Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι γράψετε πάλι ρε γλωσσουδες;;;

Σας έχω διαβάσει πολυ πεταχτα απο το κινητό οπότε δεν θα σχολιάσω τώρα... Επιφυλασσομαι για αλλη στιγμή...

Εμείς κάναμε υπέρηχο και όλα μια χαρα!!! Ο τραχηλος με την ξαπλα τα παει σούπερ!!! 3,5 εκατ. εφτασε!!! Τα μικρά μου θηρία μεγαλώνουν!!! Η τσαουσα η κόρη μου έχει στριμωξει τον αδελφό της σε μια γωνιτσα και έχει πιάσει τον περισσότερο χώρο μέσα στην κοιλιά... Η μικρά έχει φτάσει αισίως τα 1180γρ και ο μικρός που μου βγήκε της δίαιτας (απο ποιον πήρε δεν ξέρω.. Χαχαχα) έφτασε τα 950γρ... Το σ/κ που κλεινω 28 εβδομάδες θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζονης κ όλα κομπλε!!! Μου είπε ο γιατρός ότι μετα τις 32 εβδομάδες θα γίνω πολυ δυσκινητη και δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου απο το βάρος... Αλλα αν συνεχίσω έτσι κ εγώ και ο τραχηλος θα φτάσω να μπω και στον μήνα μου!!!! Το μόνο που θέλει λίγο παρακολούθηση είναι ότι τα αμνιακα υγρα της μπεμπας είναι λίγο αυξημένα αλλα είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια οπότε ακόμα δένει ανησυχεί...

Εβελίνα βλέπω ένας κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρα ο τραχηλος σου είναι πολυ καλός αλλα αν έχεις λόγο να φοβάσαι πρέπει να προσεχείς.. Ο τραχηλος εξαληφεται με το βάρος, το περπάτημα και γενικότερα θέλει όσο περισσότερο μπορείς ξαπλα και ξεκούραση.. Επίσης οι πολλές συσπασεις τον βοηθούν να μαλακωσει κάτι που δεν το θέλεις ακόμα.. Οπότε αν νιώσεις πολλές συσπασεις καλο είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου...

κανω συσπασεις και μου εχει δωσει ουτροτσεσταν καθε 8 ωρες 2 των 100 μου ειπε και εκεινος ξαπλα οσο μπορω απλα εγω αγχωνομαι και λιγο περισσοτερο απο οτι πρεπει τα 3 εκ. δλδ ειναι καλα??? αμα φτασει στο ποσο υπαρχει κινδυνος να ανοιξει??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κανω συσπασεις και μου εχει δωσει ουτροτσεσταν καθε 8 ωρες 2 των 100 μου ειπε και εκεινος ξαπλα οσο μπορω απλα εγω αγχωνομαι και λιγο περισσοτερο απο οτι πρεπει τα 3 εκ. δλδ ειναι καλα??? αμα φτασει στο ποσο υπαρχει κινδυνος να ανοιξει??

Μην αγχωνεσαι.. Πρέπει να πέσει κάτω απο 2 εκατ για να ανησυχείς... Αλλα θέλει προσοχή.. Εγώ λόγω δίδυμων έχω κάνει περιδεση.. Στον 5ο είχε πέσει ο τραχηλος στο 1,8 αλλα με ξαπλα έχει παει πάλι στο 3,5... Τα ουτροτζεσταν θα σε βοηθήσουν.. Το μαγνήσιο βοηθάει επίσης.. Εγώ παίρνω και ένα άλλο χαπακι που λέγεται γιουτοπαρ αλλα εμένα με ντοπαρει αρκετά ο γιατρός μου γιατί φοβόμαστε για πρόωρο τοκετο... Πάντως αν δεις ότι δεν σε βοηθάνε τα ουτροτζεσταν να τον ενημερώσεις... Αλλα αυτο που σου είπε ο γιατρός σου είναι το καλύτερο.. ΞΑΠΛΑ!!!!!

tJYkp3.png

Κοριτσάκια με ανησυχείτε λίγο με τις συσπάσεις... είμαι και 1 με 2 εβδομάδες πιο πίσω από κάποιες σας, αλλά δεν αισθάνομαι τίποτα τέτοιο!

Είναι νορμάλ αυτό? Ή έχει πάρει απόφαση να μη βγεί με τίποτα?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό.

Είχαμε φύγει για διακοπές τελικα και θα ξαναφύγουμε την Δευτέρα.

Είμαστε και εμείς μια χαρα,συσπάσεις κάνουμε και πέρνω τα yutopar και αρκετή ξεκούραση. Ούτε δουλείες ούτε τίποτα.

Καραμελενια δεν ξέρω καμια εγκυμοσύνη που έμεινε εγκυμοσύνη για πάντα:tongue:Ισα ισα καλύτερα είναι να μην κάνεις συσπάσεις απο τώρα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. ;)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Κοριτσάκια με ανησυχείτε λίγο με τις συσπάσεις... είμαι και 1 με 2 εβδομάδες πιο πίσω από κάποιες σας, αλλά δεν αισθάνομαι τίποτα τέτοιο!

Είναι νορμάλ αυτό? Ή έχει πάρει απόφαση να μη βγεί με τίποτα?

Εντελώς νορμαλ. Όπως λέει και η Μαντι δεν τις θελουμε τις συσπάσεις τόσο νωρίς...μακριά!Στα άλλα δυο δεν ήξερα καν τι σήμαιναν. Απλώς ήρθε η ώρα της γεννας και τότε ξεκίνησαν όλα. Πριν δεν είχα καθόλου συσπάσεις. Ετούτη εδώ όμως μας βγηκε βιαστική...

καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό.

Είχαμε φύγει για διακοπές τελικα και θα ξαναφύγουμε την Δευτέρα.

Είμαστε και εμείς μια χαρα,συσπάσεις κάνουμε και πέρνω τα yutopar και αρκετή ξεκούραση. Ούτε δουλείες ούτε τίποτα.

Καραμελενια δεν ξέρω καμια εγκυμοσύνη που έμεινε εγκυμοσύνη για πάντα:tongue:Ισα ισα καλύτερα είναι να μην κάνεις συσπάσεις απο τώρα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. ;)

Μαντι, απ' ότι καταλαβαίνω πας κι εσύ για τρίτο σαν εμένα;;;;;; Αν ναι, απάντησέ μου πως είναι η εγκυμοσύνη σου. Εχω ανησυχήσει καθώς όσα συμπτώματα δεν είχα στις άλλες δυο, τα έχω τώρα μαζεμένα...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Γειά σου νεμίνα. Ναι πάω για το τρίτο. η εγκυμοσύνη αυτη είναι λίιιιιγο διαφορετική απομ τις προηγούμενες 2. Έχει διαφορά όμως η εποχή . Δεν ήμουν ξανα έγκυος καλοκαίρι και είναι διαφορετικό το φύλο του παιδιού. Επίσης θα έιναι η 4η ουσιαστικά καισαρική μου οπότε είναι λογικό καποιοι πόνοι και συσπάσεις που εχω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μην ξεχνάς όμως ότι έχουμε και άλλα 2 μωρά πίσω μας οπότε απο μόνο του αυτό σαν γεγονός αμέσως διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Δεν έιμαστε ξεκούραστες και ανέμελες.;)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Manti την καλύτερη δουλειά κάνεις με τις διακοπούλες σου, μάζεψε λίγη ενέργεια και για εμάς που θα μείνουμε εδώ ;)

Evelina τέλεια τα μικρούλια σου!!!! :D Ανυπομονώ κι εγώ να πάω στη γιατρό τη δευτέρα να ζυγιστούμε και να δούμε πως πάνε όλα τα μέσα!;)

Miss caramel απο συσπάσεις κι εγω προς το παρόν δεν έχω καταλάβει τπτ, εκτός αν έχω και δεν το καταλαβαίνω, αλλά φαντάζομαι ότι θα με διαφωτίσει και η γιατρός την Δευτέρα!

Εχθές πήρα και τις εξετάσεις μου. Ο αιματοκρίτης δυστυχώς δεν λέει να ανέβει 28,7 κολημένος με 2 χαπάκια σιδήρου την ημέρα :evil::evil::evil:.

Επίσης η καμπύλη σακχάρου δεν μου βγήκε καλή, ξεκινάω χωρίς την αηδία στο κατώτατο όριο, 1 ώρα μετά τη λήψη της γλυκόζης πάει κοντά στο πάνω όριο, και 2 ώρες μετά τη λήψη της γλυκόζης έχει πέσει ελάχιστα. 3 ώρες δεν πήραμε δείγμα. Με βλέπω να την ξανακάνω και δεν ξέρω τι θα μου πει απο εκεί και πέρα αλλά έχω αγχωθεί λιγάκι.

Η ζέστη με έχει ξεκάνει και σε συνδοιασμό με την αυπνία και τη δουλειά είμαι έτοιμη να καταρέυσω. Αντε να έρθει η Παρασκευή που κλείνουμε για μία εβδομάδα να ηρεμήσω λιγάκι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Μάντι μια χαρά είσαι στις διακοπούλες σου!!!Εμείς εδώ βράζουμε!!!:mad:

Εβελίνα μια χαρά η μικρή σου !!!Εχει αρχίσει από τώρα να δείχνει ποιος είναι ο αρχηγός!!ΧΑΧΑ!!!;););)

Χαρά και Άννα εσάς πόσο ήταν ο τράχηλος στην Β' επιπέδου???Από τότε έπεσε??? ΕΜένα δεν τον έχουν ξαναμετρήσει!!!Ούτε στο ντόπλερ τον μέτρησαν!! Πάντως από συσπάσεις , την τελευταία φορά μου έκανε ο γιατρός καρδιοτοκογράφημα και δεν φάνηκε να έχω!!! Τώρα που θα ξαναπάω θα μου ξανακάνει!!Δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω κιόλας!!!:?:-?:?

Ρινιώ μια χαρά με το βάψιμο!!Να δω εμείς πότε θα ξεκινήσουμε!!Το βλέπω να παίρνει αναβολή μετά το 15Αυγουστο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Manti την καλύτερη δουλειά κάνεις με τις διακοπούλες σου, μάζεψε λίγη ενέργεια και για εμάς που θα μείνουμε εδώ ;)

Evelina τέλεια τα μικρούλια σου!!!! :D Ανυπομονώ κι εγώ να πάω στη γιατρό τη δευτέρα να ζυγιστούμε και να δούμε πως πάνε όλα τα μέσα!;)

Miss caramel απο συσπάσεις κι εγω προς το παρόν δεν έχω καταλάβει τπτ, εκτός αν έχω και δεν το καταλαβαίνω, αλλά φαντάζομαι ότι θα με διαφωτίσει και η γιατρός την Δευτέρα!

Εχθές πήρα και τις εξετάσεις μου. Ο αιματοκρίτης δυστυχώς δεν λέει να ανέβει 28,7 κολημένος με 2 χαπάκια σιδήρου την ημέρα :evil::evil::evil:.

Επίσης η καμπύλη σακχάρου δεν μου βγήκε καλή, ξεκινάω χωρίς την αηδία στο κατώτατο όριο, 1 ώρα μετά τη λήψη της γλυκόζης πάει κοντά στο πάνω όριο, και 2 ώρες μετά τη λήψη της γλυκόζης έχει πέσει ελάχιστα. 3 ώρες δεν πήραμε δείγμα. Με βλέπω να την ξανακάνω και δεν ξέρω τι θα μου πει απο εκεί και πέρα αλλά έχω αγχωθεί λιγάκι.

Η ζέστη με έχει ξεκάνει και σε συνδοιασμό με την αυπνία και τη δουλειά είμαι έτοιμη να καταρέυσω. Αντε να έρθει η Παρασκευή που κλείνουμε για μία εβδομάδα να ηρεμήσω λιγάκι.

Μαράντ τι σου είπε ο γιατρός για τον αιματοκρίτη???Τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις αυξάνουν τα χαπάκια σιδήρου???

Για την καμπύλη δεν νομίζω να σου πει να την ξανακάνεις !!! Μπορεί να βγάλει συμπέρασμα και με αυτή ο γιατρός!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα φιλεναδες!!τι κανετε?κατριν,δεν θυμαμαι ποσο ηταν χθες,γιατι με το που μου ειπε για ουρολοιμωξη,ξεχασα ολες τις μετρησεις..γκρρρρ,θα κοιταξω το μεσημερι να σου πω,παντως μου ειπε να μην περπαταω.δεν σας ειπα οτι το παιδι μου παραμενει μπρουμητα,κ δεν λεει να μας κοιταξει..αλλα μου ειπε οτι ειναι η καολυτερη θεση για φυσιολογικο τοκετο.στις 10/9 εχω ραντεβου κ απο κει κ περα μαλλον θα ξερω κ ποτε θα γεννησω,αφου η λογικη λεει οτι θα με βλεπει καθε εβδ..

ρινιω,επιτελους τελειωσατε!μπραβο!τωρα σιγα σιγα να ετοιμαζεστε!

εβελινα,θηριο η κορακλα σου!μπραβο!θα μεγαλωσει κ ο μπεμπης!!

μαραντ,αυτος ο ατιμος αιματοκριτης!

μαντυ,καλα να περνατε!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κουκλες!!!!!

μαρατ μηπως πρεπει να αλλαξεις σιδηρο? εχω ακουσει οτι καμια φορα ο οργανισμος μας δεν τα αποροφα ολα το ιδιο.. και παλι δεν ξερω αν ισχυει αυτο... κ εμενα χθες μου το αυξησε γιατι ειχε πεσει στο 33.. μεχρι τωρα επαιρνα μονο ενα χαπακι αλλα τωρα μου τα εκανε δυο..

ανναστ περαστικα με την ουρολοιμωξη.. κ εμενα και τα δυο μου παιδια μπρουμητα ειχαν κατσει χθες.. ο μπεμπης ειναι φυσιολογικος για την εβδομαδα που ειναι.. η μπεμπα ειναι που παραειναι μεγαλη.. και ειδικα για διδυμα ειναι θρεμμενα.. χαχαχχα

ρινιω τελειωσες τα βαψιματα? ζηλευωωωωωωωωωωωωω εγω εχω πορεια ακομα...

ρε κοριτσια νομιζω οτι ειναι καλο που δεν εχετε συσπασεις ακομα.. δεν τις θελετε ακομα...

tJYkp3.png

Γειά σου νεμίνα. Ναι πάω για το τρίτο. η εγκυμοσύνη αυτη είναι λίιιιιγο διαφορετική απομ τις προηγούμενες 2. Έχει διαφορά όμως η εποχή . Δεν ήμουν ξανα έγκυος καλοκαίρι και είναι διαφορετικό το φύλο του παιδιού. Επίσης θα έιναι η 4η ουσιαστικά καισαρική μου οπότε είναι λογικό καποιοι πόνοι και συσπάσεις που εχω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μην ξεχνάς όμως ότι έχουμε και άλλα 2 μωρά πίσω μας οπότε απο μόνο του αυτό σαν γεγονός αμέσως διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Δεν έιμαστε ξεκούραστες και ανέμελες.;)

Μάντι έτσι είναι. Εγώ επειδή σήκωνα τα μικρά κι άρχισα τις συσπάσεις(είναι και θρεμμένα 16 +20 κιλά). Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ειναι και οι υποχρεωσεις που έχεις με τα μικρά που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Εμένα είναι πολύ διαφορετική η εγκυμοσύνη και δεν έχει να κάνει ούτε με εποχή, ούτε με φύλο, γιατί και ένα κι ένα τα έχω και τα έκανα σε τελείως διαφορετικές εποχές!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...