Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι μου! τι κανεις? πως παει η κοιλιτσα? φουσκωνει?

το σκυλακι μου απο τοτε που εμεινα εγκυος ολη την ωρα ερχεται και βαζει το κεφαλακι του πανω στην κοιλια μου.. η αληθεια ειναι οτι με συγκινει πολυ...

κατι θα καταλαβαινει κ αυτο....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να πω την αληθεια,δεν θα παρω τα ρουχα απο κει,τα ψιλοφοβαμαι..μαλλον απο mothercare κ εγω η απο λητω.ειδικα τα ζιπουνακια που δεν αλλαζω με τιποτα τα mothercare,κατα την γνωμη μου ειναι τα καλυτερα..

κ εγω το ιδιο.. τα φοβαμαι λιγο.. ειδικα τωρα που θα ειναι πολυ μικρα.. αργοτερα που θα μεγαλωσουν ισως κανω και καμια δοκιμη.. στα λητω δεν εχω παει καθολου και δεν εχω ιδεα απο της τιμες.. αλλα μου ειπαν οτι στο στοκ την mothercare τα εχει 15 ευρω την 6αδα τα ζιπουνακια.. νομιζω οτι ειναι σουπερ τιμη.. θα παω βεβαια και δω..

tJYkp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???

που εισαι καλε????????χαθηκες!!!τι κανει το μπεμπε?

ναι εβελινα μου κ εγω το εχω ακουσει,δεν εχω παει ποτε βεβαια,αλλα δεν χανεις τιποτα..στα λητω εχει πιο πολλα ρουχαλακια κ διαφορες φιρμες..στο mothercare τα δικα τους,που κ αυτα ειναι πολυ καλα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακι μου! τι κανεις? πως παει η κοιλιτσα? φουσκωνει?

το σκυλακι μου απο τοτε που εμεινα εγκυος ολη την ωρα ερχεται και βαζει το κεφαλακι του πανω στην κοιλια μου.. η αληθεια ειναι οτι με συγκινει πολυ...

Καλα ειμαι Ευελινα κ Κατριν.Η κοιλιτσα εχει φουσκωσει αρκετα.Με την ζεστη δεν την παλευω .Εκανα κ τη χαζομαρα να βαλω στο φουρνο σημερα μπιφτεκια.Εχω βρασει!Ασε που στην αρχη μου εκανε νουμερα κ δεν δουλευε...

Ο σκυλακος σου Ευελινα πρεπει να ειναι φοβερος.Εχει κ η μαμα μου κ τα λατρευω τα σκυλια.Να φανταστεις καθε μεσημερι βλεπω τον Σιζαρ στο skai.

Eσεις κοριτσια πως τα πατε;

Διαφημίσεις

καλα ειναι το μπεμπε αυτο με τα ποδαρακια που ελεγες τα καταλαβαινω και εγω πλακα εχουνε

εγω εκτος απο καροτσακι δεν εχω παρει τιποτα αλλο μπιμπερο και τετοια ελεγα να παρω απο τελη του αλλου μηνα λιγο νωριος μου φαινετε απο τωρα

κουνια εκλεισες τελικα>??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλα ειμαι Ευελινα κ Κατριν.Η κοιλιτσα εχει φουσκωσει αρκετα.Με την ζεστη δεν την παλευω .Εκανα κ τη χαζομαρα να βαλω στο φουρνο σημερα μπιφτεκια.Εχω βρασει!Ασε που στην αρχη μου εκανε νουμερα κ δεν δουλευε...

Ο σκυλακος σου Ευελινα πρεπει να ειναι φοβερος.Εχει κ η μαμα μου κ τα λατρευω τα σκυλια.Να φανταστεις καθε μεσημερι βλεπω τον Σιζαρ στο skai.

Eσεις κοριτσια πως τα πατε;

μα κ εσυ με 40 βαθμους φουρνο εβαλες????????????

χαρα μου,εκλεισα την κουνια,κ την προικα,χθες παρηγγειλα κ μπιμπερο απο το ιντερνετ κ κατι χαζοπραγματακια..τα τελειωσα σχεδον ολα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!

Αχ τι γλυκά που είναι τα ρουχαλάκια για τα μικρούλια μας!!!!

Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα mamas and papas απο ρουχαλάκια αλλά είναι κοματάκι πιο ακριβά, δλδ τα 3 ζιπουνάκια 22 euro, αλλά έχει και 6αδα με 35.

Τώρα ότι μπορούμε θα πάρουμε και κάποια πιο καλά και κάποια πιο οικονόμικα ;). Περιμένω και τηλ. απο τα lapin να μου πουν για την κούνια αν υπάρχει στην αποθήκη για να την κλείσουμε. Το καροτσάκι το κλείσαμε το Σάββατο και σιγά σιγά μαζεύουμε και τα υπόλοιπα!!!

Θα πω να μου τα φέρουν το Σεπτέμβρη προς το τέλος για να τακτοποιήσω το δωμάτιο πρώτα!

Πολύ καούρα βρε κορίτσια και με άκυρα πράγματα....

μα κ εσυ με 40 βαθμους φουρνο εβαλες????????????

Ελα ντε!Μυαλο κουκουτσι!Εβαλα κλιματιστικο τωρα να παρω καμια ανασα.

:tongue:

πωπω κ εγω εχω μια πεινα τωραααααααααα........

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!

Αχ τι γλυκά που είναι τα ρουχαλάκια για τα μικρούλια μας!!!!

Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα mamas and papas απο ρουχαλάκια αλλά είναι κοματάκι πιο ακριβά, δλδ τα 3 ζιπουνάκια 22 euro, αλλά έχει και 6αδα με 35.

Τώρα ότι μπορούμε θα πάρουμε και κάποια πιο καλά και κάποια πιο οικονόμικα ;). Περιμένω και τηλ. απο τα lapin να μου πουν για την κούνια αν υπάρχει στην αποθήκη για να την κλείσουμε. Το καροτσάκι το κλείσαμε το Σάββατο και σιγά σιγά μαζεύουμε και τα υπόλοιπα!!!

Θα πω να μου τα φέρουν το Σεπτέμβρη προς το τέλος για να τακτοποιήσω το δωμάτιο πρώτα!

Πολύ καούρα βρε κορίτσια και με άκυρα πράγματα....

καλοριζικαααααα!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!κ χθες ηθελα να μπω στα mammaw&pappas που ειχε στο mc Arthur αλλα δεν προλαβαιναμε,κλειναν,κατουριοταν κ η μικρη κ ψαχναμε wc..ολα μαζι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Έλα βρε anast κρίμα να μου έλεγες τι τιμές έχει κι εκεί μήπως συμφέρει να πάμε γιατί απο εδώ είναι ολόκληρο ταξίδι μην τρέχω χωρίς λόγο. Τέλος πάντως αν ξαναπάει καμία κοπελιά προς τα εκεί ας μας ενημερώσει!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...