Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ααχαχαχα... αυτό που κοιτάζουν την κοιλιά μου, λένε αγόρι, τους λέω κορίτσι και στεναχωριούνται... με ξεπερνά!!!!:tongue:

Ρηνιώ... έχω φάει τα πάντα!!!! Καπνιστό κρέας, καπνιστούς σολωμούς, κάτι γαρίδες αριστούργημα, wendy's (καημό το είχα από τότε που έκλεισαν), hot dog της προκοπής, poutine (πατάτες με σάλτσα βοδινού και τυρί), καμιά 20αριά κομμάτια cheesecake, μήλα καλαμάκι με καραμέλα και σοκολάτα (είναι απίθανααααααα)....

Ο γυναικολόγος μου έχει ήδη σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα των κιλών που θα πάρω μέχρι το τέλος (14+ με πολλούς αναστεναγμούς) κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία... σα βόδι έχω φάει!!!!!

Τουλάχιστον δεν πονάνε μέση και πόδια και δεν κουράζομαι πολύ! Το περπάτημα περπάτημα!!!;)

Με τόσες λίγες νύφες να κυκλοφορούν ανεβαίνουν πολύ τα στάνταρντ και οι μετοχές μας :tongue: χαχαχαχαχα!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααχαχαχα... αυτό που κοιτάζουν την κοιλιά μου, λένε αγόρι, τους λέω κορίτσι και στεναχωριούνται... με ξεπερνά!!!!:tongue:

Ρηνιώ... έχω φάει τα πάντα!!!! Καπνιστό κρέας, καπνιστούς σολωμούς, κάτι γαρίδες αριστούργημα, wendy's (καημό το είχα από τότε που έκλεισαν), hot dog της προκοπής, poutine (πατάτες με σάλτσα βοδινού και τυρί), καμιά 20αριά κομμάτια cheesecake, μήλα καλαμάκι με καραμέλα και σοκολάτα (είναι απίθανααααααα)....

Ο γυναικολόγος μου έχει ήδη σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα των κιλών που θα πάρω μέχρι το τέλος (14+ με πολλούς αναστεναγμούς) κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία... σα βόδι έχω φάει!!!!!

Τουλάχιστον δεν πονάνε μέση και πόδια και δεν κουράζομαι πολύ! Το περπάτημα περπάτημα!!!;)

Με τόσες λίγες νύφες να κυκλοφορούν ανεβαίνουν πολύ τα στάνταρντ και οι μετοχές μας :tongue: χαχαχαχαχα!!!!

Αν και στα κιλα διαφερουμε κι εγω τωρα που ειμαι ελλδα τρωω οτι μου ελιψε απ τα χρηστουγεννα! Αλλαντικα απο χοιρινο, γλυκα απο συγκεκριμενα μαγαζια και.... κουζινα της μαμας!!! Βαλε και πιτογυρα και σαντουιτς-πιτσες και οτι αλλο εχει αλλαντικα (οχι μονο σκετα χιχι)

Ue8pp3.pngI307p3.png

εεεε 30βδομαδα ειμαι.. (κολιμενο τικερακι). :?

Χαχα!! Και να φανταστεις το χα να το πω "εκτος αν ειναι το τικερακι κολλημενο"... Τελικά, είναι!

Nemina καλως ορισες!Με το καλο το μωρακι σου!Κ γ αγορακι εχω!Πολλα αγορια.Θα βρισκουμε νυφες;Κουκλιτσες σας ερχομαστε!

Ευχαριστω withu.. Πραγματικα γεμισαμε αντρακια!!! Θα χουμε πολλους υποψηφιους!!!

Ποιος ξέρει πόσα κιλά θα πάρουμε ακόμη... Ενας μήνας είναι, τον τελευταίο λένε δε βαζουμε (εγω βεβαια στον γιο που είχα παρει 16-17, είχα παρει και στον ένατο!!!!

Εγω κάθε φορά που είναι να γυρίσω στο κρεβατι είναι λες και γυριζει τανκερ!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αν και στα κιλα διαφερουμε κι εγω τωρα που ειμαι ελλδα τρωω οτι μου ελιψε απ τα χρηστουγεννα! Αλλαντικα απο χοιρινο, γλυκα απο συγκεκριμενα μαγαζια και.... κουζινα της μαμας!!! Βαλε και πιτογυρα και σαντουιτς-πιτσες και οτι αλλο εχει αλλαντικα (οχι μονο σκετα χιχι)

Κι εγω υποτίθεται πως προσέχω, τρωω σταθερα και λίγο ανα 3 ώρες, αλλά τα 8 τα βαλα άνετα!!!

HgqOp3.png

Ποιος ξέρει πόσα κιλά θα πάρουμε ακόμη... Ενας μήνας είναι, τον τελευταίο λένε δε βαζουμε (εγω βεβαια στον γιο που είχα παρει 16-17, είχα παρει και στον ένατο!!!!

Αυτο πρωτη φορα το ακουω! Εγω τοτε τα εβαλα στην ταζμανιτσα μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Ναι τα βιβλία λένε πως κανονικά όχι μονο δεν παίρνουμε, αλλά κάποιες γυναίκες χάνουν κι όλας μισό-ένα κιλό.. Με μενα πάντως δεν ίσχυσε!

HgqOp3.png

Ναι τα βιβλία λένε πως κανονικά όχι μονο δεν παίρνουμε, αλλά κάποιες γυναίκες χάνουν κι όλας μισό-ένα κιλό.. Με μενα πάντως δεν ίσχυσε!

Ο αντρας μου ελεγε οτι τοτε αλλαξε ο μεταβολιισμος μου και εγινε... κανονικος... Τα ιδια ειχε και η μαμα μου που ποτε δεν ετρωγε πολυ (πηρα απο τον πατερα μου στο φαι), στο τελος τα εβαλε ολα μαζεμενα και εγω το ιδιο. Δε φανταζεσε τι ακουσα απο το γιατρο που μεχρι να μπω στον 8ο ηταν σιγουρος οτι δε θα ξεπερασω τα 8 αντε 10 κιλα και εφτασα τα 18++

εντιτ: αυτο ηξερα εγω για το πρωτο 3μηνο και εχανα κι εγω... λες με μπολικη αυθηποβολη να μην παρω χιχιχι

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μην ανησυχεις!Ολα καλα θα πανε.Σημασια εχει που οι εξετασεις για τη θρομβοφιλια βγηκαν καλες.Να σε ρωτησω κατι για το θεμα που με καιει εμενα,αν σου ειναι ευκολο να μου απαντησεις;Επειδη ο αιματοκριτης μου ειναι 29,7 κ εχει μεγαλη σημασια η μετρηση της αιμοσφαιρινης,οπως λεει ο γιατρος μου,ποση ειναι η αιμοσφαιρινη σου με 33,3 αιματοκριτη;Κανεις εξετασεις κ για σιδηρο-φεριτινη ή μονο γενικη αιματος;

Αν μπορει καποιο αλλο κοριτσακι , ας μου πει!!!

για ολα κανω εξετασεις withu μου εμενα η αιμοσφαιρηνη μου ειναι 11,6 εσενα ποσο ειναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα απο κοριτσομάνα Ειρήνη,είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο και δεχόμεθα προξενιά διότι πολύ αρσενικό κυκλοφορεί εδω μέσα και πρέπει να το βολέψω το κορίτσι μου!!!αμε,πως;;;;;;;;;

Εγώ πάλι προσπαθώ τώρα να συγκρατιέμαι λιγουλάκι,τα παγωτά τα απαγόρεψα ρητώς και δια ροπάλου (:D:D:D) και προσπαθώ να μένω σε 1-2 τη βδομάδα..αυτό που θα μου στοιχίσει,φοβάμαι,φέτος είναι το σταφύλι....

Καραμελάκι τσακίσαμε οτι τσακίζεται,ε;;;;;;καλά έκανες αλλά όπως τα διάβαζα,καταλαβαίνεις,μου άνοιξε η όρεξη..ο άντρας μου φυσικά δε θα με πάει πουθενά-παρ'εκτός "στον ΜΠΑΜΠΗ άμα θες για κάνα κοψίδι"-ευτυχώς χτες έφτιαξα γαριδομακαρονάδα και περίσεψε οπότε είμαστε οκ!!!!Το περπάτημα το έκοψα,όλη αυτή η ζέστη σε συνδυασμό με την υγρασία με σκοτώνει..το δυστύχημα είναι οτι δεν έχουμε πάει και για μπάνιο τις τελευταίες μέρες να κάνω τουλάχιστον κάποια άσκηση,γιατί δουλειές δε μ'αφήνουν να κάνω βαριές και έχω γαιδουρέψει!!!

Withu αν θυμάμαι καλά απο το σχολείο η αιμοσφαιρίνη είναι το 1/3 του αιματοκρίτη συνήθως..δηλαδή έχεις π.χ. 45 αιματοκρίτη;η αιμοσφαιρίνη είναι 45:3=15....τονίζω αν θυμάμαι καλά!!!μη σας πάρω στο λαιμό μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλος μας ηρθες Νεμινα!

30βδ και 3μ σημερα, κιλα +4 σχεδον και εχω σκιστει στα παγωτα, ο μικρος 1,5 εφτασε... μπαλα θα βγαλω, σα δε ντρεπετε μου τρωει τα παγωτακια μου! Η μεση με εχει ΣΚΙΣΕΙ, οχι να σηκωθω απ το κρεβατι, απο καρεκλα και ζοριζομαι, απ τον πονο μουδιαζει το ποδι :?. Αν δεν ειχα το Big-U μαξιλαρι δεν ξερω τι θα εκανα! Τη μικρη (3,5) την εχω παρει αγκαλια 3 φορες μεχρι τωρα (της ειπα οτι αν σηκωνω βαρη μπορει να φυγει το μωρο και δεν ξαναζητησε το καμαρι μου! Μη δει τη μαμα μου ομως καθησμενη αμεσος σκαρφαλωνει). Μονο αν ειμαστε μονες εξω και θελει πιπι τη σηκωνω... Με εχει τσακισει ομως που ολο κατι χρηαζετε και πρεπει να σηκονομαι και κανω 15 λεπτα και στενοχοριετε... νομιζει οτι τη γραφω :(.

Εκανα μερες να γραψω γιατι μου σπασε το τραπεζακι του λαπτοπ και κανω 2 ωρες να γραψω με ενα χερι και ξαπλα χιχιχι. Οι αυπνιες συνεχιζοντε και πριν λιγες μερες στραβοπατησα και ενιωσα τραβιγμα στη μεση (αναμενομενο) και στην κιλια και βγηκαν μερικα υγρα, πλεον εχω και επισημα συσπασεις και... κολπιτηδα... οποτε 1,5 χαπακι τη μερα και πλυσεις με χαμομιλι. Παλι καλα αργισαν οι συσπασεις, στη μικρη ειχα απ τον 6ο και μαλιστα δυνατες, με κρεβατωματα, χαπια μεχρι και τον 8ο και ενεσεις για πνευμονια, οποτε νιωθω και τυχερη χαχαχα! Αρχισε να τρεχει για τα καλα κι το στηθος και τελος η σουτιεν-free εποχη γκρρρρ. Θαλασσα πηγα 1 φορα πριν μερες και συμφωνα με τη γιατρο η κολπιτηδα δεν ειναι απο κει (πολλες μερες περασαν) αλλα απ τη ζεστη μαζι με την εγκυμοσυνη. Η γιατρος ειδε πρωτη φορα τον μικρο να κουναει την κιλια και ειπε οτι φενετε πιο πολυ απο το αναμενομενο, μαλον λογο κιλων μου και να φανταστητε τον λεω βουδα γιατι ειναι πολυ πιο ησιχος απ οτι ηταν η μικρη στον ιδιο μηνα!

Παντος στη μικρη με ΦΤ δεν με βολεβαν οι νυχτικιες καθολου και φορεσα μονο οταν τελιωσαν οι πιτζαμες (νυχτικιες της μαμας μου χιχι). Χριαστηκε να "αποσυμφορησω" πολλες φορες το στηθος και με την πιτζαμα εβγαζα μονο την μπλουζα! Οσο για ζεστη στο μαιευτηριο, εγω δεν τη ενιωσα, ολο με τη ρομπα κουκουλομενη ειμουν αλλα μαλον απ την εξαντληση.

Σε 1 βδομαδα ερχετε και ο μπαμπας και θα κατεβασουμε τα μωρουδιακα της μικρης να δουμε τι θα βολεψει τον "Βουδα" και βλεπουμε για ψωνια...

Μεγεια τα ψωνια κοριτσια και καλοτυχα τα μικρακια που θα τα χρησιμοποιησουν!!!

1,5 κιλο το νινακι σου μια χαρα tatum μου μεγαλο μεγαλο:Pστις 16 αυτουνου του μηνα θα παω να δω το μωρακι μου και ειμαι περιεργη ποσο θα εχει μεγαλωσει μεχρι τοτε:tongue: απο μεση εχω και εγω θεμα!!!μονο 4 κιλα πηρες?κ εσυ σαν κι εμενα δεν παχυνες πολυ....για πες μας τι νιωθεις οταν εχεις συσπασεις???κατι νιωθω περιεργα εκει χαμηλα αλλα δεν ξερω αν ειναι συσπασεις η οχι?οταν λες αρχισε να τρεχει το στηθος???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα απο κοριτσομάνα Ειρήνη,είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο και δεχόμεθα προξενιά διότι πολύ αρσενικό κυκλοφορεί εδω μέσα και πρέπει να το βολέψω το κορίτσι μου!!!αμε,πως;;;;;;;;;

Εγώ πάλι προσπαθώ τώρα να συγκρατιέμαι λιγουλάκι,τα παγωτά τα απαγόρεψα ρητώς και δια ροπάλου (:D:D:D) και προσπαθώ να μένω σε 1-2 τη βδομάδα..αυτό που θα μου στοιχίσει,φοβάμαι,φέτος είναι το σταφύλι....

Καραμελάκι τσακίσαμε οτι τσακίζεται,ε;;;;;;καλά έκανες αλλά όπως τα διάβαζα,καταλαβαίνεις,μου άνοιξε η όρεξη..ο άντρας μου φυσικά δε θα με πάει πουθενά-παρ'εκτός "στον ΜΠΑΜΠΗ άμα θες για κάνα κοψίδι"-ευτυχώς χτες έφτιαξα γαριδομακαρονάδα και περίσεψε οπότε είμαστε οκ!!!!Το περπάτημα το έκοψα,όλη αυτή η ζέστη σε συνδυασμό με την υγρασία με σκοτώνει..το δυστύχημα είναι οτι δεν έχουμε πάει και για μπάνιο τις τελευταίες μέρες να κάνω τουλάχιστον κάποια άσκηση,γιατί δουλειές δε μ'αφήνουν να κάνω βαριές και έχω γαιδουρέψει!!!

Withu αν θυμάμαι καλά απο το σχολείο η αιμοσφαιρίνη είναι το 1/3 του αιματοκρίτη συνήθως..δηλαδή έχεις π.χ. 45 αιματοκρίτη;η αιμοσφαιρίνη είναι 45:3=15....τονίζω αν θυμάμαι καλά!!!μη σας πάρω στο λαιμό μου!!!

δηλαδη εμενα με αιματοκριτη 33,3 η αιμοσφαιρινη που ειναι 11,6 ειναι μια χαρα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είμαι ξύπνια εδώ και μια ώρα... ρεύομαι σα το γαϊδουρι και έχω χέσει τον κόσμο όλο!!!

Κουτουλάω με 5 ώρες ύπνο... αλλά δεν τολμάω να ξαπλώσω:(

Απαπαπα... ζω ενα δράμα!

Αυτά για τις αιμοσφαιρίνες που λέτε εγώ δεν τα κατέχω.. ίσως γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι βοδινός:tongue:

Καλέ όλες έχετε συσπάσεις και χάνετε παροχή από τους βύζους???

Έχω αρχίσει να ανησυχώ το ζώον... μα τόσο αναίσθητη είμαι πια?

Μετράω ώρες και δευτερόλεπτα... σήμερα έχουμε μεσημεριανή επίσκεψη, μπορεί και μια απογευματινή, μετά να κάνω το ρημάδι το online check in και να τελειώνουμε με τις βαλίτσες (στις οποίες δε θα πέφτει καρφίτσα!!!)

Άντε να δούμε αν θα βρω πάλι κάποια βολική θέση ή π&%^$&ες μπλέ αεροπλανικές!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

1,5 κιλο το νινακι σου μια χαρα tatum μου μεγαλο μεγαλο:Pστις 16 αυτουνου του μηνα θα παω να δω το μωρακι μου και ειμαι περιεργη ποσο θα εχει μεγαλωσει μεχρι τοτε:tongue: απο μεση εχω και εγω θεμα!!!μονο 4 κιλα πηρες?κ εσυ σαν κι εμενα δεν παχυνες πολυ....για πες μας τι νιωθεις οταν εχεις συσπασεις???κατι νιωθω περιεργα εκει χαμηλα αλλα δεν ξερω αν ειναι συσπασεις η οχι?οταν λες αρχισε να τρεχει το στηθος???

Στις συσπασεις πετρωνει η κιλια και γινετε σαν μπαλα απο πετρα, δεν ξεχωριζω δηλαδη χερακια ποδαρακια. Δεν ποναω (μονο ενοχληση νιωθω) αλλα οι γιατροι μου ειχαν πει οτι ποναει συνηθος. Ακομα και αν ειναι συσπασεις αυτο που εχεις, αν ειναι μεχρι 6-7 τη μερα και περνανε γρηγορα ειναι απολυτα φυσιολογικο στο μηνα μας (λογια της γιατρου), αν κρατανε πολυ και ειναι συχνες ή με ρυθμο, τοτε παμε γιατρο.

Τρεχει γαλα για τα καλα και οχι πλεον κρεμουλα (οσο ειχα αφυδατωση) ή 1 σταγονα την ωρα αλλα απο πολλες τρυπουλες ταυτοχρονα, ευτιχος ακομα μονο τις ωρες που θηλαζα τη μικρη στο τελος (πριν χρονια χιχιχι, ενω στη μικρη ειχα επιθεματα απ τον 6ο-7ο και τα γεμιζα για πλακα) και οταν εχω συσπαση. Για την ωρα φτανει να εχω χαρτομαντιλο απλα μου τη σπαει γιατι χριαζομαι σουτιεν για να κραταει το χαρτομαντιλο και κανει ζεστηηηηηηη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Είμαι ξύπνια εδώ και μια ώρα... ρεύομαι σα το γαϊδουρι και έχω χέσει τον κόσμο όλο!!!

Απαπαπα... ζω ενα δράμα!

Αυτά για τις αιμοσφαιρίνες που λέτε εγώ δεν τα κατέχω.. ίσως γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι βοδινός:tongue:

Μετράω ώρες και δευτερόλεπτα... σήμερα έχουμε μεσημεριανή επίσκεψη, μπορεί και μια απογευματινή, μετά να κάνω το ρημάδι το online check in και να τελειώνουμε με τις βαλίτσες (στις οποίες δε θα πέφτει καρφίτσα!!!)

Άντε να δούμε αν θα βρω πάλι κάποια βολική θέση ή π&%^$&ες μπλέ αεροπλανικές!:tongue:

Καλη υπομονη κοριτσαρα και καλο ταξιδι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Απαπαπα... ζω ενα δράμα!

μην ανησυχείς για το γάλα...εμένα και οι 4 αδερφές μου που έμειναν έγκυες πριν απο μένα δεν είχαν γάλα παρά μετά τη γέννα...σκέψου!!αλλά κι εμένα δεν τρέχει,όπως της tatum αλλά έχω σταγονίτσες..απορω βέβαια πως το ζωον (ο συζυγος) πιπιλίζει :oops: αλλά δεν έχει πιεί!!!

άντε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στο γκριλ!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...