Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

katesps σε ποια εβδομάδα είσαι???Μια χαρα το μωράκι σου!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

KATRINDM, είμαι στην 27η εβδομάδα κι ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Και για όλες μας, εννοείται.

:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??????απο ρουχαλακια τα εχω ολα με τις ετικετες που τα ειχα παρει για το πρωτο μου μωρο...απο καουρα αλλο τιποτα και εγω μαλλον τα μωρακια μας θα βγουν με πολυ μαλλακι;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??????απο ρουχαλακια τα εχω ολα με τις ετικετες που τα ειχα παρει για το πρωτο μου μωρο...απο καουρα αλλο τιποτα και εγω μαλλον τα μωρακια μας θα βγουν με πολυ μαλλακι;)

Mε το καλο να δεις τα ρουχαλακια σου φορεμενα στο μωρακι σου!Οταν λες καουρα εννοεις καψιμο στο στομαχι;Εγω δεν εχω.λες να μην εχει πλουσια χαιτη ο δικος μου;:P

Μονο λιγη ανακατοσουρα εχω ξανα τον τελευταιο καιρο.Ισως κ απο χαπια.

Eισαι τη δουλεια,ε;

στη δουλεια ημουν ναι,τωρα παλι ειμαι για δευτερο ημιχρονο..

οσο για καουρες μαλλον μπαρουφες ειναι..στην κορη μου ειχα απο τον πρωτο μηνα μεχρι να γεννησω,κ βγηκε σχεδον καραφλη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!εν τάχει σας διάβασα να ξέρετε!θα χρειάζομαι συνεχώς update!!!

Η μετακόμιση έγινε την Κυριακή και Παρασκευή-Σάββατο θα μας έρθει κι ο μπογιατζής να βάψει!!ως εκ τούτου θα έχουμε τελειώσει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας-πιστεύω-οπότε και θα είμαστε πιο χαλαροί..για τα υπόλοιπά μας ψώνια και για να ετοιμαστούμε για την άφιξη της V.I.P.!!

Κατά τ'αλλα μου έφυγε ολίγον τι ο πάτος αλλά άξιζε ο κόπος,όχι οτι μετά το βάψιμο δε θα έχει συνέχεια,διότι και μόνο που κοιμάμαι και ξυπνάω ΜΟΝΗ μου στο σπίτι και πίνω το καφεδάκι μου με ησυχία δεν ξεπληρώνεται!!!όπως θέλω τα ντουλάπια,το ψυγείο,το μπάνιο..

Μου άλλαξε φάρμακο ο ντόκτορ..τώρα το πρωι πίνω FYSIOFOL το πίνει καμία σας;σήμερα το άνοιξα,πωρι-βράδυ μου το έβαλε κι απορώ..απλώς επειδή μ'εκοψε λόρδα,γιατί μου είπε ο φαρμακοποιός να τρώω μετά απο 20 λεπτά σκέφτομαι να κόψω το γάλα;ή να το πίνω μετά απο 2ωρο που συστήνουν για καλύτερη απορρόφηση;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Ρινιώ μια χαρά τώρα που είσαι μόνη σου!!Και εγώ δεν μπορώ πολύ καιρό με άλλους μέσα στο σπίτι!!Θέλω την ησυχία μου!!ΧΙΧΙ!!!Τι χρώμα θα το βάψετε τελικά??

Χθες εμείς πήγαμε για ψώνια!!Τελικά μόνο το καρότσι κλείσαμε!!!Και μπορούμε να πάμε να το πάρουμε κιόλας, γιατι το είχε στην αποθήκη!!Όπότε αύριο θα πάμε να το παραλάβουμε!!!

Άννα εσένα το κρεβάτι και η προικα και το στρώμα , πόσο σου βγήκε σε σύνολο???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα !!!

Ρινιώ μια χαρά τώρα που είσαι μόνη σου!!Και εγώ δεν μπορώ πολύ καιρό με άλλους μέσα στο σπίτι!!Θέλω την ησυχία μου!!ΧΙΧΙ!!!Τι χρώμα θα το βάψετε τελικά??

Χθες εμείς πήγαμε για ψώνια!!Τελικά μόνο το καρότσι κλείσαμε!!!Και μπορούμε να πάμε να το πάρουμε κιόλας, γιατι το είχε στην αποθήκη!!Όπότε αύριο θα πάμε να το παραλάβουμε!!!

Άννα εσένα το κρεβάτι και η προικα και το στρώμα , πόσο σου βγήκε σε σύνολο???

καλημερα κοριτσια!!!!!!τελεια ρινιω μου!μην πολυκουραστεις ομως!δεν το ξερω το φαρμακο αυτο..

λοιπον κατριν,εμενα κουνια,στρωμα,παντα,σετ σεντονια.αλλαξιερα(στρωμα αλλαξιερας,οχι επιπλο)καλαθακι,ολα της disney πηγαν 530ευρω..με γεια το καροτσι!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Προς το παρον χρώματα μόνο στης μπουμπούς κατέληξα..μέντα και αμύγδαλο κι η ντουλάπα θα μείνει γαλάζια όπως την είχε ο μπαμπάς!!

Για τα υπόλοιπα κοιτάζω αλλά δεν αποφασίζω....

Χαρά αφού πίνεις κι εσυ FRYSIOFOL τα γαλακτοκομικά τα καταναλώμεις μετά το 2ωρο;

Άννα κι εγω σε λίγες μέρες 30 εβδ......ε,μου φαίνεται απίστευτο!!!αχαχούχα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός;;;;οεο;;;;που μου φαινόταν στην αρχή οτι ο καιρός δεν θα περάσει;;;;Χτες πήγα και είδα και μια ξαδέρφη του Νίκου που γέννησε...άντε λέω Ρηνιώ τον έφαγες τον γαιδαρο..έρχεται ο καιρός σου..να σ'επισκέπτονται κι εσένα με ευχές κι αγκαλιές,χαμόγελα και καλή καρδιά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Mε το καλο να δεις τα ρουχαλακια σου φορεμενα στο μωρακι σου!Οταν λες καουρα εννοεις καψιμο στο στομαχι;Εγω δεν εχω.λες να μην εχει πλουσια χαιτη ο δικος μου;:P

Μονο λιγη ανακατοσουρα εχω ξανα τον τελευταιο καιρο.Ισως κ απο χαπια.

ελα που δεν καιγομαι στο στομαχι αλλα στο λαιμο...λενε οταν καιγεσαι στο λαιμο βγαινει το μωρακι με πολλα μαλλακια και στο αλλο μ μωρακι καιγομουν πολυ αν κ πηγε μεχρι 7 μηνων βγηκε με παρα πολυ μαλλι στο κεφαλακι του δεν φαινοταν το δερμα του απο τα πολλα μαλλακια...:( καλα να ειναι τα μωρακια μας και ας μην εχουν πλουσια χαιτη;) μακαρι τα ρουχαλακια να φορεθουν αυτη την φορα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσακια

και εγω πινω fysiofol απο την αρχη αυτο επινα

αννια απο που πηρες τη κουνια???αν εχεις πει συγνωμη αλλα δε το θυμαμαι

ελα χαρα μου,στο λητω την πηρα τελικα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα περασει κ δεν θα το καταλαβεις!!!

ρινιω,τον φαγαμε τον γαιδαρο,η ουρα εχει μεινει..

καλο μηνα ειπαμε?

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!σε 2 μήνες περίπου θα ξεκινάμε να κρατάμε αγκαλιά τα μωρά μας,πρώτα ο Θεός,εδω θα τα λέμε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...