Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

3την ημερα παιρνω..κ προκοπη δεν βλεπω..αλλα θυμαμαι κ στην μικρη ειχα κραμπες..

δεν πειραζει,χαμενα δεν θα πανε..εγω δεν προκειται να παρω γιατι το σπιτι κ το χειμωνα ειναι πολυ ζεστο.κ με κουβερτα το παιδι σκαει..που να τους βαλω κ παπλωμα?

κ εγω παιρνω 6 την ημερα λογω διδυμων.. γιατι μου ειπε ο γιατρτος οτι βοηθαει και στις συσπασεις.. κραμπες μονο 1-2 φορες εχω παθει..

εμενα το σπιτι μου ειναι σχετικα κρυο.. ειναι μονοκατοικια και πολυ κοντα στην θαλασσα και το χτυπαει απο παντου ο αερας.. ασε που παντου εχει μαρμαρα οποτε δεν βοηθουν την κατασταση.. φετος ουτε που ξερω ποσα χρηματα θα χρειαστω για θερμανση..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

katrindm και βικυ ευχαριστώ πολύ!! Για τον υπνόσακο έχει πει ήδη η αδερφή μου ότι θα μου τον πάρει απλά επειδή δεν είμαι και πολύ του σεντονι-κουβέρτα μου τη σπάει και με ενοχλεί:tongue: είπα μια fleece μόνο σαν συμπλήρωμα αν χρειαστεί για τον υπνόσακο.

Σε πολυκατοικία μένουμε, βασικά σαν συγκρότημα είναι, αλλά έχει αυτόνομη οπότε πάλι το κανονίζουμε και καιμε ότι βάζουμε, το θέμα είναι να δούμε τι θα έχουμε για να βάλουμε γιατί τα έξοδα είναι παααααρα πολλά και δεν ξέρω απο που να προτοκόψουμε για να βγουν...

Εσύ που μένεις Βίκυ?

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Από ό,τι διαβάζω μια χαρά είναι τα νέα σας. Μπράβο, όλα καλά θα πάνε. Σε τρεις μήνες θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά. Έχω μια λαχτάρα!!!!

Annast, είμαστε πρώην γειτόνισσες. Πριν μετακομίσω, έμενα κοντά στον Άγιο Λουκά κι εννοείται βόλτες στη Βεΐκου, τι μου θύμησες τώρα.

Και τα περισσότερα πραγματάκια για το μωράκι μου, τα είχα πάρει από τον "Παιδικό Κόσμο", στην Πατησίων, έτσι; Έχει πολύ ωραία πραγματάκια. Μάλιστα, σκέφτομαι ότι από τον άλλο μήνα που θα ξεκινήσει η άδεια, να έρθω προς τα εκεί, για να συμπληρώσω σε ό,τι έχω ξεμείνει. Βλέπετε, έχω δώσει αρκετά πραγματάκια και τώρα ήρθε η ώρα της ανανέωσης.

Κορίτσια για τον υπνόσακο, που λέτε. προτείνω να αγοράσετε ένα μόνο. Στη μικρή μου, είχα πάρει δύο και της είχαν φέρει και δώρο και τελικά δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε έναν, γιατί δεν της άρεσαν. Οπότε, δείτε πρώτα εάν βολεύεται το μωράκι και μετά προχωρήστε σε παραπάνω από μία αγορά.

Για πάνες, προσωπικά είχα βολευτεί πάρα πολύ τις πάνες από τα LIDL. Είναι πολύ οικονομικές και ήταν οι μόνες που δεν δημιούργησαν κάποιο ερεθισμό στο δερματάκι του μωρού.

Και τα νέα του μωρού από την τελευταία επίσκεψη: 1.150 γραμμάρια είναι, το είδαμε με το κεφαλάκι προς τα κάτω (τρόμαξα, γιατί πίστευα ότι είχε γυρίσει, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι απλώς το πετύχαμε σε αυτή τη θέση), κιλά δεν πήρα αυτό τον μήνα, άρα είμαστε στα +6, και μου έδωσε τρία μπουκαλάκια μαγνήσιο την ημέρα, επειδή του είπα ότι όταν φεύγω από τη δουλειά, αισθάνομαι την κοιλιά μου να πετρώνει και μέχρι να φθάσω στο σπίτι, αισθάνομαι ένα περίεργο αίσθημα βαρυστομαχιάς. Μου είπε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω να δουλεύω, γιατί μπροστά του έχει μία κουρασμένη εγκυμονούσα, αλλά δεν γίνεται ακόμη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σταματήσω να εργάζομαι στο τέλος Αυγούστου.

γεια σας κοριτσια ποσα γραψατε δεν σας προλαβαινω!!!με γεια τα καινουργια πραγματακια που αγορασατε!εγω σημερα κλινω μηνα εκλεισα τον 6ο και προχωραω προς τον 7ο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω κορίτσια, πολυ κούραση... Μόλις τελειώσαμε με τα ψώνια κ κατσαμε επιτέλους για καφεδάκι.. Πήραμε σελτεδακια, σαλιαρες,πανακια, ψαλιδακια κ κάτι χαζομικροπραγματα.. Αλλα μόλις κατάλαβα ότι δεν είμαι κ για πολυ περπάτημα... Είμαι πτώμα...όχι γιατί ο άντρας μου ήθελε να τα πάρουμε όλα αφού γυρίσουμε απο τις διακοπές..μαι γιατί όχι, να μπω στον μήνα μου πρώτα ξ μετα... Γκρρρρρ... Πάντως τα πιο χοντρά τελειώσαμε. Μείνανε ρουχαλακια κ σεντονακια έξτρα να έχουμε..

Μια Χαρα το Μωρακι σου katesps... !!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!!

Άννα μια χαρά σε βρίσκω, έχεις πάρει τα περισσότερα πραγματάκια!!!

katesps σε ποια εβδομάδα είσαι???Μια χαρα το μωράκι σου!!!

Εμείς θα πάμε σήμερα μια γύρα στα μαγαζιά!!Ελπίζω να κλεισουμε το καροτσάκι και το κρεβατάκι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

Άννα μια χαρά σε βρίσκω, έχεις πάρει τα περισσότερα πραγματάκια!!!

katesps σε ποια εβδομάδα είσαι???Μια χαρα το μωράκι σου!!!

Εμείς θα πάμε σήμερα μια γύρα στα μαγαζιά!!Ελπίζω να κλεισουμε το καροτσάκι και το κρεβατάκι!!!

καλη βολτιτσα κατριν!!καλα ψωνια..ναι εγω τελειωσα σχεδον,εμεινε να παρουμε μονο ρουχαλακια.κ αυτα οταν γυρισουμε απο τις διακοπες,να βγουν τα φθυνοπωρινα!

καλημερα σε ολες!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα στις μανουλες και στα μωρακια τους!!!

αννα μια χαρα σε βρισκω... εχεις σχεδον ξεμπερδεψει με τα ψωνια.. με το καλο να τα χρησιμοποιησετε!!! αυτο που λες για την κουραση εχω να σου πω οτι κ εγω δεν αντεχω τα πολλα πολλα.. μολις περπατησω λιγο λαχανιαζω και νιωθω βαρος.. ασε που μερικες φορες ζαλιζομαι κιολας..

για πες βρηκες καλες τιμες στα τζαμπο? εγω θελω να παω στο στοκ του mothercare για να ψωνισω κανενα ρουχαλακι για τα μικρα...

katrindm καλα ψωνια να κανετε...

tJYkp3.png

καλημερα στις μανουλες και στα μωρακια τους!!!

αννα μια χαρα σε βρισκω... εχεις σχεδον ξεμπερδεψει με τα ψωνια.. με το καλο να τα χρησιμοποιησετε!!! αυτο που λες για την κουραση εχω να σου πω οτι κ εγω δεν αντεχω τα πολλα πολλα.. μολις περπατησω λιγο λαχανιαζω και νιωθω βαρος.. ασε που μερικες φορες ζαλιζομαι κιολας..

για πες βρηκες καλες τιμες στα τζαμπο? εγω θελω να παω στο στοκ του mothercare για να ψωνισω κανενα ρουχαλακι για τα μικρα...

katrindm καλα ψωνια να κανετε...

καλημερα!!!καλα μην φανταστεις οτι πηρα πολλα χθες για τον μπεμπη,2 σελτεδακια,καλτσακια,5-6 σαλιαρες,4πανακια για ρεψιμο,ψαλιδακι,σφουγγαρακι..σεντονια δεν πηρα γιατι ηταν πιο μικρο μεγεθος απο το κρεβατι μας κ δεν καναν.βασικα πηγαμε να παρουμε στην μικρη μια πισινουλα για τις διακοπες που θα παμε,να πλατσουριζει στην αυλη..

μου μειναν μονο μπανιερα κ ρουχαλακια κ τελος!

εσυ πως εισαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!καλα μην φανταστεις οτι πηρα πολλα χθες για τον μπεμπη,2 σελτεδακια,καλτσακια,5-6 σαλιαρες,4πανακια για ρεψιμο,ψαλιδακι,σφουγγαρακι..σεντονια δεν πηρα γιατι ηταν πιο μικρο μεγεθος απο το κρεβατι μας κ δεν καναν.βασικα πηγαμε να παρουμε στην μικρη μια πισινουλα για τις διακοπες που θα παμε,να πλατσουριζει στην αυλη..

μου μειναν μονο μπανιερα κ ρουχαλακια κ τελος!

εσυ πως εισαι?

θα παω κ εγω μια απο αυτες τις μερες στα τζαμπο να παρω μια ιδεα.. φορμακια και τετοια θα παρεις απο τζαμπο? σκεφτομουν τωρα που θα ειναι πολυ μωρα να μην τους παρω απο εκει.. αργοτερα βλεπουμε..

εγω κατα τ'αλλα ξαπλα στο κρεβατι παρεα με το σκυλακι μου που εχει ακουμπησει το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου και κοιμαται...

tJYkp3.png

θα παω κ εγω μια απο αυτες τις μερες στα τζαμπο να παρω μια ιδεα.. φορμακια και τετοια θα παρεις απο τζαμπο? σκεφτομουν τωρα που θα ειναι πολυ μωρα να μην τους παρω απο εκει.. αργοτερα βλεπουμε..

εγω κατα τ'αλλα ξαπλα στο κρεβατι παρεα με το σκυλακι μου που εχει ακουμπησει το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου και κοιμαται...

kαλημερα!Τι γλυκο αυτο που εγραψες για το σκυλακι!Για φωτογραφια θα ειστε!

για να πω την αληθεια,δεν θα παρω τα ρουχα απο κει,τα ψιλοφοβαμαι..μαλλον απο mothercare κ εγω η απο λητω.ειδικα τα ζιπουνακια που δεν αλλαζω με τιποτα τα mothercare,κατα την γνωμη μου ειναι τα καλυτερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

kαλημερα!Τι γλυκο αυτο που εγραψες για το σκυλακι!Για φωτογραφια θα ειστε!

καλημερα κοριτσακι μου! τι κανεις? πως παει η κοιλιτσα? φουσκωνει?

το σκυλακι μου απο τοτε που εμεινα εγκυος ολη την ωρα ερχεται και βαζει το κεφαλακι του πανω στην κοιλια μου.. η αληθεια ειναι οτι με συγκινει πολυ...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...