Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

μην ανησυχείς για το γάλα...εμένα και οι 4 αδερφές μου που έμειναν έγκυες πριν απο μένα δεν είχαν γάλα παρά μετά τη γέννα...σκέψου!!αλλά κι εμένα δεν τρέχει,όπως της tatum αλλά έχω σταγονίτσες..απορω βέβαια πως το ζωον (ο συζυγος) πιπιλίζει :oops: αλλά δεν έχει πιεί!!!

άντε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στο γκριλ!!!

Ο άντρας σου μ'αλλον είναι της ποσότητας.. τι να κλάσει μια σταγόνα :tongue:

Η ώρα είναι 6.30 εδώ, νυστάζω απίστευτα αλλά ακόμα υποφέρω οπότε κάθομαι όρθια... ΕΛΕΟΣ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άντρας σου μ'αλλον είναι της ποσότητας.. τι να κλάσει μια σταγόνα :tongue:

Η ώρα είναι 6.30 εδώ, νυστάζω απίστευτα αλλά ακόμα υποφέρω οπότε κάθομαι όρθια... ΕΛΕΟΣ!

άντε καλά κουράγια....εγω την τελευταία εβδομάδα αν ξυπνήσω για κατούρημα-συνήθως κατά τις 4-4:30-μετά ο Μορφέας αρνείται να με ξαναπάρει αγκαλίτσα...πολλές φορές πάει 6-7 για να ξανακοιμηθώ και να ξυπνήσω κατά τις 9-9:30..ελπίζω κι όταν βγει έξω η μικρή να μη μου κάνει τα ίδια..ο μπαμπάς της είναι υπναράς ας του πάρει αυτό τουλάχιστον!!!

και όντως έχεις δίκιο...είναι της ποσότητας ο παλιο-φορτηγατζής!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Στις συσπασεις πετρωνει η κιλια και γινετε σαν μπαλα απο πετρα, δεν ξεχωριζω δηλαδη χερακια ποδαρακια. Δεν ποναω (μονο ενοχληση νιωθω) αλλα οι γιατροι μου ειχαν πει οτι ποναει συνηθος. Ακομα και αν ειναι συσπασεις αυτο που εχεις, αν ειναι μεχρι 6-7 τη μερα και περνανε γρηγορα ειναι απολυτα φυσιολογικο στο μηνα μας (λογια της γιατρου), αν κρατανε πολυ και ειναι συχνες ή με ρυθμο, τοτε παμε γιατρο.

Τρεχει γαλα για τα καλα και οχι πλεον κρεμουλα (οσο ειχα αφυδατωση) ή 1 σταγονα την ωρα αλλα απο πολλες τρυπουλες ταυτοχρονα, ευτιχος ακομα μονο τις ωρες που θηλαζα τη μικρη στο τελος (πριν χρονια χιχιχι, ενω στη μικρη ειχα επιθεματα απ τον 6ο-7ο και τα γεμιζα για πλακα) και οταν εχω συσπαση. Για την ωρα φτανει να εχω χαρτομαντιλο απλα μου τη σπαει γιατι χριαζομαι σουτιεν για να κραταει το χαρτομαντιλο και κανει ζεστηηηηηηη!

πωπω σοβαρα τρεχει γαλα και πριν την γεννα δεν το ηξερα την πρωτη φορα που ειχα κλισει τον 7ο και προχωρουσα για τον 8ο δεν το ειχα παθει αυτο ισως επειδη ηταν νωρις λετε σε αυτη την εγκυμοσυνη να το παθω???οι υπολοιπες κοπελες το παθατε αυτο ειναι καλο η κακο??? το νιωθω και εγω αυτο το πετρωμα αλλα οχι πολυ συχνα μια στο τοσο,,,νιωθω ομως κατι απο κατω μου λες και θα σπασει κατι κ θα βγει το μωρο εξω.:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είμαι ξύπνια εδώ και μια ώρα... ρεύομαι σα το γαϊδουρι και έχω χέσει τον κόσμο όλο!!!

Κουτουλάω με 5 ώρες ύπνο... αλλά δεν τολμάω να ξαπλώσω:(

Απαπαπα... ζω ενα δράμα!

Αυτά για τις αιμοσφαιρίνες που λέτε εγώ δεν τα κατέχω.. ίσως γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι βοδινός:tongue:

Καλέ όλες έχετε συσπάσεις και χάνετε παροχή από τους βύζους???

Έχω αρχίσει να ανησυχώ το ζώον... μα τόσο αναίσθητη είμαι πια?

Μετράω ώρες και δευτερόλεπτα... σήμερα έχουμε μεσημεριανή επίσκεψη, μπορεί και μια απογευματινή, μετά να κάνω το ρημάδι το online check in και να τελειώνουμε με τις βαλίτσες (στις οποίες δε θα πέφτει καρφίτσα!!!)

Άντε να δούμε αν θα βρω πάλι κάποια βολική θέση ή π&%^$&ες μπλέ αεροπλανικές!:tongue:

καλο ταξιδι μιςς καραμελ υπομονη θα περασει!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!

που θα μου στοιχίσει,φοβάμαι,φέτος είναι το σταφύλι....

Γιατί καλέ, σταφύλια δεν κάνει να τρώμε; Πες το μου κι αυτό... Τα περιμένω πως και πώς...

Στις συσπασεις πετρωνει η κιλια και γινετε σαν μπαλα απο πετρα, δεν ξεχωριζω δηλαδη χερακια ποδαρακια. Δεν ποναω (μονο ενοχληση νιωθω) αλλα οι γιατροι μου ειχαν πει οτι ποναει συνηθος. Ακομα και αν ειναι συσπασεις αυτο που εχεις, αν ειναι μεχρι 6-7 τη μερα και περνανε γρηγορα ειναι απολυτα φυσιολογικο στο μηνα μας (λογια της γιατρου), αν κρατανε πολυ και ειναι συχνες ή με ρυθμο, τοτε παμε γιατρο.

Επίσης να σχολιάσω πως αν πονάει η μέση σαν από περίοδο σε συνδυασμό με τις συσπάσεις, και τότε είναι ανησυχητικό... Δυστυχώς το χω αυτό το σύμπτωμα και είμαι με 3 μισά γιουτοπαρ τη μέρα...:cry:

Βέβαια δεν είναι οι συσπάσεις τοκετού, όμως μπορεί να προκαλέσουν εξάλειψη τραχήλου, ύστερα διαστολή και τα συναφή.... Πάντως με τα χάπια μου είπε να μην έχω πάνω από 2 την ημέρα με πόνο, τα απλά πετρωματακια δεν μας ανησυχουν.. Πάντως όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το μωρό, τόσο πιο πολύ με πονάνε οι ρημαδες και μου θυμίζουν εκείνες της γεννας...

πωπω σοβαρα τρεχει γαλα και πριν την γεννα δεν το ηξερα την πρωτη φορα που ειχα κλισει τον 7ο και προχωρουσα για τον 8ο δεν το ειχα παθει αυτο ισως επειδη ηταν νωρις λετε σε αυτη την εγκυμοσυνη να το παθω???οι υπολοιπες κοπελες το παθατε αυτο ειναι καλο η κακο??? το νιωθω και εγω αυτο το πετρωμα αλλα οχι πολυ συχνα μια στο τοσο,,,νιωθω ομως κατι απο κατω μου λες και θα σπασει κατι κ θα βγει το μωρο εξω.:|

Πω-πω μαριούλα, κι εγώ δεν το 'χω πάθει ποτέ αυτό παρόλο που τα άλλα δυο είχα γαλα να τα θηλάζω για μήνες... Τη 2η της γεννας έβγαλα πολύ, στην εγκυμοσύνη ποτέ δεν έρεε εκτός κι αν το πίεζα, το ίδιο και τώρα!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!

Γιατί καλέ, σταφύλια δεν κάνει να τρώμε; Πες το μου κι αυτό... Τα περιμένω πως και πώς...

Επίσης να σχολιάσω πως αν πονάει η μέση σαν από περίοδο σε συνδυασμό με τις συσπάσεις, και τότε είναι ανησυχητικό... Δυστυχώς το χω αυτό το σύμπτωμα και είμαι με 3 μισά γιουτοπαρ τη μέρα...:cry:

Βέβαια δεν είναι οι συσπάσεις τοκετού, όμως μπορεί να προκαλέσουν εξάλειψη τραχήλου, ύστερα διαστολή και τα συναφή.... Πάντως με τα χάπια μου είπε να μην έχω πάνω από 2 την ημέρα με πόνο, τα απλά πετρωματακια δεν μας ανησυχουν.. Πάντως όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το μωρό, τόσο πιο πολύ με πονάνε οι ρημαδες και μου θυμίζουν εκείνες της γεννας...

Πω-πω μαριούλα, κι εγώ δεν το 'χω πάθει ποτέ αυτό παρόλο που τα άλλα δυο είχα γαλα να τα θηλάζω για μήνες... Τη 2η της γεννας έβγαλα πολύ, στην εγκυμοσύνη ποτέ δεν έρεε εκτός κι αν το πίεζα, το ίδιο και τώρα!!!

δηλαδη αν το πιεσω και εγω θα βγαλει:rolleyes:???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό να βγάζεις γάλα απο το στήθος κατά την κύηση..είναι απλώς θέμα οργανισμού!!!Κακό είναι να μην είσαι έγκυος αλλά ούτε και θηλάζουσα και να βγάζεις..εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θέλει θεραπεία..

Nemina το σταφύλι ο δικός μου ο γιατρός μου είπε να το ξεχάσω λόγω της ζάχαρης που περιέχει..επειδή είναι σε μεγάλη περιεκτικότητα,γι'αυτό..οχι οτι δε θα φάω απλώς θα φάω λιγότερο απο όσο συνήθιζα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Marioula δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό να βγάζεις γάλα απο το στήθος κατά την κύηση..είναι απλώς θέμα οργανισμού!!!Κακό είναι να μην είσαι έγκυος αλλά ούτε και θηλάζουσα και να βγάζεις..εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θέλει θεραπεία..

Nemina το σταφύλι ο δικός μου ο γιατρός μου είπε να το ξεχάσω λόγω της ζάχαρης που περιέχει..επειδή είναι σε μεγάλη περιεκτικότητα,γι'αυτό..οχι οτι δε θα φάω απλώς θα φάω λιγότερο απο όσο συνήθιζα!!!

ναι οντως να μην εισαι εγκυος ουτε να θυλαζεις και να βγαζεις γαλα ειναι καπως:?εισαι κ εσυ σταφυλου οπως εμενα:tongue:ειδικα αν ειναι μεγαλα και χωρις κουκουτσια!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ναι Μαριούλα, νομιζω πως σε αυτη την εβδομαδα που εισαι, θα βγαλει ένα κιτρινωπό υγρο, το πρωτογαλα, αλλά δεν νομιζω οτι κανει να το πιεζουμε συχνα. Εμένα ειναι και ΥΠΕΡ-ευαισθητο σε αυτη την εγκυμοσυνη, δε μπορω καθολου να το πιεσω, μια φορα που το εκανα ομως εβγαλε.

Ωραια, ρινιω, όλα τα καλά κόβονται στην εγκυμοσύνη... Μα και τα σταφύλια;;;; 1 μήνα το χρονο περιμένω να φαω!!!! Αντε κι από Οκτώβρη δίαιτα... ασ τα χαρω όσο μπορω...

HgqOp3.png

Όψιν πιασετε συζήτηση για γάλα βλαχας;;;; Χαχαχα!!!! Μαριουλα μην ανησυχείς, κ εγω δεν έχω ούτε ίχνος, κ στην κόρη μου έβγαλα αφού γεννησα.. Έχουμε καιρο ακόμη. Εγω ούτε γάλα, ούτε κρεμουλες.... Πλήρης αναισθησια!!!

Καραμελενια καλο ταξίδι..

Εμείς μόλις γυρίσαμε απο μπάνιο.. Κοιμιζω την μικρή κ θα την πέσουμε όλοι για ύπνο, γιατί σερνομαι...

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Όσο για σταφύλια, εγω θα τα φάω πάντως.. Κ στην ειρηνουλα τα ετρωγα κ δεν έπαθα τίποτα...αυτο κ το καρπούζι είναι τα πιο ωραία καλοκαιρινά φρούτα.. Να τα στερηθουμς κιόλας;;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Όσο για σταφύλια, εγω θα τα φάω πάντως.. Κ στην ειρηνουλα τα ετρωγα κ δεν έπαθα τίποτα...αυτο κ το καρπούζι είναι τα πιο ωραία καλοκαιρινά φρούτα.. Να τα στερηθουμς κιόλας;;;;

Συμφωνω..........:P:p:p:p:p:p

HgqOp3.png

Ναι Μαριούλα, νομιζω πως σε αυτη την εβδομαδα που εισαι, θα βγαλει ένα κιτρινωπό υγρο, το πρωτογαλα, αλλά δεν νομιζω οτι κανει να το πιεζουμε συχνα. Εμένα ειναι και ΥΠΕΡ-ευαισθητο σε αυτη την εγκυμοσυνη, δε μπορω καθολου να το πιεσω, μια φορα που το εκανα ομως εβγαλε.

Ωραια, ρινιω, όλα τα καλά κόβονται στην εγκυμοσύνη... Μα και τα σταφύλια;;;; 1 μήνα το χρονο περιμένω να φαω!!!! Αντε κι από Οκτώβρη δίαιτα... ασ τα χαρω όσο μπορω...

δεν το ηξερα:cool: κανει να κανουμε διαιτα οταν θυλαζουμε τα μωρα μας?και ειδικα τις πρωτες μερες μεχρι να παρουμε τα πανω μας?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Στα ιδια ειμαστε. Αυτο ενοουσα χαπακια 0,5/8ωρο! Απλα επιδη γενικα ποναω ΠΟΛΥ δυσκολα και ο πονος της μεσης ειναι μονιμα πιο δυνατος απο συσπαση στη μικρη κοντεψα να γεννησω στον 6ο χωρις να παρω χαμπαρι και τωρα φυσαω και το γιαουρτι... ακουγετε κουλο αλλα χαρικα για τα χαπακια, νιωθω ασφαλια!

Γενικα ο οργανισμος μου ειναι... λιγο ακραιος και αναποδος! Εκτος εγκυμοσυνης εχω χοληστερινη και με το που μενω εγκυος εξαφανιζετε και σταγονες γαλα ειχα και στα 2 απο τον 4ο, στη διαρκια της γεννας και μετα ειμουν με υπερπαραγωγη και να σκευτεις οτι απο τον 6ο που κοντεψα να γεννησω ειχαμε απαγορευτικο για σεξ ΚΑΙ δεν ακουμπουσαμε κανεις το στηθος μου και ζεστα μπανακια για να αδιαζει μην παθω μαστιτηδα :?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...