Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ρινιω καλα εκανες και εβαλες πατακι στο μπανιο.. η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ προσοχη..

αντε να παει και η πεθερα κατω να τακτοποιηθεις κ εσυ... κ εμεις αρχιζουμε κατι εργασιες στο σπιτι μηπως καταφερουμε και τελειωσουμε μεχρι αρχες σεπτεμβρη..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μεις λέμε την άλλη βδομάδα να κλεισουμε καροτσι και κρεβατάκι!!! και 6-12 αυγούστου να βάψουμε το δωμάτιο!!!

ΕΒελίνα ξεκούρασηηηηη!!!!

Καραμελ πότε πετάς??

τι εχεις σκεφτει για το παιδικο δωματιο?

tJYkp3.png

Αύριο πετάω το μεσημέρι... ευτυχώς έκανα check in από σήμερα, βρήκα και διάδρομο :P

Πάνω-κάτω πάνω-κάτω 10 ώρες θα με μάθουν και όλες/όλοι οι αεροσυνοδοί!

Άντε τώρα να φτιαξω ένα ακόμα φαϊ να αφήσω στον άντρα και τη βαλίτσα μου... ΟΥΦΦΦΦ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αύριο πετάω το μεσημέρι... ευτυχώς έκανα check in από σήμερα, βρήκα και διάδρομο :P

Άντε τώρα να φτιαξω ένα ακόμα φαϊ να αφήσω στον άντρα και τη βαλίτσα μου... ΟΥΦΦΦΦ!!!!!

η μικρη Μαρλέν θα κανει το πρωτο της μεγαλο ταξιδι?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

τι εχεις σκεφτει για το παιδικο δωματιο?

Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει 100%!!Λέμε ένα πολύ πολύ πολύ απαλό ροζ μαζί με ένα πολύ πολύ απαλό λαχανι!!!

Αντε ωραία !!! Μια χαρά!!! Καλό ταξίδι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει 100%!!Λέμε ένα πολύ πολύ πολύ απαλό ροζ μαζί με ένα πολύ πολύ απαλό λαχανι!!!

Αντε ωραία !!! Μια χαρά!!! Καλό ταξίδι!!!

κοντα ειμαστε στις επιλογες.. εγω σκεφτομαι να το βαψω ενα απαλο κιτρινακι και να παιξω με λαχανι κουτρινα κτλ...

tJYkp3.png

κοντα ειμαστε στις επιλογες.. εγω σκεφτομαι να το βαψω ενα απαλο κιτρινακι και να παιξω με λαχανι κουτρινα κτλ...

ωραια χρωματα κοριτσια!εμας ειναι σε σομον αποχρωση κ τα δυο δωματια κ το δευτερο δωματιο με παρτοκαλι τεχνοτροπια,αλλα επειδη ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα τα κοιμίζω μαζι,δεν θα βαψουμε τιποτα..γιατι αν κοιμαται ο μπεμπης καλα,θα τα βαλουμε μαζι,αν δεν,θα τον παω σε αλλο δωματιο..γιατι δεν φταιει να ξυπναει κ η μικρη οταν ξυπναει ο μπεμπης..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ωραια χρωματα κοριτσια!εμας ειναι σε σομον αποχρωση κ τα δυο δωματια κ το δευτερο δωματιο με παρτοκαλι τεχνοτροπια,αλλα επειδη ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα τα κοιμίζω μαζι,δεν θα βαψουμε τιποτα..γιατι αν κοιμαται ο μπεμπης καλα,θα τα βαλουμε μαζι,αν δεν,θα τον παω σε αλλο δωματιο..γιατι δεν φταιει να ξυπναει κ η μικρη οταν ξυπναει ο μπεμπης..

πωπω κοριτσια,μου μειναν μονο 75 ημερες....πως περναει ο καιρος..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ναι δικιο εχεις.. αν ξυπναει ο μπεμπης θα την ταραζει την μικρουλα σου..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια,μου μειναν μονο 75 ημερες....πως περναει ο καιρος..

πραγματικα περναει πολυ γρηγορα.. εγω μπαινω την αλλη εβδομαδα στον 7ο και μου φαινεται απιστευτο...

tJYkp3.png

ναι δικιο εχεις.. αν ξυπναει ο μπεμπης θα την ταραζει την μικρουλα σου..

ασε ειναι κ υπναρου η ζουζουνα,την λυπαμαι..ευχομαι να παρει απο κεινη τον υπνο ο μικρος,να κοιμαται ολη τη νυχτα.

να κοιμαται κ η μαμα/....:tongue::tongue:

S4iNp3.png

BU56p3.png

πραγματικα περναει πολυ γρηγορα.. εγω μπαινω την αλλη εβδομαδα στον 7ο και μου φαινεται απιστευτο...

ασε μου εριξε μια πρινα απο λιγο ο μικρος,σχεδον δακρισα απο το ζορι μου,αισθανθηκα σαν να επιασε τα εντερα μου κ τα εσφηξε κ τα γυρισε γυρω γυρω...

S4iNp3.png

BU56p3.png

ασε ειναι κ υπναρου η ζουζουνα,την λυπαμαι..ευχομαι να παρει απο κεινη τον υπνο ο μικρος,να κοιμαται ολη τη νυχτα.

να κοιμαται κ η μαμα/....:tongue::tongue:

εμεις παρακαλαμε εστω το ενα να κοιμαται σαν κ εμας ποου λιωνουμε στον υπνο ωρες.. γιατι αν μας βγουν και τα δυο ξενυχτηδες και γκρινιαρικα θα κοψουμε φλεβες...

tJYkp3.png

ασε μου εριξε μια πρινα απο λιγο ο μικρος,σχεδον δακρισα απο το ζορι μου,αισθανθηκα σαν να επιασε τα εντερα μου κ τα εσφηξε κ τα γυρισε γυρω γυρω...

εγω ακομα παρολο που ειναι δυο τα μωρα δεν εχω αισθανθει τοσο δυνατες κλωτσιες.. μονο που μερικες φορες οταν γυριζω απο το πλαι στο ανασκελα νομιζω οτι μου πατανε τα παντα μεσα μου.. εντερα.. συκωτια και δεν ξερω τι αλλο και ποναω πολυυυυυυυ....

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...