Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Νομίζω πως διατροφή σε διαιτολόγο δε βλαπτει... Ισα-ίσα, εγω όταν έκανα διάιτα εκτος του οτι δε στερηθηκα τιποτε ετρωγα πολυ πιο υγιεινά καθως έπρεπε να τρωω ισορροπημενα. Απλώς με το θηλασμό αντι π.χ για 1400 θερμ διαιτα, θα βαλει +500 που είναι η καθημερινη ανάγκη του θηλασμού, και θα κανω μια δίαιτα 1900 θερμίδων!!! (Εχω ξανακάνει στον γιο μου κι έχασα χωρις να στερουμε, 10 κιλά σε 2 μήνες, ξεκινησα 20 μερες μετα τη γεννα)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά tatum τα χαπακια σου δινουν μια καποια ασφαλεια, δεν αποκλειουν και τίποτα όμως... Η γιατρος καθε φορα μου κοιτα με κολπικο υπερηχο τον τραχηλο να δει μήπως γινεται τίποτε εκεί κατω από τις συσπασεις, ευτυχως όμως το προλάβαμε και τωρα όλη την μερα ξαπλα....

HgqOp3.png

-- Νομιζα οτι τα πετρωματα μπορει να γινονται κ πανω απο τον αφαλο ,αλλα οπως φαινεται το μωρο θα ειναι ευτυχως κ μαζευεται στη μια πλευρα.:P

-- Εγω δεν εχω καθολου γαλα,ουτε σταγονιτσα ακομη.

-- Καλο ειναι να προσπαθησουμε να θηλασουμε για οσο περισσοτερο γινεται τα παιδακια μας.Κ για τα μωρα μας για να παρουν αντισωματα κ για μας.Οσο για τα κιλα που βαζουμε ,θα χαθουν σχεδον ολα με το θηλασμο,αν αυτος διαρκεσει κανενα 6μηνο τουλαχιστον.

-- Νομιζα οτι τα πετρωματα μπορει να γινονται κ πανω απο τον αφαλο ,αλλα οπως φαινεται το μωρο θα ειναι ευτυχως κ μαζευεται στη μια πλευρα.:P

-- Καλο ειναι να προσπαθησουμε να θηλασουμε για οσο περισσοτερο γινεται τα παιδακια μας.Κ για τα μωρα μας για να παρουν αντισωματα κ για μας.Οσο για τα κιλα που βαζουμε ,θα χαθουν σχεδον ολα με το θηλασμο,αν αυτος διαρκεσει κανενα 6μηνο τουλαχιστον.

Με πετυχες πανω που θα ρωταγα ποσες σκοπευουν να θηλασουν! Δεν προκιτε να τα ζαλισω σε καμια απλα αν εχετε αποριες (ολες ειχαμε εχουμε και θα εχουμε) ακομα κι αν σας φενοντε χαζες μη δισταζετε να ρωτησετε!

Για μενα το μονο που μπορει να μποικοταρει το θηλασμο σε μια μαμα που θελει να θηλασει ειναι η εληψη ενημερωσης, αν παλι καποια δεν θελει ή για οποιοδηποτε λογο δεν μπορει, δεν υπαρχει θεμα μποικοταρισματος αλλα μονο επιλογης ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Δε νομίζω πως υπαρχει μαμά που να θέλει να θηλάσει και να μη μπορεί. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στον γιο μου (για μια βδομάδα προσπαθουσα να τον καταφέρω για ώρες και ώρες και τα ράμματά μου είχαν ανοιξει από κάτω....αφήστε τα...) τελικά τα κατάφερα και τον θηλασα μέχρι τους 7 μήνες που έμεινα έγκυος στην κόρη μου. Εκείνη δε..τη θήλασα αποκλειστικά απο 2η μερα μέχρι 9ο μήνα οποτε και έπρεπε να πάω για δουλειά... Τώρα δεν ξερω όμως για πόσο θα μπορεσω καθώς μπορεί να πάω για δουλειά πολυυυυ νωρίτερα...

HgqOp3.png

αναλόγως τα κιλά νομίζω...η αδερφή μου η μικρή θήλασε 1 χρόνο ολόκληρο,αποθήλασε με το ζόρι γιατί έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά αλλά απο τα 30 κιλά που είχε πάρει μέχρι τον αποθηλασμό είχε χάσει τα 10..οπότε μάλλον είναι θέμα οργανισμού κι όχι θηλασμού...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αναλόγως τα κιλά νομίζω...η αδερφή μου η μικρή θήλασε 1 χρόνο ολόκληρο,αποθήλασε με το ζόρι γιατί έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά αλλά απο τα 30 κιλά που είχε πάρει μέχρι τον αποθηλασμό είχε χάσει τα 10..οπότε μάλλον είναι θέμα οργανισμού κι όχι θηλασμού...

Από το θηλασμό χάνεις μόνο αν τρέφεσαι ισορροπημένα. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που με την δικαιολογία "εγώ θηλαζω" τρώνε περισσότερο κι απο την εγκυμοσύνη..Ε πως να χάσουν;;

HgqOp3.png

Από το θηλασμό χάνεις μόνο αν τρέφεσαι ισορροπημένα. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που με την δικαιολογία "εγώ θηλαζω" τρώνε περισσότερο κι απο την εγκυμοσύνη..Ε πως να χάσουν;;

η αδερφή μου η Β. θήλασε 2 μήνες είχε πάρει 20 κιλά και στο 4μηνο τα είχε χάσει όλα..είναι θέμα οργανισμού...

Σημειωτέον και οι δυο γέννησαν με καισαρική και η Β. σαβουριάζει Ο,ΤΙ τρώγεται!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

η αδερφή μου η Β. θήλασε 2 μήνες είχε πάρει 20 κιλά και στο 4μηνο τα είχε χάσει όλα..είναι θέμα οργανισμού...

Σημειωτέον και οι δυο γέννησαν με καισαρική και η Β. σαβουριάζει Ο,ΤΙ τρώγεται!!!!!

Σου ευχομαι να έχεις μοιάσει σε αυτή την αδελφή σου και να τα χάσεις όλα!! Εγώ πάντως κορίτσια επειδή ένα θεματάκι το 'χω με τα περιττα κιλά (είχα χάσει 18, πήρα τα 8 και μετά έμεινα έγκυος και τώρα άλλα 8 από την εγκυμοσύνη προς το παρόν) ανυπομονώ να πάω στη διαιτολόγο μετά τη γεννα....

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι να έχεις μοιάσει σε αυτή την αδελφή σου και να τα χάσεις όλα!! Εγώ πάντως κορίτσια επειδή ένα θεματάκι το 'χω με τα περιττα κιλά (είχα χάσει 18, πήρα τα 8 και μετά έμεινα έγκυος και τώρα άλλα 8 από την εγκυμοσύνη προς το παρόν) ανυπομονώ να πάω στη διαιτολόγο μετά τη γεννα....

ε,καλά θα τα χάσουμε...κι εγω είχα θέμα με τα κιλά..αλλά είμαι 32 χρ. δεν είμαι 22 και σαφως δεν απαιτώ απο τον εαυτό μου να τα χάσει το ίδιο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Tatum είδα κι δίπλα το μηνυμά σου για τον θηλασμό..το καλό είναι οτι πια ΑΜΑ θες μπορείς να ενημερωθείς απο 1002 φορείς...άλλες γυναίκες δεν θέλουν το "βάρος" του θηλασμού,άλλες σκέφτονται το πεσμένο στήθος,άλλες δυσκολεύονται κι εγκαταλείπουν....καμιά τους όμως δεν είναι λιγότερο μητέρα...

Εγώ θέλω να θηλάσω,και μιας και δε δουλεύω έχω σκοπό να το παλέψω όσο δεν παίρνει.Αυτό που εύχομαι είναι να μη δυσκολευτώ και κάποια στιγμή εγκαταλείψω!!

Ερώτηση:έβλεπα στον ύπνο μου οτι γέννησα,τώρα στην 30η εβδ.,κι ο γιατρός μου έδωσε χάπια αντιβίωσης για τοξόπλασμα...για πείτε ρε παλιο-σειρές απο δω και πέρα τέτοια αγχωτικά όνειρα θα βλέπουμε;;δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι απο τις 4:30 ως τις 7 περίπου θα χω και το άγχος;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω καλημερα!!!

δικιο εχεις με αυτο που ειπες για τον θηλασμο... κ εγω σκεφτομαι να προσπαθησω αλλα αν δω οτι δεν τα καταφερνω ή οτι για οποιοδηποτε λογο σταματησω δεν σημαινει οτι ειμαι κακια μανα... ασε γιατι πριν απο λιγες μερες μου εκανε μια εγκυος επιθεση λεγοντας μου οτι δεν καταλαβαινει το λογο που θα γεννησω με καισαρικη και θα επρεπε να σκεφτω τα παιδια μου και εστω να προσπαθησω να γεννησω φυσιολογικα... πραγματικα αν δεν ηταν εγκυος θα της τα εχωνα ασχημα...

οσον αφορα τα ονειρα εγω σε ολη την εγκυμοσυνη βλεπω οτι κουλο μπορεις να φανταστεις...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...