Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα! Miss caramel μια χαρά και με τον υπέρηχο!εμένα τράχηλο μου μέτρησαν στην β' επιπέδου και μου είπαν μια χαρά προς το παρόν. Για bepanthol γιατί λες εκτός κοιλιάς και στήθους? υποτίθεται ότι δεν έχει τπτ επιβλαβές, έτσι μου είπε τουλάχιστον η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο.

Katrindm μια χαρά η μπουμπούκα σου μεγαλώνει!

Elvina έκανες και τα ψωνάκια σου μια χαρα ;). Έχω και τη μαμά μου : μην ψωνίσεις, έχουμε χρόνο μπροστά μας :evil: και καλα αυτά τα προοληπτικά πως μου τη δίνουν :evil::evil::evil::evil:

Φυσικά δεν προκειτε να την ακούσω απλά δεν έχει κάποιο κατάστημα εδώ που να με καλύπτει και περιμένω ευκαιρία για να έρθω Αθήνα.

Επισης με έχει εκνευρίσει ο πατέρας μου πάρα πολύ γιατί κάθε φορά που πάμε εκεί για φαγητό μου μετράει τις μπουκιές και μου λέει μην τως άλλο θα παχύνεις και δεν κάνει. Πως κρατιέμαι θεε μου και δεν τον έχω ξεχέσει ακόμα......... τεράστια υπομονή. Και να φανταστείτε ότι ξεκίνησα 54 κιλά και τώρα είμαι 60.

Ο γιατρός βασικά μου είπε να μη βάζω τίποτα στο στήθος και στην κοιλιά βάζω τη mustela για τις ραγάδες... οπότε είμαι κομπλέ! Κατά τα άλλα η bepanthol μια χαρά είναι ούτε Paraben έχει... μια χαρά είναι!

Όσο για τον τράχηλο, τον hpv μου θέλαμε να δούμε μιας και είμαστε στο 6μηνο από την προηγούμενη κολποσκόπηση αλλά εκεί που βρίσκεται... τσούκου!

Μου τη σπάει έτσι και αλλιώς ο διαστολέας... πόσο μάλλον τώρα!

Μη μου μιλάτε για κιλά... είμαι αισίως στα +8 και δε θα μείνω με τίποτα στο πλαίσιο των +12 μέχρι τη γέννα!!! Πφφφφφ...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!

Ελβίνα λόγω του διαβήτη ήθελε ο γιατρός να το κάνω νωρίς!!!Δεν τον ρώτησα αν θα το ξανακάνω!!!Μπορεί και να το ξανακάνω αργότερα!!

Μις Καραμελ μια χαρούλα και σένα η μπουμπού σου ε???

Μαραντ και εγώ θέλω να πάω να ψωνίσω, αλλά ταυτόχρονα διστάζω κιόλας!!Έλεγα να μπω στον 8ο πρώτα!!Δεν ξέρω κιόλας!!

Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα πόνο αριστερά χαμηλά , μου μοιάζει πόνος περιόδου!!! Το έχετε νιώσει??? Μου είπε ο γιατρός αν αυξηθεί σε συχνότητα να τον πάρω τηλ!!! Και μερικές φορές σκληραίνει η κοιλιά!!!Τι να είναι όλα αυτά??? Δεν μπορώ να τα αξιολογήσω!!!

Οι συσπάσεις τελικά πως είναι??!!Παιρνετε τίποτα για τις συσπάσεις εσεις???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα !!!

Ελβίνα λόγω του διαβήτη ήθελε ο γιατρός να το κάνω νωρίς!!!Δεν τον ρώτησα αν θα το ξανακάνω!!!Μπορεί και να το ξανακάνω αργότερα!!

Μις Καραμελ μια χαρούλα και σένα η μπουμπού σου ε???

Μαραντ και εγώ θέλω να πάω να ψωνίσω, αλλά ταυτόχρονα διστάζω κιόλας!!Έλεγα να μπω στον 8ο πρώτα!!Δεν ξέρω κιόλας!!

Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα πόνο αριστερά χαμηλά , μου μοιάζει πόνος περιόδου!!! Το έχετε νιώσει??? Μου είπε ο γιατρός αν αυξηθεί σε συχνότητα να τον πάρω τηλ!!! Και μερικές φορές σκληραίνει η κοιλιά!!!Τι να είναι όλα αυτά??? Δεν μπορώ να τα αξιολογήσω!!!

Οι συσπάσεις τελικά πως είναι??!!Παιρνετε τίποτα για τις συσπάσεις εσεις???

καλημερα κ απο μενα!katrindm,μισσ ψαραμελ,τελει τα μωρφακια σας!!τυχερουλες,εγω αργω ακομα να παω..8/8..

οσο για το αν σκληραινει η κοιλια,ειναι φυσιολογικο,αν δεν γινεται συνεχεια,ειναι προπαρασκευαστικοι πονοι,προετοιμαζεται η μητρα για γεννα,αν ειναι συχνο φαινομενο μεσα στην ημερα,πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο,καπου διαβασα πανω απο 20 συσπασεις την ημερα ειναι επικινδυνες..

κ εγω εχω συσπασεις..κ μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχω..

miss caramel,αηπνιες ε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχτές το βράδυ πήγα επιτέλους για κινέζικο με τη νονά της μικρής,το ευχαριστήθηκα και μου φυγε κι ο καημός!!!!!Σήμερα έχει χοχλιούς το μενού...τους έβαλα απο χθες το βράδυ στο νερό κι έχουνε καλοξυπνήσει οπότε εντός ολίγου πάω ντουγρού να τους "τακτοποιήσω"!!!Δυστυχώς τους τρώω μόνο εγω κι ευτυχώς θα δώσω και στον κουμπάρο μου απέναντι μη πάει τσάμπα η μαγειριά!

Συσπάσεις προς το παρόν δεν έχω αντιληθφεί..ενοχλήσεις ορισμένες φορές,ναι,και μερικές φορές τραβήγματα σε κάποιες έντονες κινήσεις.

Η ενυδατική της BEPANTHOL κορίτσια εμένα δε με κάλυπτε..δεν ξέρω γιατί αλλά χρειαζόμουν 2 και 3 φορές επάλειψη τη μέρα για να μη σκάει το δέρμα..ξαναγύρισα στην BIOTEN πήρα μια για ξηρές επιδερμίδες,υπέροχη και σε υφή αλλά και σε αποτέλεσμα..κάποια στιγμή είχα βρεί και μια της NIVEA για έξτρα ενυδάτωση που την βάζω στην κοιλιά λόγω της παχύτερης υφής της..

Γιατρό έχω αύριο το απόγευμα να πάω να δω τη μικρή..Miss Caramel ποιός είπες είναι ο στόχος;;;τα μόνο 12 κιλά;;;;;;χαχαχαχαχα!!!καλέ εγω 12 έχω βάλει ως τώρα!!!!Τσουλώντας θα με πάνε στο ΑΤΤΙΚΟ!!!!!:D:D

Η ζέστη είναι απίστευτη και σήμερα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε??? απο χτες το βραδυ διαβαζω για να σας φτασω ουφφφφφφφφφφφ επιτελους τα καταφερα

εμεις μια χαρα ειχα παει στο γιατρο τη περασμενη εβδομαδα ο μικρος μια χαρα 850 γραμ. ηταν εγω τη καμπυλη ακομα δεν την εχω κανει θα παω μεσα στην εβδομαδα ντομπλερ θα κανω γυρω στις 20/8 οποτε εχουμε μελλον ακομα εχω απο ψωνια πηρα καροτσι μονο απο τα λητω εχει και εκπτωσεις τωρα ειδα και για κουνια μια χαρα θα παω να τη κλεισω μολις βρω χρονο τι αλλο τα βραδια ζοριζομαι λιγο με τη κοιλια και τη ζεστη χωρις κλιματιστικο δυσκολα τα πραγματα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ααααααα ξεχασα να πω αυτο μηνα πηρα παλι 3 κιλα και μεχρι τωρα εχω φτασει τα +10 φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θα δω που θα φτασω παλι ελπιζω να μη παρω παλι 30 δε θα το αντεξω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ααααααα ξεχασα να πω αυτο μηνα πηρα παλι 3 κιλα και μεχρι τωρα εχω φτασει τα +10 φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θα δω που θα φτασω παλι ελπιζω να μη παρω παλι 30 δε θα το αντεξω

καλως την!!!!!!που εισαι παιδι μου?χαθηκες!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

που εισαι ρινιω?????????

δεν μπορείς χωρίς εμένα,ε;ε;ε;ε;!!!!!

με πετάει έξω ρε γμτ μόλις χτυπήσει τηλ....

Χαρα welcome back!!!σαν τα χιόνια!!σκέφτομαι να πάω να δω για καρότσι κι εγω,πόσο το πήρες;μπήκα στο σκρουτζ κι είχε τιμές απο 35 ως 1500 ευρώ,μου έφυγε το καφάσι..είδα μερικά που μου έκαναν κλικ,ο αγαπητός μου σύζυγος λέει απο Σεπτέμβρη να πάμε για αγορά..

Θα χρειαστώ πλυντήριο και λόγω χώρου θα πάρω ένα ανοιγόμενο απο πάνω..χρησιμοποιεί κάποια;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κ απο μενα!katrindm,μισσ ψαραμελ,τελει τα μωρφακια σας!!τυχερουλες,εγω αργω ακομα να παω..8/8..

οσο για το αν σκληραινει η κοιλια,ειναι φυσιολογικο,αν δεν γινεται συνεχεια,ειναι προπαρασκευαστικοι πονοι,προετοιμαζεται η μητρα για γεννα,αν ειναι συχνο φαινομενο μεσα στην ημερα,πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο,καπου διαβασα πανω απο 20 συσπασεις την ημερα ειναι επικινδυνες..

κ εγω εχω συσπασεις..κ μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχω..

miss caramel,αηπνιες ε?

που κ που σκληραινει κ εμενα η κοιλια μου αλλα οχι συναιχεια για τα πονακια αυτα χαμηλα τα εχω καθε φορα που κοντευει η ημερομηνια που περιμενα περιοδο. μια φιλη μ που τα ειχε συναιχει της εκανε ο γυναικολογος της 2 τα μαγνησια και τις περασαν τα πονακια...βρε κοριτσια πως τις καταλαβαινετε τις συσπασεις τι νιωθετε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ξαναπήρα τηλ τον γιατρό!!Μου είπε να μην ανυσηχώ!!Τι να πω??

αλο Χαρά μια χαρά ο μπέμπης!!!

Ρηνιώ εγώ έχω πλυντήριο που ανοίγει από πάνω!!!Το έχω πολλά χρόνια!!!Βεβαια εμένα είναι μικρό !! 5κιλο!!Τι θα ήθελες να μάθεις??

Εγώ είμαι σταθερά στα +8 εδώ και ένα μήνα σχεδόν!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

που κ που σκληραινει κ εμενα η κοιλια μου αλλα οχι συναιχεια για τα πονακια αυτα χαμηλα τα εχω καθε φορα που κοντευει η ημερομηνια που περιμενα περιοδο. μια φιλη μ που τα ειχε συναιχει της εκανε ο γυναικολογος της 2 τα μαγνησια και τις περασαν τα πονακια...βρε κοριτσια πως τις καταλαβαινετε τις συσπασεις τι νιωθετε?

Εγώ όταν αλλάζει ο μήνας τα νιώθω, αλλά τώρα παρακράτησαν μου φαίνεται!!!

Συσπάσεις ακόμα δεν μπορώ να τις αναγνωρίσω!!! Δεν είμαι σίγουρη αν η σκλήρυνση της κοιλιάς , μπορεί να χαρακτηριστεί σύσπαση!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εγώ όταν αλλάζει ο μήνας τα νιώθω, αλλά τώρα παρακράτησαν μου φαίνεται!!!

Συσπάσεις ακόμα δεν μπορώ να τις αναγνωρίσω!!! Δεν είμαι σίγουρη αν η σκλήρυνση της κοιλιάς , μπορεί να χαρακτηριστεί σύσπαση!!

μερικες φορες νιωθω απο κατω (ξερετε που...) λες και κατι σπαει και θα βγει το μωρο εξω δεν ξερω πως αλλιως να σας το εξηγησω ελπιζω στο περιπου να καταλαβατε...το νιωθει καμια σας αυτο? αυτο ειναι η συσπαση???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ξαναπήρα τηλ τον γιατρό!!Μου είπε να μην ανυσηχώ!!Τι να πω??

αλο Χαρά μια χαρά ο μπέμπης!!!

Ρηνιώ εγώ έχω πλυντήριο που ανοίγει από πάνω!!!Το έχω πολλά χρόνια!!!Βεβαια εμένα είναι μικρό !! 5κιλο!!Τι θα ήθελες να μάθεις??

Εγώ είμαι σταθερά στα +8 εδώ και ένα μήνα σχεδόν!!!

ανθρωπέ μου!!!!είναι εξυπηρετικό;μου είπαν να πάω 7κιλο για να χωράει παπλωμα και κουβέρτα μέσα αλλά επειδή έχει η πεθερά μου 8κιλο σκεφτόμουν να πάρω ένα 5-5,5 κιλά..είναι εντάξει για οικογένεια;να το προτιμήσω;και ποιά είναι η καλύτερη μάρκα κατά τη γνώμη σου;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ πάρε μεγάλο κάδο... όσο πιο μεγάλο μπορείς!

Ακόμα και αν βάζεις λιγότερα ρούχα μέσα (που κανονικα δεν πρέπει να τα στριμώχνεις έτσι και αλλιώς) ο κάδος θα σου αντέξει περισσότερο καιρό!

Ο άντρας μου είχε ένα Brandt καλό ήταν όσο το είχα δουλέψει (αν και δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιου τύπου)

Δες την πρόχειρη λίστα του σκρούτζ http://www.skroutz.gr/c/405/plynthria-rouxwn/m/98_45_170_96_116_107_103_110_92_81_93/AEG_or_Bosch_or_Brandt_or_Candy_or_Indesit_or_Korting_or_Miele_or_Philco_or_Pitsos_or_Whirlpool_or_Zanussi/f/6125_6459/%CE%86%CE%BD%CF%89-%CE%A6%CF%8C%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-A.html

Για μένα το καλύτερο... λόγω μεγέθους, κατανάλωσης και προγραμμάτων είναι αυτό http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=18879&catId=227&la=1

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...