Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις το πνέυμα..για αγοράκι άντε και να προτιμούσες κάτι πιο "κλειστό" σαν χρώμα..το τελευταίο λινκ που παρέθεσες πάντως ήταν πιο ωραίο απο το πρώτο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις το πνέυμα..για αγοράκι άντε και να προτιμούσες κάτι πιο "κλειστό" σαν χρώμα..το τελευταίο λινκ που παρέθεσες πάντως ήταν πιο ωραίο απο το πρώτο..

Thanks κορίτσια.. Το τελευταίο το φτιάχνει μια κοπέλα απο άλλο φορουμ, k μένει Κρητη, άρα θα βρεθούμε μαζί της όταν κατέβω να δω την Δουλεια της κ τα υφάσματα..

Λοιπόν, παει η κούνια κ η προίκα.. Τελείωσα με αυτά.. Επίσης πήρα ένα εποχιακή μπουφανακι τέλειο κ παπουτσακια αγκαλιας nike.μόλις μπορέσω θα σας στείλω λινκ να τα δείτε!!!! Είμαι βολτουλα τώρα!!! Φυλάκια!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Thanks κορίτσια.. Το τελευταίο το φτιάχνει μια κοπέλα απο άλλο φορουμ, k μένει Κρητη, άρα θα βρεθούμε μαζί της όταν κατέβω να δω την Δουλεια της κ τα υφάσματα..

Λοιπόν, παει η κούνια κ η προίκα.. Τελείωσα με αυτά.. Επίσης πήρα ένα εποχιακή μπουφανακι τέλειο κ παπουτσακια αγκαλιας nike.μόλις μπορέσω θα σας στείλω λινκ να τα δείτε!!!! Είμαι βολτουλα τώρα!!! Φυλάκια!!!!

αμαν με την Κρήτη!!!αμαν!!θα με κάνεις να πάρω το πλοίο να κατέβω στο τέλος-τελος!!!!!

καλά να περάσεις στη βολτούλα σου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι τέλεια..

http://www.pacapod.com/nappy-changing-bag-tote-napier.html

ακριβή, αλλά σκέφτηκα! Θέλω να κάνω 3 παιδάκια και αυτή μοιάζει να είναι αντοχής, άρα θα κάνω απόσβεση!!! Συν η ευκολία του να μην κουβαλάς τσάντα δική σου, αλλά να μπορείς να έχεις του μωρού σαν την κύρια τσάντα σου.

Δεν είναι τέλεια..

http://www.pacapod.com/nappy-changing-bag-tote-napier.html

ακριβή, αλλά σκέφτηκα! Θέλω να κάνω 3 παιδάκια και αυτή μοιάζει να είναι αντοχής, άρα θα κάνω απόσβεση!!! Συν η ευκολία του να μην κουβαλάς τσάντα δική σου, αλλά να μπορείς να έχεις του μωρού σαν την κύρια τσάντα σου.

γεια σου βικουλα ειναι πολυ ομορφη!!!ειδικα η μπεζ και η γκρι ειναι φοβερες για κυρια τσαντα! αλλα και η γαλαζια ειναι πολυ ομορφη για αγορακι δεν θυμαμαι αν περιμενεις αγορακι η κοριτσακι?η μαυρη παλι ειναι απαισια ποτε δεν μ αρεσε σαν χρωμα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα, την μαύρη θέλω :P εντάξει γούστα είναι αυτά. Το θέμα είναι να έχεις μια τσάντα που να χωράει όλα τα απαραίτητα του μπέμπη, χωρίς να είναι η τσάντα του μπέμπη, αλλά να μπορείς να την φορέσεις και να μοιάζει με δική σου. Το χρώμα δεν θα το επιλέξω ανάλογα με το μωρό, καθώς τα χρήματα που θα δώσω αντιστοιχούν σε 2 τσάντες από τις απλές. Είπα να πάρω αυτή γιατί συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και όλα τα χρώματα… ενώ η γκρι , η ρόζ η σιέλ σε περιορίζουν. Γενικά κουβαλάω ένα σωρό πράγματα και ήδη έχω μία που της μοιάζει και με βγάζει ασπροπρόσωπη στην καθημερινότητα μου, άρα μια σαν αυτή με extra θήκες για το μωρό είναι ότι μου χρειάζεται!

Μιας και σήμερα έχω πολύ πολύ δουλειά… κάνω serf στο internet και βρίσκω πολλά χρήσιμα – άχρηστα πραγματάκια, θα σας κοινοποιήσω μερικά… δεν είναι απαραίτητο ότι θα μας κάνουν… απλά τα βρίσκω και σας τα παρουσιάζω :

Σακουλάκια για αποθήκευση μητρικού γάλακτος, αν και νομίζω ότι για όποια το συνηθίσει συμφέρει να αγοράσει μπουκάλια , παρά σακουλάκια μιας χρήσης.

http://www.thilastra.gr/lansinoh-freezer-bags-25-..html

Αποστείρωτης πιπίλας !! Όλοι όσοι είχαν μέχρι τώρα μωρά, απλά είχαν πολλές πιπίλες μαζί τους! Δεν ξέρω τι είναι πιο βολικό. Εγώ το βρήκα και είπα να σας το δείξω … J

http://www.thilastra.gr/medifit-gr-gr.html

Ο μπέμπης εδώ και 4 – 5 μέρες έχει αρχίσει τα κλωτσώμπούνια, κατά καιρούς ξυπνάει και χορεύει ροκ & ρολ… δεν εξηγείτε αλλιώς. Εκεί που είναι ήσυχο ώρες ατέλειωτες, αρχίζει μπάμ μπούμ μπάμ… και μετά πάλι νάνι…

http://www.thilastra.gr/nuk-3-.-..html Ορίστε 12? τα 3 μπουκαλάκια που δεν είναι και μιας χρήσης!

Βρήκα επίσης ένα βιντεάκι για το πώς πλένουμε το μωρό μετά τα κακάκια & τα τσισάκια J η κυρία έχει ξεχάσει να βάλει το μανταλάκι στη μύτη της… αλλά εμείς θα το θυμηθούμε όπως και να έχει…. Χιχιχι

Μουσική για να χαλαρώνει το παιδί και να κοιμάται!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

Μπήκα ίσα-ίσα όλη μέρα με τη μετακόμιση πάνω-κάτω πέθανα και σκεφτείτε οτι δεν έκανα τίποτα!μόνο η ζέστη έφτανε και περίσσευε....

Τώρα θα τακτοποιήσω τα πράγματα στη θέση τους σκόρπιες κούτιες είναι το χειρότερό μου...η μικρή έκανε σαν τρελλή σήμερα προφανώς δεν είναι φαν της εγασίας αλλά θα τη στρώσω!!!

φιλάκια!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!τι κανετε?πως τα περασατε?ρινιω κουραση ε?αξιζε τον κοπο ομως!!!!τωρα θα εισαστε μοναχουλια σας!!!!!!

τα υπολοιπα κοιλουμπονια τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερααααααα!! καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια!!!

πως τα περασατε το σ/κ?

ρινιω κουραστηκατε αλλα τωρα εισαι ετοιμη να ετοιμασεις το παιδικο δωματιο!!!!

εμεις πηγαμε το σαββατο στον γαμο και περασαμε ωραια.. ειδαμε και πολλους φιλους που ειχαμε να δουμε καιρο.. η πλακα ηταν οτι ειμασταν τουλαχιστον 4-5 εγκυουλες οι οποιες μαλιστα ειμασταν περιπου στον ιδιο μηνα.. (γυναικες των φιλων του αντρα μου ολες) και γελουσαν οι αντρες μας και ελεγαν απο εκει που συναντιομασταν στα μπαρακια τα βραδια για να τα πουμε τωρα θα μαζευομαστε στους παιδοτοπους για καφε..

χθες πηγαμε στους κολλητους μας που εχουν σπιτι με πισινα και εκανα την πρωτη μου βουτια και με την εγκριση του γιατρου μου.. αλλος ανθρωπος ενιωσα...

σημερα παλι ξαπλα...

tJYkp3.png

Καλημέρα καλη εβδομάδα!!

Εβελίνα μια χαρά το ΣΚ πέρασες!!! Άλλαξες και παραστάσεις !!!

Ρινιώ θα αρχίσεις να ετοιμάζεις το δωμάτιο τώρα ε??Τι ωραία!!!

Άννα όλα καλά με τα ψώνια ε???Καλορίζικα να τα χαρεί ο μπέμπης!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερααααααα!! καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια!!!

πως τα περασατε το σ/κ?

ρινιω κουραστηκατε αλλα τωρα εισαι ετοιμη να ετοιμασεις το παιδικο δωματιο!!!!

εμεις πηγαμε το σαββατο στον γαμο και περασαμε ωραια.. ειδαμε και πολλους φιλους που ειχαμε να δουμε καιρο.. η πλακα ηταν οτι ειμασταν τουλαχιστον 4-5 εγκυουλες οι οποιες μαλιστα ειμασταν περιπου στον ιδιο μηνα.. (γυναικες των φιλων του αντρα μου ολες) και γελουσαν οι αντρες μας και ελεγαν απο εκει που συναντιομασταν στα μπαρακια τα βραδια για να τα πουμε τωρα θα μαζευομαστε στους παιδοτοπους για καφε..

χθες πηγαμε στους κολλητους μας που εχουν σπιτι με πισινα και εκανα την πρωτη μου βουτια και με την εγκριση του γιατρου μου.. αλλος ανθρωπος ενιωσα...

σημερα παλι ξαπλα...

ωραια,μπραβο εβελινα μου,ξεφυγες λιγακι...κ εμεις βγηκαμε το σαβ για ψωνια για το μωρο κ μετα για ποτακι-καφεδακι με μια εγκυουλα φιλη μου στη βεικου..κατσαμε μεχρι τις 12 που κλαταρε η μικρη κ φυγαμε..ειχαμε πολλα να πουμε!!κ χθες μπανακι το πρωι κ το απογευμα καφεδακι παλι..ωραια ηταν αλλα ποσο γρηγορα περναει το σκ?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...