Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ανναστ περαστικα στον αντρα σου!

ευχαριστω πολυ,ειναι λιγο καλυτερα σημερα..:-)

οσο για νυχτικιες,παρε να εχεις,λιγο παραπανω χωρο θα σου πιασουν,σου λεω εγω τις 3 τις λερωσα την ιδια μερα..

εγω αυτην την φορα θα παρω τουλαχιστον 5,να εχω..αφου οταν λερωσα τις νυχτικες κ μεχρι να μου φερουν αλλες,κυκλοφορουσα μονο με την ρομπα..ξεφτιλα..ηταν κ λιγο διαφανη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια οι εξετασεις μου καλες ηταν για την θρομβοφιλια θα συνεχισω τις ινοχεπ των 3500, για το θυρωειδη επισης θα συνεχισω τα τ4 των 62 ευτυχως τα ρυθμισα τα 2 μεγαλυτερα προβληματα της εγκυμοσυνης μου!!!ο αιματοκριτης κατεβηκε στο 33,3!!!αντισωματα απο τοξοπλασμα ακομα δεν εχω και δεν πειραζει καλο θα ειναι να μην το περασω οσο ειμαι εγκυος! αυτα τα νεα μου;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια οι εξετασεις μου καλες ηταν για την θρομβοφιλια θα συνεχισω τις ινοχεπ των 3500, για το θυρωειδη επισης θα συνεχισω τα τ4 των 62 ευτυχως τα ρυθμισα τα 2 μεγαλυτερα προβληματα της εγκυμοσυνης μου!!!ο αιματοκριτης κατεβηκε στο 33,3!!!αντισωματα απο τοξοπλασμα ακομα δεν εχω και δεν πειραζει καλο θα ειναι να μην το περασω οσο ειμαι εγκυος! αυτα τα νεα μου;)

αντισωματα δεν εχω ουτε εγω..θελει προσοχη σε σαλατες κ μισοψημενο κρεας.

S4iNp3.png

BU56p3.png

ευχαριστω πολυ,ειναι λιγο καλυτερα σημερα..:-)

οσο για νυχτικιες,παρε να εχεις,λιγο παραπανω χωρο θα σου πιασουν,σου λεω εγω τις 3 τις λερωσα την ιδια μερα..

εγω αυτην την φορα θα παρω τουλαχιστον 5,να εχω..αφου οταν λερωσα τις νυχτικες κ μεχρι να μου φερουν αλλες,κυκλοφορουσα μονο με την ρομπα..ξεφτιλα..ηταν κ λιγο διαφανη..

χαχα γιατι ξεφτυλα καλε?η πρωτη θα ησουν η η τελευταια?κ εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα μεχρι να μου φερουν αλλες:tongue:κοριτσια εγω ποτε λετε να ετοιμαζω βαλιτσες? πολλες κοπελες μου λενε μολις μπω στον 8ο αλλα φοβαμαιμην απογοητευτω παλι φοβαμαι μην χασω και αυτο το μωρακι και μεινω ξανα με τον καημο:( αλλα απο την αλλη αν γεννησω στις 25 οκτωβρη που ειναι η καισαρικη θα πρεπει να ειμαι στην ροδο τουλαχιστον απο τις 10 η 15 οκτωβρη οποτε αρχες οκτοβρη θα πρεπει να τις εχω ετοιμες τις βαλιτσες μου ε??? για το μωρο οσο αφορα ρουχα τα εχω ολα απο το πρωτο μωρο εκτος απο πολυ πολυ χειμωνιατικα....για εμενα για το νοσοκομειο δεν εχω παρει ακομα τιποτα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα γιατι ξεφτυλα καλε?η πρωτη θα ησουν η η τελευταια?κ εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα μεχρι να μου φερουν αλλες:tongue:κοριτσια εγω ποτε λετε να ετοιμαζω βαλιτσες? πολλες κοπελες μου λενε μολις μπω στον 8ο αλλα φοβαμαιμην απογοητευτω παλι φοβαμαι μην χασω και αυτο το μωρακι και μεινω ξανα με τον καημο:( αλλα απο την αλλη αν γεννησω στις 25 οκτωβρη που ειναι η καισαρικη θα πρεπει να ειμαι στην ροδο τουλαχιστον απο τις 10 η 15 οκτωβρη οποτε αρχες οκτοβρη θα πρεπει να τις εχω ετοιμες τις βαλιτσες μου ε??? για το μωρο οσο αφορα ρουχα τα εχω ολα απο το πρωτο μωρο εκτος απο πολυ πολυ χειμωνιατικα....για εμενα για το νοσοκομειο δεν εχω παρει ακομα τιποτα!!!

marioula μου καταλαβαίνω το φόβο σου αλλά προσπάθησε να μη σκέφυεσαι έτσι!

για τα νυχτικάκια έχει δίκιο η Άννα...όσα πεισσότερα τόσο καλύτερα...

εγω το χειρότερο που έχω δει σε μαιευτήριο ήταν μια κοπελίτσα μαύρη η οποία είχε πάρει άσπρο νυχτικάκι και απο μέσα φορούσε στριγκ!!!είχε βεβαια απίστευτο σώμα,κανείς δεν πίστευε οτι είχε γεννήσει τελειόμηνο παιδί αλλά έκανε τόσο καραμπαμ ο στρίγκος που φαινόταν γελοίο!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

να μην σκεφτεσαι αρνητικα..ολα καλα θα πανε!!!!!!!!

καλα ρινιω μου κ εγω εχω δει κατι τετοια ελεινα..εμενα παντως φαινοταν μια σερβιετα ΝΑ!!!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

marioula1234 μια χαρά θα πάνε αυτή την φορά μην σκέφτεσαι αρνητικά!!Αφού έχετε βρει το πρόβλημα!!!

Έχω πολλά μικροπράγματα να πάρω ακόμα!!Από ρουχισμό δεν έχω τίποτα ακόμα!!! αφρολουτρα, λαδάκια, απορρυπαντικά, φωτιστικό, περισσότερα σεντονάκια.... έχω έχω πολλά ακόμα να πάρω

fyJbp3.png

GCQAp2.png

marioula1234 μια χαρά θα πάνε αυτή την φορά μην σκέφτεσαι αρνητικά!!Αφού έχετε βρει το πρόβλημα!!!

Έχω πολλά μικροπράγματα να πάρω ακόμα!!Από ρουχισμό δεν έχω τίποτα ακόμα!!! αφρολουτρα, λαδάκια, απορρυπαντικά, φωτιστικό, περισσότερα σεντονάκια.... έχω έχω πολλά ακόμα να πάρω

κ δεν τελειωνουν~!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα βαρελακια!!!!!!! Τα πήραμε τα πραγματάκια έχθες!!!!! Μόνο σεντονακια- κουβέρτουλες που θα πάω σε λίγο να τα καταγγείλω!!! Πήρα και ένα σετ ρουχαλακια ακόμα!

Άννα εχω πητ 30/10 οπότε με τρως λαχανο!!!

Marioula δεν θέλω τέτοια, μόνο το Μωρακι σου να σκέφτεσαι και όλα θα πανε καλα!

RIniw αυτο θα πει έκανες ποδαρικό!!!! Με το καλο να έρθουν όλα τα μωράκια σας!

Εβελινα αφού θα πας προγραμματισμένα επέλεξε ποιο " ξενοδοχείο" προτιμας χωρίς κριτήριο απόστασης, έτσι λέω εγω ;) !!!

Κοριτσάκια μου διάβασα όλα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε καλά!!!

Εμείς εδώ στα ξένα φτάσαμε αισίως τη 28η εβ... απίστευτο μου φαίνεται!!!

Η καούρες είναι μέρες που με πεθαίνουν (όπως χθες... 5 ώρες παίδεμα να κοιμηθώ) και άλλες φορές δεν έχω τίποτα:shock:

Πήρα μερικά ρουχαλάκια για τη μικρή... ε διάολε, έχουν εκπτώσεις και καλές τιμές και καλή ποιότητα... για οτιδήποτε άλλο υπάρχουν και τα jumbo!!!:P

Εκτος από ρούχα:P και κάποια αυτοκόλλητα τοιχου με χρώμα και καθρέφτη όλα τα υπόλοιπα είναι σε τιμές Ελλάδας οπότε δεν τα άγγιξα καν.

Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει κιάλλο μέσα στην εβδομάδα και η μικρή με έχει ταράξει στο τέντωμα και τις κωλοτούμπες! Έχω λιώσει στο περπάτημα για δουλειές και ψώνια, και τη ζέστη δε τη γλίτωσα! Ναί οκ, μπορεί να μην έφτασε η θερμοκρασία εδώ τους 40+ αλλά και μόνο που κάποια μεσημέρια είχε 35-38 ήταν πολύ....

Η ανώμαλη-> Δεν πήρα χρώμα στην Αθήνα αλλά κοκκίνησα εδώ:tongue:

Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής... μου λείπουν πολύ τα αγόρια μου! Όπως μου είπε ο άντρας, ο Lucky το φέρει βαρέως που λείπω. Όταν βλέπει τηλεόραση στο σαλόνι δεν πλησιάζει καν και δεν ανεβαίνει στον καναπέ (που ψοφάει για καναπεδοχαδάκια το κάθαρμα) Μου λείπει πολύ το σκυλουμπίνι μου!

Ας ελπίσουμε ότι κατά την επιστροφή δε θα έχουμε καθυστερήσεις... το ταξίδι θα είναι "νυχτερινό" εγώ δε θα κοιμηθώ γιατί θα είμαι στο πόδι ανα ώρα άσε που δε βολεύομαι, αν φάμε και 2ωρη καθυστερηση όπως στην άφιξη θα βάλω τις φωνές!

Αυτά τα λίγα από τα ξένα... φιλάκια πολλά πολλά

ΥΓ.. δε τολμάω να ζυγιστώ....έχω φάει τα πάντα, και τα πάντα δεν ήταν διαίτης:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

good-morning-doll-fairy.gifκαλημερα κοιλιτσες!!!τι κανετε?ρινιω μου οντως το θεαμα θα ηταν γελειο μα καλα και αυτη φρεσκογεννημενη δεν ειχε τους πονους της τα στρινγκ την κοιταζε να φορεσει?πωπω βρε ανναστ μου χωρις πλακα τι σερβιετες ειναι αυτες που αναγκαζομαστε να φοραμε εκεινες τις ημερες???:shock:katrindm η αληθεια λαδακια και αφρολουτρα πρεπει και εγω να παρω καλα που μου τα θυμισες τα ειχα ξεχασμενα αυτα:rolleyes:μαραντ με γεια τα πραγματακια που αγορασες:Pμιςς καραμελ μην νοιαζεσαι για τα κιλα αν δεν παχυνουμε τωρα που ειμαστε εγκυουλες ποτε θα παχυνουμε???και εγω ετσι λεω βρε κοριτσια αλλα δεν παχαινω 3,5 κιλα πηρα μονο συνολικα απο τοτε που εμεινα εγκυος!να δειτε που θα τα παρω ολα μαζεμενα απο εδω και περα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερουδια!!! τι κανετε κοιλουμπονια????????miss caramel καλη επιστροφη!!

μαραντ,ναι μαλλον θα τρωω λαχανο..:-)

ρινιω,καλη μου που εισαι??????

πωπω κοριτσια,τωρα πραγματικα μετραω μερες...το αλλο σαββατο αναχωρω!!!!!!!!!!!!!!!

κατριν,μαριουλα,χαρα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!!

σε οσες πηγαν για ψωνια να τα χαιρονται αυτες και τα μωρακια τους!!!

καραμελενια περνας ωραια εκει? απολαυσε το... σε λιγο θα τρεχεις και δεν θα φτανεις με την μπουμπου σου... και μην εχεις τυψεις για το φαγητο.. εγκυος εισαι..

marioula δεν θελω αρνητικες σκεψεις.. ολα καλα θα πανε!!! θετικη ενεργεια!!!!!!!!

εμεις τελικα δεν πηγαμε στον γιατρο.. μας τηλεφωνησε λιγο πριν φυγουμε να μην παμε γιατι του προεκυψε τοκετος και κλεισαμε ραντεβου γι'αυτη την εβδομαδα... οποτε θα κανω υπομονονη λιγο ακομα για να δω τα θηριακια μου..

και μιας και ειχαμε ελευθερο το απογευμα μας πηγαμε βολτα στο εκπτωτικο.. πηραμε καποια ψιλοπραγματακια απο το τζαμπο (πανακια, σελτεδακια κτλ), δεν θυμαμαι ποια ειχε ρωτησει για το καταστημα mamas&papas που ειναι εκει στο εμπορικο παρκο αλλα δεν ανηκει στα εκπτωτικα καταστηματα.. λοιπον επειδη το επισκευτηκαμε χθες στα ρουχαλακια κτλ ειχε μονο 10% εκπτωση.. μου φανηκε ακριβουτσικο.. πχ το φορμακι 32ευρω..

tJYkp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Miss Caramel πως τα πέρασες εκεί στην ξενιτιά;;;;χαχαχα!!!τί έφαγες καλέ;;απο περιέργεια!

Κατερίνα αφρόλουτρα κ.λ.π. κι εγω τα κοιτάω με γλυκιά προσμονή όποτε πάω σ/μ αλλά προσπαθώ να συγκρατιέμαι,ένας μήνας λέω έμεινε για αυτά τα ψώνια κάνε υπομονή!!!

Marant σ'ευχαριστώ!!!όντως μακάρι το παιδί μου να είναι σε όλη του τη ζωή γουρλίδικο και με καλό ποδαρικό!

Marioula κι εγω τα κιλά μαζεμένα τα πήρα στο 2ο τρίμηνο όλα μου φαίνεται...τώρα υπομονή ως τη γέννα και μετά βου για διαίτα!!!

Χτες πήγα απο το ΙΚΕΑ μια βολτίτσα..πήρα κάνα δυο πραγματάκια που είχα βάλει στο μάτι για το δωμάτιο της μικρής και θα έχω άλλη μια επαναληπτική με το σύζυγο όταν λασκάρει λιγάκι να ολοκληρώσω το θεάρεστο έργο διακόσμησης!!!!

Ο μπογιατζής δεν μας ξεκίνησε κι έχω εκνευριστεί διότι όλο το σαλόνι είναι μες στις κούτες και τα νεύρα....ζαρτιέρες!!!άντε να δω πότε θα εδεήσει ο Κύριος να έρθει,ούτε τις μπογιές δεν πήρε...

Κατά τ'αλλα ψήσιμο πάλι απο σήμερα....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια καλημέρα!! Είμαι νέα στο cafe και συγγνώμη που μπαίνω έτσι στη ζούλα στην παρεούλα σας, μα τι να κάνω; Που να έμπαινα; Κι εγώ μαμα Οκτωβρίου είμαι.... Σας ευχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμόσύνες σας, με ένα πόνο που λενε (που δε γινεται), ας πούμε εμείς με ένα σπρώξιμο να μαστε μέσα που γίνεται κι όλας..... Αχ βλεπω έχετε γράψει απειρες σελίδες-που να τις διαβάσω; Πάντως απ' τα λίγα που πρόλαβα παραπάνω, βλέπω πως όλες λίγο πολύ ειστε έτοιμες... Εγώ εχω ΠΗΤ 14/10, μα δε νομίζω να φτασω ως εκεί...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...