Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evelina τέλεια στο πορτο ραφτη!!!! Εμένα η δικιά μου μου είπε ιασω η γαια και μάλλον σκέφτομαι να επιλέξω το γαια γιατι είναι και πιο καινούργιο και πιο οικονομικό. Για νύχτυκακια θα κοιτάξω κι εγω για κανένα οικονομικό για τις πρώτες μέρες μη λερωσω τα δικα μου!

Ναι κ εγώ έτσι νομίζω αλλα κατα πάσα πιθανότητα θα γέννηση με ραντεβού οπότε Πάνω κάτω το ίδιο είναι...

κοίτα μπες στο google maps βάλε τη διαδρομή για κάθε μαιευτήριο και θα σου βγάλει την πιο σύντομη..αλλά πιστεύω οτι απο Πόρτο Ράφτη για να σε βολέψει το ΡΕΑ θα κάνεις κύκλο αν πας απο παραλιακή ενω στο ΙΑΣΩ νομίζω όχι!μη σε πάρω και στο λαιμό μου γιατί δεν οδηγώ και δεν έχω και καλο προσανατολισμό

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κ εγώ έτσι νομίζω αλλα κατα πάσα πιθανότητα θα γέννηση με ραντεβού οπότε Πάνω κάτω το ίδιο είναι...

ναι εβελινα μου,μαλλον σε βολευει πιο πολυ το ιασω,απο αττικη οδο βγαινεις κηφισιας κ εφτασες..

μαραντ,ποτε εχεις πητ?λες να γεννησουμε μαζι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

τελικά πήρα τηλέφωνο για την κούνια και την έχουν κρατήσει, οπότε πρέπει να πάμε μέχρι Σάββατο για να πληρώσουμε και να πάρουμε και την υπόλοιπη προίκα!!!!!

Απο τη μία χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά και απο την άλλη αγχώνομαι......:?

Κάτι η εφορία που μας ήρθε ένα σωρό λεφτά και δεν το είχαμε υπολογίσει κάτι που έμαθα ότι για τον καιρό που θα λείπω σε άδεια το ΙΚΑ δίνει λιγότερα απο το μισθό σου και πρέπει μετα να τα ζητήσεις απο τον ΟΑΕΔ ουφφφφφφφ

έχουμε τόσες υποχρεώσεις κάθε μήνα, μας έκαναν και μείωση στο μισθό, ίσα ίσα τα βγάζουμε πέρα

Ελπίζω μέχρι το Πάσχα να αποσυμφωρηθεί κάπως η κατάσταση

marant με γεια τα πραγματακια που αγορασες με το καλο να τα χρησιμοποιησεις απο οικονομικα πανω κατω ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα τα κλείσαμε όλα !! Κρεβατάκι, αλλαξιέρα, προίκα, και πήραμε και μπιμπερο και διάφορα άλλα!!!Μας βγήκε λίγο περισσότερο απ' ότι περιμέναμε, η προίκα ήταν λίγο πιο ακριβή αλλά είναι σούπερ!!! 20 σεπτ μας είπαν παράδοση!!Καλά είναι!!Αντε και τα υπόλοιπα κορίτσια να κάνουν τις αγορές τους!!!

Εγώ από αιματοκρίτη καλά πάω 38 είχα την τελευταία φορά!!ΑΛλά παίρνω 2 χαπάκια σιδήρου!!!

Μαραντ όλοι από οικονομικής απόψεως αγχωνόμαστε έτσι όπως τα έχουν κάνει!!!Έχουμε και ένα σωρό έξοδα τώρα με τα μπουμπούκια μας!!Που γεννάς εσύ??

Άννα με γεια το μαλλί!!!Μια ανανεώση χρειάζεται !!!

τελεια!!!με το καλο να ερθει το νινι να τα χρησιμοποιησεις!!!!δηλαδη τα εχεις ολα τωρα δηλαδη δεν εμεινε κατι αλλο να παρεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μπήκα λίγο το πρωι να σας γράψω τη μια με σήκωσε η συνυφάδα μου την άλλη η πεθερά μου...κι έλεγα κι εγω πιο καλήήήή μοναξιάάάάάά!!!!!!!!!!!!έτυχε η μέρα των τρεχαλητών και των υποχρεώσεων και μιας κι εμένα δε μ'αφήνουν να τρέχω σε υποχρεώσεις αναλαμβάνω άλλες δουλειές...

Άννα με γεια το μαλλί...η φωτό με τη μικρή γιατρό σου υπέροχη σου εύχομαι ολόψυχα έτσι να την καμαρώσετε μια μέρα!!Στα Mc Arthur δεν έχω πάει ακόμα,δεν οδηγώ και πρέπει να με πάει κάποιος σοφεράντζα,καταλάβατε;;;;

Εβελίνα μοναξιά τρόπον τινά..την Παρασκευή ξεκινάνε τα βαψίματα,το πολύ Σάββατο,οπότε ξανά αγκαλίτσα με την πεθερά μου θα είμαστε για καμια βδομάδα-10 μέρες τουλάχιστον!!!by the way τί πρωινό τρως και τί ώρα;;μήπως κάτι σου πέφτει βαρύ..

Withu ολόκληρο θεριό ο παίδαρος!!!!και νόμιζα ότι μόνο εγω είχα θηριάκι!!!ο αιματοκρίτης πέφτει στην εγκυμοσύνη οπότε ο γιατρός μας είναι υπεύθυνος για την καθεμιά μας να ξέρει αν έχει πέσει πολύ ή λίγο..

Μαριούλα τί έγινε;;εντάξει οι εξετάσεις σου;

Χαρά ωραία το κανόνισες με τον σύζυγο,ο δικός μου δυστυχώς δεν έχει συγκεκριμένη ώρα που φεύγει αλλιώς θα το έκανα κι εγω...εμένα μου είπε πριν το φαι κάνα 20λεπτο,οπότε το πρωι τρώω και 2 φρυγανιές με μέλι και το γαλατάκι στο 2ωρο,το μεσημέρι ασβέστιο μετά το φαι..αυτό που λες με το βάρος το αισθάνομαι κι εγω..πιθανολογώ,όπως είπε και η Άννα,να είναι το παιδί που έχει γυρίσει προς τα κάτω...εδω και λίγες μέρες ε΄χω σταματήσει να αισθάνομαι κλωτσιές χαμηλά οπότε μάλλον προς τα κάτω είναι γυισμένη η μπουμπού

Marant ευτυχώς όλα καλά με την κουνια!!!άντε καλορίζικη..όσο για τα χρήματα το ξέρω όλοι αγχωμένοι είναι κι εμας παιδιά προκύπτουν έξοδα απο κει που δε το πειμένουμε κι έχω σκάσει..ειδικά τον Σεπτέμβρη σχεδόν κάθε σ/κ έχουμε γαμο ή βάφτιση..θα προσπαθήσω τώρα στις εκπτώσεις να βρω οικονομικά δωράκια γιατί αλλιώς δε λέει,θα ξεπαραδιαστούμε...

Κατερινάκι καλορίζικα κι εσείς!!!!

Κατά τ'αλλα κορίτσια όλα καλά..αισθάνομαι κι εγω λίγο βάρος και μόλις σκύψω το νιώθω πιο έντονα..έχω δε,την εντύπωση οτι ξεκινάνε και πρήζονται τα πόδια μου...τελοσπάντων θα το αντέξω κι αυτό!!!η υγρασία με σκοτώνει δεν ξέρω εσας παρακαλάω να βρέξει τουλάχιστον να "σπάσει"..αααααα!!!!!!!και η αδερφή μου είναι έγκυος!!τελικά η μπουμπού μου είναι πολύ γουρλού!!3 μήνες μετά απο μένα έμεινε έγκυος η αξδέρφη μου που μεγαλώσαμε μαζί και τώρα η αδερφή μου!!!!

ρινιω μου καλοστεριωμενο να ειναι το μωρακι της αδερφης σου να εχει μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!:-P

83tdp2.pngcWE4p3.png

τελεια!!!με το καλο να ερθει το νινι να τα χρησιμοποιησεις!!!!δηλαδη τα εχεις ολα τωρα δηλαδη δεν εμεινε κατι αλλο να παρεις?

γεια σου μαριουλα!!!!!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια νεα ρινιω?με το καλο κ το ανιψάκι σου!!!! κ εμενα ωρες ωρες πρηζονται τα ποδια,ελλατωσε το αλατι κ θα εισαι καλυτερα!!

οσο για οδηγηση,εγω οδηγω αλλα εχω να το παρω απο τοτε που εμεινα εγκυος,γιατι βαριεμαι,κ σημερα χρειαστηκε,γιατι ο αντρουλης μου επαθε μια ψυξη τρικουβερτη κ δεν μπορουσε ουτε να γυρισει το κεφαλι του..τι να κανουμε..υπομονη..

ανναστ περαστικα στον αντρα σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

μαραντ συμφωνω,αν δεν βαλεις πανακια,θα πρεπει να αλλαζεις οχι καθε μερα αλλα 5 φορες την ημερα..

απλως θα χρειαστειτε πολλα πανακια κ σαλιαρες+φορμακια..να εχετε ορεξη να το αλλαζετε.

επισης να πω κατι κ για μαιευτηριο..εγω ειχα παρει μαζι μου 3 νυχτικες κ τις 3 τις λερωσα την πρωτη μερα,μια με αιμα κ 2 με εμετο του μωρου,που εβγαζε ακομα το αμνιακο υγρο,κ εστελνα αρων αρων τους γονεις,να αγοραζουν κι αλλες,αρα παρτε τουλαχιστον 5,να προλαβουν να στεγνωνουν κ να στα φερνουν..οπως επισης να ειναι κοντομανικα γιατι μεσα ειναι φουρνος.30βαθμους.

ρινιω το αλλο σαββατο φευγουμε,κ δεν περνανε οι μερες..

εβελινακι,περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!!

εγω δηλαδη που θα γεννησω με καισαρικη και θα μεινω 5 μερες στο νοσοκομειο ποσες θα πρεπει να παρω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ βρε αννα μεσα στο μυαλο μου εισαι.. αυτο σκεφτομουν νωριτερα και μαλιτσα το συζητουσα με την μαμα μου στο τηλ.. οτι πρεπει να παρω καμποσα νυχτικα και πυτζαμες να εχω να αλλαζω.. εσενα τι σε βολεψε καλυτερα νυχτικα η πυτζαμες? σκεφτομουν να παρω και απο τα 2... πιστευω οτι τις πρωτες μερες με την καισαρικη περισσοτερο θα βολευουν τα νυχτικα..

ακριβως!γιατι ειναι και ο ουροκαθετηρας εβελινα μου:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

αυτο εκανα μολις τωρα.. χαχαχαχα

βρηκα 1-2 καταστηματα που με βολευουν.. θα βαλω τον αντρα μου να διαλεξει σε ποιο θελει να με παει.. τωρα και με τις εκπτωσεις θα ειναι ευκαιρια... αντε να κλεισει κ αυτος το μαγαζι του την αλλη εβδομαδα να τον στρωσω στις δουλειες..

κοριτσια εσεις σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησετε?

εγω θα γεννησω στο νοσοκομειο της ροδου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...