Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εμεις παρακαλαμε εστω το ενα να κοιμαται σαν κ εμας ποου λιωνουμε στον υπνο ωρες.. γιατι αν μας βγουν και τα δυο ξενυχτηδες και γκρινιαρικα θα κοψουμε φλεβες...

ξερω μια κοπελα που εχει να κοιμηθει 4 χρονια νυχτα,κ δουλευει κιολας..εχει 2 παιδια 2 κ 4 χρονων..που δεν κοιμουνται καθολου..ευχομαι να μην περασουμε αυτα,γιατι κ εγω δεν θα την παλεψω.κ αρχες δεκ η κ νωριτερα θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ακομα παρολο που ειναι δυο τα μωρα δεν εχω αισθανθει τοσο δυνατες κλωτσιες.. μονο που μερικες φορες οταν γυριζω απο το πλαι στο ανασκελα νομιζω οτι μου πατανε τα παντα μεσα μου.. εντερα.. συκωτια και δεν ξερω τι αλλο και ποναω πολυυυυυυυ....

επειδη δεν εχουν δυναμη ακομα,ο δικος μου δεν παλευεται.πολυ ζορικος θα μας βγει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ξερω μια κοπελα που εχει να κοιμηθει 4 χρονια νυχτα,κ δουλευει κιολας..εχει 2 παιδια 2 κ 4 χρονων..που δεν κοιμουνται καθολου..ευχομαι να μην περασουμε αυτα,γιατι κ εγω δεν θα την παλεψω.κ αρχες δεκ η κ νωριτερα θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια..

ετσι την πατησε η μαμα μου.. εκανε εμενα που σταματησα να ξυπναω νυχτα απο 40 ημερων και κοιμομουν 8ωρα και ημουν πολυ ησυχη και εκανε την αδερφη μου η οποια ξυπναγε 2 χρονια νυχτα, εκλεγε συνεχεια και ηθελε μονο αγκαλια.. αφου ακομα μου λεει οτι εγω φταιω που εκανε δευτερο παιδι γιατι την ξεγελασα..

επειδη δεν εχουν δυναμη ακομα,ο δικος μου δεν παλευεται.πολυ ζορικος θα μας βγει..

δηλαδη τι θα γινει στην δικια μου κοιλια που θα ειναι και 2 τα μωρα? πολεμος? χαχαχαχα

tJYkp3.png

Εγώ δεν το νιώθω κάθε μέρα δυνατά!!!1-2 μέρες το νιώθω να με κλωτσάει αλύπητα και 2 μέρες ελάχιστα!!Τι να πω!!Σήμερα με το ζόρι νιώθω κάτι!!!

αυτο το κανουν και τα δικα μου.. ειναι με τις μερες τους...

η πλακα ειναι οτι ενω κλωτσανε ολο τον κοσμο οταν βαζει το χερι στην κοιλια μου.. σε μερικα ατομα που δεν πολυσυμπαθω οταν βαζουν το χερι στην κοιλια δεν κλωτσανε με τιποτα.. οσο και να περιμενουν...

οπως επισης εχω καταλαβει οτι συμβαδιζουν με την διαθεση μου... οταν ειμαι χαρουμενη κανουν παρτυ.. ειδικα οταν βγαινουμε βολτα.. ή ειμαι σπιτι με παρεα και εχουμε φασαρια.. οταν νευριαζω δεν τα ακουω καθολου για κανενα 2ωρο...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Τα άτιμα τα μικρά όλα τα καταλαβαίνουν!!!!

Η δικιά μου να δω τι θα κάνει στο αεροπλάνο!!!

Γενικά όταν κάθομαι ή είμαι ξαπλωμένη κάνει πάρτυ, κωλοτούμπες, τεντώματα αλλιώς σπάνια... ξέρει ότι κάνω δουλειά και δε με ενοχλεί!

Κλωτσίδια τρώω μόνο όταν λόγω θέσης η κοιλιά μου είναι λίγο πιεσμένη και της κόβω χώρο, όπως αν είμαι κάπως σκυμμένη ή στον ύπνο, που όταν αλλάξω πλευρό βέβαια, σταματάει!

Όσο για τα χρώματα... πορτοκαλί και σομόν είναι τα αγαπημένα μου, χαρούμενα, φωτεινά και unisex!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Πωπω, μόλις μου ήρθε μια φλασια.. Έχω μπει στην 30 εβδομάδα!!! Σοκ!!! Πως περνάει ο καιρός...

xaxa ξαφνικο σου ηρθε?ασε τον καιτο να περναει μακαρι να περασει γρηγορα και για εμενα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα τσουπριτσες μου τι κανετε???

εγω κοριτσια 2 φορες πεταχτηκα στον υπνο μου εχτες και φωναζα βοηθεια και δυνατα κιολας με επιασαν δυο κραμπες απιστευες τοσο πολυ πονο δεν εχω ξανανιωσει ποτε απαπαπαπαπαπ μακαρι να μη το ξαναπαθω

κοριτσια μου ευχαριστω θα αρχισω να κοιταω για μεγαλο καλυτερα μια εξω

πολυ κραμπα και εγω πισω στις γαμπες μου εκανε ο γιατρος 2 τα μαγνησια και εχουν ελλατωθει πολυ απο τοτε..

83tdp2.pngcWE4p3.png

--Εγω κατα κυριο λογο τρωω κλοτσιες το βραδυ που ξαπλωνω κ εχει αρκετο χωρο ο μπεμπης.Μερικες φορες οταν ξαπλωνω πλαι πεφτουν πολυβολα οι κλοτσιες!Κ σκεφτομαι μηπως τον στριμωχνω,αλλα δεν με πιανει ανασκελα ο υπνος με τιποτα.

--Το δωματιο μαλλον δεν θα το βαψουμε γιατι ειναι καθαρο.Σομον με πορτολακι κ σκεφτομαι να βαλω αυτοκολλητα γουινι στον τοιχο κ την ντουλαπα.

annast μου το εχω δει απλα εγω το εβαλα γιατι εχει το σετ που νομιζω βγαινει σε καλη τιμη αν πεις οτι εχει 4 μπουκαλια 2 θηλες και 1 πιπιλα μικρη η διαφορα βεβαια περι το 1 ευρω φθηνοτερο το σετ

για τις κραμπες εμενα μου εχει δωσει να και τροφοκαρτ 2 την ημερα αληθεια πινει καμια αλλη? βεβαια καμια φορα τα ξεχναω με τοσα που πινω

ελεγα για κουνια να παρω αυτη μαζι με τη συρταριερα σας αρεσει? σκεφτομαι αργοτερα να τους βαλω σε κουκετα γι αυτο ελγα να μη παρω κατι πολυ καλο αφου σκεφτομαι να το αλλαξω σε 2 χρονια βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2988484

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=5034933

για πειτε καμια γνωμη

πανω κατω ιδιες ειναι αφου θα την αλλαξεις σε 2 χρονια παρε την πιο οικονομικη

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Σήμερα έκανα την πρώτη ηλεκτρονική παραγγελία μου σε σεντονάκια, κουβερτούλες και πόντσο!

Επειδή είμαι στο νησί και δεν βρίσκω να αγοράσω τα πρώτα είπα να τα πάρω από το internet ώστε να τα ετοιμάσω και όταν με το καλό πάω Αθήνα να κάνω τα τελικά ψώνια.

Από έπιπλα και μερικά άλλα συμπράγκαλα δεν αγόρασα σχεδόν τίποτα. Μου έδωσε η αδερφή μου, η κουνιάδα μου, η νύφη μου και η κουμπάρα μου. Τα μόνα που δεν είχα ήταν το κάθισμα αυτοκινήτου, το ριλάξ και το πορτ μπεμπέ που τα ανάθεσα δώρα … χιχιχ ! Α επίσης κουνουπιέρα μου λείπει και μερικά άλλα πραγματάκια που δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη την προίκα του μωρού. Ακόμα και ρουχαλάκια, γυάλινα μπιμπερό και άλλα πράγματα μου τα έχουν έτοιμα και φρεσκοπλυμένα!

Για αυτό δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς αν έχει μείνει τελευταίος στην σειρά για γάμο , παιδιά κτλ κάτι ήξερα που λύσσαξα να τους τακτοποιήσω… και τώρα που τους είχα τακτοποιήσει όλους είμαι η πιο τυχερούλα, όλα έτοιμα μου τα έχουν :D

marioula1234 !! Μπράβο για το μωράκι σου J εγώ σήμερα πήρα τις απαντήσεις από τις εξετάσεις ( καμπύλη, γενικές κτλ ) και περιμένω να κλείσω ραντεβού για το Doppler! Δεν πάω στο γιατρό κάθε μήνα λόγω απόστασης και δεν υπάρχει και λόγος αφού νιώθω καλά και ο γιατρός τα έχει δει όλα φυσιολογικά.

Σκέφτομαι πόσο θα έχει αλλάξει από την Βʼ επιπέδου μέχρι το Doppler!! Ανυπομονώ και εγώ!

κοριτσια εγω σημερα γυρισα απο την ροδο πηγα στον γυναικολογο μου το μωρακι ηταν μια χαρα μεγαλωσε πηγε 850 γραμμαρια..

μπραβο ττο μωρακι!!! μεγαλωσε ο μπεμπακος ε?

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Σήμερα έκανα την πρώτη ηλεκτρονική παραγγελία μου σε σεντονάκια, κουβερτούλες και πόντσο!

Επειδή είμαι στο νησί και δεν βρίσκω να αγοράσω τα πρώτα είπα να τα πάρω από το internet ώστε να τα ετοιμάσω και όταν με το καλό πάω Αθήνα να κάνω τα τελικά ψώνια.

Από έπιπλα και μερικά άλλα συμπράγκαλα δεν αγόρασα σχεδόν τίποτα. Μου έδωσε η αδερφή μου, η κουνιάδα μου, η νύφη μου και η κουμπάρα μου. Τα μόνα που δεν είχα ήταν το κάθισμα αυτοκινήτου, το ριλάξ και το πορτ μπεμπέ που τα ανάθεσα δώρα … χιχιχ ! Α επίσης κουνουπιέρα μου λείπει και μερικά άλλα πραγματάκια που δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη την προίκα του μωρού. Ακόμα και ρουχαλάκια, γυάλινα μπιμπερό και άλλα πράγματα μου τα έχουν έτοιμα και φρεσκοπλυμένα!

Για αυτό δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς αν έχει μείνει τελευταίος στην σειρά για γάμο , παιδιά κτλ κάτι ήξερα που λύσσαξα να τους τακτοποιήσω… και τώρα που τους είχα τακτοποιήσει όλους είμαι η πιο τυχερούλα, όλα έτοιμα μου τα έχουν :D

να τα χαιρεστε τα πραγματακια που αγορασατε.. με το καλο να τα χρησιμοποιησετε!!!!

tJYkp3.png

μαριουλα,μπραβο το μπεμπακι,μεγαλωσε!!

βικυ με γεια τα πραγματακια σου!!!!εγω θα παω αυριο να κλεισω το κρεβατακι,κ αν πεισω τον δικο μου να ψαξουμε κ προικες,θα ειμαι η καλυτερη!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...