σωρό...

Ρηνιώ, βλέπω πως είχατε ναζο-ιστοριούλες..;). Δε βαριέσαι, "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα" λέει ένα τραγούδι του Ξυλούρη! Αυτά είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά είχε πλάκα όμως (τουλάχιστον να τα διαβάζω!). Λίγο πολύ, αυτα νομίζω όλες τα έχουμε περάσει, δεν τους πήραμε τους άντρες κι από.....κούνια!!

Ανναστ, καλά να περάσεις στις διακοπές σου.. Είσαι θαρραλέα βλέπω, εγώ με τις συσπασούλες και τα δυο κουτσούβελα φοβάμαι να πάω και μέχρι τη Λευκάδα που είναι ούτε 1 ώρα από εδώ που μένω.. Άσε καλύτερα, να τρέχω και να μη φτάνω. Εδω στο γαμο του αδελφού μου Θεσ/νίκη σε 1,5 βδομάδα που πρέπει όπως καταλαβαίνεται οπωσδήποτε να πάω, και σκεφτομαι να έχω και τα πραγματάκια μου έτοιμα, δεν ξέρει καμια φορά τι γίνεται...

Αλήθεια, πότε σκέφτεστε να φτιάξετε τα πραγματάκια σας για το νοσοκομείο;; Εκεί νομίζω πως εσείς δε χρειάζεστε και τιποτα για το μωρο, εδώ στο Πανεπιστημιακό χρειάζονται τα πάντα, από ζιπουνάκια, φορμάκια μέχρι και το αφρόλουτρο που θα το πλύνουμε....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Πως είστε σήμερα εσείς και τα μπαμπινάκια σας;;;

Πω-πω, βλέπω έχετε γράψει ένα σωρό...

Ρηνιώ, βλέπω πως είχατε ναζο-ιστοριούλες..;). Δε βαριέσαι, "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα" λέει ένα τραγούδι του Ξυλούρη! Αυτά είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά είχε πλάκα όμως (τουλάχιστον να τα διαβάζω!). Λίγο πολύ, αυτα νομίζω όλες τα έχουμε περάσει, δεν τους πήραμε τους άντρες κι από.....κούνια!!

Ανναστ, καλά να περάσεις στις διακοπές σου.. Είσαι θαρραλέα βλέπω, εγώ με τις συσπασούλες και τα δυο κουτσούβελα φοβάμαι να πάω και μέχρι τη Λευκάδα που είναι ούτε 1 ώρα από εδώ που μένω.. Άσε καλύτερα, να τρέχω και να μη φτάνω. Εδω στο γαμο του αδελφού μου Θεσ/νίκη σε 1,5 βδομάδα που πρέπει όπως καταλαβαίνεται οπωσδήποτε να πάω, και σκεφτομαι να έχω και τα πραγματάκια μου έτοιμα, δεν ξέρει καμια φορά τι γίνεται...

Αλήθεια, πότε σκέφτεστε να φτιάξετε τα πραγματάκια σας για το νοσοκομείο;; Εκεί νομίζω πως εσείς δε χρειάζεστε και τιποτα για το μωρο, εδώ στο Πανεπιστημιακό χρειάζονται τα πάντα, από ζιπουνάκια, φορμάκια μέχρι και το αφρόλουτρο που θα το πλύνουμε....

έχεις δίκιο βρε Nemina.....η ζήλια αυτή η γλυκιά-όχι η παθολογική- δίνει έτσι το αλατοπίπερο στη σχέση!!!!

λοιπόν για τα πραγματάκια που λες....εγω που θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειάζεται να έχω κάποια έξτρα σε σχέση με αυτές που θα γεννήσουν σε ιδιωτικό...αν και δεν έχω ρωτήσει ακόμα νομίζω θα χρειάζεται να έχω μαζί τις πετσετούλες μου τις προσωπικές και του παιδιού,όχι γάλατα,μπιμπερό ή πάνες,κρέμες συγκάματος,αφρόλουτρα (τα παρέχουν εκεί) πιθανών να χρειαστώ σερβιέτες μεγάλες και επιθέματα στήθους..κάτι άλλο δεν μου έρχεται,πιστεύω οι παλιότερες που έχουν γεννήσει εκεί θα με ενημερώσουν!!την τσάντα που θα χρησιμοποιήσω δεν την έχω αδειάσει ακόμα,έχει ρούχα που είχα βάλει εκεί μέσα απο τη μετακόμιση τώρα που θα τα τακτοποιήσω θα την ελευθερώσω σκέφτομαι να την περάσω με DETTOL σπρέι,μιας και δε μπορώ να τη χώσω πλυντήριο όταν θα πλησιάζει ο καιρός και να την φτιάξω σιγά-σιγά..ακόμα ούτε τα πάγματα του παιδιού δεν έχω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κι εγώ σε δημόσιο και πρέπει να έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δε δίνουν τίποτε πέρα από την πρωτη πάνα του μωρού και την πρώτη σερβιέτα σε μένα μαζί με ένα σεξι δικτυωτό βρακί μιας χρήσης.... Αστα να πάνε. Α και τα γαλατάκια δίνουν. Οπότε, αφού δεν ξέρω πότε θα γεννησω θα πρέπει να τα έχω έτοιμα μέχρι να αρχίσω τα NST γιατί αν έρθει νωριτερα η μπουμπούκα να δω τι θα γινει μετα. Βέβαια τα περισσότερα τα έχω πλύνει-σιδερωσει κι έχω αγοράσει σχεδον όλα τα χρειαζούμενα και για μενα, όμως καμιά φορα δεν ξερεις, τα βαλιτσάκια πρέπει να τα έχω έτοιμα για παν ενδεχόμενο, γιατί τελευταία στιγμή όλο και κάτι θα ξεχάσω...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Riniw ʽTHEAʼ … αυτά είναι τα ωραία, κρίμα που τα πέταξες μωρέ, όμως! Εγώ έχω πετάξει όλα τα δικά μου γιατί ήταν όλα looserakia και χάσιμο χρόνου χιχιχ , τώρα τα του άντρα μου δεν με νοιάζουν . Κάπου πρέπει να έχει κάποιες φωτογραφίες , αλλά δεν με κόφτει κιόλας δικαιώματα δεν μου δίνει, οπότε ας τες εκεί να του θυμίζουν τα χάλια με αυτές που γυρνούσε χιχιχιχι ( Τι αυτοπεποίθηση, θεέ μου!!! )

Εγώ πάντως του έχω πει, είμαι μανιάτισσα και αν μου κάνει κουτσουκέλα θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Το κτήμα γύρω από το σπίτι , κοψομεσιάστηκα να το καθαρίζω & να το διαμορφώνω, έχω βάλει ΤΗΝ προσωπική εργασία, ούτε εργάτης ( δεν είχα κ δουλειά να κάνω το είδα σαν γυμναστική ) θα παραγγείλω 2 φορτηγά γαρμπίλι , θα το αδειάσω μέσα και μετά με το τρακτέρ του γείτονα θα το ανακατέψω με το χώμα… δεν θα ξανά φυτρώσει τίποτα και ποτέ. Ούτε τριανταφυλλιά! Όχι έσκασα να τα φτιάξω όλα όμορφα για να τα χαρεί άλλη… Τέλος του είπα ότι θα την πιάσω θα την δέσω πίσω από το αμάξι και θα την σούρνω σε όλο το νησί…. & φυσικά μετά θα φύγω κιουρία , με το μωρό, τα 2 σκυλιά και το γατί μας, έτσι… να μείνει στην μαγκουφιά του…

Ουφ σιγά που είμαι παρανοϊκή!!!

Ανναστ , μήπως τον πήρες τηλ και τον φόβισες με βομβαρδισμό ερωτήσεων και για να είναι και αυτός ήσυχος σου τα είπε έτσι χοντρά;;; Το λέω γιατί και η φιλενάδα μου που κυοφορεί παίρνει τον γιατρό της και του λέει : με τραβάει χαμηλά , νιώθω βάρος μάλλον είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και υπάρχει περίπτωση να γεννήσω… κτλ κτλ… και ο άνθρωπος της είπε να κάτσει αγαλματάκι ακούνητο…. Αλλά όταν την είδε της είπε ότι είναι μια χαρά ότι το παιδί αν ήταν προς τα κάτω έχει ξαναγυρίσει και οκ επειδή είναι χαμηλά ο πλακούντας της να μην κάνει και γενική, αλλά να είναι προσεχτική.

Εσύ γενικά να μην κουράζεσαι, πήγαινε κάνε τα μπανάκια σου με ηρεμία, μην περπατάς χιλιόμετρα και γενικά πέρνα καλά στις διακοπές σου :D και κυρίως ξεκουράσου. Εκεί που πας έχει νοσοκομείο να νιώθεις τουλάχιστον ασφάλεια;;; Αν ναι… μην μασάς…

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...