Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα κοριτσάρες!!

Ρινιώ ψώνισες τίποτα από τα JUMBO?? ή απλώς πήγες να χαζέψεις??

Ανναστ καλά ψώνια!!!!

Μαριούλα από που είσαι??Είσαι κοντα στην Ρόδο??Και εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω!!!Δεν μπορεί να πεταχτεί να ο άντρας σου να ψάξει κάτι???

Εγώ κορίτσια πιο πολύ θέλω να περάσει αυτή η ζέστη!!Σας έχω πει ότι ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ??? ΧΑΧΑ :):):)

Η αλήθεια είναι ότι το άγχος υπάρχει και εγώ θέλω να περάσει ο καιρός να γεννήσω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για πειτε μου σας αρεσει αυτος ο χρωματισμος?η παραειναι σκουρο?

μαριουλα ουτε κ εγω ξερω..

εμενα σημερα ο κυριος πολυαπλωνεται,πιανω συνεχεια το ποδαρακι του ..το γαργαλαω κ φευγει...χιχιχιχι..το παλιοπαιδο!

ρινιω εγω επαιρνα μονο pampers,γιατι μια φορα που δοκιμασα μπιμπιλινο,της εκανε κοκκινηλες.ειναι κ πιο λεπτα,σαν να μην φοραει καθολου παμπερς.εν τω μεταξυ εχουν βγαλει κ τα chicco παμπερσ,μονο μεσω ινερνετ,εστειλα κ μαιλ κ μου στειλαν 2 πανες για δειγμα,εεεεεεεεεεεε,ψιλοκαλες τις βλεπω κ αυτες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κατερινάκι πήγα για παρέα,δεν πρόλαβα να δω τίποτα απ'οσα ήθελα,εν τω μεταξύ πήγαμε αργά και η μικρή γκρίνιαζε για μαμ και νάνι οπότε δε το ευχαριστήθηκα!Θα πάω κάποια στιγμή μονο για μένα να χαζέυω με τις ώρες και με την ησυχία μου..η συννυφάδα μου είπε απο Σεπτέμβρη και συμφωνώ κι εγω γιατί θέλω να συγκεντρώσω και όλα τα πράγματα του παιδιού απο τα σόγια και να δω τί μου λείπει για να το συμπληρώσω.

Άννα ωραίο αλλά το χρώμα δεν είναι ψυχρό;εγω σαν γνήσια υδροχόος βέβαια προτιμώ τα τρελλιάρικα χρώματα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό θα έλεγα και εγώ Άννα!!Λίγο μουντό μου φαίνεται!!!

αυτο μου λεει κ ο δικος μου..τι να κανω?????????????????οεο???????δεν ξερω τι χρωμα να παρω για αγορακι....

S4iNp3.png

BU56p3.png

αυτο που εβαλα σ'αρεσει?

σαν σχέδιο αλλά το χρώμα μμ...έτσι κι έτσι...δεν το είχε σε άλλα;;

σόρυ το γαλάζιο με καφέ ρίγα;είναι και πιο οικονομικό απο οτι είδα αλλά πιο χαρούμενο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου δεν ειμαι απο ροδο αλλα ειμαι κοντα στην ροδο αναγκαστικα θα ψαξω απο καμια αγγελια η κατι τετοια θα δω τι θα κανω με το σπιτι...αννα μου εμενα μου αρεσει πιο πολυ απ'ολα εκεινο που λεει γαλαζιο με αναγλυφη ριγα

83tdp2.pngcWE4p3.png

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1930_b.JPG

εγω ας πούμε κατα εκεί κλείνω...σαν χρώμα και ύφασμα

ειναι ωραιο ρινιω,αλλα θα το επαιρνα αν ειχα κοριτσι..στο αγορι μου φαινεται πολυ παρδαλο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...