Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!σε 2 μήνες περίπου θα ξεκινάμε να κρατάμε αγκαλιά τα μωρά μας,πρώτα ο Θεός,εδω θα τα λέμε!!!

η κ νωριτερα.......

παω κομμωτηριο σημερα..επιτελους!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κ νωριτερα.......

παω κομμωτηριο σημερα..επιτελους!!!!

εγω πάλι τ'απόγευμα βάζω την πεθερά να μου φτιάξει ποδαράκια....και σκεφτόμουν μόλις μπω στο μήνα μου να πω και στη νονά της μικρής να μου φτιάξει το μαλλί με τη σύμφωνη πάντα γν'ωμη του γιατρού...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω πάλι τ'απόγευμα βάζω την πεθερά να μου φτιάξει ποδαράκια....και σκεφτόμουν μόλις μπω στο μήνα μου να πω και στη νονά της μικρής να μου φτιάξει το μαλλί με τη σύμφωνη πάντα γν'ωμη του γιατρού...

ε φυσικα..πως θα υποδεχτουμε το νεο μελος????

S4iNp3.png

BU56p3.png

την πάτησα το μεσημέι...είπα να κοιμηθώ χωρίς κλιματιστικό και έσταζα!!!

που εξαφανιστήκατε;;;;

Εγω επιτέλους έγινα άνθρωπος!!!τα έβαψαν, χτενιστηκα κ αισθάνομαι ουαου!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα

τι κανετε κοριτσακια ομορφα????

αννουλα με γεια τα μαλλακια!! χθες ημουν σε κατασταση αποσυνθεσης ολη μερα στον καναπε.. γι'αυτο δεν μπηκα..

ρινουλα τι κανεις? επιτελους μονη στο σπιτι ε?

οι υπολοιπες τι κανετε?

tJYkp3.png

καλημεραααααα

αννουλα με γεια τα μαλλακια!! χθες ημουν σε κατασταση αποσυνθεσης ολη μερα στον καναπε.. γι'αυτο δεν μπηκα..

οι υπολοιπες τι κανετε?

Kαλημερα ευελινα μου.Πηγα στο γιατρο κ ειδα τον μπεμπακο.Μεγαλωσε 1.135 ειναι!Εγω εχω ομως αιματοκριτη 30 και αιμοσφαιρινη 9,5.Μου ζητησε ο γιατρος να κανω μια εξεταση αιματος σε πλακακι.Ξερει καμια σας κατι;Εσεις πως πατε απο αιμα;

καλημεραααααα

οι υπολοιπες τι κανετε?

αχ εβελινα μου,εγω να δεις..μετα την δουλεια κατευθειαν στο κομμωτηριο,εκει μεχρι τις 6,μετα περασαμε απο mcarthur παλι,γιατι το κομμωτηριο ειναι νεα μακρη.κ κατσαμε στα φουσκωτα μεχρι τις 9,μου βγηκε ο πατος..πηγα κ στα aluetteεχει πολυ καλες τιμες,κ πολλα πραγματα,αλλα οχι για νεογεννητα,βρηκα βεβαια ενα φορμακι που πηρα,τα υπολοιπα ειχε απο 9 μηνων κ πανω,κ χειμονιατικα..ειδιακ για κοριτσακια χαμος..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Kαλημερα ευελινα μου.Πηγα στο γιατρο κ ειδα τον μπεμπακο.Μεγαλωσε 1.135 ειναι!Εγω εχω ομως αιματοκριτη 30 και αιμοσφαιρινη 9,5.Μου ζητησε ο γιατρος να κανω μια εξεταση αιματος σε πλακακι.Ξερει καμια σας κατι;Εσεις πως πατε απο αιμα;

καλημερα withu,μια χαρα το μωρακι σου!!!!!δεν ξερω τι ειναι αυτη η εξεταση,κατι πιο εξειδικευμενο θα ειναι,επειδη ειναι χαμηλος αιματοκριτης..κ εγω εχω 32,αιμοσφαιρινη δεν θυμαμαι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι!!! μια χαρα το βαρος του μπεμπουλη.. κ εγω θα παω αυριο να δω τα κολοκυθακια μου και ειμαι περιεργη να δω ποσο βαρος εχουν παρει...

για την εξεταση δεν εχω ιδεα.. πως λεγεται αυτη η εξεταση να ψαξουμε πληροφοριες στο ιντερνετ?

tJYkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ θα πάω τη Δευτέρα για την καμπύλη και Πέμπτη στη γιατρό μου!

Για την κούνια δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και αρχίζω να εκνευρίζομαι...θα ξαναπάρω το απόγευμα μπας και βγάλω άκρη.

withu τέλεια με το μωράκι, η εξέταση στο πλακάκι είναι απλή αίματος μόνο που αντί να το μετρήσουν στο μηχάνημα το στρώνουν σε ένα ειδικό πλακακάκι και το μετράνε στο μικροσκόπιο για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Annast μετά τη δουλειά κομωτήριο είναι ότι καλύτερο και ότι συνεχίζεται με ψώνια ακόμα πιο τέλεια!!!!!!!!

αχ εβελινα μου,εγω να δεις..μετα την δουλεια κατευθειαν στο κομμωτηριο,εκει μεχρι τις 6,μετα περασαμε απο mcarthur παλι,γιατι το κομμωτηριο ειναι νεα μακρη.κ κατσαμε στα φουσκωτα μεχρι τις 9,μου βγηκε ο πατος..πηγα κ στα aluetteεχει πολυ καλες τιμες,κ πολλα πραγματα,αλλα οχι για νεογεννητα,βρηκα βεβαια ενα φορμακι που πηρα,τα υπολοιπα ειχε απο 9 μηνων κ πανω,κ χειμονιατικα..ειδιακ για κοριτσακια χαμος..

mcarthur θελω να παω κ εγω αλλα σκεφτομαι το περπατημα.. εχει πολυ καλες τιμες.. συμφερει σε πολλα πραγματα.. και για τον αντρα μου ψωνιζω πολυ απο εκει.. ειδικα αθλητικα ειδη που τα φοραει πολυ..

tJYkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Για την κούνια δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και αρχίζω να εκνευρίζομαι...θα ξαναπάρω το απόγευμα μπας και βγάλω άκρη.

withu τέλεια με το μωράκι, η εξέταση στο πλακάκι είναι απλή αίματος μόνο που αντί να το μετρήσουν στο μηχάνημα το στρώνουν σε ένα ειδικό πλακακάκι και το μετράνε στο μικροσκόπιο για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Annast μετά τη δουλειά κομωτήριο είναι ότι καλύτερο και ότι συνεχίζεται με ψώνια ακόμα πιο τέλεια!!!!!!!!

Eυχαριστω πολυ κ σενα κ την ευελινα.Μιλησα με μικροβιολογο.Δεν ειναι τιποτα.Απλα εχει περισσοτερη ακριβεια.

Καλημέρα κορίτσια!

αχ σε καταλαβαινω με την κουνια.. ειναι πολυ σπαστικο αυτο...

για την καμπυλη σου ευχομαι καλο κουραγιο....

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...