Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

8 προς 9 κι εγώ (η ζυγαριά της γιατρου με βγαζει οτι πήρα 8, η δική μου 9). Τελοσπάντως, μη τα πολυλογώ, δεν ε΄χω και πολλά περιθώρια. Πριν την εγκυμοσύνη είχα χάσει πολλά κιλά κι επειδή θα ξανακάνω διαίτα μετά, πονάω για κάθε γραμμαριο.. Ελα που μπαινουν όμως τα σκασμένα τόσο εύκολα.......... Το μωράκι σου πόσο βαρος έχει;; Εγω χτες πήγα και ήταν 1370 γραμ.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 προς 9 κι εγώ (η ζυγαριά της γιατρου με βγαζει οτι πήρα 8, η δική μου 9). Τελοσπάντως, μη τα πολυλογώ, δεν ε΄χω και πολλά περιθώρια. Πριν την εγκυμοσύνη είχα χάσει πολλά κιλά κι επειδή θα ξανακάνω διαίτα μετά, πονάω για κάθε γραμμαριο.. Ελα που μπαινουν όμως τα σκασμένα τόσο εύκολα.......... Το μωράκι σου πόσο βαρος έχει;; Εγω χτες πήγα και ήταν 1370 γραμ.

εγω ειχα παει ακριβως 1 μηνα πριν κ ηταν 1κιλακι..ασε μην μου λες για κιλα γιατι στην κορη μου ειχα παρει 20 κιλα,κ τα δεκα παλουκωθηκαν κ δεν ειχαν φυγει..οχι οτι προσπαθουσα κ πολυ..αρα εχω να χασω μετα μαζεμενα....ουουουου...στον φουστανο με βλεπω για ριζικη ανανεωση... χαχαχαα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Νεμινα καλωσήρθες στην παρέα και με το καλό το 3ο σου παιδάκι!!!Μια που ρωτάς εγώ είμαι στα + 8,5 και ο γιατρός μου λέει ότι είμαι οριακά!!ΟΥΦΦΦ

Καραμελένια καλή επιστροφή να έχεις!!!

Ρινιώ ανοίξατε δουλειές, αλλά υπομονή μετά θα είναι τέλειο το δωματιακι!!Και εμείς την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσουμε το βάψιμο!!!

Μαραντ με γεια τα πραγματάκια!!! Αχ θέλω να πάω να ψωνίσω και άλλα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

KATRINDM ευχαριστώ πολύ... Αντε καλά μας γεννητούρια!! Αν σου είπε οριακά, σκεψου σε μένα τα κιλά μου πως λέγονται που έχω και τα περιττα μου... ¨ωρες ωρες σκέφτομαι "δεν παει στο καλο, εγκυος είμαι ας το ευχαριστηθώ" χωρις υπερβολες βεβαια. Εξαλλου η εγκυμοσύνη δεν είναι καιρος για διαιτα.. Αλλά θα 'ρθει και της διαιτας η ωρα δυστυχως-ευτυχως...

Annast 1 κιλακι στις 26 εβδομάδες...τελεια.. Εμένα μαλλον θα βγει μικρότερη από τα άλλα. Η αλλη μου η κορη στις 30 εβδ. ήταν 1480 και γεννηθηκε 3650. Καλα ο πρωτος 3900 θηρίο!! Καλά μιλάμε για οριακες διαφορες τα κορίτσια, αλλά αν γεννηθεί και λίγο γρηγορότερα... Τα άλλα γεννηθηκαν στις 40 ΑΚΡΙΒΩΣ!!

HgqOp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Είμαι νέα στο cafe και συγγνώμη που μπαίνω έτσι στη ζούλα στην παρεούλα σας, μα τι να κάνω; Που να έμπαινα; Κι εγώ μαμα Οκτωβρίου είμαι.... Σας ευχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμόσύνες σας, με ένα πόνο που λενε (που δε γινεται), ας πούμε εμείς με ένα σπρώξιμο να μαστε μέσα που γίνεται κι όλας..... Αχ βλεπω έχετε γράψει απειρες σελίδες-που να τις διαβάσω; Πάντως απ' τα λίγα που πρόλαβα παραπάνω, βλέπω πως όλες λίγο πολύ ειστε έτοιμες... Εγώ εχω ΠΗΤ 14/10, μα δε νομίζω να φτασω ως εκεί...

καλως ηρθες στην παρεα μας νεμινα!!!:P τι μωρακι θα κανεις εσυ?

welcome_28.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ρινιω μην μου μιλας για ετοιμασιες.. σημερα το απογευμα περιμενουμε μαστορα να κανουμε καποια μικρομερεμετια στο δευτερο δωματιο στο οποιο θα μετακομισουμε εμεις και τα μωρα θα ερθουν στο δικο μας... και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαιιιιιιιιιι και να φανταστεις οτι εγω δεν θα κουνησω ουτε το δακτυλακι μου.. ολα το αντρακι μου θα τα τραβηξει... αλλα ελπιζω μεχρι τελος αυγουστου να ειναι και τα δυο δωματια ετοιμα..

να σας πω κατι που ξεκινησα να κανω? προχθες ξεκινησα να αγοραζω σιγα σιγα και παμπερς.. σκεφτηκα καθε φορα που πηγαινω στο σουπερ μαρκετ να αγοραζω και απο ενα πακετο.. σιγα σιγα θα εχω στοκ μεχρι να γεννησω..

καλα κανεις εβελινα μου εσυ ειδικα που θα εχεις και 2 μωρακια δεν θα προλαβαινεις τις πανες!!!!;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

KATRINDM ευχαριστώ πολύ... Αντε καλά μας γεννητούρια!! Αν σου είπε οριακά, σκεψου σε μένα τα κιλά μου πως λέγονται που έχω και τα περιττα μου... ¨ωρες ωρες σκέφτομαι "δεν παει στο καλο, εγκυος είμαι ας το ευχαριστηθώ" χωρις υπερβολες βεβαια. Εξαλλου η εγκυμοσύνη δεν είναι καιρος για διαιτα.. Αλλά θα 'ρθει και της διαιτας η ωρα δυστυχως-ευτυχως...

Annast 1 κιλακι στις 26 εβδομάδες...τελεια.. Εμένα μαλλον θα βγει μικρότερη από τα άλλα. Η αλλη μου η κορη στις 30 εβδ. ήταν 1480 και γεννηθηκε 3650. Καλα ο πρωτος 3900 θηρίο!! Καλά μιλάμε για οριακες διαφορες τα κορίτσια, αλλά αν γεννηθεί και λίγο γρηγορότερα... Τα άλλα γεννηθηκαν στις 40 ΑΚΡΙΒΩΣ!!

κ εμενα ηταν 4κιλα!!!κ τωρα τοσο μου ειπε οτι θα γινει αν παρω ολες τις εβδ...

δεν θελωωωωωωωωω.... θελω μεχρι 3,500 γινεται να το παραγγειλω?

S4iNp3.png

BU56p3.png

marioula ευχαριστώ πολύ!!!

annast με κάνεις και γελάω...¨οχι να το παραγγειλεις δε γινεται, αλλά άμα γεννας φυσιολογικά μπορείς ισως να το επισπευσεις!

HgqOp3.png

κ εμενα ηταν 4κιλα!!!κ τωρα τοσο μου ειπε οτι θα γινει αν παρω ολες τις εβδ...

δεν θελωωωωωωωωω.... θελω μεχρι 3,500 γινεται να το παραγγειλω?

χαχα γιατι???μην μου πεις οτι σου αρεσουν και εσενα τα μικρα μωρακια οπως και εμενα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

marioula ευχαριστώ πολύ!!!

annast με κάνεις και γελάω...¨οχι να το παραγγειλεις δε γινεται, αλλά άμα γεννας φυσιολογικά μπορείς ισως να το επισπευσεις!

νεμινα μου εγω μεχρι τωρα εχω παρει 3,5 κιλα

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα γιατι???μην μου πεις οτι σου αρεσουν και εσενα τα μικρα μωρακια οπως και εμενα?

δεν μ'αρεσει να γενναω μεγαλα παιδια..πονανε!!!

οσο για σενα κυρια μαριουλα,κανονικα δεν πρεπει να σου μιλαμε..ακου εκει 3,5 κιλα...κ τι κανεις στο τοπικ χοντρουλες μανουλες του οκτωβριου????

S4iNp3.png

BU56p3.png

Είχα μέρες να μπω! Οπότε θα τα σχολιάσω όλα μαζί!!!

Αρχικά την Τρίτη μπαίνουμε αισίως στην 30 εβδομάδα!!

Το doppler θα το κάνουμε στις 24 Αυγούστου και μέχρι τότε θα συνεχίσω να μην έχω ιδέα για το πώς είναι το αρακάκι μου… τότε θα είναι η έκπληξηηηη!!! Έχουμε να το δούμε από την βʼ Επιπέδου, λόγω απόστασης, ο γιατρός εφόσον κρίνει και φυσιολογική την κύηση δεν θεωρεί απαραίτητο να κάνουμε τις ενδιάμεσες επισκέψεις… ο Άντρας μου κάθετε κάθε πρωί και βράδυ πάνω από την κοιλιά μου και του μιλάει… του κάνει νοκ νοκ στην κοιλιά και ο μπέμπης απαντά με κλωτσιές! Καλημερονυχτίζονται καθημερινά…

Όπως σας είχα πει πήρα σεντονάκια , κουβερτούλα , αλλά και μια ψιλή πικέ και κάτι άλλα ψιλολοίδια. Τα γερά ψώνια θα τα κάνω από την Αθήνα όταν έρθω τον Οκτώβρη κατά την αναμονή της γέννας, αλλά τα πρώτα ήθελα να τα έχω εδώ και έτοιμα… Η αδερφή μου που έχει ήδη 3 παιδιά μου είπε ότι και στο τζάμπο έχει σεντονάκια με 6 ευρώ το σετ, χωρίς λάστιχο, είναι όμως γερά και τα έλιωσε στο πλυντήριο. Δυστυχώς εγώ δεν προλαβαίνω τις εκπτώσεις…

Πριν 4 μέρες ήρθαν μάστορες για το τζάκι και το κάναμε ενεργειακό, το σπίτι έγινε χάλια, παντού σκόνη… ευτυχώς προχθές που μας το παρέδωσαν ( έκαναν και γρήγορα μιάμιση μέρα ) ήρθε μια φίλη και με βοήθησε να καθαρίσουμε. Τοίχους, ταβάνια ντουλάπια Γενική του Γενικού έγινε… φυσικά δεν τελειώσαμε από την 1η μέρα αλλά χθες. Παράλληλα δουλεύω, αλλά δεν έχω ορθοστασία στη δουλειά… μπήκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντουζ και κοιτάζω την πατούσα μου και ήταν σαν τον μεγαλοπόδαρο… επίσης το ένα πόδι ήταν πιο πρησμένο από το άλλο… Το τι κλάμα έριξα… νόμιζα ότι κάτι έπαθα.. χιχιιχ ευτυχώς που ο άντρας μου δεν μασάει και με ίσιωσε!

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια και να κυλίσει γρήγορα κι εύκολα για όλες μας, με υγεία!

marant : Βίκυ έμένα με έχει πιάσει άλλο χαζό, μου πιάνεται η πλάτη απο τη δεξιά πλευρά και δεν περνάει με τπτ με πιάνει και στον ύπνο και όταν κάθομαι και όταν περπατάω δεν κάνει διακρίσεις Πολύ σπαστικό και φαντάζομαι όσο θα αυξάνεται το βάρος θα με πιάνει και συχνότερα....

• Κι εγώ το έχω αυτό εδώ κι ένα μήνα περίπου, όλη η μεριά.δεξιά πίσω, η πλάτη, Επίσης αφού φάω η πιώ νερό γενικά αν γεμίσει το στομάχι πονάω δεξιά μπροστά, κάτω από εκεί που ήταν παλιά τα πλευρά μου ( καθώς κάτι μου είπαν ότι μετακινούνται όλα τα άλλα όργανα, οπότε δεν ξέρω τι βρίσκεται τώρα εκεί εκτός απο τα πλευρά μου J) χιχι

• Μένω Σίφνο, αλλά έχω μια φίλη στην περιοχή σου και ξέρω περίπου πως είναι.

marioula1234 : Καλώς μπήκες στο νέο μήνα! Θα φύγει και αυτός τόσο εύκολα!!!

• Τ4 των 62 Bravo! Εγώ πίνω των 100 ακόμα.
  • Όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου, να σκέφτεσαι θετικά, σου έτυχε κάτι άσχημο στην 1η εγκυμοσύνη σου δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά. Οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες μέχρι μηδαμινές. Φυσικά δεν ξέρω τι είχε συμβεί, αλλά νομίζω ότι με θετική σκέψη θα τα καταφέρετε και οι δύο.
  • 3-5 κιλά;; κι εγώ 13 – 15 κιλά και πόσα ακόμα… + 7 που είχα πάρει όταν έκοψα το τσιγάρο 4 μήνες πριν μείνω έγκυος νιώθω σαν μπάλα… είπα σε ένα γείτονα και φίλο να φέρει το φορτηγό με την ανατροπή για να πάω στο μαιευτήριο.. θα μπω στην καρότσα και μόλις φτάσουμε θα σηκώσει την ανατροπή να τσουλήσω.

evelina.t : εγω κατα τ'αλλα ξαπλα στο κρεβατι παρεα με το σκυλακι μου που εχει ακουμπησει το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου και κοιμαται...

• Αχ τα ματάκια μου, δεν είναι φοβερά τα ζωάκια μας;;; Εμείς τα βγάζουμε βόλτα και ενώ γενικά παλιά κοιτούσαν πότε θα φύγουν να περπατήσουν πιο πολύ τώρα βρίσκονται και τα 2 γύρω μου και με προστατεύουν.

evelina.t να σας πω κατι που ξεκινησα να κανω? προχθες ξεκινησα να αγοραζω σιγα σιγα και παμπερς.. σκεφτηκα καθε φορα που πηγαινω στο σουπερ μαρκετ να αγοραζω και απο ενα πακετο.. σιγα σιγα θα εχω στοκ μεχρι να γεννησω..

Κι εγώ θα το έκανα αυτό, αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα, νομίζω ότι πρέπει να προσέξεις μην αγοράσεις πολλά και το μωρό σου αναπτυχθεί γρήγορα και δεν του κάνουν ( μπορεί και να κάνω λάθος σκέψη είμαι εντελώς άσχετη χιχιχ )

Annast για να πω την αληθεια,δεν θα παρω τα ρουχα απο κει,τα ψιλοφοβαμαι..μαλλον απο mothercare κ εγω η απο λητω.ειδικα τα ζιπουνακια που δεν αλλαζω με τιποτα τα mothercare,κατα την γνωμη μου ειναι τα καλυτερα..

• Η νύφη μου στα 2 τελευταία παιδάκια πήρε ένα σωρό από το jumbo και μια χαρά δεν έπαθαν τίποτα, στο σύνολο έχει 4 παιδιά οπότε, δεν υπήρχαν περιθώρια για κάτι πολύ πιο ακριβό. Φυσικά παίζει ρόλο και αν το παιδί είναι ευαίσθητο σε αλλεργίες κτλ, εγώ θα πάρω και μερικά από εκεί, αλλά σίγουρα θα πάρω και κάποια άλλα από αλλού, ώστε να δοκιμάσω τι μου κάνει.

Nemina : Καλώς όρισες! Κι εγώ καινούρια είμαι οπότε μην νιώθεις άσχημα, τα πιο παλιά κορίτσια δεν σε κάνουν να νιώθεις νέα! J

Nemina : Αντε μια χαρά, ένα κι ένα. Εγώ τώρα που είχα κ 2ο κορίτσι, έβρισκα μερικές γιαγιάδες που με ρωτούσαν τι έχω κι όταν έλεγα "κορίτσι" έλεγαν "Δεν πειράζει, ας είναι, υγεία να χει!!" Ελεος! Παιδί ή κορίτσι έχεις, με ρωτούσαν μερικές!!

• Εγώ συναντάω και νέες που μόλις τους λέω αγόρι λάμπουν τα μάτια τους και λένε!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μπράβο Μπράβο με το καλό!! Και τους απαντώ… πως και κορίτσι να ήταν δεν θα με ένοιαζε… Βλέπεις έναν τρελό ενθουσιασμό που εμένα πραγματικά δεν με αγγίζει καν. Εγώ παιδί ήθελα :D και να είναι γερό…

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...