Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσοπουλια γεια σας κ απο μενα!καλα εσεις μεσημερακι δεν κοιμαστε?

εγω αισθανομαι την συσπαση εκει κατω..σαν τσιμπιματα να το πω,σαν κατι ενοχλητικο...θα καταλαβετε οι πρωτομανουλες οταν ερθουν οι μεγαλες συσπασεις,για αυτο τις ξεχωριζω,επειδη τις ξαναειχα...

α να σας πω κ νεα!παντρευεται η αδελφη μου 2 δεκ.φανταστειτε τι τρεξιμο εχω να φαω,αφου γεννησω,για να χασω τα κιλα μεσα σε 2 μηνες..ουφ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μερικες φορες νιωθω απο κατω (ξερετε που...) λες και κατι σπαει και θα βγει το μωρο εξω δεν ξερω πως αλλιως να σας το εξηγησω ελπιζω στο περιπου να καταλαβατε...το νιωθει καμια σας αυτο? αυτο ειναι η συσπαση???

Στη μικρη ειχα συσπασεις στον 6ο αλλα δεν τις καταλαβενα... τελικα ηταν τα πετρωματα, πρεπει να ανυσηχεις μονο αν ειναι πολλα σε μια μερα και συχνα.

6ο-7ο μηνα συνηθος ξεκινανε πονακια (ή και πονοι) στα "χαμιλα βασιλεια" και τη μεση γιατι απλα ετοιμαζετε το σωμα και δεν ειναι λογος ανυσιχιας.

Για πλυντηριο, το καλυτερο ειναι το mielle, για μενα αν και ακριβα (ευχαριστο μαμα). Εχω ελλαδα το φθηνο 7κιλο, τα ρουχα βγενουν σχεδον σιδερομενα και ακομα και να χαλασει βγαζει μηνιμα για τι βλαβη εχει, κοιτας το βιβλιαρακι και συνηθος το φτιαχνεις και δεν πλυμιριζει (εκτος αν σαν εμενα δε βαλεις το λαστιχο στη θεση του :?) οτι και να γινει. Αν δε μου το χαριζαν παντος θα επερνα παλι 7-8κιλο και ενεργιακη κλαση Α+, οταν η μικρη ηταν μωρακι δεν ειχα παντα χρονο να βαλω πλυντηριο οσο συχνα ηθελα και με παραβολεψε!!

Εφτασα τα +4 κιλα!!! Αντε να μου στηλουν το βιβλιαριο να κανω κι εγω εξετασεις γιατι στο τελος θα ανχοθω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

ανθρωπέ μου!!!!είναι εξυπηρετικό;μου είπαν να πάω 7κιλο για να χωράει παπλωμα και κουβέρτα μέσα αλλά επειδή έχει η πεθερά μου 8κιλο σκεφτόμουν να πάρω ένα 5-5,5 κιλά..είναι εντάξει για οικογένεια;να το προτιμήσω;και ποιά είναι η καλύτερη μάρκα κατά τη γνώμη σου;

το 5κιλο για οικογένεια δεν είναι!!!Είναι μικρός ο κάδος!! Καλύτερα να πάρεις όσο πιο μεγάλο γίνεται!!! Και εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω !!! Πρέπει να το αλλάξω κάποια στιγμή!!!Πάντως δεν θα ξαναεπαιρνα να ανοίγει από πάνω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

το 5κιλο για οικογένεια δεν είναι!!!Είναι μικρός ο κάδος!! Καλύτερα να πάρεις όσο πιο μεγάλο γίνεται!!! Και εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω !!! Πρέπει να το αλλάξω κάποια στιγμή!!!Πάντως δεν θα ξαναεπαιρνα να ανοίγει από πάνω!!!

ρινιω κ εγω 8κιλο εχω,δεν αλλαζει σε τιποτα,μονο που θα ειναι λιγο πιο ακριβο,αλλα εγω το βολευτηκα πολυ,κ κουβερτες κ απ ολα βαζω κ δεν ζοριζεται.δεν ξερω αν βγαινει βεβαια με το καπακι απο πανω..

βρε κοριτσια,εδω κ δυο μερες με ποναει η ουρα μου..παααρααα πολυ,να ανοιγει η λεκανη?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κατερινιώ αλήθεια σου λέω δεν χωράει!έχω πλυντήριο που ανοίγει κλασσικά και δε χωράει με τίποτα στο μπάνιο όπως είναι τώρα παρ'εκτός κι αν μας έρθουν καμια 25αριά χιλιαρικάκια απο τον ουρανό ένα πρωι και μέχρι να γεννήσω γίνει μια σούπερ-ντούπερ ανακαίνιση!!!!!!

Το οποίο πλυντήριο βέβαια δε το είχαμε πληρώσει,μας το έδωσαν και μάλλον θα πάει στο χωριό,στο πατρικό της πεθεράς μου..απο την υπέροχη λίστα που μου παρέθεσες απο τον σκρουτζ είχα εντοπίσει το 7κιλο της INDESIT που ήταν και άκρως οικονομικό,γύρω στα 360 ευρώ...αξίζει σαν μάρκα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Το μόνο που μου τη σπάει με το Indesit είναι ότι δεν έχει ασφάλεια κλειδώματος... δεν τα έχω δουλέψει και καθόλου, τι να σου πω!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

λοιπον πηρα ενα τις premaman απο τα λητω κλεινει σαν ομπρελα και παιρνει και το καθισμα αυτοκινητου πανω στο καροτσι το πηρα απο 320,00μονο 199,00 νομιζω αξιζει να παρεις κατι τωρα στις εκπτωσεις με 120,00 ευρω διαφορα παιρνεις κατι αλλο μη σου πω τη μιση κουνια και επειδη εχω και καρτα μελους μου δωσανε και δωροεπιταγη 19,90

οσο για τα πληντυρια εχει χρονια η μαμα μου με καπακι απο πανω γιατι εχει μικρο μπανιο ειχε ενα τις brant πανω απο 10 χρονια και πριν καναχρονο που τις χαλασε πηρε παλι το ιδιο οπως καταλαβες δε τα αλλαζει με τιποτα οσο για τα κιλα εγω εχω 7κιλο και πραγματικα το μετανιωσα που δε πηρα 8κιλο

επισης ξεχασα να σας πω οτι ο μικρος μου ειναι με το κεφαλι κατω και τα ποδια του κατω απο το δεξι μου βυζι με αποτελεσμα να μη μπορω να κατσω διοτι δε χωραμε ολη μαζι οπως καταλαβαινετε χαχαχχαχ πλακα εχει

τι αλλο ξεχασα δε θυμαμαι αυτη τη καμπυλη δε θελω με τιποτα να παω να τι κανω καθε μερα το αναβαλω για αυριο πφφφφφφφφφφ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καμπύλη Ζαχάρου : Πιφ και εγώ σήμερα καμπύλη ζαχάρου, μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι κανονικά.

Χτες έπρεπε να φάω το αργότερο ως τις 9:30. Έφαγα λοιπόν κι εγώ, αλλά μου έπεσε το φαί βαρύ ή δεν ήταν καλό ( βγήκαμε έξω ). Μετά από 5 ώρες… τα έβγαλα όλα, το στομάχι χάλια. Ξύπνησα το πρωί και πήγα για την καμπύλη. Ζαχαρόνερο 2 ποτηράκια ολόκληρα τα κατέβασα με την μία μπας και ξεμπερδεύω, ήταν δίπλα μου μια κοπέλα και το έπινε γουλιά γουλιά… και μου φάνηκε πιο επώδυνο από το μια κι έξω. Σε 10 λεπτά με έπιασε αναγούλα, ζαλάδα, μου κόπηκαν τα πόδια και γενικά έψαχνα κουβά… αλλά πίεσα λίγο τον εαυτό μου να μην πάει χαμένη η εξέταση και έπρεπε να το ξαναπεράσω… Τελικά το ξεπέρασα και όλα είναι εντάξει και οι μετρήσεις μου τόσο ώστε μπορούσα να φάω και 2 πάστες!! Χιχιχιχ αλλά…. Εμπειρία χάλια, δεν ξέρω τι έφταιξε μπορεί το ότι το στομάχι μου ήταν χάλια….

miss caramel : Αιματοκρίτης : 44 – 45;;; υπάρχει τέτοιος αιματοκρίτης;;; πραγματικά νόμιζα ότι εγώ που είχα 39 ήμουν από τις πολύ υψηλές, τώρα έχω 35 ξεκίνησα όμως με 38 την εγκυμοσύνη . Ελπίζω όσες έχουμε υψηλό αιματοκρίτη να δίνουμε και αίμα κορίτσια ( αφού γεννήσουμε ) !!

marioula1234 : Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά! & πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!

Μαριούλα σε εμένα καμια φορά νιώθω από κάτω σαν να κάνει κάτι μπουρμπουλίθρες μπορεί να λέμε το ίδιο είναι περίεργη η αίσθηση. Συνήθως αν είμαι πολλές ώρες όρθια ή κουράζομαι… το έχω νιώσει 3 φορές , αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμα το γιατρό μου.

Όταν πήγα να μπω στη θάλασσα και ήταν λίγο κρύο το νερό η κοιλιά μου πέτρωσε χαμηλά και έμεινε έτσι για μερικά λεπτά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι σύσπαση και αν δεν πάει πάνω από 20 βαθμούς το νερό να μην προσπαθήσω να μπω ξανά. Φυσικά εκείνη την ημέρα δεν μπήκα, αλλά 15 μέρες μετά ξεκίνησα τα μπανάκια και όλα υπέροχα.

Οι πόνοι περιόδου μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικοί. Η κοιλιά μας μεγαλώνει και η μήτρα και από εκεί που χώραγε ένα λεμονάκι πρέπει να χωρέσει ολόκληρο παιδί… πόνους θα έχουμε.

Εμένα ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση και την πλάτη… αουυυυτς!!! Μασαζ!!

riniw : όμορφες ιστορίες θα λέμε τον Οκτώβρη… μεταξύ των νυχτερινών θηλασμών ;;; χιχιχι με έχουν προετοιμάσει για τρελή κούραση κορίτσια! Δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία… οπότε αν όλα πάνε καλά θα τα πούμε όταν το μωρό χρονίσει ( χεχε ).

Σήμερα έχει χοχλιούς το μενού...τους έβαλα απο χθες το βράδυ στο νερό κι έχουνε καλοξυπνήσει οπότε εντός ολίγου πάω ντουγρού να τους " τακτοποιήσω "!!!Δυστυχώς τους τρώω μόνο εγω κι ευτυχώς θα δώσω και στον κουμπάρο μου απέναντι μη πάει τσάμπα η μαγειριά!

Τους έβαλες στο νερό και κολυμπάνε ολοζώντανα;;; Πο πο ! να το πεις στο μωρό όταν θα βλέπει ΒΟΒ ο σφουγκαράκης! Να τέτοια έτρωγα όταν ήσουν στην κοιλίτσα μου και θα βλέπει το καημένο το σαλιγκάρι το φίλο του ΒΟΒ άπονη!

Επίσης στα ίδια κιλά είμαστε! +12 Κουράγιο… είπα από αύριο όμως θα πέσει πάλι ράψιμο… πρόσεχα και πήρα 5! 1 παγωτό την εβδομάδα και φαγητό σε σωστές ώρες και πάλι 5 πήρα…. Τώρα αν ξεφύγω θα πάρω άλλα 20 μέχρι να γεννήσω… και τι τσουλώντας….. με γερανάκι θα με πάνε!

KATRINDM : μπράβο που κατάφερες να μείνεις στα ίδια κιλά ένα μήνα! Εγώ πραγματικά το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο.

Χαρά 25 : επίσης ξέχασα να σας πω ότι ο μικρός μου είναι με το κεφάλι κάτω και τα πόδια του κάτω από το δεξί μου βυζί με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάτσω διότι δε χωράμε όλοι μαζί όπως καταλαβαίνετε αχαχαχαχα πλακά έχει

Μπορείς να καταλάβεις που είναι;;; εγώ όχι ακόμα, με ενοχλεί καμιά φορά αν καμπουριάζω στο γραφείο κάτω από το δεξί μου πλευρό! Δεν ξέρω τι φταίει… χιιχχ λες να είναι κανένα ποδαράκι ή χεράκι και σε εμένα!!!

Τι να κάνω γράμμα έγραψα… λίγο έλειψα και εγώ και τα μηνύματα βροχή!

Διαφημίσεις

Καμπύλη Ζαχάρου : Πιφ και εγώ σήμερα καμπύλη ζαχάρου, μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι κανονικά.

Χτες έπρεπε να φάω το αργότερο ως τις 9:30. Έφαγα λοιπόν κι εγώ, αλλά μου έπεσε το φαί βαρύ ή δεν ήταν καλό ( βγήκαμε έξω ). Μετά από 5 ώρες… τα έβγαλα όλα, το στομάχι χάλια. Ξύπνησα το πρωί και πήγα για την καμπύλη. Ζαχαρόνερο 2 ποτηράκια ολόκληρα τα κατέβασα με την μία μπας και ξεμπερδεύω, ήταν δίπλα μου μια κοπέλα και το έπινε γουλιά γουλιά… και μου φάνηκε πιο επώδυνο από το μια κι έξω. Σε 10 λεπτά με έπιασε αναγούλα, ζαλάδα, μου κόπηκαν τα πόδια και γενικά έψαχνα κουβά… αλλά πίεσα λίγο τον εαυτό μου να μην πάει χαμένη η εξέταση και έπρεπε να το ξαναπεράσω… Τελικά το ξεπέρασα και όλα είναι εντάξει και οι μετρήσεις μου τόσο ώστε μπορούσα να φάω και 2 πάστες!! Χιχιχιχ αλλά…. Εμπειρία χάλια, δεν ξέρω τι έφταιξε μπορεί το ότι το στομάχι μου ήταν χάλια….

miss caramel : Αιματοκρίτης : 44 – 45;;; υπάρχει τέτοιος αιματοκρίτης;;; πραγματικά νόμιζα ότι εγώ που είχα 39 ήμουν από τις πολύ υψηλές, τώρα έχω 35 ξεκίνησα όμως με 38 την εγκυμοσύνη . Ελπίζω όσες έχουμε υψηλό αιματοκρίτη να δίνουμε και αίμα κορίτσια ( αφού γεννήσουμε ) !!

Επέζησες της Καμπύλης!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Όσο για το αίμα... ε καλά τώρα! Είμαι εθελοντής αιμοδότης, θέλω να κινήσω διαδικασίες να γίνω και εθελοντής για μεταμόσχευση μυελού των οστών και φυσικά έχω κάρτα δωρεάς οργάνων αν "ω μη γενητω"

Ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου όταν έχασα τη μαμά μου... δυστυχώς τότε λόγω φαρμακευτικής αγωγής δε μπορούσα να δίνω αίμα!

Ακόμα και τώρα βέβαια όταν πάω να δώσω κλαίνε γιατί ενώ ο αιματοκρίτης είναι ταβάνι, η πίεση ιδίως το πρωί είναι πάτος όσο και να τρώω! Οπότε και να πηγαίνω 50-50 το αν θα καταφέρω να δώσω!

riniw έφτιαξες χοχλιούς και δε με κάλεσες... ρουφιάνα!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κοιλουμπονια!!βρε τατουμ τι θα γινει μεσενα?πρεπει να δουλευεις νυχτερινος φυλακας..

κατριν,πολυ πολυ ζεστηηηηηη....λ εγω δεν την παλευω χωρις ac.

ρινιω,δεν πειραζει φατους μονη σου..μπλιαχ,ουτε να τα βλεπω δεν μπορω..

καραμελενια κ εγω θα ηθελα να δινω αιμα,αλλα ποιος θα μου παρει με αιματοκριτη,παντα στα down του?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε πως κοιμηθηκατε??

μις καραμελ πλυντηριο ελεγα για μεγαλο ντουλαπι θα το παρω που θα το παρω

βικυ ξερω οτι πως ειναι γιατι το ειδα προχτες στον υπερηχο και ετσι μπορω να καταλαβαω την αισθηση του ποδιου οταν ηταν με το κεφαλι κατω απο το ιδιο βυζι το ειχα δει στη β επιπεδου και παλι ξερω πως ειναι γι ατο καταλαβαινω τωρα οτι ακομα ειναι ποδια

εντωμεταξυ εχτες το βραδυ κοριτσια νομιζα οτι θα βγει το μωρο εριχνε κατι μπουνιτσες κεντρο στο μπιπ................ και νομιζα οτι θα δω κανενα χερακι ξαφνικα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...