Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

withu μου ο γιατρος σου τι σου ειπε γι'αυτο?

Καλησπερα μαριουλα μου.Ο γιατρος μου ειπε πως θα εχουμε καβατζα 2 μοναδες αιμα για τη γεννα.Παντως ακουω κ απο φιλες οτι κ αλλοι γιατροι παρομοια πραγματα λενε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Χαρα καλα αποτελέσματα σε γιατρο, θα περιμένουμε τα νεα σου!!!

Τατουμ, don't worry,όλα οκ, αυτο έλειπε να παρεξηγιομαστε εδώ μέσα... Το ότι συζητάμε δεν σημαίνει ότι περνάμε τα δικά μας θέλω!! Ο καθένας έχει την άποψη του κ κάνει ότι εκείνος θέλει..

Κορίτσια ξεποδαριαστηκα σήμερα, απο τις 7 μέχρι τις 9 έκανα shopping therapy, πήγαμε στο mc Arthur k ενώ ήταν η μικρη με τον μπαμπά στα φουσκωτα, εγω ξεσαλωσα.. Πήρα πολλα πραγματάκια για τον μπεμπη απο τα ρούχα.. Βέβαια τώρα είμαι ψωφια. Ποναω κ χαμηλά, μάλλον δεν είμαι πια για πολλα χιλιόμετρα..αλλα το ευχαριστηθηκα.. Δεν είχα κ τον αντρουλη μου να πιέζει να τελειωνω κ το ευχαριστηθηκα πραγματικά!!

με γεια τα ρουχαλακια αννα μου καλοφορεμενα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπερα μαριουλα μου.Ο γιατρος μου ειπε πως θα εχουμε καβατζα 2 μοναδες αιμα για τη γεννα.Παντως ακουω κ απο φιλες οτι κ αλλοι γιατροι παρομοια πραγματα λενε.

πωπω και δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα να μου βαλουν ξενο αιμα αλλα αν χρειαστω να μου βαλουν θα ζητησω να μου βαλουν του αντρα μου εχουμε την ιδια ομαδα αιματος ευτυχως

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πηγα στο γιατρο εχτες ο μπεμπης εχει παρει θεση εχει μπει στη λεκανη αλλα δεν εχουμε φοβο ομ τραχηλος μου ειναι μακρυς ακομα θα παιρνω ουντροτσεσταν και θα ξεκουραζομαι περισσοτερο και ολα καλα να φανταστειτε το κεφαλι του ειναι εκει που ειναι η τομη της καισαρικης

μου ειπε οκ μπορω να φυγω τη δευτερα να παω τις διακοπουλες μου να προσεχω και τα σχετικα οποτε σιγα σιγα θα ετοιμαζω για να αναχωρησουμε τη δευτερα πρωι πρωι με το καλο τη παρασκευη θα παω για ανταυγες και σπα ακρων εκλεισα και ραντεβου και θα φυγω ανανεωμενη εμεις οταν γυρισουμε θα ξεκινησουμε βαψιμα και τα λειπα προς το παρον δε κανω τιποτα

ο αιματοκριτης μου βεβαια πηρε το κατηφορο παλι εφτασε 29

η καμπυλη ζαχαρου μια χαρα 70 πριν 1,03 μετα την αηδια πολυ καλα

χαρα χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τις εξετασεις σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ωραια νεα χαρα!!μπραβο!!εγω εχω αυριο doppler k γιατρο,να δουμε ποσο πηγε ο μπεμπακος!θελω να του πω να με δει κ κατω,μηπως εχω τιποτα μυκητες..γιατι διαβαζω οτι πολλες κοπελες εχουν..κ επειδη κανω κ μπανια στη θαλασσα,μηπως κολλησα τιποτα..ποιος ξερει να μου πει πως φαινονται οι μυκητες αν δεν κανεις καλλιεργεια?φαινονται με γυμνο ματι?

καλα αποτελεσματα να εχεις απο το doppler ανναστ μου! στους μυκητες απ'οτι ξερω εχεις τρομερη φαγουρα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πηγα στο γιατρο εχτες ο μπεμπης εχει παρει θεση εχει μπει στη λεκανη αλλα δεν εχουμε φοβο ομ τραχηλος μου ειναι μακρυς ακομα θα παιρνω ουντροτσεσταν και θα ξεκουραζομαι περισσοτερο και ολα καλα να φανταστειτε το κεφαλι του ειναι εκει που ειναι η τομη της καισαρικης

μου ειπε οκ μπορω να φυγω τη δευτερα να παω τις διακοπουλες μου να προσεχω και τα σχετικα οποτε σιγα σιγα θα ετοιμαζω για να αναχωρησουμε τη δευτερα πρωι πρωι με το καλο τη παρασκευη θα παω για ανταυγες και σπα ακρων εκλεισα και ραντεβου και θα φυγω ανανεωμενη εμεις οταν γυρισουμε θα ξεκινησουμε βαψιμα και τα λειπα προς το παρον δε κανω τιποτα

ο αιματοκριτης μου βεβαια πηρε το κατηφορο παλι εφτασε 29

η καμπυλη ζαχαρου μια χαρα 70 πριν 1,03 μετα την αηδια πολυ καλα

--Μπραβο χαρα!Ο μπεμπης τελειος κ η μαμα επισης!Θα πας για ανταυγειες;Ρωτησες το γιατρο;Δεν υπαρχει θεμα,ε;Το σκεφτομαι κ γω γιατι εχει βγει η ριζα πολυ.Μηπως κανω ανταυγειες στεφανι γιατι οσο να ΄ναι θα κουραστω να κατσω πολλη ωρα στο κομμωτηριο,αλλα κανει να τα βαψουμε;ξερεις;

---Στον αιματοκριτη παμε πακετο.29,7 εγω.Πες μου,σε παρακαλω,αιμοσφαιρινη ποσο εχεις;

---Σημερα κλεισαμε κουνια κ λικνο για το μωρακι μας σε χρωμα λαχανι.Ομορφα πολυ!Αρχες Σεπτεμβρη θα μας τα φερουν.

πωπω και δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα να μου βαλουν ξενο αιμα αλλα αν χρειαστω να μου βαλουν θα ζητησω να μου βαλουν του αντρα μου εχουμε την ιδια ομαδα αιματος ευτυχως

Ουτε κ μενα μου αρεσει η ιδεα.Αν χρειαστει παντως δεν ειναι δεδομενο οτι θα χρησιμοποιησουν των δικων μας ανθρωπων τα μπουκαλια.Στις φιλες μου που το΄χαν πει τελικα δεν χρειαστηκε.

Marioula το οτι έχεις ίδια ομάδα αίματος δε σημαίνει οτι είστε ιστοσυμβατοί για μετάγγιση!!αλλιώς θα δίναμε αίμα ΜΟΝΟ για τους δικούς μας ανθρώπους και το αίμα μας θα ταίριαζε ΜΟΝΟ με συγγνείς...μην αγχώνεσαι...

Καταλαβαίνω τί λες,με το μωρό...εγω θα σταθώ στη σοφή λαική παροιμία:μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις!!!!!2 χρόνια είναι πολλά -γνώμη μου-...εγω σκέφτομαι στο 3μηνο (μαξιμουμ!!) να είναι στο δωμάτιό του..αρκεί να είναι καλό στον ύπνο του..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ πάντως έθεσες ένα θέμα.. Αυτό του ξυρίσματος στο νοσοκομείο... Εσείς θα πάτε έτοιμες από πριν ή θα σας ξυρίσουν εκεί; Εγώ στα άλλα δυο είχα πάει απροετοίμαστη μιας και ηταν mission impossibe να το κάνω μονη μου κι εκτός αυτού πίστευα οτι θα περάσω τη διαδικασία για σιγουριά ξανά, ακόμη κι αν ήμουν ξυρισμένη...

Τελοσπάντων, τώρα σκέφτομαι μήπως το προσπαθήσω γιατί όσο να ΄ναι δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα να κάθεσαι μπροστά σε μια νοσοκόμα και να σε ξυρίζει, ούτε το κάνει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Αχ μνήμες...:oops:

εγω αν δεν με πιασουν πονοι νωριτερα θα παω προετοιμασμενη γιατι ειναι με κεσαρικη και ξερω ακριβως την ημερομηνια γεννας ααααα κ κατι αλλο κ εγω στισ 38 εβδομαδες θα γεννησω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula το οτι έχεις ίδια ομάδα αίματος δε σημαίνει οτι είστε ιστοσυμβατοί για μετάγγιση!!αλλιώς θα δίναμε αίμα ΜΟΝΟ για τους δικούς μας ανθρώπους και το αίμα μας θα ταίριαζε ΜΟΝΟ με συγγνείς...μην αγχώνεσαι...

Καταλαβαίνω τί λες,με το μωρό...εγω θα σταθώ στη σοφή λαική παροιμία:μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις!!!!!2 χρόνια είναι πολλά -γνώμη μου-...εγω σκέφτομαι στο 3μηνο (μαξιμουμ!!) να είναι στο δωμάτιό του..αρκεί να είναι καλό στον ύπνο του..

οταν η ομαδα ειναι ιδια δεν ειναι και ιστοσυμβατη??? συμφωνω μαζι σου ισως να αλλαξω γνωμη με το μωρο αλλα προς το παρρον λεω οτι θα το εχω για τοσο μαζι μου στο δωματιο μου τοτε ισως και να αλλαξω γνωμη:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ουτε κ μενα μου αρεσει η ιδεα.Αν χρειαστει παντως δεν ειναι δεδομενο οτι θα χρησιμοποιησουν των δικων μας ανθρωπων τα μπουκαλια.Στις φιλες μου που το΄χαν πει τελικα δεν χρειαστηκε.

μακαρι να μην χρειαστει σε καμια μας!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μακαρι να μην χρειαστει σε καμια μας!!!

Μαριουλα, ρωτησες για τροφές που καταναλωνεις για περισσότερο γάλα.. Εμένα μου είχε πει η Μαια μου κ η μάνα μου, ότι σουπιτσες είναι το καλύτερο φαγητό. Κ όντως ίσχυε.. Όταν ετρωγα σούπες, πιτσιλαγε το γάλα. Κ όταν ετρωγα στεγνώσει φαγητο είχα λιγοτερο.. Όσο για δυο χρόνια, ξανασκεψου το. Είναι πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε καταλαβαίνω πως θες να το χαρεις, αλλα σκέψου κ την ερωτική σας ζωή με τον σύζυγο.φαντασου σκηνικό να σηκώσει το κεφάλι του το παιδί την πιο ακατάλληλη στιγμή.. Επειδή έχει τύχει σε κάτι φίλους μου.. Για αυτο στο λέω. Ασε που μετα δεν φεύγει εύκολα απο το δικό σας δωμάτιο.εγω την κόρη μου, την πήγα στο δωμάτιο της 2,5 μηνών...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδιααααα!!!

Κοριτσάκια μου να ξέρετε ότι αν χρειαστείτε ποτέ αίμα δεν θα σας βάλουν των δικών σας ανθρώπων αλλά αυτό που έχουν αποθηκευμένο και έχουν περάσει από χίλιους δυό ελέγχους.

Αν ζητήσουν αίμα από δικό σας άνθρωπο είναι για να αντικαταστήσουν τις μονάδες που κατανάλωσαν.

Και μη ξανακούσω χαζά περί ξένου αίματος... στην τελική το δικό μου, που είμαι εθελοντής αιμοδότης δε σας κάνει βρε???

Τώρα αν έχεις πετύχει την περίπτωση να είσαι ΑΒ ή 0- μπορεί και να ζητήσουν αίμα επί τούτου αλλά ο έλεγχος και η επεξεργασία παίρνουν χρόνο!

Το αίμα είναι μια μπερδεμένη υπόθεση και μακάρυ να μη χρειαστεί να τη μάθετε ποτέ...

Καλά δε μένει το παιδί στο δωμάτιό μας ούτε για 1 μήνα αν γίνεται... προτιμώ να μετακομίσω για λίγο στο παιδικό, μέχρι να μπορέσω να κοιμάμαι ένα 5ωρο-6ωρο το βράδυ συνεχόμενο!

Όσο για το γάλα και τις τροφές νομίζω ότι πρέπει να αντικαταστείς τα υγρά που χάνεις με κάθε τρόπο. Νεότερες και πιο παλιές μανούλες σε αυτό συμφωνούν. Πολλά υγρά, πάρα πολλά υγρά!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...