Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Κι εμείς πήγαμε κέντρο το Σάββατο για τα πρώτα πραγματάκια του μπέμπη και για να κλείσουμε καρότσι και κούνια!!!Πήρα και μια μπορντούρα για να βάλω στο δωματιάκι και το φωτάκι του!!!Τα πιο χοντρά(μπανάκι, προίκα κλπ) θα τα πάρουμε στην άδεια του Αυγούστου που θα ξανακατέβουμε Αθήνα!

Evelina κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για μπανάκι να πάρω ένα με βάση γιατί δεν έχει και πολύ χώρο στο μπάνιο μας για να πω ότι θα κάθομαι διπλα στη μπανιέρα η θα γονατίζω.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια απο σκεπάσματα τι λέτε να πάρετε?Ισχύει ότι τα παπλώματα κάνουν απο 1 έτους και πάνω? Για υπνόσακο τι λέτε?

καλημερα,εμενα η κορη μου ειναι σχεδον 3 κ παπλωμα δεν της εχω βαλει.με πικε κουβερτουλα το φθυνοπωρο κ κουβερτα το χειμωνα,κ ναι ισχυει,οπως κ για μαξιλαρια.

ο υπνοσακος εμενα τουλαχιστον με βολεψε μονο για τις βολτες εξω στα κρυα.

με γεια τα πραγματακια!!καλοριζικα!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για ολα τα μπανακια υπαρχει βαση,εκτος αν παρεις αυτην που μπαινει κ πανω στην μπανιερα..εμενα δεν θα με βολεψει τετοια γιατι εχω τζαμια στην μπανιερα. η υπαρχουν κ αυτα που ειναι κ με αλλαξιερα μαζι..κ αυτα ειναι ωραια..

ουτε κ εμενα πιστευω οτι θα με βολευει αυτο που μπαινει πανω στην μπανιερα... αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει και με θερμομετρο...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Κι εμείς πήγαμε κέντρο το Σάββατο για τα πρώτα πραγματάκια του μπέμπη και για να κλείσουμε καρότσι και κούνια!!!Πήρα και μια μπορντούρα για να βάλω στο δωματιάκι και το φωτάκι του!!!Τα πιο χοντρά(μπανάκι, προίκα κλπ) θα τα πάρουμε στην άδεια του Αυγούστου που θα ξανακατέβουμε Αθήνα!

Evelina κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για μπανάκι να πάρω ένα με βάση γιατί δεν έχει και πολύ χώρο στο μπάνιο μας για να πω ότι θα κάθομαι διπλα στη μπανιέρα η θα γονατίζω.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια απο σκεπάσματα τι λέτε να πάρετε?Ισχύει ότι τα παπλώματα κάνουν απο 1 έτους και πάνω? Για υπνόσακο τι λέτε?

καλοριζικα τα πραγματακια που διαλεξατε!!!! να τα χαιρεται ο μπεμπουλης!!!!

να σου πω σκεφτομαι μπανακι με βαση γιατι θα μας φυγει η μεση με το σκυψιμο..

τα παπλωματα οντως ειναι για πανω απο 1 ετους..

υπνοσακο σκεφτομαι να παρω γιατι εχω ακουσει οτι βολευει πολυ.. θα τους παρω τουλαχιστον απο εναν για να τους δοκιμασω.. κατα τ'αλλα θα παρω και κουβερτουλες.. αλλα για αρχη δεν θα παρω πολλες, απο 2 για το καθενα σκεφτομαι.. γιατι ειναι απο τα πιο συνηθισμενα δωρακια που φερνουν στα νεογεννητα.. οταν θα γεννησουμε δεν θα κανει ακομα ιδιαιτερο κρυο.. οποτε αν δουμε οτι κατι μας λειπει το παιρνουμε και τοτε...

tJYkp3.png

καλημερα,εμενα η κορη μου ειναι σχεδον 3 κ παπλωμα δεν της εχω βαλει.με πικε κουβερτουλα το φθυνοπωρο κ κουβερτα το χειμωνα,κ ναι ισχυει,οπως κ για μαξιλαρια.

ο υπνοσακος εμενα τουλαχιστον με βολεψε μονο για τις βολτες εξω στα κρυα.

με γεια τα πραγματακια!!καλοριζικα!

κ εγω παπλωματακια δεν ειχα σκοπο να παρω αλλα τα ειχε πακετο με την προικα...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω παπλωματακια δεν ειχα σκοπο να παρω αλλα τα ειχε πακετο με την προικα...

υπαρχουν σετακια κ χωρις παπλωματα,απλως δεν το λενε πολλοι,γιατι δεν πωλουνται τα παπλωματα..κ εγω σετ πηρα σεντονακια,παντα,αλλαξιερα κ καλαθακι.τιποτα αλλο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα σας,

3 μέρες τώρα ξυπνάω για να πάω στην τουαλέτα το πρωί και με πιάνουν κράμπες στις γάμπες. Το χειρότερο ήταν όταν πήγα να κάνω μαλάξεις επάνω στην κράμπα… Ευτυχώς ο άντρας μου σηκώθηκε και μου τέντωσε τα δάχτυλα των ποδιών και ηρέμησα αμέσως… Αρχίσαμε ε;;; Μπήκαμε στην 29η !

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Κι εσεις ότι πήρατε με γειά σας και καλοφόρετα!!!

Υπνόσακο έχω ζητήσει απο την αδερφή μου και σκέφτηκα να πάρω επιπλέον μια κουβερτούλα fleece σε περίπτωση που κρυώνει το μωράκι!

Τώρα για μάλινη επειδή κι εγώ δεν τιςσυμπαθώ καθόλου σκέφτομαι να μην πάρω, εκτός αν δω απο Ιανουάριο-Φεβρουάριο ότι κάνει πολύ κρύο και δεν έχει φέρει κανείς. Πικέ θα πάρω την ανοιξη και απο του χρόνου αν είναι παπλωματάκι! Είναι και ακριβά όλα αυτά τα σκασμένα :tongue: οπότε για αυτό ρωτάω μην πάρω απο όλα και χρησιμοποιώ τελικά τα μισα.

Για μπανάκι εγώ βρήκα ένα της bebe comfort με βάση και μάλλον αυτό θα πάρω γιατί είναι στο μαγαζί που θα πάρουμε και τα υπόλοιπα, έτσι κι αλλιώς απο ότι έχω ψάξει όλα στην ίδια τιμή βγαίνουν περίπου.

Βίκυ έμένα με έχει πιάσει άλλο χαζό, μου πιάνεται η πλάτη απο τη δεξιά πλευρά και δεν περνάει με τπτ :( με πιάνει και στον ύπνο και όταν κάθομαι και όταν περπατάω δεν κάνει διακρίσεις :tongue: Πολύ σπαστικό και φαντάζομαι όσο θα αυξάνεται το βάρος θα με πιάνει και συχνότερα....

Καλησπέρα σας,

3 μέρες τώρα ξυπνάω για να πάω στην τουαλέτα το πρωί και με πιάνουν κράμπες στις γάμπες. Το χειρότερο ήταν όταν πήγα να κάνω μαλάξεις επάνω στην κράμπα… Ευτυχώς ο άντρας μου σηκώθηκε και μου τέντωσε τα δάχτυλα των ποδιών και ηρέμησα αμέσως… Αρχίσαμε ε;;; Μπήκαμε στην 29η !

υπομονηηηηηηη κ εγω καθε βραδυ 2-3 φορες εχω..παιρνω μαγνησιο,αλλα δεν βλεπω να βοηθαει κ ιδιαιτερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

υπαρχουν σετακια κ χωρις παπλωματα,απλως δεν το λενε πολλοι,γιατι δεν πωλουνται τα παπλωματα..κ εγω σετ πηρα σεντονακια,παντα,αλλαξιερα κ καλαθακι.τιποτα αλλο..

η αληθεια ειναι οτι νομιζα κ εγω οτι ειναι πακετο μονο με το παπλωματακι.. κ μας ετσι μας το πουλησαν.. αλλα δεν πειραζει..

Καλησπέρα σας,

μιλα με τον γιατρο σου μηπως σου πει να παρεις μαγνησιο που βοηθαει πολυ.. εκτος αν παιρνεις ηδη.. αλλα και παλι μπορει να στο αυξησει..

tJYkp3.png

υπομονηηηηηηη κ εγω καθε βραδυ 2-3 φορες εχω..παιρνω μαγνησιο,αλλα δεν βλεπω να βοηθαει κ ιδιαιτερα..

ταυτιζονται οι αποψεις μας για το μαγνησιο βλεπω.. χαχαχαχαχα

tJYkp3.png

ταυτιζονται οι αποψεις μας για το μαγνησιο βλεπω.. χαχαχαχαχα

3την ημερα παιρνω..κ προκοπη δεν βλεπω..αλλα θυμαμαι κ στην μικρη ειχα κραμπες..

δεν πειραζει,χαμενα δεν θα πανε..εγω δεν προκειται να παρω γιατι το σπιτι κ το χειμωνα ειναι πολυ ζεστο.κ με κουβερτα το παιδι σκαει..που να τους βαλω κ παπλωμα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Marant : καλορίζικα!

Ο υπνόσακος νομίζω χρειάζεται. Μου είπε η κουνιάδα μου ότι εκεί μέσα κοίμιζε τα παιδιά της και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Να πάρεις ή να περιμένεις να δεις αν θα σου φέρουν. Εξάλλου δεν έχει τόσο κρύο τον Οκτώβρη, μπορείς να περιμένεις.

Εγώ πήρα μια κουβερτούλα αυτές τις βελούδινες και μία πικέ σετάκι με σεντονάκια, νομίζω ότι το πάπλωμα είναι υπερβολή για την περιοχή μου, αλλά και για τα Μέγαρα που μένεις εσύ. Τις πολύ κρύες μέρες βάλε το παιδί στον υπνόσακο. Αν δεν κάνω λάθος εκεί θα μένεις σε μονοκατοικία ή τουλάχιστον όχι σε πολυκατοικία, πρόβλημα με το κρύο μπορεί να το έχουν σε πολυκατοικίες καθώς φέτος λίγοι θα είναι αυτοί που θα βάλουν πετρέλαιο και δυστυχώς εκεί και να έχεις εσύ χρήματα για να βάλεις το μερίδιο σου αν δεν βάλει καύσιμο η πολυκατοικία…. Θέρμανση τέλος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...