Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα σε αργοπορημένες μανουλες!!!!!σε αλλο ιδιωτη θα κανω το doppler,εκει που εκανα κ την β επιπεδου,κ μετα θα περασω απο τον γιατρο μου να το δει...

καλα αποτελεσματα να εχεις ανναστ μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, κερνάτε καφεδάκι;;;; Εγώ έστειλα τα μικρά για μπάνιο με τον σύζυγο κι έχω το ελεύθερο να χαλαρώσω λίγο (τι να χαλαρώσω, πριν λίγο ξύπνησα με τα χίλια ζόρια-αχ τι τραβα ο καημένος ο αντρούλης μου, αλλά μου τα γραφει, περιμένει να περάσει ο καιρός να πάρει το αίμα του πίσω...)

Ρηνιώ πλάκα είχε το σχολιό σου, άλλα δεν τους πειράζει να κάνουν εκεί, το ξύρισμα τους μαρανε... Κι εγώ Ανναστ αυτό φοβάμαι, τζάμπα κόπος λέω (γιατί είναι κόπος μ' αυτή την κοιλαρα) θα πάω και θα με ξυρίσουν ακόμη κι αν είναι γυαλί εκεί κάτω η περιοχή, κάτι θα βρουν οι ρημάδες οι χασάπισσες να ξυρίσουν..

Μις Κάραμελ εγώ είχα μείνει στα 8,5 την προηγούμενη βδομάδα. Πως να το πάρω απόφαση να ξαναμπω εκεί πάνω;; Είχα πει να μην ξεπεράσω τα 11-12 σ' όλη την εγκυμοσύνη :( :(κλαψ....

Μαριούλα, το μόνο που δεν παίζει ρόλο είναι το μέγεθος του στηθους.Χτες είχα στο σπίτι μια φίλη μου που ούτε καν βρίσκει σουτιεν να βάλει (0 νούμερο!) και τώρα θηλάζει το 3ο της παιδί που είναι 5 μηνών, τα άλλα δυο τα θήλασε άνετα μέχρι τον 6ο, άσε που το στήθος της εχει γίνει αγνώριστο, λες κι έκανε προσθετική... Αφου δε θελει να σταματησει το θηλασμό γιατί θα χάσει κι εκείνα τα προνόμια...Οπότε μην ανησυχείς!

Είχε μάθει στο μπιμπερό στο νοσοκομείο και δεν έπιανε καλά τη θηλη, με δάγκωνε. 2 ώρες προσπάθεια και δεν έπινε τίποτε ενώ το μοσχαράκι από το μπουκάλι ήθελε 1,5 μπιμπερό απο τα έτοιμα του νοσοκομείου.. Τελικά στο σπίτι έβαλα θηλές και με πολύ κόπο και ταλαιπωρία μετά από μια βδομάδα ακριβώς (είχα βάλει όριο πως αν δεν τα κατάφερνα θα τα παρατούσα εκείνες τις μέρες) έπιασε το στηθος και δεν ξαναβαλε μπιμπερό. Τα ράμματα μου είχα ανοίξει από κάτω και αιμοραγούσαν από τις ώρες που καθόμουν και προσπαθούσα... Αστα... Η μικρή έπιασε κατευθείαν από τη 2η μέρα, αλλά είχα τόσο γαλα που δεν μπορούσα να το διαχειριστω και φρακαρε στο στηθος. Με το θηλαστρο όμως ήμουνα στο βγαλε-βγαλε μέχρι που πέρασε κι αυτό...

Σουπίτσες είναι όπως είπαν και τα κορίτσια. Εμείς εδω στην επαρχία το έχουμε όταν έρχονται θείτσες στο σπίτι στη λεχώνα να φέρνουν φρέσκα κοτοπουλάκια να φτιαχνουμε σούπες. Επίσης και ψαρόσουπα έτρωγα, εναλλαξ, μια το ενα μια το άλλο. Ισως να ακούσετε και για ένα ποτηρι μπύρα την ημέρα, αλλά δεν ισχύει, είναι μύθος. Αυξάνει μεν την ποσότητα, αλλά έχει άλλα αρνητικά που υπερισχύουν. Ευχαριστω και για τα χρονια πολλά!

Κορίστια η ανταυγειες δε ενοχλουν γιατι δεν ακουμπαέι η βαφη στο δερμα απ' ότι μου λέει η συνυφαδα μου που είναι επίσης έγκυος και κάνει.

Ουφ...πολλά έγραψα..

νεμινα μου μακαρι να το πιασει ευκολα το μωρομου το στηθος γιατι θελω πολυ να το θυλαζω εχω ξανα ακουσει πως το μεγεθος του στηθους δεν παιζει ρολο απλα σκεφτομαι θα χορταινει το καημενο?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα σε αργοπορημένες μανουλες!!!!!σε αλλο ιδιωτη θα κανω το doppler,εκει που εκανα κ την β επιπεδου,κ μετα θα περασω απο τον γιατρο μου να το δει...

Με το καλο!Μην αγχωνεσαι.Ολα καλα θα πανε!

Ο θηλασμός είναι θεμα προσφορας ζητησης. Και αρχίζει να σταθεροποιείται μετά από 2-3 βδομάδες η ποσότητα του γαλακτος. Δηλαδή αν το μωρό σου το βαζεις οποτε ζητάει τις πρώτες εβδομάδες, τότε θα βγαλεις ακριβως 'οσο γαλα χρειάζεται, αν όμως του δίνεις συμπλήρωμα ή το ταίζεις όποτε θελεις εσύ τον π΄ρωτο καιρό κι όχι όποτε ζητάει, τότε αυτό θα είναι εις βαρος της ποσότητας του γαλακτός σου.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!

30 ‘γουικς’ + 1 μέρα σήμερα J Το φάγαμε το γάιδαρο…!

Αποτριχώσεις διαβάζω, ξυρίσματα…. Εγώ σκέφτηκα να πάω με την αδερφή μου σε ένα institute που ξέρει όταν θα πάω να μείνω εκεί και θα περιμένω την γέννα και να μου κάνουν αποτρίχωση, έχω ξανακάνει ολική αποτρίχωση και γενικά δεν πονάω… βέβαια φοβάμαι και λίγο… για αυτό αν θα πάω θα πάω μερικές μέρες πριν την ΠΗΤ :D

Επίσης περιμένω πως και πώς να κάνω ανταύγειες στα μαλάκια μου… αχ μου έχει λείψει η αδερφούλα μου!!! Πρέπει να περιμένω μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη…. Μωρέ πράσινα και ρόζ θα τα κάνω από την λύσσα μου που τα έχω άβαφτα τόσο καιρό….

Ο θηλασμός είναι θεμα προσφορας ζητησης. Και αρχίζει να σταθεροποιείται μετά από 2-3 βδομάδες η ποσότητα του γαλακτος. Δηλαδή αν το μωρό σου το βαζεις οποτε ζητάει τις πρώτες εβδομάδες, τότε θα βγαλεις ακριβως 'οσο γαλα χρειάζεται, αν όμως του δίνεις συμπλήρωμα ή το ταίζεις όποτε θελεις εσύ τον π΄ρωτο καιρό κι όχι όποτε ζητάει, τότε αυτό θα είναι εις βαρος της ποσότητας του γαλακτός σου.

Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα.Οσες απο μας θελουμε να θηλασουμε τα μωρα μας χρειαζεται να το παλεψουμε κ να μην τους δωσουμε καθολου συμπληρωμα προκειμενου να δραστηριοποιηθει το στηθος μας κ να εχουμε την απαραιτητη ποσοτητα γαλατος.Ασε που αν μαθει το μωρο το μπιμπερο,θα το προτιμαει γιατι ειναι πιο ευκολο.Για να βγαλει γαλα απο το στηθος θελει μεγαλυτερη προσπαθεια.

Καλημέραααα!!!

30 ‘γουικς’ + 1 μέρα σήμερα J Το φάγαμε το γάιδαρο…!

Αποτριχώσεις διαβάζω, ξυρίσματα…. Εγώ σκέφτηκα να πάω με την αδερφή μου σε ένα institute που ξέρει όταν θα πάω να μείνω εκεί και θα περιμένω την γέννα και να μου κάνουν αποτρίχωση, έχω ξανακάνει ολική αποτρίχωση και γενικά δεν πονάω… βέβαια φοβάμαι και λίγο… για αυτό αν θα πάω θα πάω μερικές μέρες πριν την ΠΗΤ :D

Επίσης περιμένω πως και πώς να κάνω ανταύγειες στα μαλάκια μου… αχ μου έχει λείψει η αδερφούλα μου!!! Πρέπει να περιμένω μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη…. Μωρέ πράσινα και ρόζ θα τα κάνω από την λύσσα μου που τα έχω άβαφτα τόσο καιρό….

Καλα παμε ολες απο μαλλια βλεπω.Η ριζα εχει γινει της μοδας στις μελλουσες μαμαδες!

θα προσπαθησω οσο μπορω να του δινω γαλα απο το στηθος μου. δηλαδη το πιο σωστο ειναι να μην δινω καθολου μπιμπερο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα vforvicky!

withu έτσι είναι τα πράγματα. Ο θηλασμός θέλει θέληση, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα (τουλάχιστον στην αρχη κι αν είσαι πρωτάρα). Ο επιμένων όμως νικά!!! Όσο θυμάμαι όταν ήμουν έγκυος στο 1ο παιδί και φανταζόμουν πώς μπορεί να είναι να ρουφάει γάλα το μωρό από μέσα μου, μου φαινόταν αδιανόητο, ανατριχιαστικό και επίπονο... Τελικά όμως ήταν τελειώς διαφορετικά τα πράγματα....Πολύ πιο όμορφα κυρίως όταν σταθεροποιήθηκε η κατάσταση!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

θα προσπαθησω οσο μπορω να του δινω γαλα απο το στηθος μου. δηλαδη το πιο σωστο ειναι να μην δινω καθολου μπιμπερο?

Ένας γνωστός μου γιατρός εκεί στην Αθήνα (ξεγεννάει Ιασώ-Λητω-Ντυναν) είναι αδελφός της κουμπάρας μου κι όταν πήγε να γεννήσει της είπε να μη του δώσει ΚΑΘΟΛΟΥ ξένο. Δηλαδή από το ελάχιστο πρωτόγαλα μέχρι να βγαλει κανονικά γάλα. Εγω που ειχα θηριάκι που έπινε 1,5 μπιμπερό, μου φαινόταν αδιανόητο να τρέφεται μόνο με κείνο το λίγο γαλατάκι το μωρό, αλλά τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Αν γίνεται, ας μη μπει καθόλου μπιμπερό. Μαθαίνει μετά το μωρό και δυσκολεύεται να θηλάσει.

HgqOp3.png

Ένας γνωστός μου γιατρός εκεί στην Αθήνα (ξεγεννάει Ιασώ-Λητω-Ντυναν) είναι αδελφός της κουμπάρας μου κι όταν πήγε να γεννήσει της είπε να μη του δώσει ΚΑΘΟΛΟΥ ξένο. Δηλαδή από το ελάχιστο πρωτόγαλα μέχρι να βγαλει κανονικά γάλα. Εγω που ειχα θηριάκι που έπινε 1,5 μπιμπερό, μου φαινόταν αδιανόητο να τρέφεται μόνο με κείνο το λίγο γαλατάκι το μωρό, αλλά τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Αν γίνεται, ας μη μπει καθόλου μπιμπερό. Μαθαίνει μετά το μωρό και δυσκολεύεται να θηλάσει.

ναι αλλα τις πρωτες ενα δυο μερες δεν εχει πολυ γαλα το στηθος εμενα ας πουμε την τριτη μερα κατεβηκε το πολυ γαλα θα χορταινει το μωρακι με αυτο το λιγο που εχουμε τις πρωτες 2 μερες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

όπως και με την εγκυμοσύνη έτσι και με τον θηλασμό ακους διάφορα...και τρελλαίνεσαι...

Άννα μου άντε με το καλό να πάτε και να γυρίσετε...μαυρισμένοι και κρητικο-καπνισμένοι!!!

δεν ήξερα που λες,οτι αγγούρι και λάχανο πειράζουν όλα τα μωράκια...θεωρούσα (στο κεφάλι μου) οτι αναλόγως το τι τρώει η μαμά βλέπεις και τί πειράζει το παιδί.

Άντε και καλά αποτελέσματα στο doppler!!

Nemina το σχόλιο σχετικά με τα υγρά τη σούπα και το νερό δεν ήταν δικό μου..εγω θεωρώ οτι η σούπα είναι ο,τι κι ο,τι στον θηλασμό γιατί δεν σε βαραίνει στο στομάχι και σου παρέχει και θρεπτικά στοιχεία..αν είμαι λάθος διορθώστε με!!

Μαριούλα μην τρελλαίνεσαι με την μετάγγιση...ο χρόνος επώασης του ιού του AIDS δεν έχει τόσο μεγάλο χρόνο επώασης,κι ειδικά με τις νέες μεθόδους ο χρόνος μειώνεται κατά πολύ στους ελέγχους..

Το μαλλί εγω σας είπα θα φτιαχτεί μόλις μπούμε στο μήνα μας,μαμά και κόρη....

αααααχχχχχχχχχ................πότε είπε θα χειμωνιάσει φέτος;;;;;;;;;;:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Λένε οτι το κιτρινωπό εκείνο υγρό, το πρωτόγαλα, είναι τόσο πηχτό, τόσο θρεπτικό και τόσο φουλ στα αντισώματα που είναι απαραίτητο να το πιει το μωρό. Το θέμα είναι πως βγαίνει μόνο για μια μερα νομίζω, άντε δυο, κι όταν αρχίσει να ασπρίζει, να γίνεται κανονικό γάλα χάνει τη θρεπτική αξία που είχε (σκέψου πόσο θρεπτικό ήταν που λέμε χάνει τη θρεπτική του αξία σε σχέση με το μητρικό γάλα!!). Λένε πως ο μοναδικός τρόπος να το πάρει όλο το μωρό (δεν πρέπει να χασει ουτε σταγόνα) είναι να το βαζεις αποκλειστικά το στηθος, έστω κι αν πρέπει να το θηλάζεις όλη τη μέρα!(μια μέρα είναι εξάλλου) Στη μικρή μου σχεδόν τα κατάφερα να το κανω. Πάντως να σημειώσω πως και τα δυο μου παιδιά που τα θήλασα, πήγαιναν και παιδικό και βρεφονηπιακό φέτος και δεν αρρώστησαν παρά ελάχιστες φορές και πολύ ηπια. Και πέρσι που δούλευα στο σχολειο κι ήταν 9 μηνών η μικρή, εγώ αρρωστησα 5 φορές(τόσο που ντρεπόμουν να πω στη διευθύντρια οτι πάλι είμαι άρρωστη) κι αυτά τίποτα κι ας ήμασταν όλοι μαζι στον ίδιο χώρο!!

HgqOp3.png

όπως και με την εγκυμοσύνη έτσι και με τον θηλασμό ακους διάφορα...και τρελλαίνεσαι...

Nemina το σχόλιο σχετικά με τα υγρά τη σούπα και το νερό δεν ήταν δικό μου..εγω θεωρώ οτι η σούπα είναι ο,τι κι ο,τι στον θηλασμό γιατί δεν σε βαραίνει στο στομάχι και σου παρέχει και θρεπτικά στοιχεία..αν είμαι λάθος διορθώστε με!!

:

Το κατάλαβα πολύ καλά Ρηνιώ, έχω κι εγώ συνυφάδα..;) Ο νοών νοήτω...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...