Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Άννα ναι έχεις δίκιο...ρώτησα και την αδερφή μου που την έβγαλε πριν ένα χρόνο και μου είπε εκείνη είχε και πυρετό αλλά και εμετούς,οπότε μάλλον είναι προετοιμασία για τη μεγάλη έξοδο!!!:D:D εγω για τα νύχια ευτυχώς έχω την πεθερά να είναι καλά!!

χαρά μπράβο για τα καλά νεα!!θα πας και διακοπούλες τυχερή!!και σπα άκρων,ε;ε;ε;ε;ε;άντε μια κουκλάρα θα γίνεις για τον παίδαρο!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πηγα στο γιατρο εχτες ο μπεμπης εχει παρει θεση εχει μπει στη λεκανη αλλα δεν εχουμε φοβο ομ τραχηλος μου ειναι μακρυς ακομα θα παιρνω ουντροτσεσταν και θα ξεκουραζομαι περισσοτερο και ολα καλα να φανταστειτε το κεφαλι του ειναι εκει που ειναι η τομη της καισαρικης

μου ειπε οκ μπορω να φυγω τη δευτερα να παω τις διακοπουλες μου να προσεχω και τα σχετικα οποτε σιγα σιγα θα ετοιμαζω για να αναχωρησουμε τη δευτερα πρωι πρωι με το καλο τη παρασκευη θα παω για ανταυγες και σπα ακρων εκλεισα και ραντεβου και θα φυγω ανανεωμενη εμεις οταν γυρισουμε θα ξεκινησουμε βαψιμα και τα λειπα προς το παρον δε κανω τιποτα

ο αιματοκριτης μου βεβαια πηρε το κατηφορο παλι εφτασε 29

η καμπυλη ζαχαρου μια χαρα 70 πριν 1,03 μετα την αηδια πολυ καλα

ωραια νεα χαρα!!μπραβο!!εγω εχω αυριο doppler k γιατρο,να δουμε ποσο πηγε ο μπεμπακος!θελω να του πω να με δει κ κατω,μηπως εχω τιποτα μυκητες..γιατι διαβαζω οτι πολλες κοπελες εχουν..κ επειδη κανω κ μπανια στη θαλασσα,μηπως κολλησα τιποτα..ποιος ξερει να μου πει πως φαινονται οι μυκητες αν δεν κανεις καλλιεργεια?φαινονται με γυμνο ματι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα ναι έχεις δίκιο...ρώτησα και την αδερφή μου που την έβγαλε πριν ένα χρόνο και μου είπε εκείνη είχε και πυρετό αλλά και εμετούς,οπότε μάλλον είναι προετοιμασία για τη μεγάλη έξοδο!!!:D:D εγω για τα νύχια ευτυχώς έχω την πεθερά να είναι καλά!!

χαρά μπράβο για τα καλά νεα!!θα πας και διακοπούλες τυχερή!!και σπα άκρων,ε;ε;ε;ε;ε;άντε μια κουκλάρα θα γίνεις για τον παίδαρο!!!!

καλε θα ξανακανω για το παιδαρο το μικρο οταν θα ειναι να βγει τωρα τα εκανα για τον αλλο το παιδαρο μη του λενε του παιδιου που τη πας τη γρια χαχαχαχαχχαα:D:D:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ωραια νεα χαρα!!μπραβο!!εγω εχω αυριο doppler k γιατρο,να δουμε ποσο πηγε ο μπεμπακος!θελω να του πω να με δει κ κατω,μηπως εχω τιποτα μυκητες..γιατι διαβαζω οτι πολλες κοπελες εχουν..κ επειδη κανω κ μπανια στη θαλασσα,μηπως κολλησα τιποτα..ποιος ξερει να μου πει πως φαινονται οι μυκητες αν δεν κανεις καλλιεργεια?φαινονται με γυμνο ματι?

αχ δε σας ειπα 1250γρ ειναι το αστερακι μου και ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι αναπτυγμενος δειχνει και μια βδομαδα μεγαλυτερος απο οτι ειμαι ειμαι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Συνήθως μυρίζουν περίεργα τα υγρά... σαν ψάρι, ή έχουν διαφορετικό χρώμα και άσχημη μυρωδιά...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Συνήθως μυρίζουν περίεργα τα υγρά... σαν ψάρι, ή έχουν διαφορετικό χρώμα και άσχημη μυρωδιά...

α,ενταξει τοτε..αρα δεν εχω... :-)

καλως μας ηρθες παλι!πως ηταν το ταξιδακι σου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καραμελάκι welcome home!!!!πως ήταν η αλλαγή κλίματος και περιβάλλοντος;;;;;;;κι η επιστροφή στο γκριλ-πρωτεύουσα;;;;

Άννα όπως σου είπε η Καραμελένια..ενδεχομένως να έχει και φαγούρα ο μύκητας..αν νιώσεις ενόχληση πάντως το πρώτο μέτρο είναι πλύσεις με χαμομήλι μέχρι να σε δει ο γιατρός..

Χαρά κι εμένα πριν 2 βδομάδες (στην εβδομάδα σου δηλαδή) 1200 γρ. μου την έβγαζε τη μικρή!!!doppler έχω 21/8 οπότε και επειδή ε'ιναι πιο ακριβείας τα μηχανήματά τους θα μου βγει πιστεύω το σωστό βάρος..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πολύ κουραστικό το ταξίδι αλλά τουλάχιστον είμαι σπίτι μου!!!

Το επόμενο βήμα είναι να πάει και ο πατέρας μου στο δικό του να ησυχάσουμε λίγο... κατα προτίμηση χωρίς να σκοτωθούμε πάλι!:rolleyes:

Αν και έκανε 32-35 εκεί με μπόλικη υγρασία, χάρηκα που ένιωσα την ελληνική ζέστη... (είμαι ανώμαλη το έχουμε πεί)

Εγώ έχω 2+ εβδομάδες για να ξαναπάω στο γιατρό να δω το καμάρι μου... και ανυπομονώ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Όλα καλά Χαρά!!!μια χαρά ο μικρός!!

Ρινιώ πονάκια περιόδου μου είπε ο γιατρός δεν είναι ανησυχητικά!!Μόνο αν ταυτόχρονα έχεις πόνους στην μέση και στην κοιλιά, τότε πρέπει να ανησυχείς!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γεια σας κοπελιες και απο εμένα!!! Έχει ξεκινήσει η κοπέλα που θα με αντικαταστήσει και έρχεται για να τις δείξω σιγά σιγά και δεν μπορώ να πολυμπαίνω το πρωι.

Άννα μεγειά τα πραγματάκια σας!!!! Καλοφόρετα!

Miss caramel καλώς ήρθες και καλό βράσιμο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαρά πολύ ωραία τα νέα σου πας και για διακοπές έχεις και beaute μπροστά σου σουπερ!!!!!!!;)

Σήμερα θα πάω κι εγω για πεντικιουρ και αποτρίχωση γιατί με ξυραφάκι δεν ......μια φορά έκανα τωρα στην εγκυμοσύνη και δεν μπορουσα καθόλου. Οπότε χαλάουα και ξερό ψωμί :tongue:

Διαφημίσεις

Όλα καλά Χαρά!!!μια χαρά ο μικρός!!

Ρινιώ πονάκια περιόδου μου είπε ο γιατρός δεν είναι ανησυχητικά!!Μόνο αν ταυτόχρονα έχεις πόνους στην μέση και στην κοιλιά, τότε πρέπει να ανησυχείς!!!

ναι έχεις δίκιο...είναι μες στα φυσιολογικά πλαίσια,απλώς τρόμαξα επειδή ήταν μόνο απο τη δεξιά πλευρά..

Κατερίνα έχεις κι εσυ άγχος αν θα το καταλάβεις,όταν θα έθει η ώρα,οτι είναι οι σωστοί πόνοι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαρά κι εμένα πριν 2 βδομάδες (στην εβδομάδα σου δηλαδή) 1200 γρ. μου την έβγαζε τη μικρή!!!doppler έχω 21/8 οπότε και επειδή ε'ιναι πιο ακριβείας τα μηχανήματά τους θα μου βγει πιστεύω το σωστό βάρος..

εντωμεταξυ το τικερακι μου για καποιο λογο δε συμβαδιζει με το γιατρο μου ο γιατρος μου με βγαζει 27+4 σημερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ναι έχεις δίκιο...είναι μες στα φυσιολογικά πλαίσια,απλώς τρόμαξα επειδή ήταν μόνο απο τη δεξιά πλευρά..

Κατερίνα έχεις κι εσυ άγχος αν θα το καταλάβεις,όταν θα έθει η ώρα,οτι είναι οι σωστοί πόνοι;

Έγω έχω άγχος μην σπάσουν τίποτα νερά πολύύύ νωρίτερα!! Δεν ξέρω γιατί!!!! Πάντως απ'ότι μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη φορά δεν θα με αφήσει μέχρι τις 40!!Αν δεν με έχουν πιάσει πόνοι μέχρι την 38η θα πάμε με πρόκληση!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γειά σας κοριτσάρες, πώς είστε;

Μarant σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Πώς πάει η ζέστη στην πρωτεύουσα;; Εμείς εδώ έχουμε τη θάλασσα στα πόδια μας, όμως δυστυχώς εγώ έχω απαγορευτικό λόγω συσπάσεων, οπότε αρκούμαι να στείλω τον σύζυγο με τα μικρά ώστε να ησυχάσω κι εγώ λίγο....

Χτες το βράδυ πήρα και μια τρομάρα... Ξαφνικά κάπως κλώτσησε το μωρό από κάτω (πιο πιθανόν να ήταν κανα χέρι) και μου φανηκε λες και το ενιωσα να έχει βγει από κάτω... Θεε μου τι ανατριχιαστικό... Ήμουν ξαπλωμενη και κοίμιζα τα μικρά κι έτσι όπως το ένιωσα ξαφνικά νόμιζα πως έδωσε μια δυνατη και μου σπασε τα νερά. Από την τρομάρα μου είχα ασπρίσει και φοβόμουν να σηκωθώ μηπως κι αρχίσει να ρέει βρυση από κάτω.. Τελικά, δοξα τω Θεω δεν ήταν τιποτα πέρα από ένα πολύ περίεργο χτυπημα. Τι στο καλό όλα τα αλλοπροσαλλα σ' αυτη την εγκυμοσύνη μου συμβαίνουν; τρίτη και χειρότερη (και τελευταία!).......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Έγω έχω άγχος μην σπάσουν τίποτα νερά πολύύύ νωρίτερα!! Δεν ξέρω γιατί!!!! Πάντως απ'ότι μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη φορά δεν θα με αφήσει μέχρι τις 40!!Αν δεν με έχουν πιάσει πόνοι μέχρι την 38η θα πάμε με πρόκληση!!!

Γιατί ΚATRINDM θα πας με πρόκληση από τις 38 εβδομάδες;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...