Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Μάντι μια χαρά είσαι στις διακοπούλες σου!!!Εμείς εδώ βράζουμε!!!:mad:

Εβελίνα μια χαρά η μικρή σου !!!Εχει αρχίσει από τώρα να δείχνει ποιος είναι ο αρχηγός!!ΧΑΧΑ!!!;););)

Χαρά και Άννα εσάς πόσο ήταν ο τράχηλος στην Β' επιπέδου???Από τότε έπεσε??? ΕΜένα δεν τον έχουν ξαναμετρήσει!!!Ούτε στο ντόπλερ τον μέτρησαν!! Πάντως από συσπάσεις , την τελευταία φορά μου έκανε ο γιατρός καρδιοτοκογράφημα και δεν φάνηκε να έχω!!! Τώρα που θα ξαναπάω θα μου ξανακάνει!!Δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω κιόλας!!!:?:-?:?

Ρινιώ μια χαρά με το βάψιμο!!Να δω εμείς πότε θα ξεκινήσουμε!!Το βλέπω να παίρνει αναβολή μετά το 15Αυγουστο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στη β επιπεδου δε μου ειχαν μετρησει το τραχηλο τωρα μου τον μετρησε γιατι ο μικρος εχει μπει στη λεκανη και εχει παρει θεση

Μην αγχωνεσαι.. Πρέπει να πέσει κάτω απο 2 εκατ για να ανησυχείς... Αλλα θέλει προσοχή.. Εγώ λόγω δίδυμων έχω κάνει περιδεση.. Στον 5ο είχε πέσει ο τραχηλος στο 1,8 αλλα με ξαπλα έχει παει πάλι στο 3,5... Τα ουτροτζεσταν θα σε βοηθήσουν.. Το μαγνήσιο βοηθάει επίσης.. Εγώ παίρνω και ένα άλλο χαπακι που λέγεται γιουτοπαρ αλλα εμένα με ντοπαρει αρκετά ο γιατρός μου γιατί φοβόμαστε για πρόωρο τοκετο... Πάντως αν δεις ότι δεν σε βοηθάνε τα ουτροτζεσταν να τον ενημερώσεις... Αλλα αυτο που σου είπε ο γιατρός σου είναι το καλύτερο.. ΞΑΠΛΑ!!!!!

α ναι ξεχασα παιρνω και 3 τροφοκαρτ φαρμακαποθηκη εχει γινει η κοιλια μου κοιτα να δεις τι περνω

3 μπουκαλια σιδηρο και 1 χαπι που βοηθαει στην απορροφηση του σιδηρου καλυτερα

3 τροφοκαρτ

2 ασβεστια

2 ουντροτζεσταν καθε 8 ωρες και οταν εχω καουρες παιρνω και κανενα σιμεκο

αυτααααααααααααααααα

καλησπεριζω τις ομορφες μανουλες!!!!

καλε απο προχτες θελω να σας πω οτι στα ορχεστρα εχει πολυ πολυ ωραια πραγματα και παρα πολυ καλες τιμες πηγα και ψωνισα για το μεγαλο μου πηρα 7 μπλουζακια και 2 παντελονακια μονο 46 ευρω ολα βεβαια εχω καρτα μελους που εχει κι αλλη εκπτωση πηρα και για το μικρο ενα πακετο με 3 φανελακια μεσα απο 27 ευρω μονο 8,10 μολις γυρισω απο διακοπες θα παω να ψωνισω κι αλλα εχει και χειμερινα δεν εχει μονο καλοκαιρινα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρα πας κοντρα? χαχαχαχχα

λοιπον:

- 6 τροφοκαρτ

- 2 ουτροτζεσταν

- μισο γιουτοπαρ καθε 6 ωρες

- 2 χαπακια σιδηρο

- 1 φολικο οξυ

- 1 ασβεστιο

- κολπικη κρεμα προγεστερονης

φαρμακαποθηκη δεν λες τιποτα.. μεχρι και ο γιατρος μου στεναχωριεται καθε φορα που μου λεει για τα φαρμακα..

με γεια τα ρουχαλακια των αγοριων σου!!! πραγματι καλες οι τιμες...

tJYkp3.png

χαρα πας κοντρα? χαχαχαχχα

λοιπον:

- 6 τροφοκαρτ

- 2 ουτροτζεσταν

- μισο γιουτοπαρ καθε 6 ωρες

- 2 χαπακια σιδηρο

- 1 φολικο οξυ

- 1 ασβεστιο

- κολπικη κρεμα προγεστερονης

φαρμακαποθηκη δεν λες τιποτα.. μεχρι και ο γιατρος μου στεναχωριεται καθε φορα που μου λεει για τα φαρμακα..

με γεια τα ρουχαλακια των αγοριων σου!!! πραγματι καλες οι τιμες...

μαλλον σε τρωω 15 χωρις τα σιμεκο που μπορει να ειναι 1 εως 4 την ημερα αναλογα τις καουρες που εχω συνολο παιρνω εγω και 14 εσυ χχαχαχαχαχκαι μενα αυτο ειπε ο καημενος πολλα χαπια σου εχω δωσει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

1756γρ το καμάρι μου!!! Δεν γλύτωσα κ τον κολπικο... Μπλιαχ. Α κ μάλλον έχω κ ωραιοτατη ουρολοιμωξη.. Επίσης μου είπε να μην περπαταω για να μην κατέβει ο τραχιλος.αυτά! Με βγάζει κ 3 μέρες μεγαλύτερη με πητ 7/10 τελικά.. Τώρα περιμένω τον δικό μου γιατρο να μου τι θα κάνουμε...

μεγαλωσε το νινακι ανναστ μου μπραβο!!!:P για την ουρολοιμωξη σου εγραψε κατι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι γράψετε πάλι ρε γλωσσουδες;;;

Σας έχω διαβάσει πολυ πεταχτα απο το κινητό οπότε δεν θα σχολιάσω τώρα... Επιφυλασσομαι για αλλη στιγμή...

Εμείς κάναμε υπέρηχο και όλα μια χαρα!!! Ο τραχηλος με την ξαπλα τα παει σούπερ!!! 3,5 εκατ. εφτασε!!! Τα μικρά μου θηρία μεγαλώνουν!!! Η τσαουσα η κόρη μου έχει στριμωξει τον αδελφό της σε μια γωνιτσα και έχει πιάσει τον περισσότερο χώρο μέσα στην κοιλιά... Η μικρά έχει φτάσει αισίως τα 1180γρ και ο μικρός που μου βγήκε της δίαιτας (απο ποιον πήρε δεν ξέρω.. Χαχαχα) έφτασε τα 950γρ... Το σ/κ που κλεινω 28 εβδομάδες θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζονης κ όλα κομπλε!!! Μου είπε ο γιατρός ότι μετα τις 32 εβδομάδες θα γίνω πολυ δυσκινητη και δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου απο το βάρος... Αλλα αν συνεχίσω έτσι κ εγώ και ο τραχηλος θα φτάσω να μπω και στον μήνα μου!!!! Το μόνο που θέλει λίγο παρακολούθηση είναι ότι τα αμνιακα υγρα της μπεμπας είναι λίγο αυξημένα αλλα είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια οπότε ακόμα δένει ανησυχεί...

τελεια τα νεα σου εβελινα μου :-P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???πολυ ζεστη σημερα

miss caramel εμενα ο μπεμπης εχει παρει θεση κανονικη ειναι δηλαδη το κεφαλι του μεσα στη λεκανη αφου ο γιατρος μου εκανε και κολπικο για να δει το τραχηλο μου φαντασου οτι ακομα και ο αντρας μου που ειναι ασχετος απο αυτα καταλαβε οτι ακριβως διπλα απο το τραχηλο ειναι το κεφαλι του μωρου και ασπρισε νομιζε οτι θα γεννησω αλλα ευτυχως ειναι μακρυς ακομα νομιζω 3 μου ειπε ειναι

αληθεια να ρωτησω κατι ο τραχηλος πως μικραινει ξεχασα να ρωτησω το γιατρο δηλαδη απο κουραση ή απο πολυ περπατημα κτλ μπορει να μικρυνει???

withu 9,5 ειναι και μενα αλλα εμενα ειναι αισιοδοξος ακομα οτι θα ανεβει το ιδιο μου ειπε και ο μικροβιολογος τι να πω θα δειξει στη πορεια

ανναστ μπραβο που ολα ειναι καλα με το μικρο πριν 15 μερες ειχα και εγω ουρολειμωξη και πηρα 10 μερες αντιβιωση βεβαια εγω ειχα και τσουξιμο και φαγουρα

καποια με ρωτησε για τις ανταυγες αλλα δε θυμαμαι ποια παντως εμενα ο γιατρος μου με αφηνει νομιζω ειναι θεμα γιατρου πιο πολυ μια κοπελα μου ελεγα οτι ο δικος της οχι μαλλι αλλα ουτε τα νυχια δε την αφηνε να βαψει νομιζω ειναι υπερβολη κατι τετοιο

επισης και εγω τρελαινομαι για τις σουπιτσες οποτε μια χαρα

α καλα απο υπερβοληηηη εμενα ενας γιατρος μου ειπε να βγαλω το σκουλαρικι που φοραω στην μυτη:tongue:ελεος!τι εννοχλει???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια μου χθες το βράδυ η μικρή με πέθανε!!!

Το κάθαρμα ήθελε ντε και καλά να χωρέσει οριζόντια στο κάτω μέρος της κοιλιάς!

Τι να είμαι ξαπλωμένη, τι καθιστή, περπάτησα, έσκυψα, χοροπήδηξα, όλα τα έκανα αλλά δεν άλλαζε στάση με τίποτα...

Φυσικά και το έχει ξανακάνει αλλά μόνο για 10-20 λεπτά... χθές με είχε στην τσίτα για πάνω από ώρα!!!:evil:

Όσο για τον τράχηλο ελπίζω να τον δούμε τέλος του μήνα γιατί τέλος Ιουλίου ήταν γυρισμένος προς τα πίσω και δε φαινόταν τίποτα!:shock:

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι το δεξί μου πόδι παραμένει λίγο πρησμένο παρότι προσέχω το φαγητό μου τώρα που γύρισα!!! Πφφφ... ήταν που ήταν το φλεβικό κάτω άκρων λιγάκι στραβό... (σαν το κλίμα που το'φαγε και ο γαϊδαρος):?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Γειά σου νεμίνα. Ναι πάω για το τρίτο. η εγκυμοσύνη αυτη είναι λίιιιιγο διαφορετική απομ τις προηγούμενες 2. Έχει διαφορά όμως η εποχή . Δεν ήμουν ξανα έγκυος καλοκαίρι και είναι διαφορετικό το φύλο του παιδιού. Επίσης θα έιναι η 4η ουσιαστικά καισαρική μου οπότε είναι λογικό καποιοι πόνοι και συσπάσεις που εχω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μην ξεχνάς όμως ότι έχουμε και άλλα 2 μωρά πίσω μας οπότε απο μόνο του αυτό σαν γεγονός αμέσως διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Δεν έιμαστε ξεκούραστες και ανέμελες.;)

γεια σου μαντι :Pκαλως ηρθες!αφου ειναι το 3ο παιδακι γιατι ειναι η 4η καισαρικη εχασες μωρακι και εσυ οπως κ εγω?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Manti την καλύτερη δουλειά κάνεις με τις διακοπούλες σου, μάζεψε λίγη ενέργεια και για εμάς που θα μείνουμε εδώ ;)

Evelina τέλεια τα μικρούλια σου!!!! :D Ανυπομονώ κι εγώ να πάω στη γιατρό τη δευτέρα να ζυγιστούμε και να δούμε πως πάνε όλα τα μέσα!;)

Miss caramel απο συσπάσεις κι εγω προς το παρόν δεν έχω καταλάβει τπτ, εκτός αν έχω και δεν το καταλαβαίνω, αλλά φαντάζομαι ότι θα με διαφωτίσει και η γιατρός την Δευτέρα!

Εχθές πήρα και τις εξετάσεις μου. Ο αιματοκρίτης δυστυχώς δεν λέει να ανέβει 28,7 κολημένος με 2 χαπάκια σιδήρου την ημέρα :evil::evil::evil:.

Επίσης η καμπύλη σακχάρου δεν μου βγήκε καλή, ξεκινάω χωρίς την αηδία στο κατώτατο όριο, 1 ώρα μετά τη λήψη της γλυκόζης πάει κοντά στο πάνω όριο, και 2 ώρες μετά τη λήψη της γλυκόζης έχει πέσει ελάχιστα. 3 ώρες δεν πήραμε δείγμα. Με βλέπω να την ξανακάνω και δεν ξέρω τι θα μου πει απο εκεί και πέρα αλλά έχω αγχωθεί λιγάκι.

Η ζέστη με έχει ξεκάνει και σε συνδοιασμό με την αυπνία και τη δουλειά είμαι έτοιμη να καταρέυσω. Αντε να έρθει η Παρασκευή που κλείνουμε για μία εβδομάδα να ηρεμήσω λιγάκι.

μαραντ μου ενα θεμα με τον αιματοκριτη μας ολες το εχουμε!!!ο γιατρος σου ειπε οτι θα ξανα κανεις την καμπυλη???

83tdp2.pngcWE4p3.png

μεγαλωσε το νινακι ανναστ μου μπραβο!!!:P για την ουρολοιμωξη σου εγραψε κατι?

γεια σου μαριουλα!ναι μεγαλωσε το ζουζουνι μου!!!

καποια με ρωτησε για τον τραχιλο,αλλα δεν θυμαμαι ποια.κοιταξα τα χαρτια,ειχα 27mm στην β επιπεδου κ τωρα ηταν 19mm.μηπως π[αραλεπτινε?βεβαια ο δικος μου ντοκ ειπε ειναι φυσιολογικο,αλλα εγω ειπα να κοψω λιγο το περπατημα,μεχρι να μπω στον μηνα μου τουλαχιστον κ μετα βλεπουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είχα τις θείες μου εδω και μου καθάριζαν,πόρτες παντζούρια παράθυρα βέβαια έσκασε μύτη κι η θεική θεία του Νίκου αλλά έφυγε γρήγορα....σήμερα βρήκε να πει γιατί είχαμε το σκύλο της συννυφάδας κάτω (λείπει κι ο κουνιάδος μου θα έφευγε πολύ νωρίς και τον άφησε αν θελήσει να κάνει τσίσα να τα κάνει τουλάχιστον στο τσιμέντο,εδω στα δέντρα που έχω εγω) και:"θα δεις στο βαμμένο τον τοίχο τώρα η ουρά του σκύλου όλη τη σκόνη θα σου αφήσει πάνω" !!!:D:D:D:D πάντα βρίσκει κάτι να πεί!!

Κατά τ'αλλα ούτε εγω έχω συσπάσεις Καραμελάκι...θα δώ την άλλη εβδομάδα στον doppler και πως είναι το μωρό αν και μου φαίνεται κι εμένα γυρισμένο είναι και δε θα δούμε φάτσα..

Άλλο τώρα....γκρρρρρ!!!!!!!!!λοιπόν σήμερα καθάριζα τη βιβλιοθήκη που είχε ο Νικολάκης στο δωμάτιο..βρήκα κάτι δίσκους,κάτι cd κάτι κουτιά απο παλιά κινητά..βρίσκω κι ενα κουτί με εισητήρια απο συναυλίες και πάρτυ που πήγαινε..κι εκεί που το κοίταγα..πετυχαίνω κάτι φωτογραφίες και κάτι ραβασάκια απο τη μεγάλη του αγάπη...:evil::evil::evil::evil::evil: αυτή ήταν η φάτσα μου και φυσικά τα πέταξα διότι δεν είμαι απο τη Σουηδία είμαι απο την Κρήτη και στην Κρήτη το αίμα βράζει!!!Και τι μου είπε ο μούλος όταν του το είπα;;εγω ρε Ειρήνη το έχω σε γρουσουζιά να πετάω φωτογραφίες.....εγω όμως,του λέω,δεν το έχω γι'αυτό τις πέταξα που μου θες μετά απο 10 χρόνια να μη σου πετάξω και τις φωτο με τη Δημητρούλα....μήπως ήθελες να τις στολίσω στο σαλόνι;;;

ελπίζω να γελάτε γιατί εγω θέλω LEXOTANIL να ηρεμήσω!!!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα είχα τις θείες μου εδω και μου καθάριζαν,πόρτες παντζούρια παράθυρα βέβαια έσκασε μύτη κι η θεική θεία του Νίκου αλλά έφυγε γρήγορα....σήμερα βρήκε να πει γιατί είχαμε το σκύλο της συννυφάδας κάτω (λείπει κι ο κουνιάδος μου θα έφευγε πολύ νωρίς και τον άφησε αν θελήσει να κάνει τσίσα να τα κάνει τουλάχιστον στο τσιμέντο,εδω στα δέντρα που έχω εγω) και:"θα δεις στο βαμμένο τον τοίχο τώρα η ουρά του σκύλου όλη τη σκόνη θα σου αφήσει πάνω" !!!:D:D:D:D πάντα βρίσκει κάτι να πεί!!

Κατά τ'αλλα ούτε εγω έχω συσπάσεις Καραμελάκι...θα δώ την άλλη εβδομάδα στον doppler και πως είναι το μωρό αν και μου φαίνεται κι εμένα γυρισμένο είναι και δε θα δούμε φάτσα..

Άλλο τώρα....γκρρρρρ!!!!!!!!!λοιπόν σήμερα καθάριζα τη βιβλιοθήκη που είχε ο Νικολάκης στο δωμάτιο..βρήκα κάτι δίσκους,κάτι cd κάτι κουτιά απο παλιά κινητά..βρίσκω κι ενα κουτί με εισητήρια απο συναυλίες και πάρτυ που πήγαινε..κι εκεί που το κοίταγα..πετυχαίνω κάτι φωτογραφίες και κάτι ραβασάκια απο τη μεγάλη του αγάπη...:evil::evil::evil::evil::evil: αυτή ήταν η φάτσα μου και φυσικά τα πέταξα διότι δεν είμαι απο τη Σουηδία είμαι απο την Κρήτη και στην Κρήτη το αίμα βράζει!!!Και τι μου είπε ο μούλος όταν του το είπα;;εγω ρε Ειρήνη το έχω σε γρουσουζιά να πετάω φωτογραφίες.....εγω όμως,του λέω,δεν το έχω γι'αυτό τις πέταξα που μου θες μετά απο 10 χρόνια να μη σου πετάξω και τις φωτο με τη Δημητρούλα....μήπως ήθελες να τις στολίσω στο σαλόνι;;;

ελπίζω να γελάτε γιατί εγω θέλω LEXOTANIL να ηρεμήσω!!!!!!!!!!!!!!

πολυ γελασα ειρηνη μου!!!φανταζομαι την φατσα σου..χαλαρωσε τωρα κ μην δινεις σημασια..περσυνα ξυνα σταφυλια!παντως με εκανες κ γελασα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κ ο ντοκ μου είπε αντιβιωση για 4 μέρες.. Είναι λέει σε ήπια μορφή κ δεν θα κάνει κακό στο μωρό.

Λοιπόν ακούστε να κουφαθειτε..τον ρωτήσαμε πόσο παίρνει στη γέννα. Μας είπε 1000 ευρώ είναι μια καλη αμοιβή, κ αν δενν έχουμε να του δώσουμε, δεν θέλει τίποτα..όχι γιατί θυμάμαι τον προηγούμενο που μου πήρε 2300 το βοδι.

Mπραβο στο γιατρο σου!Να τον συστηνεις στις φιλες σου γιατι οπως φαινεται ειναι ανθρωπος!

Το μωρακι σου οπως βλεπω μια χαρουλα!

Περαστικουλια με την ουρολοιμωξη!

πολυ γελασα ειρηνη μου!!!φανταζομαι την φατσα σου..χαλαρωσε τωρα κ μην δινεις σημασια..περσυνα ξυνα σταφυλια!παντως με εκανες κ γελασα..

άσε με βρε Άννα...αν είχε κρατήσει και απο άλλες θα γέλαγα αλλά επειδή έχει κρατήσει μόνο απο την συγκεκριμένη (έχει κι ένα άλμπουμ που θα εξαφανιστεί κι αυτό) φούντωσα!!!!εγω μόλις ξεπερνούσα μια κατάσταση τα πέταγα όλα..τελοσπάντων...αφού γλύτωσε τον ευνουχισμό ο κωλο-φορτηγατζής να λέει πάλι καλά!!!γιατί του έριξα κάτι κλωτσίδια ξεγυρισμένα-είμασταν βέβαια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι οπότε μη φανταστείτε Λάρα Κροφτ κλωτσίδια..!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Mπραβο στο γιατρο σου!Να τον συστηνεις στις φιλες σου γιατι οπως φαινεται ειναι ανθρωπος!

Το μωρακι σου οπως βλεπω μια χαρουλα!

Περαστικουλια με την ουρολοιμωξη!

ευχαριστω withu!!!:-)

α ρε ειρηνη,σαν να σε βλεπω!!!χαχαχαχ!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...