Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ρινιω καλημερα!!!

δικιο εχεις με αυτο που ειπες για τον θηλασμο... κ εγω σκεφτομαι να προσπαθησω αλλα αν δω οτι δεν τα καταφερνω ή οτι για οποιοδηποτε λογο σταματησω δεν σημαινει οτι ειμαι κακια μανα... ασε γιατι πριν απο λιγες μερες μου εκανε μια εγκυος επιθεση λεγοντας μου οτι δεν καταλαβαινει το λογο που θα γεννησω με καισαρικη και θα επρεπε να σκεφτω τα παιδια μου και εστω να προσπαθησω να γεννησω φυσιολογικα... πραγματικα αν δεν ηταν εγκυος θα της τα εχωνα ασχημα...

οσον αφορα τα ονειρα εγω σε ολη την εγκυμοσυνη βλεπω οτι κουλο μπορεις να φανταστεις...

καλά βρε Εβελίνα δε ντρέπονται;μα λες κι εσυ να θες να φας χειρουργείο;μωρε τι ανόητος κόσμος που υπάρχει;;;;απορώ!!!και κακώς που δεν της τα έχωσες,κακώς!!εγω που φοβάμαι δε θέλω καισαρική αλλά ούτε επισκληρίδιο αλλά αν χρειαστεί τί θα κάνω;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Tatum είδα κι δίπλα το μηνυμά σου για τον θηλασμό..το καλό είναι οτι πια ΑΜΑ θες μπορείς να ενημερωθείς απο 1002 φορείς...άλλες γυναίκες δεν θέλουν το "βάρος" του θηλασμού,άλλες σκέφτονται το πεσμένο στήθος,άλλες δυσκολεύονται κι εγκαταλείπουν....καμιά τους όμως δεν είναι λιγότερο μητέρα...

Εγώ θέλω να θηλάσω,και μιας και δε δουλεύω έχω σκοπό να το παλέψω όσο δεν παίρνει.Αυτό που εύχομαι είναι να μη δυσκολευτώ και κάποια στιγμή εγκαταλείψω!!

Ερώτηση:έβλεπα στον ύπνο μου οτι γέννησα,τώρα στην 30η εβδ.,κι ο γιατρός μου έδωσε χάπια αντιβίωσης για τοξόπλασμα...για πείτε ρε παλιο-σειρές απο δω και πέρα τέτοια αγχωτικά όνειρα θα βλέπουμε;;δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι απο τις 4:30 ως τις 7 περίπου θα χω και το άγχος;;

ρινιω μου εγω 2-3 φορες την εβδ βλεπω τετοια ονειρα..αρα μια χαρα εισαι..

εβελινα,δεν κοιτανε τον κ@λ@ τους κ ασχολουνται με τους γυρω?αντε να μην τα παρω..κ εγκυος να ειναι παλι δεν δικαιολογειται..

οσο για θυλασμο,κοριτσια κ εγω την κορη μου ειχα σκοπο να θυλασω τουλαχιστον 6 μηνες,κ ευτο επειδη δουλευα.κ σε 2 μηνες σταματησε να θυλαζει...κλαμα εγω,οτι δεν με θελει το παιδι μου κτλ..αλλα το ξεπερασα..τι να κανεις,κ σας πληρωφορω ειχε παρει τοσα αντισωματα που δεν ειχε ουτε συναχι μεχρι 1,5 ετους..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλά βρε Εβελίνα δε ντρέπονται;μα λες κι εσυ να θες να φας χειρουργείο;μωρε τι ανόητος κόσμος που υπάρχει;;;;απορώ!!!και κακώς που δεν της τα έχωσες,κακώς!!εγω που φοβάμαι δε θέλω καισαρική αλλά ούτε επισκληρίδιο αλλά αν χρειαστεί τί θα κάνω;;

υπαρχουν πολλες ανεγκαιφαλες.. στην συγκεκριμενη που μου το ειπε αυτο ηθελα να μπορω να ανοιξω το στομα μου να της μιλησω για την εξωσωματικη και για το τι τραβανε μερικα ζευγαρια για να κανουν παιδι.. ποσα φαρμακα παιρνουν και πως τρυπιουνται καθημερινα.. αλλα εχε χαρη που το ξερουν πολυ ελαχιστα ατομα απο το περιβαλον μας... και να φανταστεις οτι η συγκεκριμενη που μου λεει οτι δεν σκεφτομαι τα παιδια μου ειναι 8 μηνων και καβαλαει μηχανη και κανει βολτες μονη της.. αυτη δηλαδη το σκεφτεται το παιδι της? αλλα εχω μαθει να σεβομαι μια εγκυο γυναικα και δεν ηθελα και να χαλασω το κεφι μου..

tJYkp3.png

υπαρχουν πολλες ανεγκαιφαλες.. στην συγκεκριμενη που μου το ειπε αυτο ηθελα να μπορω να ανοιξω το στομα μου να της μιλησω για την εξωσωματικη και για το τι τραβανε μερικα ζευγαρια για να κανουν παιδι.. ποσα φαρμακα παιρνουν και πως τρυπιουνται καθημερινα.. αλλα εχε χαρη που το ξερουν πολυ ελαχιστα ατομα απο το περιβαλον μας... και να φανταστεις οτι η συγκεκριμενη που μου λεει οτι δεν σκεφτομαι τα παιδια μου ειναι 8 μηνων και καβαλαει μηχανη και κανει βολτες μονη της.. αυτη δηλαδη το σκεφτεται το παιδι της? αλλα εχω μαθει να σεβομαι μια εγκυο γυναικα και δεν ηθελα και να χαλασω το κεφι μου..

τι να πεις.....

S4iNp3.png

BU56p3.png

λοιπον το σπιτι μου ειναι σαν βομβαρδισμενο.. το ενα δωματιο εχει αδειασει τελειως καθως και η ντουλαπα του και ολα τα πραγματα ειναι σκορπια στο σαλονι... τσαντες.. κουτες.. παπουτσια.. ρουχα.. ενας χαμος.. και θα ειναι ετσι μεχρι και το τελος του μηνα τουλαχιστον..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον το σπιτι μου ειναι σαν βομβαρδισμενο.. το ενα δωματιο εχει αδειασει τελειως καθως και η ντουλαπα του και ολα τα πραγματα ειναι σκορπια στο σαλονι... τσαντες.. κουτες.. παπουτσια.. ρουχα.. ενας χαμος.. και θα ειναι ετσι μεχρι και το τελος του μηνα τουλαχιστον..

υπομονηηηηηη!!!!!!οταν φτιαξουν τα δωματια,θα γινουν μουρλια!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

επέστρεψα απο καμπύλη σακχάρου:? . Την άντεξα την άτιμη και όχι μόνο καπάκι πήγα σουπερ μαρκετ και για δουλειές ΤΕΒΕ και ΙΚΑ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσείς πόσες λήψεις κάνατε? Εγώ μια πριν και μετά απο μία ώρα και μετά απο 2 ώρες, την τρίτη δεν την έκανα στις 3 ώρες.

Ραντεβού μου έκλεισε η γιατρός μου την επόμενη Δευτέρα.

Tatum κι εγώ θέλω να θηλάσω, και ελπίζω να τα καταφέρω. Τους 2 πρώτους μήνες θα έχω άδεια και τους επόμενους θα δουλεύω 6ωρο και η δουλειά είναι 10λεπτά απο το σπίτι μου, οπότε ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω και μετά(να βγάζω με θήλαστρο όταν θα είμαι στη δουλειά). Ε τώρα όσο έχω και όσο αντέξω θέλω να συνεχίσω για 4 μήνες τουλαχιστον.

Κατα τα άλλα το ΣΚ έπεσε πολλή βαρεμάρα, δούλευε και ο άντρας μου οπότε δεν κάναμε και τπτ, ευτυχώς την Παρασκευή παίρνουνμε άδεια για μια εβδομάδα, οπότε επιστρέφουμε στις 20, όχι ότι θα πάμε πουθενά αλλά λέμε...

Κι εμένα Εβελίνα ξεκίνησαν οι μπογιατζήδες....το θέμα είναι οτι είναι όλο το σαλόνι έξω και το σπίτι ισόγειο..αν καταφέρουμε κι αφήσουμε έξω όλο το βράδυ το σκυλί της συννυφάδας έχει καλώς αλλιώς μας βλέπω μεταφοραί-μετακομίσεις μες στο βράδυ...

Όσο για την συγκαστρωμένη που σε γκάστρωσε-εκ νέου-τί να πω...

Άννα μπορεί ο μικρός να είναι βυζανιάρης χαχαχα!!!!έλα βρε όσο μπορεί η καθε μανούλα ας θηλάσει κι ας είναι και 2 μήνες..απο το να μη θηλάσει καθόλου για τους λάθος λόγους,ε καλύτερα είναι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Evelina, ως προς τα σχόλια τρίτων έλεος......Πήγαμε το Σάββατο το βράδυ σε έναν παιδότοπο με την κουμπάρα μου και κάποιες ξαδέρφες της οι οποίες είχαν παιδιά και με πέθαναν στην παπαροκουβέντα....:shock:

Τι θέλουν και μπλέκονται άσχετοι άνθρωποι και λένε την άποψή τους δεν το καταλαβαίνω, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα έλεγα θα δούμε γενικά για όλα και τις άφησα να λένε χωρίς να ακούω.....

Γενικά δεν τα μπορώ τα πολλά πολλά και απο συμβουλές και απο απόψεις ειδικά όταν δεν έχω ζητήσει τη γνώμη κάποιου. Τέλος πάντων αν δεν καταλαβαίνει ο αλλος τι να πεις.

μαρατ θηριο σε βρισκω!!! εγω δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα την καμπυλη.. γυρισα σπιτι και εριξα ενα 2ωρο υπνο για να συνελθω..

κ εμενα ο αντρας μου θα κλεισει το μαγαζι του μια εβδομαδα και το περιμενω πως και πως να τον εχω στο σπιτι.. εχουμε βεβαια δουλιτσες να κανουμε αλλα θα ειμαστε παρεα...

ρινιω εμενα δυστηχως ο μπογιατζης θα ερθει μετα τις 15/8... αλλα επρεπε να τα αδειασω ολα απο τωρα γιατι επρεπε να γινουν μερεμετια μεσα στο σ/κ τα οποια ευτυχως τελειωσαν τα περισσοτερα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Evelina, ως προς τα σχόλια τρίτων έλεος......Πήγαμε το Σάββατο το βράδυ σε έναν παιδότοπο με την κουμπάρα μου και κάποιες ξαδέρφες της οι οποίες είχαν παιδιά και με πέθαναν στην παπαροκουβέντα....:shock:

Τι θέλουν και μπλέκονται άσχετοι άνθρωποι και λένε την άποψή τους δεν το καταλαβαίνω, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα έλεγα θα δούμε γενικά για όλα και τις άφησα να λένε χωρίς να ακούω.....

Γενικά δεν τα μπορώ τα πολλά πολλά και απο συμβουλές και απο απόψεις ειδικά όταν δεν έχω ζητήσει τη γνώμη κάποιου. Τέλος πάντων αν δεν καταλαβαίνει ο αλλος τι να πεις.

απο τα πρωτα πραγματα που μου ειπε ο γιατρος μου οταν εμεινα εγκυος ηταν να μην δινω σημασια σε ολες αυτες που θα τρεξουν να μου πουν τις συμβουλες τους.. και οτι θα ακουσω οτι μπορω να φανταστω (πραγμα που γινεται συνεχως) και οτι απορια εχω να παιρνω τηλ να τον ρωταω ακομα και αν ειναι 5 το πρωι...

tJYkp3.png

Καλησπέρα και από έμένα!!!

Και εγώ κορίτσια θα το παλέψω τον θηλασμό και ελπίζω να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο!!Τουλάχιστον μέχρι να πάω στην δουλειά!!

Εμείς σήμερα πήραμε τα δειγματολόγια χρωμάτων , αύριο τα αγοράζουμε και ξεκινάμε βάψιμο ελπίζω ΣΚ!!!

Κορίτσια μην ακούτε κανέναν , ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!!Και συνήθως αυτοί που μιλάνε πολύ και λένέ διάφορα είναι και οι χειρότεροι και οι πιο άσχετοιι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

γεια σου κατριν!!

εγω πηγα χθες το πρωι για μπανιο κ φυσικα κ μαλωσαμε για αλλη μια φορα με καποιους..γιατι αφηνουν τα παιδια ανεξελεκτα κ τα εχουν γραμμενα.τι σπαστικο που ειναι..ηρθαν 2 πιτσιρικια 6-7 χρονων κ 2 χρονων κ αρχισαν να πειραζουν τα πραγματα της μικρης κ του μικρου της ξεδερφης που ειμασταν μαζι για μπανιο..

που ειναι οι γονεις σας,λενε η γιαγια ειναι μεσα κ κολυμπαει..δεν ξεκολλαγανε..αρχισαν να πατανε τις πετσετες των παιδιων,τα παιρνουμε στην κρανα κ λεμε,καντε την,να πατε στη γιαγια σας.τελος παντων ανακαλυπτουμε οτι η γιαγια τους κολυμπαει 100 μετρα μεσα στη θαλασσα..κατα τα αλλα τα προσεχε η μουλαρα..κ οταν βγηκε εξω της την ειπαμε καλα καλα κ παρεξηγηθηκε κιολας,μας την ειπε οτι ειμαστε κ περιεργες..τελος παντων,εγινε μια αναμπουμπουλα κ μετα εμφανηστηκε κ η μανα,βεβαια η κοπελα ζητησε συγγνωμη εκ μερους της πεθερας της,αλλα της ειπαμε να προσεχει λιγο τα παιδια,γιατι η πεθερα της μπανιαριζοταν μεσα μεσα.. τα νευρα μου....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...