Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Nemina δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει αλλά αισθάνομαι στο ύψος του αφαλού, δεξια και αριστερά να τεντώνει ταυτόχρονα και παθαίνω εμπλοκή! Πόσο μάλλον μια φορά που τεντωνόταν και είχε στοχεύσει με μεγάλη επιτυχία τον αφαλό... τρέλα μου ήρθε!

Όχι ότι δεν τεντώνεται και κατακόρυφα βέβαια!!! Αλοίμονο, ίδια η κομανέτσι!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιω τι εννοείς; Γιατί κι εγώ κορίτσι έχω αλλα οι ρημάδες οι τρίχες βγαίνουν σαν εγγλέζες, ακριβώς τη στιγμή που πρέπει να βγουν... Εν τω μεταξύ για κερί ή αποτριχωτική μηχανή ούτε λόγος, πονάω απίστευτα πολύ.. Οπότε στο κλασικό ξυραφάκι.

λένε πως λόγω των γυναικείων ορμονών δεν αναπτύσσεται πολύ η τριχοφυία...εγω ούτε πριν δεν το είχα!!μόνο στην ευαίσθητη περιοχή λόγω της υπερβολικής αιμάτωσης βγαίνουν γρηγορότερα οι τρίχες

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ πάντως έθεσες ένα θέμα.. Αυτό του ξυρίσματος στο νοσοκομείο... Εσείς θα πάτε έτοιμες από πριν ή θα σας ξυρίσουν εκεί; Εγώ στα άλλα δυο είχα πάει απροετοίμαστη μιας και ηταν mission impossibe να το κάνω μονη μου κι εκτός αυτού πίστευα οτι θα περάσω τη διαδικασία για σιγουριά ξανά, ακόμη κι αν ήμουν ξυρισμένη...

Τελοσπάντων, τώρα σκέφτομαι μήπως το προσπαθήσω γιατί όσο να ΄ναι δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα να κάθεσαι μπροστά σε μια νοσοκόμα και να σε ξυρίζει, ούτε το κάνει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Αχ μνήμες...:oops:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Και ρωτάω "Σοφάκι μου, πόσα κιλά μπορεί να πάρει κάποιος σε 10 μέρες??" και μου απαντάει η ζυγαριά "2 καλέ μου τόφαλε!!!"

Όταν πάω στο γιατρό.. τον ήπιαμε!!!:rolleyes:

Όσο για το ξύρισμα. πέρα από το ότι χώνω τον άντρα να το κάνει όταν δε την παλεύω καν για τυφλό σύστημα, δε θα με πείραζε να μου το κάνει νοσοκόμα με επαγγελματικό ξυραφάκι:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιω τι εννοείς; Γιατί κι εγώ κορίτσι έχω αλλα οι ρημάδες οι τρίχες βγαίνουν σαν εγγλέζες, ακριβώς τη στιγμή που πρέπει να βγουν... Εν τω μεταξύ για κερί ή αποτριχωτική μηχανή ούτε λόγος, πονάω απίστευτα πολύ.. Οπότε στο κλασικό ξυραφάκι.

λένε πως λόγω των γυναικείων ορμονών δεν αναπτύσσεται πολύ η τριχοφυία...εγω ούτε πριν δεν το είχα!!μόνο στην ευαίσθητη περιοχή λόγω της υπερβολικής αιμάτωσης βγαίνουν γρηγορότερα οι τρίχες

Και ρωτάω "Σοφάκι μου, πόσα κιλά μπορεί να πάρει κάποιος σε 10 μέρες??" και μου απαντάει η ζυγαριά "2 καλέ μου τόφαλε!!!"

Όσο για το ξύρισμα. πέρα από το ότι χώνω τον άντρα να το κάνει όταν δε την παλεύω καν για τυφλό σύστημα, δε θα με πείραζε να μου το κάνει νοσοκόμα με επαγγελματικό ξυραφάκι:tongue:

Τι ξυραφάκι...μια ξυραφάρα έχει κι ένα ζεστό μπλε ζελέ που το βάζει "πλατς" στην περιοχή κι αρχίζει το έργο της....

Χα,χα... εγώ τη δική μου τη ζυγαριά δεν τη ρώτησα ακόμη, τσακωθηκαμε και δεν ανεβαίνω... φοβάμαι μην πείσμωσε και για να με εκδικηθεί βγάλει άλλ' αντι άλλων.... Όχι τίποτε άλλο, από την κακία της θα το κάνει η ρημάδα... (να δω τι έκαναν τα γλυκάκια που χλαπάκιασα αυτές τις μέρες..)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

εμένα ο δικός μου φοβάται...άλλα κι άλλα δε τα φοβάται να τα κάνει εκεί κάτω αυτό τον μάρανε....

Nemina θα προσπαθήσω να πάω προετοιμασμένη αν προλάβω...αν όχι θα αναγκαστώ να το υποστώ απο τα ξένα χέρια...(τα ξέναααα χέριααααα είναι μαχαίαίαίαίαίαίριααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ πάντως έθεσες ένα θέμα.. Αυτό του ξυρίσματος στο νοσοκομείο... Εσείς θα πάτε έτοιμες από πριν ή θα σας ξυρίσουν εκεί; Εγώ στα άλλα δυο είχα πάει απροετοίμαστη μιας και ηταν mission impossibe να το κάνω μονη μου κι εκτός αυτού πίστευα οτι θα περάσω τη διαδικασία για σιγουριά ξανά, ακόμη κι αν ήμουν ξυρισμένη...

Τελοσπάντων, τώρα σκέφτομαι μήπως το προσπαθήσω γιατί όσο να ΄ναι δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα να κάθεσαι μπροστά σε μια νοσοκόμα και να σε ξυρίζει, ούτε το κάνει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Αχ μνήμες...:oops:

αχ νεμινα μου,τι μου θυμισες τωρα....

φυσικα κ θα ξυριστω μονη μου,δεν υπαρχει περιπτωση να παω να με ξυρισει η χασαπισσα στα στεγνα.κ την προηγουμενη φορα μολις μπηκα στον μηνα μου τα πηρα ολα ξουρα κ ημουν ετοιμη,κ παλι η μαζοχα κατι βρηκε εκει κατω κ με πεθανε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Είμαι ήδη στα +10... ωχ μάνα μου τι έχω να ακούσω από τον doc!!!

Βέβαια και τι να έκανα... ήμουν φιλοξενούμεη, τα φρούτα λίγα τα φαγητά πολλά....:rolleyes: Ουφφφ!!!!

Έκανα και 12 ώρες να τα χωνέψω το έρμο!

Ακόμα και το ρημάδι το μικρό μεριδάκι στο αεροπλάνο... έκλεισα 12ωρο!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια αφήστε !! Δεν σας φαίνεται περίεργο ότι οι περισσότερες γέννες γίνονται εργάσιμες μέρες και ώρες!!ΧΑΧΑ

Πάντως όταν τον ρώτησα για καισαρική, μου είπε δεν μπορεί να μου το πει από τώρα, ανάλογα με την θέση του μωρού!!!

Καραμελ!!επειδή έχω ακούσει διάφορες ιστορίες περί διαβήτη, δεν θέλω να το διακινδυνέυσω, γιατί ο διαβήτης γερνάει πιο γρήγορα τον πλακούντα και διάφορα άλλα και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο μωράκι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Με πετυχες πανω που θα ρωταγα ποσες σκοπευουν να θηλασουν! Δεν προκιτε να τα ζαλισω σε καμια απλα αν εχετε αποριες (ολες ειχαμε εχουμε και θα εχουμε) ακομα κι αν σας φενοντε χαζες μη δισταζετε να ρωτησετε!

Για μενα το μονο που μπορει να μποικοταρει το θηλασμο σε μια μαμα που θελει να θηλασει ειναι η εληψη ενημερωσης, αν παλι καποια δεν θελει ή για οποιοδηποτε λογο δεν μπορει, δεν υπαρχει θεμα μποικοταρισματος αλλα μονο επιλογης ;)

εγω εχω πολυ μικρο στηθος αλλα αν εχω πολυ γαλα θελω να θηλασω το μωρο οσο περισσοτερο γινεται την λατρευω αυτη τη στιγμη μου αρεσει πολυ η ιδεα δενεσαι πολυ με το μωρο οταν το θηλαζεις...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δε νομίζω πως υπαρχει μαμά που να θέλει να θηλάσει και να μη μπορεί. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στον γιο μου (για μια βδομάδα προσπαθουσα να τον καταφέρω για ώρες και ώρες και τα ράμματά μου είχαν ανοιξει από κάτω....αφήστε τα...) τελικά τα κατάφερα και τον θηλασα μέχρι τους 7 μήνες που έμεινα έγκυος στην κόρη μου. Εκείνη δε..τη θήλασα αποκλειστικά απο 2η μερα μέχρι 9ο μήνα οποτε και έπρεπε να πάω για δουλειά... Τώρα δεν ξερω όμως για πόσο θα μπορεσω καθώς μπορεί να πάω για δουλειά πολυυυυ νωρίτερα...

νεμινα μου οταν λες δυσκολευτηκες??? το μωρο δεν επιανε το στηθος?προτημουσε μπιμπερο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Από το θηλασμό χάνεις μόνο αν τρέφεσαι ισορροπημένα. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που με την δικαιολογία "εγώ θηλαζω" τρώνε περισσότερο κι απο την εγκυμοσύνη..Ε πως να χάσουν;;

βρε κοριτσια εχω ακουσει πως υπαρχουν τροφες που σε κανουν να εχεις περισσοτερο γαλα....μηπως γνωριζετε ποιες ειναι αυτες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γειά σας κοριτσιά πως είστε; καλή εβδομάδα σε όλες!

Βλέπω πως σχεδόν όλες έχετε ξεκινήσει δουλειές στο σπίτι για την έλευση των νεων μελών των οικογενειών σας... Εμείς ευτυχως τρίτο είναι και δεν έχουμε πολλά τέτοια, μόνο το παιδικό βαψαμε μισο πρασινο μισό γαλάζιο σαν ουρανό με σύννεφα και κάναμε μερικές ζωγραφιές μικυ-μινι και γουίνι...:) Έγινε πολύ όμορφο.. Κατα τ' άλλα το μωρό θα μπει στο δικό μας δωματιο για ένα τριμηνο στην καλαθούνα γιατί αν το αφήσω με τους μικρούς τύραννους το βλέπω να του λείπει κανα χερι, κανα πόδι (το λιγότερο)...

Τελοσπάντων, εγώ την καμπύλη μια που έπεσε το θέμα, την είχα κάνει πριν καμια-δυο βδομάδες κι ενώ στα άλλα παιδιά έκανα την τρίωρη των 100γρ, τώρα μου έβαλε την μικρή με τα 50 γρ., δε ξέρω γιατί, αλλά ευτυχώς γιατί εκείνο το πράγμα είναι απίστευτα σιχαμερό:? Πάντως καλές βγηκαν, ευτυχώς.

Αχ εγώ σας αφήνω τώρα, δεν ξέρω αν θα ξαναμπω σήμερα γιατί σήμερα έχουμε γιορτούλα στο σπίτι (ναι γιορτάζω!;)) κι όσο να 'ναι όλο και κ'αποιος θα μου έρθει και πρέπει να είμαι έτοιμη...

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλες υπομονές με τον καύσωνα!!! (Εγώ εδώ έχω λιώσει...................)

νεμινα μου χρονια πολλα για χθες ειχα 2 μερες να μπω και μπηκα τωρα και σας διαβαζω γραψατε τοσα πολλα!!! εγω κοριτσια με το παιδικο δωματιο ουτε καν που ασχολουμε αφου εχω σκοπο τα πρωτα 2 χρονια τουλαχιστον να εχω το μωρο μαζι μου στο δωματιο μου...ναι το ξερω 2 χρονια ειναι πολυ αλλα σαν πρωταρα φοβαμαι να αφηνω το μωρακι μονο του σε αλλο δωματιο...αφηστε που με το να χασω το πρωτο μου μωρακι θελω να χαρω αυτο το μωρακι οσο πιο πολυ μπορω!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...