Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριούλα είναι πολλοι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη μετάγγιση..το να σου πει ο γιατρός θα σου βάλω 2 φιάλες αίμα του άντρα σου,δεν είναι κυριολεκτικό..σκέψου οτι είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση κάποιου οργάνου (πολύ απλοικό το παράδειγμα ελπίζω η Εύη να μη μας κατσαδιάσει) δεν είναι απαραίτητο να είσαι συμβατή με Α' βαθμού συγγένειας...κάπως έτσι...η Miss Caramel το εξέφρασε πιο ωραία!

όσο για το μωρό,μόνη σου θα το δεις..

Άννα αυτό με τις σούπες....τα Χριστούγεννα που γέννησε η συννυφάδα μου της είπε η πεθερά μου "να σου κάνω παιδί μου σούπες να τρως τώρα που θηλάζεις" και απαντάει η άλλη.."ο θηλασμός δεν θέλει σούπες,θέλει υγρά,δηλαδή νερό"...ε,φυσικά κι η χριστιανή την άφησε ήσυχη..εγω πάντως τις τρώω κι έχω σκοπό να τις τσακίζω!!να είναι καλά η πεθερά!!!!!τα αγγούρια και το λάχανο πειράζουν όλα τα μωρά;ή ανάλογα θα δούμε τί πειράζει το δικό μας μωρό;

εσύ πως πας;;;;;;ετοιμάζεσαι;;;;;;κάθαρμα!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

:P:p:p:p ναι ετοιμαζομαι το καθαρμα!!!!:tongue::tongue::tongue:σημερα φυγαν κ τα πεθερικα μου!να ετοιμασουν το σπιτι!

εγω απο οτι ξερω,ολα τα παιδακια πειραζουν..τωρα τι να σου πω..

παντως οι σουπιτσες ειναι πολυ ωραιες..κ αφου κανουν καλο ειναι σουπερ!

S4iNp3.png

BU56p3.png

οσο για μεταγγιση,ελπιζω να μην χρειαστει σε καμια..εγω που ειχα κανει 3,ηταν πολυ επωδυνο.φωτια ειχαν παρει οι φλεβες μου..

σημερα εχω doppler!!!!αχ μακαρι να πανε ολα καλα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, κερνάτε καφεδάκι;;;; Εγώ έστειλα τα μικρά για μπάνιο με τον σύζυγο κι έχω το ελεύθερο να χαλαρώσω λίγο (τι να χαλαρώσω, πριν λίγο ξύπνησα με τα χίλια ζόρια-αχ τι τραβα ο καημένος ο αντρούλης μου, αλλά μου τα γραφει, περιμένει να περάσει ο καιρός να πάρει το αίμα του πίσω...)

αχ νεμινα μου,τι μου θυμισες τωρα....

φυσικα κ θα ξυριστω μονη μου,δεν υπαρχει περιπτωση να παω να με ξυρισει η χασαπισσα στα στεγνα.κ την προηγουμενη φορα μολις μπηκα στον μηνα μου τα πηρα ολα ξουρα κ ημουν ετοιμη,κ παλι η μαζοχα κατι βρηκε εκει κατω κ με πεθανε..

Ρηνιώ πλάκα είχε το σχολιό σου, άλλα δεν τους πειράζει να κάνουν εκεί, το ξύρισμα τους μαρανε... Κι εγώ Ανναστ αυτό φοβάμαι, τζάμπα κόπος λέω (γιατί είναι κόπος μ' αυτή την κοιλαρα) θα πάω και θα με ξυρίσουν ακόμη κι αν είναι γυαλί εκεί κάτω η περιοχή, κάτι θα βρουν οι ρημάδες οι χασάπισσες να ξυρίσουν..

Είμαι ήδη στα +10... ωχ μάνα μου τι έχω να ακούσω από τον doc!!!

Μις Κάραμελ εγώ είχα μείνει στα 8,5 την προηγούμενη βδομάδα. Πως να το πάρω απόφαση να ξαναμπω εκεί πάνω;; Είχα πει να μην ξεπεράσω τα 11-12 σ' όλη την εγκυμοσύνη :( :(κλαψ....

εγω εχω πολυ μικρο στηθος αλλα αν εχω πολυ γαλα θελω να θηλασω το μωρο οσο περισσοτερο γινεται την λατρευω αυτη τη στιγμη μου αρεσει πολυ η ιδεα δενεσαι πολυ με το μωρο οταν το θηλαζεις...

Μαριούλα, το μόνο που δεν παίζει ρόλο είναι το μέγεθος του στηθους.Χτες είχα στο σπίτι μια φίλη μου που ούτε καν βρίσκει σουτιεν να βάλει (0 νούμερο!) και τώρα θηλάζει το 3ο της παιδί που είναι 5 μηνών, τα άλλα δυο τα θήλασε άνετα μέχρι τον 6ο, άσε που το στήθος της εχει γίνει αγνώριστο, λες κι έκανε προσθετική... Αφου δε θελει να σταματησει το θηλασμό γιατί θα χάσει κι εκείνα τα προνόμια...Οπότε μην ανησυχείς!

νεμινα μου οταν λες δυσκολευτηκες??? το μωρο δεν επιανε το στηθος?προτημουσε μπιμπερο?

Είχε μάθει στο μπιμπερό στο νοσοκομείο και δεν έπιανε καλά τη θηλη, με δάγκωνε. 2 ώρες προσπάθεια και δεν έπινε τίποτε ενώ το μοσχαράκι από το μπουκάλι ήθελε 1,5 μπιμπερό απο τα έτοιμα του νοσοκομείου.. Τελικά στο σπίτι έβαλα θηλές και με πολύ κόπο και ταλαιπωρία μετά από μια βδομάδα ακριβώς (είχα βάλει όριο πως αν δεν τα κατάφερνα θα τα παρατούσα εκείνες τις μέρες) έπιασε το στηθος και δεν ξαναβαλε μπιμπερό. Τα ράμματα μου είχα ανοίξει από κάτω και αιμοραγούσαν από τις ώρες που καθόμουν και προσπαθούσα... Αστα... Η μικρή έπιασε κατευθείαν από τη 2η μέρα, αλλά είχα τόσο γαλα που δεν μπορούσα να το διαχειριστω και φρακαρε στο στηθος. Με το θηλαστρο όμως ήμουνα στο βγαλε-βγαλε μέχρι που πέρασε κι αυτό...

βρε κοριτσια εχω ακουσει πως υπαρχουν τροφες που σε κανουν να εχεις περισσοτερο γαλα....μηπως γνωριζετε ποιες ειναι αυτες?

Σουπίτσες είναι όπως είπαν και τα κορίτσια. Εμείς εδω στην επαρχία το έχουμε όταν έρχονται θείτσες στο σπίτι στη λεχώνα να φέρνουν φρέσκα κοτοπουλάκια να φτιαχνουμε σούπες. Επίσης και ψαρόσουπα έτρωγα, εναλλαξ, μια το ενα μια το άλλο. Ισως να ακούσετε και για ένα ποτηρι μπύρα την ημέρα, αλλά δεν ισχύει, είναι μύθος. Αυξάνει μεν την ποσότητα, αλλά έχει άλλα αρνητικά που υπερισχύουν. Ευχαριστω και για τα χρονια πολλά!

--Μπραβο χαρα!Ο μπεμπης τελειος κ η μαμα επισης!Θα πας για ανταυγειες;Ρωτησες το γιατρο;Δεν υπαρχει θεμα,ε;Το σκεφτομαι κ γω γιατι εχει βγει η ριζα πολυ.

Κορίστια η ανταυγειες δε ενοχλουν γιατι δεν ακουμπαέι η βαφη στο δερμα απ' ότι μου λέει η συνυφαδα μου που είναι επίσης έγκυος και κάνει.

Ουφ...πολλά έγραψα..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

"ο θηλασμός δεν θέλει σούπες,θέλει υγρά,δηλαδή νερό"...

Ρηνιώ δεν είναι ακριβως έτσι... Το θεμα δεν είναι να εχουμε απλώς ποσότητα, αλλά και ποιότητα γάλακτος. Το γαλα πρέπει να ειναι λιπαρό κι αυτό δυστυχως δεν το καταφέρνεις μόνο με το νερο. Καμιά φορά πρέπει να ακούμε και τις παλιές, ξέρουν από πείρα εκείνες (θειτσες γιαγιάδες κλπ). Όσο για το λάχανο, λένε οτι προκαλεί αέρια στο μωρό και κολικούς. Αλλες τροφες κάνουν το γαλα να μυρίζει και δεν το θελει το μωρό π.χ τσιγαριστα, κρεμμυδια, σκόρδα. Επίσης λένε πως δεν κα΄νει οτι έχει σπόρια (μελιτζάνες, κλπ) Εγω στον μικρό και τζατζίκι είχα φάει και δεν τον πείραξε και περίοδος μου ήρθε στις 46 ημέρες και θήλαζε (γιατί λενε πως αν έχεις περίοδο μπορέι το γαλα να μυρίζει και το μωρό να δυσκολέυεται εκείνες τις μερες). Βλεποντας και κάνοντας, κάθε μωρό διαφέρει!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

οσο για μεταγγιση,ελπιζω να μην χρειαστει σε καμια..εγω που ειχα κανει 3,ηταν πολυ επωδυνο.φωτια ειχαν παρει οι φλεβες μου..

σημερα εχω doppler!!!!αχ μακαρι να πανε ολα καλα!!

Kaλημερα σε ολες τις μαμαδες Οκτωβρη!

Αχ Οκτωβρης!Δροσουλες!Δεν παει αλλο ο καυσωνας βρε παιδια!Ψητες γιναμε.Περναει ο καιρος ομως...Που θα παει;Κ θα δροσισει κ θα ερθει η μερα που θα κραταμε στις αγκαλιες μους τα βλασταρια μας!

Καλη επιτυχια με το doppler annast!Στο γιατρο σου θα το κανεις;

Μαριουλα, ρωτησες για τροφές που καταναλωνεις για περισσότερο γάλα.. Εμένα μου είχε πει η Μαια μου κ η μάνα μου, ότι σουπιτσες είναι το καλύτερο φαγητό. Κ όντως ίσχυε.. Όταν ετρωγα σούπες, πιτσιλαγε το γάλα. Κ όταν ετρωγα στεγνώσει φαγητο είχα λιγοτερο.. Όσο για δυο χρόνια, ξανασκεψου το. Είναι πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε καταλαβαίνω πως θες να το χαρεις, αλλα σκέψου κ την ερωτική σας ζωή με τον σύζυγο.φαντασου σκηνικό να σηκώσει το κεφάλι του το παιδί την πιο ακατάλληλη στιγμή.. Επειδή έχει τύχει σε κάτι φίλους μου.. Για αυτο στο λέω. Ασε που μετα δεν φεύγει εύκολα απο το δικό σας δωμάτιο.εγω την κόρη μου, την πήγα στο δωμάτιο της 2,5 μηνών...

αναστ μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση η αληθεια ειναι πως τρελαινομαι για σουπες!ειδικα για κοτοσουπα:P ναι εχεις δικιο για το μωρακι μαλλον θα το ξανα σκεφτω;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααααα!!!

Κοριτσάκια μου να ξέρετε ότι αν χρειαστείτε ποτέ αίμα δεν θα σας βάλουν των δικών σας ανθρώπων αλλά αυτό που έχουν αποθηκευμένο και έχουν περάσει από χίλιους δυό ελέγχους.

Αν ζητήσουν αίμα από δικό σας άνθρωπο είναι για να αντικαταστήσουν τις μονάδες που κατανάλωσαν.

Και μη ξανακούσω χαζά περί ξένου αίματος... στην τελική το δικό μου, που είμαι εθελοντής αιμοδότης δε σας κάνει βρε???

Τώρα αν έχεις πετύχει την περίπτωση να είσαι ΑΒ ή 0- μπορεί και να ζητήσουν αίμα επί τούτου αλλά ο έλεγχος και η επεξεργασία παίρνουν χρόνο!

Το αίμα είναι μια μπερδεμένη υπόθεση και μακάρυ να μη χρειαστεί να τη μάθετε ποτέ...

Καλά δε μένει το παιδί στο δωμάτιό μας ούτε για 1 μήνα αν γίνεται... προτιμώ να μετακομίσω για λίγο στο παιδικό, μέχρι να μπορέσω να κοιμάμαι ένα 5ωρο-6ωρο το βράδυ συνεχόμενο!

Όσο για το γάλα και τις τροφές νομίζω ότι πρέπει να αντικαταστείς τα υγρά που χάνεις με κάθε τρόπο. Νεότερες και πιο παλιές μανούλες σε αυτό συμφωνούν. Πολλά υγρά, πάρα πολλά υγρά!

καλημερα μιςς καραμελ! μας κανειν τι δικο σου αιμα μην το παιρνεις προσωπικα το θεμα;) απλα ξερω πολυ καλα οτι και καλα ελεγμενο να ειναι το αιμα υπαρχει κινδυνος να κολλησεις ασθενειες π.χ το ειτζ εχει χρονο επωασης 6-8 μηνες που σημαινει οτι αν ο αιμοδωτης εχει κολλησει προσφατα ειτζ η αρρωστια θα υπαρχει στο αιμα του και θα μπορει πολυ ανετα να μεταδωθει απλα στις εξετασεις δεν θα φανει οτι εχει ειτζ γιατι ακομα δεν εχει δημιουργησει αντισωματα....καταλαβες τωρα γιατι δεν θελω ξενο αιμα??? εννοειται οτι αν χρειαστει και δεν εχω αλλη λυση αναγκαστικα θα βαλω με ενα φοβο βαβαια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kaλημερα σε ολες τις μαμαδες Οκτωβρη!

Αχ Οκτωβρης!Δροσουλες!Δεν παει αλλο ο καυσωνας βρε παιδια!Ψητες γιναμε.Περναει ο καιρος ομως...Που θα παει;Κ θα δροσισει κ θα ερθει η μερα που θα κραταμε στις αγκαλιες μους τα βλασταρια μας!

Καλη επιτυχια με το doppler annast!Στο γιατρο σου θα το κανεις;

καλημερα σε αργοπορημένες μανουλες!!!!!σε αλλο ιδιωτη θα κανω το doppler,εκει που εκανα κ την β επιπεδου,κ μετα θα περασω απο τον γιατρο μου να το δει...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...