Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Να ορίστε τώρα θα έχουμε κι ένα τέτοιο παράδειγμα στο φόρουμ με μια κοπέλα να πέφτει η χοριακη και μετά να ανεβαίνει και να πάνε όλα καλά ❤️ υπομονή μέχρι αύριο! Μη μας σκασεις, περιμένουμε νέα! ❤️❤️❤️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μπήκα λίγο το πρωι να σας γράψω τη μια με σήκωσε η συνυφάδα μου την άλλη η πεθερά μου...κι έλεγα κι εγω πιο καλήήήή μοναξιάάάάάά!!!!!!!!!!!!έτυχε η μέρα των τρεχαλητών και των υποχρεώσεων και μιας κι εμένα δε μ'αφήνουν να τρέχω σε υποχρεώσεις αναλαμβάνω άλλες δουλειές...

Άννα με γεια το μαλλί...η φωτό με τη μικρή γιατρό σου υπέροχη σου εύχομαι ολόψυχα έτσι να την καμαρώσετε μια μέρα!!Στα Mc Arthur δεν έχω πάει ακόμα,δεν οδηγώ και πρέπει να με πάει κάποιος σοφεράντζα,καταλάβατε;;;;

Εβελίνα μοναξιά τρόπον τινά..την Παρασκευή ξεκινάνε τα βαψίματα,το πολύ Σάββατο,οπότε ξανά αγκαλίτσα με την πεθερά μου θα είμαστε για καμια βδομάδα-10 μέρες τουλάχιστον!!!by the way τί πρωινό τρως και τί ώρα;;μήπως κάτι σου πέφτει βαρύ..

Withu ολόκληρο θεριό ο παίδαρος!!!!και νόμιζα ότι μόνο εγω είχα θηριάκι!!!ο αιματοκρίτης πέφτει στην εγκυμοσύνη οπότε ο γιατρός μας είναι υπεύθυνος για την καθεμιά μας να ξέρει αν έχει πέσει πολύ ή λίγο..

Μαριούλα τί έγινε;;εντάξει οι εξετάσεις σου;

Χαρά ωραία το κανόνισες με τον σύζυγο,ο δικός μου δυστυχώς δεν έχει συγκεκριμένη ώρα που φεύγει αλλιώς θα το έκανα κι εγω...εμένα μου είπε πριν το φαι κάνα 20λεπτο,οπότε το πρωι τρώω και 2 φρυγανιές με μέλι και το γαλατάκι στο 2ωρο,το μεσημέρι ασβέστιο μετά το φαι..αυτό που λες με το βάρος το αισθάνομαι κι εγω..πιθανολογώ,όπως είπε και η Άννα,να είναι το παιδί που έχει γυρίσει προς τα κάτω...εδω και λίγες μέρες ε΄χω σταματήσει να αισθάνομαι κλωτσιές χαμηλά οπότε μάλλον προς τα κάτω είναι γυισμένη η μπουμπού

Marant ευτυχώς όλα καλά με την κουνια!!!άντε καλορίζικη..όσο για τα χρήματα το ξέρω όλοι αγχωμένοι είναι κι εμας παιδιά προκύπτουν έξοδα απο κει που δε το πειμένουμε κι έχω σκάσει..ειδικά τον Σεπτέμβρη σχεδόν κάθε σ/κ έχουμε γαμο ή βάφτιση..θα προσπαθήσω τώρα στις εκπτώσεις να βρω οικονομικά δωράκια γιατί αλλιώς δε λέει,θα ξεπαραδιαστούμε...

Κατερινάκι καλορίζικα κι εσείς!!!!

Κατά τ'αλλα κορίτσια όλα καλά..αισθάνομαι κι εγω λίγο βάρος και μόλις σκύψω το νιώθω πιο έντονα..έχω δε,την εντύπωση οτι ξεκινάνε και πρήζονται τα πόδια μου...τελοσπάντων θα το αντέξω κι αυτό!!!η υγρασία με σκοτώνει δεν ξέρω εσας παρακαλάω να βρέξει τουλάχιστον να "σπάσει"..αααααα!!!!!!!και η αδερφή μου είναι έγκυος!!τελικά η μπουμπού μου είναι πολύ γουρλού!!3 μήνες μετά απο μένα έμεινε έγκυος η αξδέρφη μου που μεγαλώσαμε μαζί και τώρα η αδερφή μου!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ωραια νεα ρινιω?με το καλο κ το ανιψάκι σου!!!! κ εμενα ωρες ωρες πρηζονται τα ποδια,ελλατωσε το αλατι κ θα εισαι καλυτερα!!

οσο για οδηγηση,εγω οδηγω αλλα εχω να το παρω απο τοτε που εμεινα εγκυος,γιατι βαριεμαι,κ σημερα χρειαστηκε,γιατι ο αντρουλης μου επαθε μια ψυξη τρικουβερτη κ δεν μπορουσε ουτε να γυρισει το κεφαλι του..τι να κανουμε..υπομονη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Με το καλό Ρινιώ το ανιψάκι!!Μια χαρά θα είναι και κοντά κονταά να παίζουν!!!

Άννα το κρεβατάκι και τα λοιπά τα πήραμε από το Ηρα!! Και το καρότσι από Λητώ (αν και είχε ακριβώς την ίδια τιμή και στο Ήρα)!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!!

Αννα εμείς κρεβατάκι , καροτσάκι, στρώμα και μπανάκι τα κλείσαμε στα lapin.

Μη φανταστείτε ότι τα είχαν πιο ακριβά, η κούνια που γίνεται μετά κανόνικό κρεβάτι είχε 220, το στρωματάκι 120, και το καρότσι 400. Το μπανάκι με τη βασή κανένα 80αρι και η πάντα γύρω στα 60.Το απόγευμα θα πάμε για να τα κλείσουμε τελικά γιατί αύριο θα δουλεύει ο άντρας μου. Για προίκα εκτό απο πάντα βρήκα σε ένα κατάστημα εδώ και μου άρεσε περισότερο, άσε που είναι και πιο οικονομικά.

2 κατωσέντονα, 1 πανωσέντονο, κουβερτούλα fleece, kai 2 μπουρνουζάκια πιστέυετε ότι είναι αρκετά (ααα + εναν υπνόσακο), για αρχή?????και μετά βλέπω τι θέλω και συμπληρώνω.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Marant για αρχή λίγα είναι..εμένα τουλάχιστον οι "παλιές" μου είπαν οτι επειδή λερώνονται συχνά τα μωράκια με γουλίτσες και εμετούς μυρίζουν τα ρουχαλάκια τους και τα σεντονάκια τη γνωστή ξινίλα...(μπλιαχ!!) οπότε καλύτερα να πάρεις αρκετά να έχεις 'αλλάζεις για να μη παλαβώσεις στα πλυντήρια...

Κατερινάκι ωραίες τιμές...μόνο εγω δεν έχω καρότσι κι όπως πάει δε θα με πάει να πάρω πριν γεννήσω και θα φαγωθούμε!!!!!

Άννα θες βουτίτσες;;;;;υπομονή σε λίγες μέρες δε φεύγετε;;

Κατά τ'αλλα χτυπάμε ωραιότατα πρωινά ξυπνήματα...σήμερα απο τις 5 ως τις 7:30 περίπου...και μετά είμαι τελείως ζαβλακωμένη...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

riniw υπολόγισα ότι θα στρώνω λαβέτες-σελτεδάκια(νομίζω κάπως έτσι τα λένε) στο ύψος των εξαγωγών;) διαφορετικά με τόσες γουλίτσες που βγάζουν, κρίνωντας και απο το ανηψάκι μου, θέλει κάθε μέρα και σεντόνι οπότε δεν νομίζω.........Θα στρώνω τέτοια πανάκια που θα τα αλλάζω κάθε μέρα και σεντονάκι πιο αραια έτσι έκανε και η κουνιάδα μου και βόλευε ;)

καλημερα τσουπριτσες...

ρινιω με το καλο να υποδεχτητε και τα υπολοιπα μωρακια...

σεντονακια και κουβερτουλες κ εγω θα χρειαστω.. ουτε και ξερω ποσα να παρω... εχω παλαβωσει και εχω αρχισει να αγχονομαι λιγο με τις αγορες... πρεπει να αρχισω τις επιδρομες στα μαγαζια σιγα σιγα...

σημερα εχω ραντεβου στον γιατρο να δω τα σπορια μου... επισης σημερα μπαινω επισημα και στον 7ο... αντε να περασει κ αυτος ο μηνας..

tJYkp3.png

riniw υπολόγισα ότι θα στρώνω λαβέτες-σελτεδάκια(νομίζω κάπως έτσι τα λένε) στο ύψος των εξαγωγών;) διαφορετικά με τόσες γουλίτσες που βγάζουν, κρίνωντας και απο το ανηψάκι μου, θέλει κάθε μέρα και σεντόνι οπότε δεν νομίζω.........Θα στρώνω τέτοια πανάκια που θα τα αλλάζω κάθε μέρα και σεντονάκι πιο αραια έτσι έκανε και η κουνιάδα μου και βόλευε ;)

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

μαραντ συμφωνω,αν δεν βαλεις πανακια,θα πρεπει να αλλαζεις οχι καθε μερα αλλα 5 φορες την ημερα..

απλως θα χρειαστειτε πολλα πανακια κ σαλιαρες+φορμακια..να εχετε ορεξη να το αλλαζετε.

επισης να πω κατι κ για μαιευτηριο..εγω ειχα παρει μαζι μου 3 νυχτικες κ τις 3 τις λερωσα την πρωτη μερα,μια με αιμα κ 2 με εμετο του μωρου,που εβγαζε ακομα το αμνιακο υγρο,κ εστελνα αρων αρων τους γονεις,να αγοραζουν κι αλλες,αρα παρτε τουλαχιστον 5,να προλαβουν να στεγνωνουν κ να στα φερνουν..οπως επισης να ειναι κοντομανικα γιατι μεσα ειναι φουρνος.30βαθμους.

ρινιω το αλλο σαββατο φευγουμε,κ δεν περνανε οι μερες..

εβελινακι,περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μαραντ να πάρετε πολλά σελτεδάκια και πανάκια!!Εμείς πήραμε μερικά χθες!!!Και θα πάρουμε και άλλα!!Βρήκαμε πολύ φθηνα στο mother baby αλλά από ποιότητα δεν είναι και πολύ καλά!!!Για την δουλειά που τα θέλουμε βολεύουν!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

μαραντ συμφωνω,αν δεν βαλεις πανακια,θα πρεπει να αλλαζεις οχι καθε μερα αλλα 5 φορες την ημερα..

απλως θα χρειαστειτε πολλα πανακια κ σαλιαρες+φορμακια..να εχετε ορεξη να το αλλαζετε.

επισης να πω κατι κ για μαιευτηριο..εγω ειχα παρει μαζι μου 3 νυχτικες κ τις 3 τις λερωσα την πρωτη μερα,μια με αιμα κ 2 με εμετο του μωρου,που εβγαζε ακομα το αμνιακο υγρο,κ εστελνα αρων αρων τους γονεις,να αγοραζουν κι αλλες,αρα παρτε τουλαχιστον 5,να προλαβουν να στεγνωνουν κ να στα φερνουν..οπως επισης να ειναι κοντομανικα γιατι μεσα ειναι φουρνος.30βαθμους.

ρινιω το αλλο σαββατο φευγουμε,κ δεν περνανε οι μερες..

εβελινακι,περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!!

αχ βρε αννα μεσα στο μυαλο μου εισαι.. αυτο σκεφτομουν νωριτερα και μαλιτσα το συζητουσα με την μαμα μου στο τηλ.. οτι πρεπει να παρω καμποσα νυχτικα και πυτζαμες να εχω να αλλαζω.. εσενα τι σε βολεψε καλυτερα νυχτικα η πυτζαμες? σκεφτομουν να παρω και απο τα 2... πιστευω οτι τις πρωτες μερες με την καισαρικη περισσοτερο θα βολευουν τα νυχτικα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε αννα μεσα στο μυαλο μου εισαι.. αυτο σκεφτομουν νωριτερα και μαλιτσα το συζητουσα με την μαμα μου στο τηλ.. οτι πρεπει να παρω καμποσα νυχτικα και πυτζαμες να εχω να αλλαζω.. εσενα τι σε βολεψε καλυτερα νυχτικα η πυτζαμες? σκεφτομουν να παρω και απο τα 2... πιστευω οτι τις πρωτες μερες με την καισαρικη περισσοτερο θα βολευουν τα νυχτικα..

απαπα.οχι πιτζαμες..με τιποτα,μην τις παρεις καν..σε αλλαζουν καθε τοσο,κ θα πρεπει να βγαζεις το παντελονι,πολυ ταλαιπωρια,ειδικα μετα την καισαρικη..παρε νυχτικιες μπολικες κ με κουμπακια πανω,για να βολευει στον θυλασμο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα κοιταξω αυριο μηπως παω καμια βολτα απο τα τζαμπο να παρω για αρχη πανακια και τετοια ψιλοπραγματακια...

νυχτικακια ειδα καποια ωραια που ειχε στα mothercare στο βιβλιαρακι που εχω και χαζευω.. μιας και θα παω γλυφαδα σημερα στον γιατρο μου αν προλαβω θα περασω κ απο κει μια βολτα..

tJYkp3.png

θα κοιταξω αυριο μηπως παω καμια βολτα απο τα τζαμπο να παρω για αρχη πανακια και τετοια ψιλοπραγματακια...

νυχτικακια ειδα καποια ωραια που ειχε στα mothercare στο βιβλιαρακι που εχω και χαζευω.. μιας και θα παω γλυφαδα σημερα στον γιατρο μου αν προλαβω θα περασω κ απο κει μια βολτα..

καλα κοιτα εκει τις τιμες,αλλα μην βιαστεις,εχει κ σε μαγαζια με εσωρουχα ωραια σχεδια κ σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...