Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα!

Πολύ ωραίο το καροτσάκι Χαρά!

Εγώ κράμπες έχω αλλά αραιά ευτυχώς. Το μωρό κι εγώ άλλες μέρες το νοιώθω πιο έντονα και άλλες πιο αμυδρά, αλλά η γιατρό μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και να μην αγχώνομαι.

6 Αυγούστου θα πάω για την καμπύλη και 9 την καθιερομένη μηνιαία επίσκεψη στη γιατρό.

Σήμερα γιορτάζω και το μισό μου όνομα οπότε θα μαζευτούμε το βραδάκι λίγο στο σπίτι, αλλά όχι πολύς κόσμος αδέρφια κλπ. Δεν θα ετοιμάσω όμως κάτι γιατί δεν έχω κουράγιο να στέκομαι όρθια και το απόγευμα, ήδη έχω το μεσημεριανό....Αν πεινάσουμε σουβλάκια ;). Γλυκάκι θα ετοιμάσω μόνο κι αυτό η μαμά μου δλδ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

xara,ειναι λιγο ακριβουλη το μπιμπερο εκει..δες αυτο.

http://www.healingpowerpharmacy.gr/brefika-paidika/thilasmos/Chicco-mpimpero-Step-up1-0m-150ml-thili-me-klisi-kanoniki-roi

κ απ οτι εψαξα,γιατι θελω να τα παρω,ειναι το πιο οικονομικο..απλως περιμενω να παω το σαββατο,να δω αν χωρανε στον αποστειρα της αβεντ που εχω κ τα 6 μπουκαλακια,επειδη ειναι κοντοχοντρα..

χρονια πολλα ΜΑΡΑΝΤ!με το καλο το μπεμπακι σου!!

ρινιω καφεδακι ε????

εβελινα που εισαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μη μου μιλάτε για κράμπες!!!

Μπορεί τώρα να μην έχω αλλά είχα περάσει μήνες ολόκληρους πριν την εγχείρηση του θυρεοειδή που υπέφερα κάθε βράδυ!!!

Εσείς που τις έχετε, παίρνετε ασβέστιο??? Αν όχι, ρωτήστε το γιατρό σας για συμπλήρωμα! Αν ναί ρωτήστε τον μήπως πρέπει να πάρετε παραπάνω!

Ρηνιώ ήσουν κοντά στη γειτονιά μου στο πανηγύρι και δεν είπες τίποτα τς τς τς τς!!!! Φτού σου βρεεεε!!!

KATRINDM εξαρτάται και με το βιολογικό ρολοϊ και τι ώρες ξυπνάει ο καθένας! Σκέψου ότι εγώ πέφτω για νάνι κατά τις 1.30-2.00 και ανασταίνομαι 11.30-12.00:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Katrindm αποκαλύφθηκα! :tongue: Μαρία Παρακευή με λένε όντως!

Miss caramel παίρνω ασβέστιο αλλά αν θυμάμαι καλα για τις κράμπες είναι το μαγνήσιο και το κάλιο.... Με επιάναν και πιο παλιά στο άσχετο και κατά τη διάρκεια γυμναστικής, με πιάνει χαμηλά στα δάχτυλα του ποδιού όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις.

annast μου το εχω δει απλα εγω το εβαλα γιατι εχει το σετ που νομιζω βγαινει σε καλη τιμη αν πεις οτι εχει 4 μπουκαλια 2 θηλες και 1 πιπιλα μικρη η διαφορα βεβαια περι το 1 ευρω φθηνοτερο το σετ

για τις κραμπες εμενα μου εχει δωσει να και τροφοκαρτ 2 την ημερα αληθεια πινει καμια αλλη? βεβαια καμια φορα τα ξεχναω με τοσα που πινω

ελεγα για κουνια να παρω αυτη μαζι με τη συρταριερα σας αρεσει? σκεφτομαι αργοτερα να τους βαλω σε κουκετα γι αυτο ελγα να μη παρω κατι πολυ καλο αφου σκεφτομαι να το αλλαξω σε 2 χρονια βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2988484

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=5034933

για πειτε καμια γνωμη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

annast μου το εχω δει απλα εγω το εβαλα γιατι εχει το σετ που νομιζω βγαινει σε καλη τιμη αν πεις οτι εχει 4 μπουκαλια 2 θηλες και 1 πιπιλα μικρη η διαφορα βεβαια περι το 1 ευρω φθηνοτερο το σετ

για τις κραμπες εμενα μου εχει δωσει να και τροφοκαρτ 2 την ημερα αληθεια πινει καμια αλλη? βεβαια καμια φορα τα ξεχναω με τοσα που πινω

ελεγα για κουνια να παρω αυτη μαζι με τη συρταριερα σας αρεσει? σκεφτομαι αργοτερα να τους βαλω σε κουκετα γι αυτο ελγα να μη παρω κατι πολυ καλο αφου σκεφτομαι να το αλλαξω σε 2 χρονια βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2988484

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=5034933

για πειτε καμια γνωμη

Εμένα μ΄αρεσει η δεύτερη.. Αν έπαιρνα τέτοια, αυτήν θα διαλεγα..Όσο για σετ, δεν ξέρω αν θα σε βολέψει, έχει μόνο 2 μπιμπερο +0, άρα θα χρειαστείς κι αλλα. Για αυτο το λέω. Καλά όσο για πιπιλα, εγω δεν θα δώσω στο μικρό, ούτε στην κόρη μου έδωσα..

Βρε ρινιω, τώρα είδα το μην σου ότι πηγές στον γιατρο!!!! Μπράβο η μικρή!!! Θηρίο!! Εγω Αργώ ακόμα:-(

S4iNp3.png

BU56p3.png

εγω στο μικρο μου ειχα δωσει και σκεφτομαι να παρω να υπαρχει εμενα επειδη μου κοπηκε και το γαλα νωρις στις 10 μερες παρολο που ο μικρος επινε ξενο ειχα τεραστιο προβλημα πιναγε καθε 1,5 με 2 ωρες δε παλευοτανε με τιποτα γι αυτο του την ειχα δωσει κι αν μου βγει και το δευτερο φαγανιαρικο??? τι θα κανω παναγια μου??? ενα θα σου πω οταν χρονισε ηταν σχεδον 11 κιλα ενω κανονικα θα επρεπε να ειχα απλα διπλασιασει το βαρος του δλδ να ηταν 7 κατι

λες ε?? εμενα μ αρεσουν και οι δυο το ιδιο και εχω μπλοκαρει παντος κλαι οι δυο εχουν ωραιες συρταριερες

να ρωτησω κατι αλλα μη γελασετε αν πω βλακια επειδη πολλες φορες νιωθω τα χερακια του μικρου να φαρανε μπουνιτσες χαμηλα πολυ χαμηλα ομως υπαρχει περιπτωση να μου σπασουν τα νερα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρά κι εμένα η δεύτερη μου αρέσει!

Για αυτό με τις μπουνίτσες πιστεύω ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση :cool:

Τώρα για τις καούρες τι γιατροσόφι? Εγώ απλά περιμένω να μου περάσουν :tongue:

Προσπάθησε να δεις τι σε ενοχλεί και να το αποφεύγεις, εμένα πχ με πιάνει καούρα με το τοστάκι:tongue::tongue::tongue: ελεος!!!!!!!!!!Οπότε το έκοψα και δεν έχω θέμα;) Πιπίλα καλό είναι να υπάρχει μία σε περίπτωση μεγάλης κλάψας. αυτά τα μπουκάλια της Chicco μου αρέσουν κι εμένα πάρα πολύ! Λέω να τα πάρω απο φαρμακείο γιατί έχω ακούσει και για άλλα είδη(πχ αποστειρωτές) ότι τα έχουν φθηνότερα απο ότι στα βρεφικά!

Εκτός από το μαγνήσιο που το έπαιρνα από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και τον 5ο μήνα παίζει το ρόλο του και το ασβέστιο.

"Τι είναι οι παραθυρεοειδείς αδένες και ποια η λειτουργία τους

Οι παραθυρεοειδείς αδένες είναι 4 μικροί αδένες (μεγέθους φακής) που εντοπίζονται στο πίσω μέρος του λαιμού, πίσω από το θυρεοειδή αδένα.

Η λειτουργία τους –μέσω της παραγωγής μίας ορμόνης που λέγεται παραθορμόνη (ΡΤΗ)- συνίσταται στη ρύθμιση της ισορροπίας του ασβεστίου στον οργανισμό μας.

Διευκρινίζεται ότι, απλά, είναι ανατομικά γείτονες με το θυρεοειδή αδένα, ενώ η λειτουργία τους είναι εντελώς διαφορετική και ανεξάρτητη από αυτή του θυρεοειδούς.

Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία τους

Η ισορροπία του ασβεστίου έχει τεράστια σημασία για τον οργανισμό. Το πολύτιμο αυτό στοιχείο (Calcium), είναι θεμελιώδες στοιχείο για τη λειτουργία του νευρικού μας συστήματος (τα εγκεφαλικά κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους χάρη στο ασβέστιο), για τη λειτουργία του μυικού μας συστήματος (η σύσπαση/κίνηση των μυών γίνεται χάρη σε αυτό) και για την ισχύ και αντοχή του σκελετού μας."

πηγή: http://www.endocrinesurgeon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=91&Itemid=61#ti%20einai%20oi%20parathyroeidihs

Μετά την εγχείριση του θυρεοειδή επειδή βγάζουν και τους παραθυρεοειδείς και τους τοποθετούν ξανά στον οργανισμό, μπορεί να μη δουλέψουν αμέσως στο 100% Το αποτέλεσμα είναι φρικτές κράμπες

Όσο για τις καούρες... επειδή με ξαγρυπνάνε, ένα έχω να πω, όχι πολλά μπαχαρικά ή λίπη και μικρή ποσότητα φαγητού. Ξάπλα 2-3 ώρες ή και παραπάνω μετά το γεύμα.

Ελαφρυά για το στομάχι φαγητά είναι τα γαλακτοκομικά, το άπαχο κρέας, τα ζυμαρικά και τα όσπρια (αν και τα τελευταία προκαλούν φουσκώματα στο έντερο) Όχι αναψυκτικά, όχι αλκοολ, αποφεύγουμε τις σαλάτες.

Αυτές ήταν οι συμβουλές του γαστρεντερολόγου μου!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα... άλλα μου λέει ο γυναικολόγος για να διατηρούμαι σε φόρμα, άλλα ξέρω από τον γαστρεντερολόγο!!!

Πάντως και μόνο να μειώσεις την ποσότητα του φαγητού βοηθάει...

Όσο για την πρασινάδα, η κυτταρίνη διασπάται μόνο στο έντερο οπότε όσο και να παιδεύεται το στομάχι... τσάμπα το κάνει!

Τα βραστά λαχανικά είναι πιο ελαφρια για το στομάχι πάντως!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...