Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annast σε σχέση με το 1ο τρίμηνο αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα για να κάνω ταξίδι παρά το επιπλέον βάρος και τη δυσκολία να βολευτώ σε καρέκλα.

Στις αρχές από το πρήξιμο και τους πόνους της μήτρας που μεγάλωνε δεν άντεχα να σταθώ!

Όσο για τις ώρες είναι μεν πολλές αλλά θα έχω διαδρομές να κάνω πεα δώθε ανά ώρα... εντάξει, θα περάσουν οι ώρες!

Αυτό που δεν ξέρω αν θα αντέξω είναι το μπούρου μπούρου του πατέρα μου:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Annast σε σχέση με το 1ο τρίμηνο αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα για να κάνω ταξίδι παρά το επιπλέον βάρος και τη δυσκολία να βολευτώ σε καρέκλα.

Στις αρχές από το πρήξιμο και τους πόνους της μήτρας που μεγάλωνε δεν άντεχα να σταθώ!

Όσο για τις ώρες είναι μεν πολλές αλλά θα έχω διαδρομές να κάνω πεα δώθε ανά ώρα... εντάξει, θα περάσουν οι ώρες!

Αυτό που δεν ξέρω αν θα αντέξω είναι το μπούρου μπούρου του πατέρα μου:rolleyes:

εχει κατι ωραιοτατα ακουστικα!!χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Kαλημερουδια κοριτσουδια!

Μαριουλα μπραβο το μωρο σου.Κ που εισαι ακομα!Εχει να μεγαλωσει κ ααααααααααλλο!

Βικυ με γεια τα πραγματακια του μπεμπε σου.

Κ γω παντρευτηκα πιο μετα κ αργησα μεινω εγκυος οποτε κ μενα μου ΄δωσε η αδερφη μου ρουχαλακια κ καρεκλακι αυτοκινητου κ η κουμπαρα μπανακι,καροτσι,καλαθουνα κ ριλαξ!Θελω να αγορασω βαση iso για το καρ.αυτοκινητου γιατι ξερω απο φιλους στην αμερικη οτι θεωρειται απαραιτητη για την ασφαλεια του μωρου.Πρεπει να παρω την προικα του κ να αρχισω σιγα σιγα να φτιαχνω το δωματιακι του.Αχ βρε κοριτσια τι ωραια κ γλυκια αναμονη ειναι αυτη!Δεν το πιστευω πως κοντευουν να ερθουν τα μπεμπεκακια μας!

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια κοριτσουδια!

Μαριουλα μπραβο το μωρο σου.Κ που εισαι ακομα!Εχει να μεγαλωσει κ ααααααααααλλο!

Βικυ με γεια τα πραγματακια του μπεμπε σου.

Κ γω παντρευτηκα πιο μετα κ αργησα μεινω εγκυος οποτε κ μενα μου ΄δωσε η αδερφη μου ρουχαλακια κ καρεκλακι αυτοκινητου κ η κουμπαρα μπανακι,καροτσι,καλαθουνα κ ριλαξ!Θελω να αγορασω βαση iso για το καρ.αυτοκινητου γιατι ξερω απο φιλους στην αμερικη οτι θεωρειται απαραιτητη για την ασφαλεια του μωρου.Πρεπει να παρω την προικα του κ να αρχισω σιγα σιγα να φτιαχνω το δωματιακι του.Αχ βρε κοριτσια τι ωραια κ γλυκια αναμονη ειναι αυτη!Δεν το πιστευω πως κοντευουν να ερθουν τα μπεμπεκακια μας!

καλημερα!!πολυ ωραια η αναμονη,αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι,ποτε επιτελους θα γεννησω.....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Αυτή τη βδομάδα ο κώλος μου δεν είχε ησυχία!!!Χτες πήγα JUMBO με τη συννυφάδα,βέβαια δεν μπόρεσα να δω αυτά που ήθελα αλλά τη "μυρωδιά" μου απο μωρουδιακά την πήρα!!Θα πάω κάποια άλλη στιγμή πιο χαλαρά να χαζέψω με τις ώρες...

Κι εγω ανυπομονώ να γεννήσω withu μη σου φαίνεται περίεργο..το άγχος νομίζω όσα παιδιά και να κάνεις το έχεις..

Αποφάσισα να παραγγείλω τελικά τα αυτοκόλλητα απο το stick it πιθανόν τη σειρά με τα ζωάκια της ξηράς..τα αρκουδάκια μου φαίνονται χαζά και δε θέλω νεράιδες..μεταξύ ξηράς και θαλάσσης είμαι...

Κατά τ'αλλα;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Αυτή τη βδομάδα ο κώλος μου δεν είχε ησυχία!!!Χτες πήγα JUMBO με τη συννυφάδα,βέβαια δεν μπόρεσα να δω αυτά που ήθελα αλλά τη "μυρωδιά" μου απο μωρουδιακά την πήρα!!Θα πάω κάποια άλλη στιγμή πιο χαλαρά να χαζέψω με τις ώρες...

Κι εγω ανυπομονώ να γεννήσω withu μη σου φαίνεται περίεργο..το άγχος νομίζω όσα παιδιά και να κάνεις το έχεις..

Αποφάσισα να παραγγείλω τελικά τα αυτοκόλλητα απο το stick it πιθανόν τη σειρά με τα ζωάκια της ξηράς..τα αρκουδάκια μου φαίνονται χαζά και δε θέλω νεράιδες..μεταξύ ξηράς και θαλάσσης είμαι...

Κατά τ'αλλα;;;

καλημερα καλη μου!!!!σημερα εχω ψωνια!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!τον επεισα τον αντρουλη μου,κ τωρα που γυριζει εχω σκοπο να τον παω κ απο jumbo για σελτεδακια,σαλιαρες,πανακια ..βρε κοριτσια τελικα ειδατε απο που θα παρετε ring sling?εγω χαζευω απο το πρωι κ δεν μπορω να αποφασισω σε τι χρωμα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα καλη μου!!!!σημερα εχω ψωνια!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!τον επεισα τον αντρουλη μου,κ τωρα που γυριζει εχω σκοπο να τον παω κ απο jumbo για σελτεδακια,σαλιαρες,πανακια ..βρε κοριτσια τελικα ειδατε απο που θα παρετε ring sling?εγω χαζευω απο το πρωι κ δεν μπορω να αποφασισω σε τι χρωμα..

εγω έλεγα να πω της αδερφής μου απο το αστεράκι που είναι Γλυφάδα..εσύ από που λες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσακια,εχετε ακουσει αν καποια εταιρεια π.χ mothercare,babylino,καταστημα λητω δινει κανενα βαλιτσακι δωρο με δειγματακια για εμας τις μελλουσες μαμαδες;Μπορουμε να παρουμε καπου τηλ;

Koριτσακια,εχετε ακουσει αν καποια εταιρεια π.χ mothercare,babylino,καταστημα λητω δινει κανενα βαλιτσακι δωρο με δειγματακια για εμας τις μελλουσες μαμαδες;Μπορουμε να παρουμε καπου τηλ;

απ οτι θυμαμαι,μου φεραν στο μαιευτηριο ενα βαλιτσακι με δειγματα..αλλα δεν θυμαμαι να πηρα καποιο τηλ.\μπηκα ομως στο σαιτ της libero κ τους εγρψα e-mail να μου στειλουν καποια δειγματα k χθες με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι θα μου στειλουν καποια δειγματα λιγο πριν γεννησω στο σπιτι.α επισης εστειλα mail κ στο νuκ κ μου στειλαν ενα μπιμπερο,μια πιπιλα κ κατι δειγματα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

απ οτι θυμαμαι,μου φεραν στο μαιευτηριο ενα βαλιτσακι με δειγματα..αλλα δεν θυμαμαι να πηρα καποιο τηλ.\μπηκα ομως στο σαιτ της libero κ τους εγρψα e-mail να μου στειλουν καποια δειγματα k χθες με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι θα μου στειλουν καποια δειγματα λιγο πριν γεννησω στο σπιτι.α επισης εστειλα mail κ στο νuκ κ μου στειλαν ενα μπιμπερο,μια πιπιλα κ κατι δειγματα..

Ωραια ιδεα!Ευχαριστω.

καλημερα σε ολες κοριτσακια μου και καλο σαββατοκυριακο ναι μεγαλωσε το μωρακι μου σε 10 μερες πηρε 150 γραμμαρια:P σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! ωραια ειναι η αναμονη αλλα στην δικη μ περιπτωση δεν μου αρεσει καθολου...στην πρωτη μ εγκυμοσυνη μου αρεσε τοοοοοοσο πολυ που ημουν εγκυος που ηθελα να αργησω να γεννησω για να ευχαριστηθω την εγκυμοσυνη μου αλλα οπως σας εχω πει εχασα το μωρο μ στον 8 μηνα τωρα ειμαι τοσο κουρασμενη ψυχολογικα που δεν μπορω να περιμενω αλλο θελω να περασουν οι μηνες να γεννησω να δω οτι ολα πηγαν καλα και να ηρεμησω!με γεια τα πραγματακια που πηρατε ολες οι κοπελες για τα μωρακια σας!!!να σας πω ειναι καμια απο εσας απο ροδο?αν ναι ας μου στειλει πμ ρωταω γιατι ο γιατρος μου απο την ροδο μου ειπε να παω στην ροδο 10-15 μερες πριν την γεννα και αν ειναι καποια απο εσας απο την ροδο να με βοηθουσε οταν πλησιαζε ο καιρος να βρω καμια οικονομικη γκαρσονιερα να ενοικιασω για κανενα μηνα γιατι εγω δεν ειμαι απο την ροδο...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα δυστυχώς δεν γνωρίζω...ας μπεις σε καμια Χρυσή Ευκαιρία να δεις καμια αγγελία.

Εγώ χτες που ήμουν σ/μ κοίταζα τις πάνες..για νεογέννητα είδα κι είχε η babylino και φυσικά η pampers..παλιο-μαμάδες τί προτείνετε;η συννυφάδα μου μου είπε οτι της babylino είναι λίγο σκλήρές σε σχέση με της pampers,εγω προτιμώ να πάρω κι απο τα δυο ένα πακέτο κι ότι βολέψει το παιδί...ναι ξέρω τι θα πείτε..νωρίς είναι ακόμα..ναι αλλά η σκέψη τρέχει σαν τον άνεμο,δε τη κουμαντάρεις!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...