Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα! Κι εμενα το στηθος μου ειναι μικρο, λιγα Νο1 μου καναν αλλα μια χαρα νταρντανομωρακι ηταν η δικια μου! Αυτο που λεμε "ειναι γεματο το στηθος" ειναι για να το βοηθησει να ρυθμισει την παραγωγη και δεν ειναι ολο κι ολο το... γευμα του μωρου! Οσο πιο γεματο το αφηνεις τοσο λιγοτερο παραγει στην πορεια (θεωρει οτι περισευει!) οσο πιο συχνα θηλαζει το μικρακι, τοσο πιο πολυ παραγεις, γιατι αδειαζει οποτε "καταλαβενει" το σωμα μας οτι υπαρχει ζητηση! Το αλλο που διαβασα (και το πιστευω το ειδα στο σωμα μου, αφου δεν επερνα συμπληρωματα) ειναι οτι το γαλα εχει οτι χρηαζετε το μωρο στο σταδιο αναπτυξης που ειναι ακομα και αν αυτο ειναι σε βαρος της μαμας! Η δικια μου γνωμη ειναι να τρωμε απ ολα γιατι ετσι αναλογα με τις αντιδρασεις του μωρου μπορουμε να καταλαβουμε αν θα υπαρξουν αλεργιες στο μελον που θα μπουν οι στερεες! Σε εξεταση που καναμε στη μικρη μας ειπαν οτι θα εχει προβλημα με πολλες αλεργιες αλλα στο γαλα μου δεν παρουσιασε τιποτα και τελικα οντος μεχρι τωρα δεν εβγαλε καμια. Αν φοβαστε πχ σκορδα κτλ απλα φατε την πρωτη φορα λιγο και βλεποντας και κανοντας! Φιλακια και θα επαανελθω αργοτερα!!! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κατάλαβα πολύ καλά Ρηνιώ, έχω κι εγώ συνυφάδα..;) Ο νοών νοήτω...

αααααα......

παθούσα και μαθούσα κι εσυ,ε;;;;;;;χαχαχαχα!!!

οχι εντάξει εγω δεν έχω πρόβλημα απλώς σε μερικά πράγματα καλό είναι και να ακούς και τους παλιότερους....

Tatum ναι έχεις δίκιο...δεν εννοούσα αποκλειστικά σούπες..απο όλα να τρως..αν και πιστεύω οτι και να "εκμεταλλευτώ" λίγο παραπάνω την πεθερά-μαγείρισσα δεν βλάπτει!!!!μου έχει αδυναμία άλλωστε και δε θα μου χαλάσει χατήρι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Παιδάκια, εγώ τις λατρεύω τις σούπες.. πετάω τη σκούφια μου!!! Εκτός αν είναι κοτόσουπα που τη σιχαίνομαι (μου την έφτιαχνε πάντα η μάνα μου όταν ήμουν άρρωστη)

Αυτό που μισώ βέβαια είναι οι σούπες να έχουν ρύζι μέσα αλλά οκ, μπορώ να το αφήσω και στην άκρη στην ανάγκη.

Κατά το θηλασμό το σίγουρο είναι ότι επειδή είμαι λιχούδω θα πειραματιστώ και αναλόγως τις αντιδράσεις της μικρής!

Όσο για το αίμα και τον έλεγχο:

Ιός

Ημέρες

Ορολογικός έλεγχος ΝΑΤ

HIV-1 20.3 ή 22 11 (5.6)

Αυτό με το 6μηνο είναι μόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό και όχι για την ανίχνευσή του στο αίμα.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

οποτε να μην ανυσηχω που εχω μικρο στηθος ε?θα το ταισω το μωρακι δεν θα το αφησω πεινασμενο αυτο ειναι το μονο σιγουρο;)κοριτσια οσο για το αιμα και τις ασθενειες προτημω να μην χρειαστει ποτε να μου βαλουν αιμα μακαρι ο αιματοκριτης μου να ειναι οκ και να μην χρειαστω αλλο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαντεψτε τι μας ειχε η μαμα μου σημερα! Κρεατοσουπα! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Απ οσο ξερω το πρωτογαλα βοηθαει πολυ στο να βγαλουν με τα κακακια ολο το αμνιακο που εχουν καταπιει, χωρις πολλα πονακια και οτι ειναι λιγο γιατι τοσο χριαζοντε. Η μικρη μου εκλαιγε οσο ημασταν στο νοσοκομειο και ολοι λεγαν οτι δεν φτανει το γαλα και δοκιμασε (μαντεψτε ποιος... η πεθερα φυσικα) να της δωσουν μπουκαλι, η μικρη ουτε να το φτυσει χαχαχα, ειχε μολις φαει μανουλα! Μαλον πηρε απο μενα που να μου βαλουν να φαω με το ζορι ρισκαρω να τα βγαλω με την πρωτη μπουκια! Παντος και το πολυ γαλα (υπερπαραγωγη) δεν ειναι καλο, κιριος τις πρωτες μερες που δεν τρωνε πολυ, μου κατεβηκε το γαλα με τους πονους (κανονικο πυκτο, πρωτογαλα δεν ιπιε) και για 10 μερες ειμουν ή να θηλαζω ή να κανω ζεστες κομπρεσες στο νυπτηρα για να μην παθω μαστιτιδα, κολαση! Μετα βεβαια ρυθμιστηκε με το θηλασμο (ετρωγε πιο πολυ η μικρη και ελλατωθηκε και το γαλα) και ησιχασαμε.

Ue8pp3.pngI307p3.png

1756γρ το καμάρι μου!!! Δεν γλύτωσα κ τον κολπικο... Μπλιαχ. Α κ μάλλον έχω κ ωραιοτατη ουρολοιμωξη.. Επίσης μου είπε να μην περπαταω για να μην κατέβει ο τραχιλος.αυτά! Με βγάζει κ 3 μέρες μεγαλύτερη με πητ 7/10 τελικά.. Τώρα περιμένω τον δικό μου γιατρο να μου τι θα κάνουμε...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ουρολοίμωξη ε... κουράγιο ρε μάνα!!! Σου είπε να πάρεις αντιβίωση ή....

Έλα μωρέ κολπικό μπλιάχ... τι να πω κι εγώ που όταν πάω θα προσπαθήσουμε πάλι να κάνουμε κολποσκόπηση και ας ελπίσουμε ότι ο τράχηλος είναι στη θέση του να τελειώνουμε!

Όσο για το μπεμπέ... εύγε μια χαρά τα πάτε ;)

Φτού φτού σκόρδα!

Για το θηλασμό δεν ξέρω τι να πω... θα δείξει το πως θα πάει! Σίγουρα ακόμα διασκεδάζω και καμαρώνω με το μέγεθος του στήθους μου :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Παντος και το πολυ γαλα (υπερπαραγωγη) δεν ειναι καλο, κιριος τις πρωτες μερες που δεν τρωνε πολυ, μου κατεβηκε το γαλα με τους πονους (κανονικο πυκτο, πρωτογαλα δεν ιπιε) και για 10 μερες ειμουν ή να θηλαζω ή να κανω ζεστες κομπρεσες στο νυπτηρα για να μην παθω μαστιτιδα, κολαση! Μετα βεβαια ρυθμιστηκε με το θηλασμο (ετρωγε πιο πολυ η μικρη και ελλατωθηκε και το γαλα) και ησιχασαμε.

tatum κι εγώ το ίδιο είχα παθει στη μικρή. Μου ήρθε ποσότητα απότομα στο νοσοκομείο και φρακαρε. Το στήθος μου είχε κοκκινίσει κι έιχε γίνει πέτρα. Ευτυχως με ζεστες κομπρέσες και ένα θήλαστρο πολύ δυνατό που είχε το νοσοκομείο, ρυθμίστηκε το θέμα, αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ...

1756γρ το καμάρι μου!!! Δεν γλύτωσα κ τον κολπικο... Μπλιαχ. Α κ μάλλον έχω κ ωραιοτατη ουρολοιμωξη.. Επίσης μου είπε να μην περπαταω για να μην κατέβει ο τραχιλος.αυτά! Με βγάζει κ 3 μέρες μεγαλύτερη με πητ 7/10 τελικά.. Τώρα περιμένω τον δικό μου γιατρο να μου τι θα κάνουμε...

Annast κι εγώ έπαθα μια ελαφρα στις 25-26 εβδομάδες. Πλακώθηκα στα νερά κι όταν με έβαλε για καλλιέργεια ούρων, οι "πολλοι μικροοργανισμοί" που είχα, είχαν εξαφανιστει ευτυχώς. 2-3 μεγάλα μπουκάλια νερό τη μέρα έπινα. Όσο για τον κολπικό..εγω τον έχω στανταρ τις τελευταίες 3 φορές λόγω συσπάσεων για να δουμε τον τραχηλο. Επίσης, δεν περπατάω ούτε βημα για τον τράχηλο κι ευτυχως τον προλάβαμε, οι συσπάσεις δεν προλαβαν να τον μαλακώσουν και να τον εξαλείψουν.............. Δε βαρίεσαι, τι είναι ο κολπικός μπροστά στη χερούκλα του γιατρού τον τελευταίο μήνα.....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ουρολοίμωξη ε... κουράγιο ρε μάνα!!! Σου είπε να πάρεις αντιβίωση ή....

Έλα μωρέ κολπικό μπλιάχ... τι να πω κι εγώ που όταν πάω θα προσπαθήσουμε πάλι να κάνουμε κολποσκόπηση και ας ελπίσουμε ότι ο τράχηλος είναι στη θέση του να τελειώνουμε!

Όσο για το μπεμπέ... εύγε μια χαρά τα πάτε ;)

Φτού φτού σκόρδα!

Για το θηλασμό δεν ξέρω τι να πω... θα δείξει το πως θα πάει! Σίγουρα ακόμα διασκεδάζω και καμαρώνω με το μέγεθος του στήθους μου :tongue:

Κ ο ντοκ μου είπε αντιβιωση για 4 μέρες.. Είναι λέει σε ήπια μορφή κ δεν θα κάνει κακό στο μωρό.

Λοιπόν ακούστε να κουφαθειτε..τον ρωτήσαμε πόσο παίρνει στη γέννα. Μας είπε 1000 ευρώ είναι μια καλη αμοιβή, κ αν δενν έχουμε να του δώσουμε, δεν θέλει τίποτα..όχι γιατί θυμάμαι τον προηγούμενο που μου πήρε 2300 το βοδι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

tatum κι εγώ το ίδιο είχα παθει στη μικρή. Μου ήρθε ποσότητα απότομα στο νοσοκομείο και φρακαρε. Το στήθος μου είχε κοκκινίσει κι έιχε γίνει πέτρα. Ευτυχως με ζεστες κομπρέσες και ένα θήλαστρο πολύ δυνατό που είχε το νοσοκομείο, ρυθμίστηκε το θέμα, αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ...

Annast κι εγώ έπαθα μια ελαφρα στις 25-26 εβδομάδες. Πλακώθηκα στα νερά κι όταν με έβαλε για καλλιέργεια ούρων, οι "πολλοι μικροοργανισμοί" που είχα, είχαν εξαφανιστει ευτυχώς. 2-3 μεγάλα μπουκάλια νερό τη μέρα έπινα. Όσο για τον κολπικό..εγω τον έχω στανταρ τις τελευταίες 3 φορές λόγω συσπάσεων για να δουμε τον τραχηλο. Επίσης, δεν περπατάω ούτε βημα για τον τράχηλο κι ευτυχως τον προλάβαμε, οι συσπάσεις δεν προλαβαν να τον μαλακώσουν και να τον εξαλείψουν.............. Δε βαρίεσαι, τι είναι ο κολπικός μπροστά στη χερούκλα του γιατρού τον τελευταίο μήνα.....

Αυτο ξαναπες το. Κ τι είναι μπροστά στα πολλα χέρια την ημέρα της γεννας. Που περνάνε απο τον κόλπο σου οποίος βρίσκεται στο μαιευτήριο εκείνη την ημέρα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτέλους τελειώσαν οι μπογιατζήδες!!!!χομ αλόουν!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!

αυριο το πρωι θα έθει μια θεια μου να βοηθήσει στο καθάρισμα και μετά τακτοποιώ τα πραγματάκια μου τσούκου-τσούκου και ησυχάζω!!άντε να μπαίνουμε σε σειρά!!!!

τί θα γίνει;;;με καύσωνα θα πάμε για γέννα εμείς;; δεν μπορώ άλλο κορίτσια,αλήθεια με σκοτώνει η υγρασία...δηλαδή δε γίνεται αυτό το πράγμα...

Δεν κοιμήθηκα και καλά το βράδυ όλο ανησυχια,περίεργες σκέψεις ήταν μια κακή νύχτα...τελοσπάντων..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι γράψετε πάλι ρε γλωσσουδες;;;

Σας έχω διαβάσει πολυ πεταχτα απο το κινητό οπότε δεν θα σχολιάσω τώρα... Επιφυλασσομαι για αλλη στιγμή...

Εμείς κάναμε υπέρηχο και όλα μια χαρα!!! Ο τραχηλος με την ξαπλα τα παει σούπερ!!! 3,5 εκατ. εφτασε!!! Τα μικρά μου θηρία μεγαλώνουν!!! Η τσαουσα η κόρη μου έχει στριμωξει τον αδελφό της σε μια γωνιτσα και έχει πιάσει τον περισσότερο χώρο μέσα στην κοιλιά... Η μικρά έχει φτάσει αισίως τα 1180γρ και ο μικρός που μου βγήκε της δίαιτας (απο ποιον πήρε δεν ξέρω.. Χαχαχα) έφτασε τα 950γρ... Το σ/κ που κλεινω 28 εβδομάδες θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζονης κ όλα κομπλε!!! Μου είπε ο γιατρός ότι μετα τις 32 εβδομάδες θα γίνω πολυ δυσκινητη και δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου απο το βάρος... Αλλα αν συνεχίσω έτσι κ εγώ και ο τραχηλος θα φτάσω να μπω και στον μήνα μου!!!! Το μόνο που θέλει λίγο παρακολούθηση είναι ότι τα αμνιακα υγρα της μπεμπας είναι λίγο αυξημένα αλλα είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια οπότε ακόμα δένει ανησυχεί...

tJYkp3.png

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???πολυ ζεστη σημερα

miss caramel εμενα ο μπεμπης εχει παρει θεση κανονικη ειναι δηλαδη το κεφαλι του μεσα στη λεκανη αφου ο γιατρος μου εκανε και κολπικο για να δει το τραχηλο μου φαντασου οτι ακομα και ο αντρας μου που ειναι ασχετος απο αυτα καταλαβε οτι ακριβως διπλα απο το τραχηλο ειναι το κεφαλι του μωρου και ασπρισε νομιζε οτι θα γεννησω αλλα ευτυχως ειναι μακρυς ακομα νομιζω 3 μου ειπε ειναι

αληθεια να ρωτησω κατι ο τραχηλος πως μικραινει ξεχασα να ρωτησω το γιατρο δηλαδη απο κουραση ή απο πολυ περπατημα κτλ μπορει να μικρυνει???

withu 9,5 ειναι και μενα αλλα εμενα ειναι αισιοδοξος ακομα οτι θα ανεβει το ιδιο μου ειπε και ο μικροβιολογος τι να πω θα δειξει στη πορεια

ανναστ μπραβο που ολα ειναι καλα με το μικρο πριν 15 μερες ειχα και εγω ουρολειμωξη και πηρα 10 μερες αντιβιωση βεβαια εγω ειχα και τσουξιμο και φαγουρα

καποια με ρωτησε για τις ανταυγες αλλα δε θυμαμαι ποια παντως εμενα ο γιατρος μου με αφηνει νομιζω ειναι θεμα γιατρου πιο πολυ μια κοπελα μου ελεγα οτι ο δικος της οχι μαλλι αλλα ουτε τα νυχια δε την αφηνε να βαψει νομιζω ειναι υπερβολη κατι τετοιο

επισης και εγω τρελαινομαι για τις σουπιτσες οποτε μια χαρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαρα ο τραχηλος σου είναι πολυ καλός αλλα αν έχεις λόγο να φοβάσαι πρέπει να προσεχείς.. Ο τραχηλος εξαληφεται με το βάρος, το περπάτημα και γενικότερα θέλει όσο περισσότερο μπορείς ξαπλα και ξεκούραση.. Επίσης οι πολλές συσπασεις τον βοηθούν να μαλακωσει κάτι που δεν το θέλεις ακόμα.. Οπότε αν νιώσεις πολλές συσπασεις καλο είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...