Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ευχαριστώ που με καλουποδέχεστε κορίτσια!! Πραγματικά νιώθω σαν να είμαι σε cafe μες στη μοναξιά μου αυτη τη στιγμή (ίσως κ γιατί πίνω κ το καφεδάκι μου διπλα στον καναπε..) Τελοσπάντων, βλέπω πως όλες έχετε ψωνίσει για τα μικρούλια σας....... Τέλεια... Κι εγώ σε πλύσιμο σιδέρωμα είμαι, όσο μπορώ βεβαια....

κοριτσια εγω που ειμαι περιπου 27 εβδομαδων(την δευτερα θα ειμαι ακριβως 27) ποτε λετε να ξεκινησω να πλενω τα ρουχα και να τα σιδερωνω για να ετοιμασω την βαλιτσα???μην ερθει και η ωρα της γεννας και εγω δεν τα εχω ακομα ετοιμασει....graphics-pregnant-065932.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μ'αρεσει να γενναω μεγαλα παιδια..πονανε!!!

οσο για σενα κυρια μαριουλα,κανονικα δεν πρεπει να σου μιλαμε..ακου εκει 3,5 κιλα...κ τι κανεις στο τοπικ χοντρουλες μανουλες του οκτωβριου????

χαχα τι φταιω η καημενη???τρωω κανονικα αλλα μονο οταν πειναω οταν δεν πειναω δεν τρωω:tongue::tongue::tongue:ημουν 52 οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 55,5

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια εγω που ειμαι περιπου 27 εβδομαδων(την δευτερα θα ειμαι ακριβως 27) ποτε λετε να ξεκινησω να πλενω τα ρουχα και να τα σιδερωνω για να ετοιμασω την βαλιτσα???μην ερθει και η ωρα της γεννας και εγω δεν τα εχω ακομα ετοιμασει....graphics-pregnant-065932.gif

μαριουλα,εγω θα ετοιμασω την βαλιτσα κ θα πλύνω ολα τα πραγματα,αφου μπω στον μηνα μου,πριν ειναι πολυ νωρις...

βικυ,που χαθηκες?μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι σου!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

marant : Βίκυ έμένα με έχει πιάσει άλλο χαζό, μου πιάνεται η πλάτη απο τη δεξιά πλευρά και δεν περνάει με τπτ με πιάνει και στον ύπνο και όταν κάθομαι και όταν περπατάω δεν κάνει διακρίσεις Πολύ σπαστικό και φαντάζομαι όσο θα αυξάνεται το βάρος θα με πιάνει και συχνότερα....

• Κι εγώ το έχω αυτό εδώ κι ένα μήνα περίπου, όλη η μεριά.δεξιά πίσω, η πλάτη, Επίσης αφού φάω η πιώ νερό γενικά αν γεμίσει το στομάχι πονάω δεξιά μπροστά, κάτω από εκεί που ήταν παλιά τα πλευρά μου ( καθώς κάτι μου είπαν ότι μετακινούνται όλα τα άλλα όργανα, οπότε δεν ξέρω τι βρίσκεται τώρα εκεί εκτός απο τα πλευρά μου J) χιχι

• Μένω Σίφνο, αλλά έχω μια φίλη στην περιοχή σου και ξέρω περίπου πως είναι.

marioula1234 : Καλώς μπήκες στο νέο μήνα! Θα φύγει και αυτός τόσο εύκολα!!!

• Τ4 των 62 Bravo! Εγώ πίνω των 100 ακόμα.
  • Όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου, να σκέφτεσαι θετικά, σου έτυχε κάτι άσχημο στην 1η εγκυμοσύνη σου δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά. Οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες μέχρι μηδαμινές. Φυσικά δεν ξέρω τι είχε συμβεί, αλλά νομίζω ότι με θετική σκέψη θα τα καταφέρετε και οι δύο.
  • 3-5 κιλά;; κι εγώ 13 – 15 κιλά και πόσα ακόμα… + 7 που είχα πάρει όταν έκοψα το τσιγάρο 4 μήνες πριν μείνω έγκυος νιώθω σαν μπάλα… είπα σε ένα γείτονα και φίλο να φέρει το φορτηγό με την ανατροπή για να πάω στο μαιευτήριο.. θα μπω στην καρότσα και μόλις φτάσουμε θα σηκώσει την ανατροπή να τσουλήσω.

evelina.t : εγω κατα τ'αλλα ξαπλα στο κρεβατι παρεα με το σκυλακι μου που εχει ακουμπησει το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου και κοιμαται...

• Αχ τα ματάκια μου, δεν είναι φοβερά τα ζωάκια μας;;; Εμείς τα βγάζουμε βόλτα και ενώ γενικά παλιά κοιτούσαν πότε θα φύγουν να περπατήσουν πιο πολύ τώρα βρίσκονται και τα 2 γύρω μου και με προστατεύουν.

evelina.t να σας πω κατι που ξεκινησα να κανω? προχθες ξεκινησα να αγοραζω σιγα σιγα και παμπερς.. σκεφτηκα καθε φορα που πηγαινω στο σουπερ μαρκετ να αγοραζω και απο ενα πακετο.. σιγα σιγα θα εχω στοκ μεχρι να γεννησω..

Κι εγώ θα το έκανα αυτό, αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα, νομίζω ότι πρέπει να προσέξεις μην αγοράσεις πολλά και το μωρό σου αναπτυχθεί γρήγορα και δεν του κάνουν ( μπορεί και να κάνω λάθος σκέψη είμαι εντελώς άσχετη χιχιχ )

βικυ μου φανυαζομαι χαλια θα εγινε το σπιτι με το τζακι ευτυχως που ηρθε η φιλη σου και σε βοηθησε:P καλε λαθος καταλαβες οχι 3-5 3μιση κιλα ακριβως πηρα....το πρωτο μωρο εφυγε στον 8ο μηνα απο την θρομβοφιλια:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα,εγω θα ετοιμασω την βαλιτσα κ θα πλύνω ολα τα πραγματα,αφου μπω στον μηνα μου,πριν ειναι πολυ νωρις...

βικυ,που χαθηκες?μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι σου!!

αυτο σκεφτομαι και εγω απλα να υπαρχουν και οι προωρες γεννες μην μας τυχει τιποτα και δεν εχουμε τιποτα ετοιμο:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εβελινα εγω είχα ρωτήσει για τα mamas&papas αλλα απο ότι βλέπω δεν αξίζει να κουβαληθω ως εκει τόση έκπτωση εχουν παντού. Όσο για τις τιμές τους εγω πήρα απο εκει ένα φορμακι βελουτε με 18? μια 3 αδα ζιπουνακια με 22? και ένα σετακι με φορμακι, ζιπουνακι, γαντακια καπέλο και σαλιαρες 40?, αλλα είδα ότι εχουν και ακριβότερα.

Για τις πάνες το λέγαμε κι εμείς να ξεκινήσουμε απο βδομάδα να στοκαρουμε!

Nemina καλώς ήρθες! Εχω πητ 30/10 και περιμένω αγοράκι!

Βαλίτσα για το μαιευτήριο και ρουχαλακια του παιδιού θα ετοίμασω μόλις μπει οκτωβρης!

Πικε κουβερτουλα λέτε να χρειαστω; Πολυ αργά μου φαίνεται ο Νοέμβριος θα πικε, έλεγα να το αφήσω για άνοιξη .

2 δουλειές έκανα δεν σας πρόλαβα!!!!!!!!α πα-πα!!!!

Εγω έχω πάει 12 κιλά και ξεκίνησα απο τα 60..τα περισσότερα τα πήρα στο 2ο τρίμηνο γιατί είδα οτι πήγαινα καλά και πλάκωσα τη μάσα-κυρίως μάσα που δε χρειαζόταν οπως πατατάκια,παγωτάκια,deliverάκια...σκατάκια εν ολίγεις!!!

Nemina εγω την τελαυταία φορά που πήγα στον γιατρό η μπουμπού ήταν 1200!!μιλάμε για πριν 1 εβδομάδα...Doppler έχω στις 21/8 οπότε υποθέτω οτι λόγω καλύτερου μηχανήματος στο κέντρο που πάω θα βγει ακριβής μέτρηση σε σχέση με το μηχάνημα του γιατρού...αλλά κι εγω νομίζω οτι γύρω στα 3500-3700 θα την κάνω..

Μιας που λέτε για αγοράκια-κοριτσάκια...εχτές με είδε μια θεία του Νίκου και μου λέει βρε Ρηνάκι η κοιλιά σου για αγόρι δείχνει,σίγουρα έχετε κορίτσι;;:tongue::tongue::tongue: και σκεφτείτε οτι δεν είναι καμια θεία με παλιά μυαλά..ά ρε αυτό το παιδί μου έχει προκαλέσει διχασμό!!!χαχαχα!!!

Κάποια ρώτησε για τις δουλειές που ανοίξαμε...δυστυχώς δεν είχα επιλογή..το σπίτι βρωμάει απο τις νικοτίνες,έχουν βάψει οι τοίχοι και μάλλον πρέπει να το είχαν βάψει τα πεθερικά μου πάνω απο 5ετία το ήθελε το φρεσκάρισμα κι εγω την ανανέωση...αρκεί να έρθει ο μπογιατζής...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλος μας ηρθες Νεμινα!

30βδ και 3μ σημερα, κιλα +4 σχεδον και εχω σκιστει στα παγωτα, ο μικρος 1,5 εφτασε... μπαλα θα βγαλω, σα δε ντρεπετε μου τρωει τα παγωτακια μου! Η μεση με εχει ΣΚΙΣΕΙ, οχι να σηκωθω απ το κρεβατι, απο καρεκλα και ζοριζομαι, απ τον πονο μουδιαζει το ποδι :?. Αν δεν ειχα το Big-U μαξιλαρι δεν ξερω τι θα εκανα! Τη μικρη (3,5) την εχω παρει αγκαλια 3 φορες μεχρι τωρα (της ειπα οτι αν σηκωνω βαρη μπορει να φυγει το μωρο και δεν ξαναζητησε το καμαρι μου! Μη δει τη μαμα μου ομως καθησμενη αμεσος σκαρφαλωνει). Μονο αν ειμαστε μονες εξω και θελει πιπι τη σηκωνω... Με εχει τσακισει ομως που ολο κατι χρηαζετε και πρεπει να σηκονομαι και κανω 15 λεπτα και στενοχοριετε... νομιζει οτι τη γραφω :(.

Εκανα μερες να γραψω γιατι μου σπασε το τραπεζακι του λαπτοπ και κανω 2 ωρες να γραψω με ενα χερι και ξαπλα χιχιχι. Οι αυπνιες συνεχιζοντε και πριν λιγες μερες στραβοπατησα και ενιωσα τραβιγμα στη μεση (αναμενομενο) και στην κιλια και βγηκαν μερικα υγρα, πλεον εχω και επισημα συσπασεις και... κολπιτηδα... οποτε 1,5 χαπακι τη μερα και πλυσεις με χαμομιλι. Παλι καλα αργισαν οι συσπασεις, στη μικρη ειχα απ τον 6ο και μαλιστα δυνατες, με κρεβατωματα, χαπια μεχρι και τον 8ο και ενεσεις για πνευμονια, οποτε νιωθω και τυχερη χαχαχα! Αρχισε να τρεχει για τα καλα κι το στηθος και τελος η σουτιεν-free εποχη γκρρρρ. Θαλασσα πηγα 1 φορα πριν μερες και συμφωνα με τη γιατρο η κολπιτηδα δεν ειναι απο κει (πολλες μερες περασαν) αλλα απ τη ζεστη μαζι με την εγκυμοσυνη. Η γιατρος ειδε πρωτη φορα τον μικρο να κουναει την κιλια και ειπε οτι φενετε πιο πολυ απο το αναμενομενο, μαλον λογο κιλων μου και να φανταστητε τον λεω βουδα γιατι ειναι πολυ πιο ησιχος απ οτι ηταν η μικρη στον ιδιο μηνα!

Παντος στη μικρη με ΦΤ δεν με βολεβαν οι νυχτικιες καθολου και φορεσα μονο οταν τελιωσαν οι πιτζαμες (νυχτικιες της μαμας μου χιχι). Χριαστηκε να "αποσυμφορησω" πολλες φορες το στηθος και με την πιτζαμα εβγαζα μονο την μπλουζα! Οσο για ζεστη στο μαιευτηριο, εγω δεν τη ενιωσα, ολο με τη ρομπα κουκουλομενη ειμουν αλλα μαλον απ την εξαντληση.

Σε 1 βδομαδα ερχετε και ο μπαμπας και θα κατεβασουμε τα μωρουδιακα της μικρης να δουμε τι θα βολεψει τον "Βουδα" και βλεπουμε για ψωνια...

Μεγεια τα ψωνια κοριτσια και καλοτυχα τα μικρακια που θα τα χρησιμοποιησουν!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

marioula-tatoum με αγχώσατε..... Ευτυχως tatoum είδα μετα την εβδομάδα σου και ξεαγχώθηκα, με΄χρι την 16η εβδ κι εγώ είχα πάρει 2,5 κιλά. Τα άλλα άρχισαν να μπαίνουν ξαφνικά χωρίς να αλλάξω τίποτε στη διατροφή μου... (Ελπίζω να μη σε αγχωσα εγ'ω!)

annast μην αγχωνεσαι, 2ο δεν είναι; Οι στατιστικες λένε πως αν το 1ο είναι πάνω από 3700 το 2ο έχει προνοήσει η φύση να γεννιέται μικρότερο ενώ αν είναι κάτω από3700, γεννιέται μεγαλύτερο. Πραγματικά το έχω ψάξει, ρωτάω τους πάντες που έχουν κάνει 2 παιδια και ισχύει (εκτός φυσικά αν το 2ο γεννηθεί νωρίτερα και δε προλάβει να βαλει όλο το βαρος) Και μην αγχωνεσαι, η 2η γεννα είναι συνήθως λιγότερο επώδυνη και πιο σύντομη... Στο λεω που τα 'χω περάσει.. Η μανα μου γεννησε 4ο τον αδελφό μου 4050 και τον έβγαλε όπως λέει "σαν πουλάκι"!! Βέβαια έχεις τον παράγοντα ψυχολογία που ξέρεις τι να περιμένεις και είσαι πιο αγχωμένη, αλλά ας πάει στο καλο, μια μερα είναι, θα περάσει!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

κοριτσια οι εξετασεις μου καλες ηταν για την θρομβοφιλια θα συνεχισω τις ινοχεπ των 3500, για το θυρωειδη επισης θα συνεχισω τα τ4 των 62 ευτυχως τα ρυθμισα τα 2 μεγαλυτερα προβληματα της εγκυμοσυνης μου!!!ο αιματοκριτης κατεβηκε στο 33,3!!!αντισωματα απο τοξοπλασμα ακομα δεν εχω και δεν πειραζει καλο θα ειναι να μην το περασω οσο ειμαι εγκυος! αυτα τα νεα μου;)

Μην ανησυχεις!Ολα καλα θα πανε.Σημασια εχει που οι εξετασεις για τη θρομβοφιλια βγηκαν καλες.Να σε ρωτησω κατι για το θεμα που με καιει εμενα,αν σου ειναι ευκολο να μου απαντησεις;Επειδη ο αιματοκριτης μου ειναι 29,7 κ εχει μεγαλη σημασια η μετρηση της αιμοσφαιρινης,οπως λεει ο γιατρος μου,ποση ειναι η αιμοσφαιρινη σου με 33,3 αιματοκριτη;Κανεις εξετασεις κ για σιδηρο-φεριτινη ή μονο γενικη αιματος;

Αν μπορει καποιο αλλο κοριτσακι , ας μου πει!!!

Διαφημίσεις

riniw λίγο πολύ στα ιδια είναι οι μπεμπούλες μας...Αυτό με τις κοιλιές.. Κι εμένα η κοιλιά μου δεν είναι πλατιά όπως λένε πως είναι στα κορίτσια αλλά μυτερή... Καμία σχέση όπως τη είχα στην άλλη κόρη.. Πάντως τρεις φορες τον ρώτησα για σιγουριά τον γιατρό και επιβεβαιώνει πως είναι κόρη κι εγώ είχα άλλο προαίσθημα στην αρχή... Λες να κανε λάθος και να βγαλω κανεναν άντρακλα με ροζ;;;;;;;;

Εγώ κορίτσια τα εχω σχεδον όλα ετοιμα, δεν αγόρασα κανενα ρούχο. Τα παλιά από τη μικρή, έπλυνα σιδερωσα μια δοση, έχω άλλη μια! Αγόρασα μόνο γαντακια σκουφακια και λαβετες από τα τζαμπο. Θέλω να αγοράρω και καμια πετσετούλα. Επίσης ένα νυχτικό από τα Λητω σε προσφορά 15 Ε καλοκαιρινο γιατί και τον γιο που γεννησα 29 σεπτ το νοσοκομείο είναι ΦΟΥΡΝΟΣ! Επίσης αγόρασα μπιμπερό 2 μεγαλα 1 μικρό avent philips και πιπιλες. Α και μια βουρτσα και χτενακι... χιχι! Ολα αυτα από τα ΛΗΤΩ, online. Πάνω από 50 Ε τα φερνουν τζαμπα. Θελω να παρω κι άλλο 1 νυχτικο. Τα ετοιμάζω από τωρα τα ρουχα γιατι πρώτον δεν ξερω πότε θα γεννησω και 2ον όσο περνάει ο καιρός βαραίνω και δεν μπορώ και πολλά πολλά. Αυτα

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

marioula-tatoum με αγχώσατε..... Ευτυχως tatoum είδα μετα την εβδομάδα σου και ξεαγχώθηκα, με΄χρι την 16η εβδ κι εγώ είχα πάρει 2,5 κιλά. Τα άλλα άρχισαν να μπαίνουν ξαφνικά χωρίς να αλλάξω τίποτε στη διατροφή μου... (Ελπίζω να μη σε αγχωσα εγ'ω!)

εεεε 30βδομαδα ειμαι.. (κολιμενο τικερακι). και στη μικρη μου τα ιδια... στο 1ο 3μηνο χανω, στο δευτερο βαζω πολυ λιγα και αν παει οπως στη μικρη.... 8ο-9ο θα τα βαλω μαζεμενα.... +18 ειμουν 15 μερες πριν γεννησω και με τη μεση μου και τα κιλα που ειχα συνηθησει, αστα.... ο αντρας μου στη μικρη ειχε να με δει απο 7,5-8,5 και δε με γνωρισε οταν με ειδε :?:confused:. Εκει που μια ζωη παλευα να ειμαι 50+ και ξεκινησα 52 (στα βαρια μου εμηνα εγκυος στη μικρη) με βρηκε... 70 χιχιχι. Δεν ξαναζηγηστικα, παρα μονο 1 μηνα μετα τη γεννα που ειμουν ηδη 52 ξανα... Με τα χρονια και με μετακομηση στο εξωτερικο εφτασα τα... 56!!! Τωρα ειμαι 60 και λεω και επιτελους :?

Ue8pp3.pngI307p3.png

riniw λίγο πολύ στα ιδια είναι οι μπεμπούλες μας...Αυτό με τις κοιλιές.. Κι εμένα η κοιλιά μου δεν είναι πλατιά όπως λένε πως είναι στα κορίτσια αλλά μυτερή... Καμία σχέση όπως τη είχα στην άλλη κόρη.. Πάντως τρεις φορες τον ρώτησα για σιγουριά τον γιατρό και επιβεβαιώνει πως είναι κόρη κι εγώ είχα άλλο προαίσθημα στην αρχή... Λες να κανε λάθος και να βγαλω κανεναν άντρακλα με ροζ;;;;;;;;

Εμενα παλι ειναι ιδια με οταν περιμενα την κορη και θελαμε κοριτσι γιατι το ηθελε η μικρη... Λες να αλλαξουμε? :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...