Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

πολυ καλα,κ εγω απο κει θα παρω μαλλον το στρωμα,γιατι στο λητω κανει 107ευρω.κ την κουνια την βρηκα 272ευρω με mickey πανω,με τον ιδιο που θα εχω προικα.σαν αυτο.

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=8029&ref=bestprice.gr.

πολυ ωραιος ο mickey! κ εμενα μου αρεσε ενα σχεδιο που ειχε εκει.. και το στρωμα καλα λεφτα το ειχε.. εγω περιμενα πιο ακριβο να ειναι.. και μαλιστα εμεις λεγαμε να παρουμε το ακομα ακριβοτερο αλλα αυτος δεν μας αφησε γιατι μας ειπε οτι δεν υπαρχει λογος..

χαχαχαχα!!!!εντάξει ο κάθε τόπος έχει τα δικά του..εμείς απο μωρά μάθαμε σ'αυτή τη γεύση και γι'αυτό τα τρώμε...εγω ας πούμε δε μπορώ να φάω μύδια..με τίποτα...ο Νίκος τα τρώει..ε,λοιπόν θέλω τα παιδιά να μάθουν να τα τρώωνε κι ας μη τα τρώω εγω..

η αληθεια ειναι αυτη.. ο καθε τοπος εχει τα δικα του.. κ εμενα στο νησι μου εχουμε τις δικες μας συνταγες...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν είσαι όμως αρνητική..καλό αυτό!!

οχι αρνητικη δεν ειμαι.οτι θελει ας τρωει.εγω δεν τα τρωω,ουτε τα μαγειρευω,οταν τα φτιαχνει η πεθερα μου κ αν θελει ας δοκιμσει,αν κ ειναι δυσκολη στο φαγητο η μικρη,καμια φορα δεν ξερεις,μπορει να της αρεσει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλορίζικα εβελίνα!!Με το καλό να τα χαρούν τα διδυμάκια σου!!!!

Ωραία είναι!!

Εμείς να δούμε πότε θα αξιωθούμε να πάμε!!! Από βδομάδα μάλλον!! Καρότσι έχουμε καταλήξει σε αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=2005&ct=10403&itmid=4764298 !!Και κρεβατάκι έχουμε δει ένα στο Ηρα , πολύ καλη τιμή!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ, τους τρώω στιφάδο (με συνοδεία ψωμιού ή παξιμαδιού) και μπουμπουριστούς... είμαι καλόφαγο βρε;)

Όσο για το πλυντήριο... ντάξει είναι κάπως ψηλό για να παει το παιδί να το ανοίξει όταν δουλεύει αλλά ξέρω κι εγώ ρε συ... είναι και διαόλια τα παιδιά... μη δουν κουμπάκι!!!! Βέβαια τσέκαρε και στο site μήπως έχει μηχανισμό και το λέει αλλιώς και για αυτό δε το αναφέρουν! Ποτέ δεν ξέρεις!

Annast δίνω εγώ αίμα για όλους εφόσον η πίεση είναι πανω από 10!!! Μη σκας!:tongue:

evelina.t μεγειά τις αγορές!!!! Όσο για την καμπύλη... πίνεται η μαλακία αλλά ποιός περιμένει νηστικός 3 ώρες!!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

v-forvicky γιατί δεν το ήπιες ένα ντάκιρι βρε??? Εμένα ο doc μου είχε πει ένα ποτηράκι μπύρα ή κρασί ανα 15 μέρες ή ένα ποτάκι το μήνα... είχα κρατηθεί 5 μήνες αλλά δεν άντεξα, μια παγωμένη μαργαρίτα την τσάκισα!

KATRINDM Την Inglesina πολύ την αγαπώ αλλά τα 3 σε 1 που έχει είναι του πανακρίβου!!!

Όσο για το φαγιά και φαγητά... ότι κινείται εκτελείται!!!! Τρώμε τα πάντα (αν και ο άντρας μου είναι λίγο διστακτικός στα πολύ περίεργα, τα δοκιμάζει τουλάχιστον!)

Βέβαια δεν τρώει μελιτζάνες (αλλά δε τις έτρωγε και η μαμά του μέχρι τώρα... είναι βιώματα αυτά!)

Εγώ είχα πάντα αυτή την ψυχοσύνθεση σαν παιδάκι να αγαπάω πολύ τα ζωάκια και ζωντανά και στην κατσαρόλα! Και ας μιλάμε για το ίδιο ζωάκι εε... (μα πόσο brutal!!!)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλορίζικα εβελίνα!!Με το καλό να τα χαρούν τα διδυμάκια σου!!!!

Ωραία είναι!!

Εμείς να δούμε πότε θα αξιωθούμε να πάμε!!! Από βδομάδα μάλλον!! Καρότσι έχουμε καταλήξει σε αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=2005&ct=10403&itmid=4764298 !!Και κρεβατάκι έχουμε δει ένα στο Ηρα , πολύ καλη τιμή!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι! εγω επρεπε να παω γιατι τα θελω εως 15 σεπτ. γιατι εχω πολλες πιθανοτητες για προωρο τοκετο και θελω να ειμαι ησυχη..

πολυ ωραιο το καροτσι.. εγω για καροτσι δεν εχω κοιταξει καθολου.. μου εχουν δωσει το καροτσι της mclaren αλλα χωρις τους ποδοσακους κτλ και σκεφτομαι τι ειναι καλυτερο να κανω.. να παρω ενα καινουριο να ξεμπερδευω ή να παρω τα εξαρτηματα που μου λειπουν?

tJYkp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακι! εγω επρεπε να παω γιατι τα θελω εως 15 σεπτ. γιατι εχω πολλες πιθανοτητες για προωρο τοκετο και θελω να ειμαι ησυχη..

πολυ ωραιο το καροτσι.. εγω για καροτσι δεν εχω κοιταξει καθολου.. μου εχουν δωσει το καροτσι της mclaren αλλα χωρις τους ποδοσακους κτλ και σκεφτομαι τι ειναι καλυτερο να κανω.. να παρω ενα καινουριο να ξεμπερδευω ή να παρω τα εξαρτηματα που μου λειπουν?

Για τα mclaren έχω ακούσει ότι είναι από τ απιο βολικά και ελαφρυά καρότσια και πολλές μαμάδες καταλήγουν σε αυτά! Δες πόσο πάνε τα συμπράγκαλα του καροτσιού και πόσο ένα νέο...

Συμβουλή μου είναι, δούλεψε με αυτά που έχεις τώρα μιας και υπάρχουν... αν κάτι χρειαστεί αλλαγή μόνο στην πορεία θα το δείς... μη χαλάσεις από τώρα περισσότερα χρήματα από ότι χρειάζεσαι... τα μαγαζιά και μετά τη γέννα στη θέση τους θα είναι και ακόμα αν δε μπορείς εσύ να πας, θα στείλεις τον άντρα σου ή κάποιον άλλο να σε εξυπηρετήσει ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Για τα mclaren έχω ακούσει ότι είναι από τ απιο βολικά και ελαφρυά καρότσια και πολλές μαμάδες καταλήγουν σε αυτά! Δες πόσο πάνε τα συμπράγκαλα του καροτσιού και πόσο ένα νέο...

Συμβουλή μου είναι, δούλεψε με αυτά που έχεις τώρα μιας και υπάρχουν... αν κάτι χρειαστεί αλλαγή μόνο στην πορεία θα το δείς... μη χαλάσεις από τώρα περισσότερα χρήματα από ότι χρειάζεσαι... τα μαγαζιά και μετά τη γέννα στη θέση τους θα είναι και ακόμα αν δε μπορείς εσύ να πας, θα στείλεις τον άντρα σου ή κάποιον άλλο να σε εξυπηρετήσει ;)

κ εγω κατι τετοιο σκεφτομαι.. βασικα το εχω αφησει τελευταιο και θα δω τι θα κανω αναλογως τα οικονομικα μας.. θελω να δω τι θα μαζεψω και απο τα υπολοιπα τσιμπραγκαλα.. γιατι σε μερικα πραγματα για παραδειγμα εχω μονο ενα (π.χ. καθισμα αυτοκινητου) και θα χρειαστω αλλο ενα.. εκτος αν μεχρι τοτε βρω απο κανεναν φιλο αλλο ενα και ξεμπερδευω...

tJYkp3.png

Καμπύλη Ζαχάρου : Πιφ και εγώ σήμερα καμπύλη ζαχάρου, μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι κανονικά.

Χτες έπρεπε να φάω το αργότερο ως τις 9:30. Έφαγα λοιπόν κι εγώ, αλλά μου έπεσε το φαί βαρύ ή δεν ήταν καλό ( βγήκαμε έξω ). Μετά από 5 ώρες… τα έβγαλα όλα, το στομάχι χάλια. Ξύπνησα το πρωί και πήγα για την καμπύλη. Ζαχαρόνερο 2 ποτηράκια ολόκληρα τα κατέβασα με την μία μπας και ξεμπερδεύω, ήταν δίπλα μου μια κοπέλα και το έπινε γουλιά γουλιά… και μου φάνηκε πιο επώδυνο από το μια κι έξω. Σε 10 λεπτά με έπιασε αναγούλα, ζαλάδα, μου κόπηκαν τα πόδια και γενικά έψαχνα κουβά… αλλά πίεσα λίγο τον εαυτό μου να μην πάει χαμένη η εξέταση και έπρεπε να το ξαναπεράσω… Τελικά το ξεπέρασα και όλα είναι εντάξει και οι μετρήσεις μου τόσο ώστε μπορούσα να φάω και 2 πάστες!! Χιχιχιχ αλλά…. Εμπειρία χάλια, δεν ξέρω τι έφταιξε μπορεί το ότι το στομάχι μου ήταν χάλια….

miss caramel : Αιματοκρίτης : 44 – 45;;; υπάρχει τέτοιος αιματοκρίτης;;; πραγματικά νόμιζα ότι εγώ που είχα 39 ήμουν από τις πολύ υψηλές, τώρα έχω 35 ξεκίνησα όμως με 38 την εγκυμοσύνη . Ελπίζω όσες έχουμε υψηλό αιματοκρίτη να δίνουμε και αίμα κορίτσια ( αφού γεννήσουμε ) !!

marioula1234 : Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά! & πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!

Μαριούλα σε εμένα καμια φορά νιώθω από κάτω σαν να κάνει κάτι μπουρμπουλίθρες μπορεί να λέμε το ίδιο είναι περίεργη η αίσθηση. Συνήθως αν είμαι πολλές ώρες όρθια ή κουράζομαι… το έχω νιώσει 3 φορές , αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμα το γιατρό μου.

Όταν πήγα να μπω στη θάλασσα και ήταν λίγο κρύο το νερό η κοιλιά μου πέτρωσε χαμηλά και έμεινε έτσι για μερικά λεπτά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι σύσπαση και αν δεν πάει πάνω από 20 βαθμούς το νερό να μην προσπαθήσω να μπω ξανά. Φυσικά εκείνη την ημέρα δεν μπήκα, αλλά 15 μέρες μετά ξεκίνησα τα μπανάκια και όλα υπέροχα.

Οι πόνοι περιόδου μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικοί. Η κοιλιά μας μεγαλώνει και η μήτρα και από εκεί που χώραγε ένα λεμονάκι πρέπει να χωρέσει ολόκληρο παιδί… πόνους θα έχουμε.

Εμένα ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση και την πλάτη… αουυυυτς!!! Μασαζ!!

riniw : όμορφες ιστορίες θα λέμε τον Οκτώβρη… μεταξύ των νυχτερινών θηλασμών ;;; χιχιχι με έχουν προετοιμάσει για τρελή κούραση κορίτσια! Δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία… οπότε αν όλα πάνε καλά θα τα πούμε όταν το μωρό χρονίσει ( χεχε ).

Σήμερα έχει χοχλιούς το μενού...τους έβαλα απο χθες το βράδυ στο νερό κι έχουνε καλοξυπνήσει οπότε εντός ολίγου πάω ντουγρού να τους " τακτοποιήσω "!!!Δυστυχώς τους τρώω μόνο εγω κι ευτυχώς θα δώσω και στον κουμπάρο μου απέναντι μη πάει τσάμπα η μαγειριά!

Τους έβαλες στο νερό και κολυμπάνε ολοζώντανα;;; Πο πο ! να το πεις στο μωρό όταν θα βλέπει ΒΟΒ ο σφουγκαράκης! Να τέτοια έτρωγα όταν ήσουν στην κοιλίτσα μου και θα βλέπει το καημένο το σαλιγκάρι το φίλο του ΒΟΒ άπονη!

Επίσης στα ίδια κιλά είμαστε! +12 Κουράγιο… είπα από αύριο όμως θα πέσει πάλι ράψιμο… πρόσεχα και πήρα 5! 1 παγωτό την εβδομάδα και φαγητό σε σωστές ώρες και πάλι 5 πήρα…. Τώρα αν ξεφύγω θα πάρω άλλα 20 μέχρι να γεννήσω… και τι τσουλώντας….. με γερανάκι θα με πάνε!

KATRINDM : μπράβο που κατάφερες να μείνεις στα ίδια κιλά ένα μήνα! Εγώ πραγματικά το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο.

Χαρά 25 : επίσης ξέχασα να σας πω ότι ο μικρός μου είναι με το κεφάλι κάτω και τα πόδια του κάτω από το δεξί μου βυζί με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάτσω διότι δε χωράμε όλοι μαζί όπως καταλαβαίνετε αχαχαχαχα πλακά έχει

Μπορείς να καταλάβεις που είναι;;; εγώ όχι ακόμα, με ενοχλεί καμιά φορά αν καμπουριάζω στο γραφείο κάτω από το δεξί μου πλευρό! Δεν ξέρω τι φταίει… χιιχχ λες να είναι κανένα ποδαράκι ή χεράκι και σε εμένα!!!

Τι να κάνω γράμμα έγραψα… λίγο έλειψα και εγώ και τα μηνύματα βροχή!

ναι καπως ετσι νιωθω και εγω μαλλον συσπαση θα ειναι δεν ξερω το ειχα κ στην αλλη μ εγκυμοσυνη αυτο....μπλιαχ η καμπυλη μην μου τη θυμιζεις κ εγω μια κ εξω το επινα κ παλι ημουν χαλια μετα ολη μερα εγω την καμπυλη την εκανα 2 φορες σε αυτη την εγκυμοσυνη εσεις ποσες φορες την κανατε κοριτσια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια ομορφα! τι κανετε? πολυ ζεστη νομιζω κανει σημερα...

εγω χθες πηγα για την καμπυλη.. δεν ξερω πως κρατηθηκα και δεν εκανα εμετο... αφηστε που καποια στιγμη κοντεψα να λυποθυμιζω.. μαυρισαν ολα, με ελουσε κρυος ιδρωτας... χαλια.. σημερα θα παρω τα αποτελεσματα.. ελπιζω να ειναι καλα..

το απογευμα πηγαμε και κλεισαμε και τις κουνιες.. με στρωματα - παντες - κουνουπιερες - αλλαξιερες κομπλε και ειπαμε να μας τα φερουν σπιτι μετα τις 10-15 σεπτεμβρη..παει κ αυτο...

http://www.excellent.gr/?page_id=379

την τελευταια κατω κατω κλεισαμε με τον winnie (ειχε κολλησει και ο αντρας μου μ'αυτη την κουνια απο την στιγμη που την ειδε στο νετ..) και επειδη μπορεις να διαλεξεις οτι σχεδιο θελεις να ζωγραφισεις στην αλλαξιερα αλλαξαμε την ζωγραφια.. βαλαμε τον γαιδαρακο τον γκαρη σε μια πολυ αστεια ποζα... παντως αν και δεν εψαξα πολυ για κουνιες γιατι αποφευγω τις πολλες μετακινησεις αυτη μου αρεσε και σαν ποιοτητα.. μου φανηκε αρκετα στοιβαρη σε σχεση με αλλες που ειχα δει..

εβελινα μου ειναι πολυ ομορφη η κουνια:P πηρες 2 ιδιες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κι απο εμένα!!!

Χτες το παιδί το έβγαλα βόλτα, ήρθαν οι φίλες μου στο νησί και αφήσαμε τον μπαμπά στο σπίτι, γυρίσαμε και κοιμηθήκαμε στις 4 ! Δεν καταναλώσαμε αλκοόλ, μόνο σουρωτή, αλλά…. Έβλεπα το ντάκιουρι φράουλα φτιαγμένο με παγωμένο πολτό φράουλας και μου έλεγε.. Ελα… Έλαα… παρήγγειλε με … έτρεχε το σαλάκι στο χειλάκι μου! Είπα, την Παρασκευή θα ρωτήσω το γιατρό και αν με αφήσει… Σάββατο πρωί θα πάω να το πιώ… σαν τους Επώνυμους αλκοολικούς !!! Αχαχα

Το μωρό μου γενικά είναι ήσυχο ( δεν ξέρω αν θα παραμείνει ή θα μου τα βγάλει όλα όταν βγει στο φώς ! ) νομίζω ότι τόσο καιρό το καταλαβαίνω όταν έχει λόξιγκα καθώς νιώθω ένα ρυθμικό κούνημα για λίγο κ μετά τίποτα. Από σήμερα όμως το πρωί ξεκίνησε να κάνει μάλλον κωλοτούμπες και να νιώθω αυτό που περιγράφει η θεια του άντρα μου και ανατρίχιαζα ʽʼ σαν ένα χέλι που κολυμπά ʽʼ!!

Από σήμερα είπα θα κόψω το πολύ φαί, η καμπύλη βγήκε τέλια αλλά έκανα μερικές γουρουνιές που ήταν λίγο πολύ ανεπίτρεπτες και επειδή γενικά με προβληματίζουν τα 12 που έχω πάρει ίσως πλέον 13, είπα να κόψω τις ακολασίες γιατί μετά θα είμαι μέσα στη μίρλα… φύλα τα ρούχα σου… ( μπας και σου μπουν πιο εύκολα.. ) χιχ

κ εγω εχω λιγες μερες που ξεκινησα να νιωθω το λοξαγκα του μωρου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula1234 μια φορά την έκανα και πολύ ήτανε!

Σε επόμενη εγκυμοσύνη το σίγουρο είναι ότι θα πω να κάνω τη μικρή της 1 ώρας και ας μου δώσουν και 100γρ γλυκόζης και μια μπουγάτσα δώρο!!!

Μέχρι να περάσει το 3ωρο να πάρω κάτι να πιώ και να φάω είχε πέσει το ζάχαρό μου κάτω από το όριο των 70 και έτρεμα... Δε το ξαναπερνάω αυτό με τίποτα!!!

Καλά ο λόξυγκας είναι light! Όταν κάνει κωλοτούμπες με τρελλαίνει... όλη η κοιλιά κουνιέται (βλέπε κάδο πλυντηρίου με ρούχα!!!!)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

marioula1234 μια φορά την έκανα και πολύ ήτανε!

Σε επόμενη εγκυμοσύνη το σίγουρο είναι ότι θα πω να κάνω τη μικρή της 1 ώρας και ας μου δώσουν και 100γρ γλυκόζης και μια μπουγάτσα δώρο!!!

Μέχρι να περάσει το 3ωρο να πάρω κάτι να πιώ και να φάω είχε πέσει το ζάχαρό μου κάτω από το όριο των 70 και έτρεμα... Δε το ξαναπερνάω αυτό με τίποτα!!!

Καλά ο λόξυγκας είναι light! Όταν κάνει κωλοτούμπες με τρελλαίνει... όλη η κοιλιά κουνιέται (βλέπε κάδο πλυντηρίου με ρούχα!!!!)

εγω την εκανα 2 φορες φαντασου σε αυτη την εγκυμοσυνη φαντασου κοντεψα να πεθανω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εβελινα μου ειναι πολυ ομορφη η κουνια:P πηρες 2 ιδιες?

ναι 2 ιδιες πηρα αλλα εκανα τις κουπαστες στα καγκελα γαλαζια και ροζ και σντιστοιχα πηρα την προικα winnie σε γαλαζιο-λαχανι και ροζ-λαχανι για να σπαει λιγο...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...