Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ναι 2 ιδιες πηρα αλλα εκανα τις κουπαστες στα καγκελα γαλαζια και ροζ και σντιστοιχα πηρα την προικα winnie σε γαλαζιο-λαχανι και ροζ-λαχανι για να σπαει λιγο...

πολυ ωραιαααα!!! με το καλο να βαλεις τα μωρακια σου μεσα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια δε με λυπαστε καθολου εγω ακομα δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου και το αναβαλω καθε μερα γι αυτο το λογο γιατιΔΕ ΘΕΛΩ να τι κανω

καμια καλη προταση για πλυντηριο πιατων?? δε ξερω ακομα μαλλον για μεγαλο σκεφτομαι αλλα μια φορα ειχα δει σε μια φωτο 2 πληντθρια μικρα το ενα κατω απο το αλλο εντοιχιζομενα ειναι κι αυτο μια καλη ιδεα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κοριτσια δε με λυπαστε καθολου εγω ακομα δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου και το αναβαλω καθε μερα γι αυτο το λογο γιατιΔΕ ΘΕΛΩ να τι κανω

καμια καλη προταση για πλυντηριο πιατων?? δε ξερω ακομα μαλλον για μεγαλο σκεφτομαι αλλα μια φορα ειχα δει σε μια φωτο 2 πληντθρια μικρα το ενα κατω απο το αλλο εντοιχιζομενα ειναι κι αυτο μια καλη ιδεα

Θα σου πω κάτι βασικό για το πλ. πιάτων... το bosch που έχω είναι μικρό πάγκου και για να καθαρίσει καλά ....αργεί! Μιλάμε για 2,5 ώρες πρόγραμμα και βάλε!!!!

Συνήθως λοιπόν τα πλένω στο χέρι... θέλουν που θέλουν ξέβγαλμα, τους περνάω και το σαπούνι!

Το μεγάλο βολεύει αν χωράνε κατσαρολικά και ταψιά αλλά να ΜΗΝ έχουν ξεραθεί τα αποφάγια (το οποίο σημαίνει πιάτα, ποτήρια, κατσαρολικά μιας μέρας max)

Μόνο σε τραπέζι που έχω κάνει με βόλεψε πολύ... μισά στο πλυντήριο μισά στο χέρι και καθάρισα!

Αν κάποια άλλη έχει αλλη εμπειρία ας τη γράψει! Σήμασία έχει πως λειτουργείς εσύ στο σπίτι για το πόσο θα σε βολέψει (το μεγάλο να σου φαει αποθηκευτικό χώρο ή το μικρό που σε περιορίζει στα σκεύη που μπορούν να πλυθούν)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ωραίο το καρότσι katrin. K ωραίο χρωμα!!!

Εβελινα κ εγω λέω να χρησιμοποιήσεις αυτά που έχεις πρώτα. Κ μετα βλέπετε..

Μαριουλα,1 φορά την έκανα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντεξω κ μια δεύτερη.... Μπλιαχ..

Χαρα εγω έχω μεγάλο της siemens. Δεν το αλλάζω με τίποτα.. Κ να μην το γεμισεις, υπάρχει κ το μισό προγραμμα.. Πλένει μόνο το ένα Ράφι.η μάνα μου που λόγω χώρου πήρε το ίδιο σε μικρό, το μετανιωνει ακόμα. Καλύτερα λέει να ήταν ένα ντουλάπι λιγότερο. Κ αυτο που είπε η miss caramelθέλει πιο πολυ ώρα να καθαρίσει καλα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω, μόλις μου ήρθε μια φλασια.. Έχω μπει στην 30 εβδομάδα!!! Σοκ!!! Πως περνάει ο καιρός...

Δε λες τίποτα... και γω μόλις είδα τις μέρες στο τικεράκι να πέφτουν σε 2ψήφιο έπαθα σοκ! Πόσο μάλλον που πατάω σε λίγο στο 3ο τρίμηνο!!!:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αχ ευχαριστω βρε κοριτσια για τις πληροφοριες μαλλον σε μεγαλο θα καταληξω τις σιμενσ ειναι καλα ε??? δεν ειχα ποτε μου ηλεκτρικη συσκευη ζιμενσ και δε ξερω

μισ καραμελ να ρωτησω κατι ασχετο??? σε εχω φιλη στο φατσοβιβλιο??και αν ναι στειλε μου σε πμ ποια εισαι γιατι εχω κανα δυο και δε ξερω ποιες ειστες

μολις εφαγα μισο πεπονακι ωραιο και δροσερο για βραδυ καλο ηταν

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αχ ευχαριστω βρε κοριτσια για τις πληροφοριες μαλλον σε μεγαλο θα καταληξω τις σιμενσ ειναι καλα ε??? δεν ειχα ποτε μου ηλεκτρικη συσκευη ζιμενσ και δε ξερω

μισ καραμελ να ρωτησω κατι ασχετο??? σε εχω φιλη στο φατσοβιβλιο??και αν ναι στειλε μου σε πμ ποια εισαι γιατι εχω κανα δυο και δε ξερω ποιες ειστες

μολις εφαγα μισο πεπονακι ωραιο και δροσερο για βραδυ καλο ηταν

Χαρα μου εγω όλες τις ηλ συσκευές έχω της siemens. Είμαι πολυ ευχαριστημένη.. 5 χρόνια τα έχω κ δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

αληθεια?? αχ μπραβο χαιρομαι γιατι με τις μαρκες δε ξερω και πολλα να σου πω την αληθεια εγω εχω LG πληντυριο, στεγνωτηριο,ψυγειο και τηλεοραση και ειμαι ευχαριστημενη δεν εχω κανενα προβλημα θα κοιταξω και τις δυο μαρκες να δω σ ευχαριστω πολυ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρά για μεγάλο πλ. πιάτων έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα siemens!

Τυχαίνει να έχουν 2 δικοί μου άνθρωποι ;)

Εχμμμ όσο για το φατσοβιβλίο θα σου στείλω μνμ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα girls!!

Καλέ πως αντέχετε και κάθεστε ξύπνιες τόσο αργά???Εγώ 11-11:30 έχω πέσει τάβλα!!!χαχα

Εβελινα αν τα έχεις χρησιμοποιησε τα και βλέπεις αργότερα!!! Είναι κρίμα να δίνεις λεφτά τσάμπα!!!

Χαρά από πλυντήριο πιάτων δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω!!!Δουλεύει πολύ χέρι!!! Αλλά αν έπαιρνα θα έπαιρνα μεγάλο !!! Για την μάρκα η siemens είναι καλή !!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα τσουπριτσες μου τι κανετε???

εγω κοριτσια 2 φορες πεταχτηκα στον υπνο μου εχτες και φωναζα βοηθεια και δυνατα κιολας με επιασαν δυο κραμπες απιστευες τοσο πολυ πονο δεν εχω ξανανιωσει ποτε απαπαπαπαπαπ μακαρι να μη το ξαναπαθω

κοριτσια μου ευχαριστω θα αρχισω να κοιταω για μεγαλο καλυτερα μια εξω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα τσουπριτσες μου τι κανετε???

εγω κοριτσια 2 φορες πεταχτηκα στον υπνο μου εχτες και φωναζα βοηθεια και δυνατα κιολας με επιασαν δυο κραμπες απιστευες τοσο πολυ πονο δεν εχω ξανανιωσει ποτε απαπαπαπαπαπ μακαρι να μη το ξαναπαθω

κοριτσια μου ευχαριστω θα αρχισω να κοιταω για μεγαλο καλυτερα μια εξω

καλημερα κοριτσια!!χαρα μου μην μου λες για κραμπες....4φορες επαθα χθες,κ σημερα πονανε οι γαμπες μου..4 φορες ταυτοχρονα κ στα δυο ποδια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρες κορίτσια!!!

Εχτές είχαμε γιατρό..όλα υπέροχα μας είπε η μικρή μας είναι 1200γρ. (αλοίμονο!!!) και ήταν με το κεφάλι κάτω..δεν ρώτησα αν θα παραμείνει ή θα ξανατουμπάρει γιατί χάζευα τον υπέρηχο!

Μου είπε να συνεχίσω να προσέχω το φαί μου και όχι πολλά γλυκά..

Για πλυντήριο πιάτων δεν ξέρω,εγω τόσα χρόνια χειροκίνητα τα πλένω τα πιάτα!!!

Καραμελένια θα πάω να το δω το πλυντήριο πριν το κλείσω για να είμαι σίγουρη και θα ρωτήσω για ασφάλεια κλειδώματος..αλλά και να μην έχει θα πρέπει να έχεις ούτως ή άλλως το νού σου στο παιδί-μετά απο τόσα ανήψια έχω σχεδόν ακούσει τα πάντα!!-όταν λειτουργεί οτιδήποτε ηλεκτρικό στο σπίτι!!

Κράμπες προς το παρόν,να φτυστώ,δεν έχω..αλλά χτες πήγαμε στην αδερφή μου στην Ηλιούπολη είχε πανυγήρι στην Αγ. Παρασκευή και περπάτησα με κάτι χαζά σανδαλάκια που φόραγα και με πόνεσαν τα πόδια μου...

Αυτά!!!ετοιμάζομαι για καφεδάκι!!!θα τα πούμε μετά τη μάσα μάλλον!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...