Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γιατί ΚATRINDM θα πας με πρόκληση από τις 38 εβδομάδες;

καλησπερα!!!τρομαρα που πηρες χθες ε? ετσι αισθανομαι κ εγω ωρες ωρες,οτι θα βγει κανα ποδι,κανα χερι..χαχαχα..υπομονη κοριτσια,λιγο μας εμεινε..

κατριν κ εγω αυτην την απορια εχω,γιατι θα σε παει να γεννησεις νωριτερα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω διαβήτη κύησης τον οποίο ρυθμίζω με διατροφή , κάνω και ηπαρίνες , οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αφήνουν να πάει πέρα από τις 38!!

α,ενταξει τοτε,γιατι εχω ακουσει κ κατι κουλα,τυπου ο γιατρος θα παει διακοπες κ θα με ξεγεννησει πριν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

XAXA σοβαρά Άννα??? Όχι είναι ιατρικό το θέμα!!!

ναι,οντως.κ προχθες διαβασα μια ιστορια στο φορουμ,οτι πηγε η κοπελα για εξεταση 3 εβδ πριν γεννησει,κ του ειπε οτι θελει να γεννησει σε δημοσιο νοσοκ.κ την κοιταξε απο κατω κ της λεει,τρεχα στο νοσοκομειο(στο ιδιωτικο),γιατι γεννας..κ οταν πηγε η κοπελα,οι νοσοκομες δεν ξεραν τι να της πουν.ηταν ικανος να την βαλει να γεννησει πριν την ωρα της για να μην χασει λεφτα..

κ σε αλλη κοπελα της εσπασε τα νερα,για να γεννησει πριν φυγει διακοπες..ασε,τι υπαρχει στον κοσμο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

α,ενταξει τοτε,γιατι εχω ακουσει κ κατι κουλα,τυπου ο γιατρος θα παει διακοπες κ θα με ξεγεννησει πριν..

Ανναστ τι μου θύμισες... Όταν γεννούσα την κόρη μου, Σάββατο απόγευμα στη μαιευτική 2 που έχουνε τις επιτόκους, ήμουν με μια κοπέλα που η καημένη είχε διαστολή 2, πρώτο παιδί. Έρχεται ο γιατρός και της λέει μπροστά μου: "Το καλό που σου θέλω μέχρι τα ξημερώματα να έχεις γεννήσει γιατί το πρωι έχω να πάω σε μνημόσυνο!". Τελικά το μωρό, το κανε το χατιρι του γιατρού, με πρόκληση φυσικά...

KATRINDM, από τη μια είσαι τυχερή..θα κρατησεις συντομότερα το μωράκι σου αγκαλίτσα και γλιτώνεις 2 ολόκληρες βδομάδες άγχος...Σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και να τον προλάβει το μωράκι σου τον γιατρό, να σπρώξει τον τοκετό από μόνο του, πριν βάλει το χεράκι του ο γιατρός!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

ναι,οντως.κ προχθες διαβασα μια ιστορια στο φορουμ,οτι πηγε η κοπελα για εξεταση 3 εβδ πριν γεννησει,κ του ειπε οτι θελει να γεννησει σε δημοσιο νοσοκ.κ την κοιταξε απο κατω κ της λεει,τρεχα στο νοσοκομειο(στο ιδιωτικο),γιατι γεννας..κ οταν πηγε η κοπελα,οι νοσοκομες δεν ξεραν τι να της πουν.ηταν ικανος να την βαλει να γεννησει πριν την ωρα της για να μην χασει λεφτα..

κ σε αλλη κοπελα της εσπασε τα νερα,για να γεννησει πριν φυγει διακοπες..ασε,τι υπαρχει στον κοσμο...

Δυστυχώς, όλα για τα λεφτά γίνονται.....

HgqOp3.png

Ανναστ τι συγχρονισμος ήταν αυτός...

ελα ντε...

θα σου πω ενα πραγμα..οταν γενναγα την κορη μου,η αιθουσα γεμισε κ αδειασε 10 φορες..ολοι οι γιατροι μπαιναν κοστουμαρισμενοι κ βγαιναν μεσα σε 10 λεπτα.

δηλαδη πως θα γινει?αλλο να πρεπει λογω υγειας να κανεις καισαρικη,αλλα δεν θα δεχομουν με τιποτα να με κοψει για να προλαβει να παει σε μια υποχρεωση.κ φυσικα οχι διακοπες.θα αλλαζα εκει επιτοπου γιατρο,κ θα επαιρνα εναν στην τυχη.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τις περισσότερες φορές δεν το λένε. Κάτι βρίσκουν αυτοί να ρίξουν στη γυναίκα το φταίξιμο και κάνουν καισαρικές κι έπειτα μαθαίνουν οτι ο γιατρουδάκος την έκανε για....Μπαχάμες!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Τις περισσότερες φορές δεν το λένε. Κάτι βρίσκουν αυτοί να ρίξουν στη γυναίκα το φταίξιμο και κάνουν καισαρικές κι έπειτα μαθαίνουν οτι ο γιατρουδάκος την έκανε για....Μπαχάμες!

ναι θελουν κ μπαχαμες οι μην πω..κ σου λεω κ παλι,αν εχω καποιο θεμα,ναι,συμφωνω,δεν θα βαλω σε κυνδινο το παιδι μου,αλλα οχι κ να μου υποβαλλεις με το ετσι θελω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΣΚΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Marant εγω ξυρίζομαι κανονικά (σχεδόν!!) απλώς λόγω του οτι έχω κορίτσι (μάλλον) οι τρίχες δε βγαίνουν πολύ συχνά οπότε έχω γλυτώσει το συχνό ξύρισμα...

Κατερίνα νομίζω όλες το έχουμε το άγχος με την πρωορώτητα!!!και με τόσα που ακούς τη σήμερον ημέρα νομίζεις οτι καμία δεν φτάνει τις 40 εβδ.αν και βέβαια εσυ λόγω του διαβήτη έχεις ουσιαστικό λόγο...

Nemina και Άννα....κι εμένα μου τα κάνει αυτά η μικρή!!!κοκαλώνω εκεί που κάθομαι περιμένω λίγα λεπτά αγαλματάκι ακούνητο,αμίλητο,αγέλαστο να δω αν θ'αρχίσει να τέχει κάτι και μετά σηκώνομαι...χαχαχα!!!

κι εγω πάντως τον φοβάμαι τον δικό μου...μίλαγα με μια κοπέλα που τον έχει κι εκείνη,δίπλα στο φόρουμ,και ενω της είπε οτι δε θα φύγει για διακοπές -εκείνη γεννάει τώρα- σε μένα είπε οτι θα λείπει -εγω βέβαια γεννάω εκτός σεζόν!!!!μάλλον την πάει για πρόκληση για να μην τον γυρίσει πίσω...δεν ξέρω βρε κορίτσια,γι'αυτό του έλεγα του Νικολάκη να γεννήσω σπίτι γιατί τα φοβάμια αυτά πολύ φιλοχήματοι έχουν γίνει όλοι τους...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί γιατροί κανονίζουν τις γέννες σύμφωνα με τις διακοπές τους και όχι το αναποδο.

Μια φίλη είχε σχεδον φτάσει τις 40 εβδομάδες και ο γιατρός της ήθελε να την ξεγεννήσει μια ώρα αρχίτερα γιατί θα έφευγε για 3 ήμερο (δε θυμάμαι τι γιορτή ήταν)

Την πόνεσε πολύ στην εξέταση (με χέρι να πιέζει μπας και ξεκινήσουν οι πόνοι) και μετά από 1-2 μέρες την έβαλε στο μηχάνημα λέγοντάς της ότι ακόμα και αν δε το καταλαβαίνει έχει τρομερές ωδίνες τοκετού:shock:

Κάγκελο η κοπέλα... πέρα από τον πόνο της εξέτασης δεν αισθανόταν τίποτα!

Εν τέλει παράτησε το γιατρό και πήγε σε άλλον (από δημόσιο νοσοκομείο σε άλλο δημόσιο) και γέννησε σχεδόν στις 42 εβδομάδες όταν της έσπασαν τα νερά και με παρακολούθηση του μεγέθους του παιδιού από το νέο γιατρό. (Να σημειώσω ότι ήταν πρωτομάνα στα 38 της και είχε και διαβήτη κύησης)

Πολλά γίνονται οπότε καλό είναι να έχουμε το νου μας. Κατερίνα μου και μια φίλη είχε διαβήτη κύησης αλλά γέννησε στην ΠΗΤ όταν έσπασαν τα νερά. Από τη στιγμή που προσέχεις και πας καλά δεν υπάρχει μεγάλος λόγος πρόκλησης... μη μασάς! Αν σε δει οπ γιατρός αου αποφασισμένη να το πας νορμάλ μέχρι το τέλος μπορεί να μη σου αναφέρει ξανά πρόκληση:rolleyes:

Ερώτηση: Εσείς που πήγατε στον doc και σας είπε ότι έχει πάρει θέση το παιδί... τι εννοούμε??? Κεφάλι κάτω πόδια πάνω??? Γιατί η δικιά μου που τη νιώθω σε φούλ διαπασόν ακόμα κάνει κωλοτούμπες και κάθεται και οριζόντια (και με πεθαίνει στο τέντωμα το κτήνος!!!!!):|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ΣΚΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Marant εγω ξυρίζομαι κανονικά (σχεδόν!!) απλώς λόγω του οτι έχω κορίτσι (μάλλον) οι τρίχες δε βγαίνουν πολύ συχνά οπότε έχω γλυτώσει το συχνό ξύρισμα...

Ρηνιω τι εννοείς; Γιατί κι εγώ κορίτσι έχω αλλα οι ρημάδες οι τρίχες βγαίνουν σαν εγγλέζες, ακριβώς τη στιγμή που πρέπει να βγουν... Εν τω μεταξύ για κερί ή αποτριχωτική μηχανή ούτε λόγος, πονάω απίστευτα πολύ.. Οπότε στο κλασικό ξυραφάκι.

Ερώτηση: Εσείς που πήγατε στον doc και σας είπε ότι έχει πάρει θέση το παιδί... τι εννοούμε??? Κεφάλι κάτω πόδια πάνω??? Γιατί η δικιά μου που τη νιώθω σε φούλ διαπασόν ακόμα κάνει κωλοτούμπες και κάθεται και οριζόντια (και με πεθαίνει στο τέντωμα το κτήνος!!!!!):|

Νομίζω miss caramel πως εννοούν πως έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο πωπός είναι στη σωστη θέση.. Μπορεί να γυρίζει από τη μια τον πωπό και να τεντώνει τις πατουσίτσες από την άλλη και να νομίζεις πως είναι στα πλάγια ολόκληρο. Το θέμα είναι πότε θα κατέβει. Αν κατέβει το κεφάλι στη λεκάνη, τοτε γυρίζει πιο καλά το κορμάκι και κινείται λιγότερο και δεν ξανανεβαίνει όπως μου είπε η γιατρός.

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...