Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ρινιω μην μου μιλας για ετοιμασιες.. σημερα το απογευμα περιμενουμε μαστορα να κανουμε καποια μικρομερεμετια στο δευτερο δωματιο στο οποιο θα μετακομισουμε εμεις και τα μωρα θα ερθουν στο δικο μας... και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαιιιιιιιιιι και να φανταστεις οτι εγω δεν θα κουνησω ουτε το δακτυλακι μου.. ολα το αντρακι μου θα τα τραβηξει... αλλα ελπιζω μεχρι τελος αυγουστου να ειναι και τα δυο δωματια ετοιμα..

να σας πω κατι που ξεκινησα να κανω? προχθες ξεκινησα να αγοραζω σιγα σιγα και παμπερς.. σκεφτηκα καθε φορα που πηγαινω στο σουπερ μαρκετ να αγοραζω και απο ενα πακετο.. σιγα σιγα θα εχω στοκ μεχρι να γεννησω..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!! Είμαι νέα στο cafe και συγγνώμη που μπαίνω έτσι στη ζούλα στην παρεούλα σας, μα τι να κάνω; Που να έμπαινα; Κι εγώ μαμα Οκτωβρίου είμαι.... Σας ευχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμόσύνες σας, με ένα πόνο που λενε (που δε γινεται), ας πούμε εμείς με ένα σπρώξιμο να μαστε μέσα που γίνεται κι όλας..... Αχ βλεπω έχετε γράψει απειρες σελίδες-που να τις διαβάσω; Πάντως απ' τα λίγα που πρόλαβα παραπάνω, βλέπω πως όλες λίγο πολύ ειστε έτοιμες... Εγώ εχω ΠΗΤ 14/10, μα δε νομίζω να φτασω ως εκεί...

κοριτσακι μου καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!

πες μας λεπτομεριες.. ειναι το πρωτο σου μωρακι? γνωριζεις το φυλο? γιατι δεν πιστευεις οτι θα φτασεις στις 14/10?

tJYkp3.png

Εβελίνα σωστός ο παίκτης!!!!!!εγω ακόμα λέω να μην προβώ σε τέτοιες ενέργειες!!!κι ας με τρώει το χεράκι μου και όχι μόνο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Nemina καλώς μας ήρθες!!μαζί έχουμε π.η.τ.!!!ο γιατρός μ'εβγαλε 15/10 ο υπέρηχος στο κέντρο που με στέλνει 14/10..γιατί λες οτι δε θα φτάσεις ως εκεί;υπάρχει ενδεχόμενο καισαρικής;είναι το πρώτο σου;αγοράκι ή κοριτσάκι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Nemina καλώς μας ήρθες!!μαζί έχουμε π.η.τ.!!!ο γιατρός μ'εβγαλε 15/10 ο υπέρηχος στο κέντρο που με στέλνει 14/10..γιατί λες οτι δε θα φτάσεις ως εκεί;υπάρχει ενδεχόμενο καισαρικής;είναι το πρώτο σου;αγοράκι ή κοριτσάκι;

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ!! 15/10 με έβγαλε ο ένας γιατρός (αυτός που θα γεννησω) και 14/10 αυτή που με παρακολουθεί! Όχι, πρώτα ο Θεός φυσιολογικά θα γεννησω όπως και τα άλλα δυο. Απλώς έχω συσπάσεις από καιρό και είμαι με yutopar τα οποία θα κόψω στην 34η εβδ. Στα προηγούμενα δεν είχα ούτε 1 σύσπαση πριν γεννησω!! Ξέρω γω, τρίτο και με συσπάσεις με βλέπω για νωρίτερα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!!

σε οσες πηγαν για ψωνια να τα χαιρονται αυτες και τα μωρακια τους!!!

καραμελενια περνας ωραια εκει? απολαυσε το... σε λιγο θα τρεχεις και δεν θα φτανεις με την μπουμπου σου... και μην εχεις τυψεις για το φαγητο.. εγκυος εισαι..

marioula δεν θελω αρνητικες σκεψεις.. ολα καλα θα πανε!!! θετικη ενεργεια!!!!!!!!

εμεις τελικα δεν πηγαμε στον γιατρο.. μας τηλεφωνησε λιγο πριν φυγουμε να μην παμε γιατι του προεκυψε τοκετος και κλεισαμε ραντεβου γι'αυτη την εβδομαδα... οποτε θα κανω υπομονονη λιγο ακομα για να δω τα θηριακια μου..

και μιας και ειχαμε ελευθερο το απογευμα μας πηγαμε βολτα στο εκπτωτικο.. πηραμε καποια ψιλοπραγματακια απο το τζαμπο (πανακια, σελτεδακια κτλ), δεν θυμαμαι ποια ειχε ρωτησει για το καταστημα mamas&papas που ειναι εκει στο εμπορικο παρκο αλλα δεν ανηκει στα εκπτωτικα καταστηματα.. λοιπον επειδη το επισκευτηκαμε χθες στα ρουχαλακια κτλ ειχε μονο 10% εκπτωση.. μου φανηκε ακριβουτσικο.. πχ το φορμακι 32ευρω..

α,μπραβο εβελινα μου,καλα τα λες,κ εγω μπηκα εκει κ μου φανηκαν πολυ ακριβα..τι κανεις?τα κολοκυθακια σου???? κανε υπομονη λιγες μερουλες ακομα κ θα τα δεις!!!!με γεια τα πραγματακια!!!!

ρινιω καλοριζικα τα πραγματακια για την μπουμπου!!!!

νεμινα,καλως ηρθες στην τρελη παρεα μας!!!!!με το καλο το μωρακι σου!!τι περιμενεις???

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ναι το φύλο το γνωρίζω, είναι κοριτσάκι, 2ο στην οικογένεια, με έναν γιο να τις προσέχει!!

αχ τι ωραια!!!το τριτο σου παιδακι!!!με το καλο!!!!!!!!!

βρε κοριτσια,εβελινα κ ρινιω,τι μαστορεματα ανοιξατε αυγουστιατικα?χαρα στο κουραγιο σας!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ευχαριστώ που με καλουποδέχεστε κορίτσια!! Πραγματικά νιώθω σαν να είμαι σε cafe μες στη μοναξιά μου αυτη τη στιγμή (ίσως κ γιατί πίνω κ το καφεδάκι μου διπλα στον καναπε..) Τελοσπάντων, βλέπω πως όλες έχετε ψωνίσει για τα μικρούλια σας....... Τέλεια... Κι εγώ σε πλύσιμο σιδέρωμα είμαι, όσο μπορώ βεβαια....

HgqOp3.png

nemina με το καλο το 3ο σου παιδακι!!!! τα yutopar γιατι θα στα σταματησει απο τις 34 εβδομαδες? γιατι δεν στα συνεχιζει εστω εως τις 36?

αννα να σου πω την αληθεια κ εγω τις βαριεμαι πολυ αυτες τις δουλειες αλλα δεν εχω αλλο χρονο.. πρεπει εως αρχες σεπτεμβριου το παιδικο να ειναι ετοιμο..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω evelina δεν ξέρω. ϊσως πιστευει πως δε θα γεννησω κατευθείαν, πραγματικά δεν ξέρω. Παίρνω 3 μισα την ημέρα και με λίγη ακινησία μου περασαν (σχετικώς) οι συσπάσεις. Ίσως να θεωρεί πως δεν κάνω συσπάσεις σε μεγάλο βαθμό...

Στο πρώτο χαλαρά, στο δευτερο έτσι κι έτσι, στο τρίτο... τρεμω τον ίσκιο μου.... Φοβάμαι κι εγώ με το παραμικρό...!!!

HgqOp3.png

nemina με το καλο το 3ο σου παιδακι!!!! τα yutopar γιατι θα στα σταματησει απο τις 34 εβδομαδες? γιατι δεν στα συνεχιζει εστω εως τις 36?

αννα να σου πω την αληθεια κ εγω τις βαριεμαι πολυ αυτες τις δουλειες αλλα δεν εχω αλλο χρονο.. πρεπει εως αρχες σεπτεμβριου το παιδικο να ειναι ετοιμο..

καλα σιγουρα!εμεις ειπαμε να δουμε πως θα τα πανε τα δυο τους στον υπνο κ μετα αποφασιζουμε αν θα τα βαλουμε μαζι η χωρια..αν τα βαλουμε τελικα χωρια..θα μας περιμενουν κ εμας δουλειες με φουντες!γιατι θα πρεπει να αδειασουμε το αλλο δωματιο που το εχουμε κανει γυμναστηριο,τρομαρα μας,οι αθληταραδες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τι να σου πω evelina δεν ξέρω. ϊσως πιστευει πως δε θα γεννησω κατευθείαν, πραγματικά δεν ξέρω. Παίρνω 3 μισα την ημέρα και με λίγη ακινησία μου περασαν (σχετικώς) οι συσπάσεις. Ίσως να θεωρεί πως δεν κάνω συσπάσεις σε μεγάλο βαθμό...

Στο πρώτο χαλαρά, στο δευτερο έτσι κι έτσι, στο τρίτο... τρεμω τον ίσκιο μου.... Φοβάμαι κι εγώ με το παραμικρό...!!!

αχ νεμινα,τα ιδια κ εγω.. στο πρωτο,δεν καταλαβα την εγκυμοσυνη,κ τωρα εχω κ εγω συνεχεια συσπασουλες..μικρες βεβαια κ δεν παιρνω τιποτα,αλλα κ εγω φοβαμαι οτι δεν θα φτασω την πητ

S4iNp3.png

BU56p3.png

annast εγω στο 2ο δεν εκανα καθολου. τα νστ να φανταστεις έδειχναν συσπάσεις στο 0. Τώρα είναι μαλλον η κουραση απο τα αλλα, εχει επιβαρυνθει ο οργανισμος μου. Εκανα βλακειες κ τα επαιρνα κι αγκαλιες και την πατησα. Τώρα ξαπλα, γιατι αλλιώς....

HgqOp3.png

νεμινα αν ειναι ετσι θελει πολυ ξεκουραση και ξαπλα... κ εγω ξαπλα ειμαι.. εχω κανει και περιδεση λογω διδυμων.. με το ζορι με αφηνει να βγαινω λιγο εξω.. αυτος μου εχει πει να βγαινω για εναν καφε η ενα φαγητο και ολη την υπολοιπη μερα ξαπλα κ εγω μεχρι και στα μαγαζια πηγαινω.. βεβαια με πολυ προσοχη αλλα το κανω..

τωρα μεχρι την τεταρτη που θα παω για υπερηχο θα ειμαι ξαπλα συνεχεια.. φοβαμαι μην εχει πεσει παλι ο τραχηλος και με ξαναξαπλωσει ο γιατρος... δεν θα το αντεξω..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...