Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μπράβο miss caramell! Τέλειες οι εξετάσεις!

Εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην καμολυη σακχάρου γιατί απο αιματοκρίτη ...χαλια μαύρα :tongue:

Εγώ απο κρέμα βάζω το γαλάκτωμα της bepanthol που είναι για όλο το σώμα, κάτι ραγάδες έχω ψιλοδεί στο στήθος απο τη μέσα μεριά, αλλά όταν βάζω το γαλάκτωμα γίνονται πιο απαλές. Αν δω τα σκούρα θα πάρω κάτι πιο ενισχυμένο.

Η βαρεμάρα στη δουλειά τη Δευτέρα δεν παλευετε με τπτ......:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαράς το κουράγιο της!

Φυσιολογικός τοκετός διδύμων στο νερό (4ο και 5ο παιδί της οικογένειας)

cDteQp2mfuI

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια, καλησπέρα!!!!

Λοιπόν, δεν είναι κατάσταση αυτή!!!!!!!:rolleyes: Δυο τρεις μέρες δεν σας διαβάζω και μετά...... τρέχουμε!!!:P

Πάντως, μια χαρά είναι τα νέα σας. Κι οι εξετάσεις κι η φοβερή καμπύλη κι όλα καλά. Μπράβο. Πάντα τα καλύτερα.

Καλοσωρίζω τα καινούργια κορίτσια. Με το καλό!!!!

Και κάποια πράγματα που διάβασα και θέλω να σταθώ:

- Για τον αιματοκρίτη: τόσο ο γιατρός μου όσο και στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι εφεξής ο αιματοκρίτης θα πέφτει, επειδή "τραβάει" σίδηρο το μωρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εφόσον βέβαια δεν πέσει πολύ. Κάποια κοπέλα, έγραψε ότι ο γιατρός της (νομίζω) της είπε όχι στο συκώτι. Και σε εμένα είπε το ίδιο.

- Ναι, στο μωράκι μου, εννοείται ότι μιλάω. Από την πρώτη στιγμή. Κάπου, μάλιστα, είχα διαβάσει ότι τα μωράκια μας ακούν κι έτσι όταν γεννιούνται, έχουν, ήδη, γνώριμη τη φωνή της μαμάς τους.

- Για το θηλασμό: εκεί όπου γέννησα, όλα ήταν φανερά:evil:. Καλό θα ήταν την ώρα του θηλασμού να ρίξετε επάνω σας κάτι, π.χ. ένα μικρό σεντονάκι, τη ρόμπα σας. Μπορεί μέσα στην κούνια του μωρού να σας έχουν κι ένα μπιμπερό. Εάν θέλετε αποκλειστικό θηλασμό, ξεκινήστε από την πρώτη στιγμή να θηλάζετε κι αποφύγετε το μπιμπερό. Και δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια είτε από τη μαία σας είτε από τις νοσοκόμες.

- Για τα μπιμπερό, δεν ξέρω, εάν υπάρχουν ακόμη, πιστεύω πως ναι. Πάντως, με είχαν βολέψει τα 260ml (είναι το ανώτερο που μπορεί να φθάσει το μωρό), αλλά το στόμιο τους είναι μεγάλο. Δεν είναι, δηλαδή, σαν τα κλασικά μπιμπερό με το στενό στόμιο, που είναι δύσκολα στο να τα πλένεις. Τα είχα αγοράσει από ένα κατάστημα με βρεφικά και παιδικά είδη στη γειτονιά που έμενε τότε. Δεν θυμάμαι μάρκα, πρέπει να τα βρω. Είναι πολύ πρακτικά στο πλύσιμο και στο γέμισμα με σκόνη γάλακτος ή αργότερα με γάλα.

IOANNA111, σου γράφω προσωπικά και σε παρακαλώ ό,τι θέλεις ρώτησέ με:

Στο πρώτο μου παιδάκι έμεινα έγκυος σχεδόν αμέσως. Τον ένα μήνα είπα ότι θα προσπαθήσω για μωρό, το δεύτερο ήμουν έγκυος. Όταν γέννησα, ρώτησα το γιατρό μου εάν μπορώ να προχωρήσω και σε δεύτερη εγκυμοσύνη. Μου απάντησε κανένα πρόβλημα. Και πραγματικά μετά από δύο περίπου χρόνια, άρχισα τις προσπάθειες, αλλά μωρό δεν ερχόταν. Άγχος και πάλι άγχος, μου έλεγαν όλοι και να μην στεναχωριέμαι. Τελικά, ψάχνοντας το θέμα, βρήκα ότι ναι μεν υπήρχε άγχος, αλλά και αυξημένη προλακτίνη, η οποία λειτουργούσε - ας το πούμε έτσι - ως φυσική αντισύλληψη κι έγκυος δεν έμενα. Στην πορεία, χρειάστηκε να κάνω και μία επέμβαση στο στήθος (ινοαδένωμα), τίποτα το φοβερό, αλλά οι σκέψεις υπάρχουν. Καταλαβαίνεις. Πριν ακριβώς από ένα χρόνο, μετακόμισα από την πόλη στο χωριό, αν και το μέρος που μένω τώρα, μάλλον προάστειο της Αθήνας είναι και καθόλου χωριό, και ως δια μαγείας λύθηκαν όλα. Το άγχος έφυγε, η προλακτίνη (χωρίς φάρμακα) από το 42 που είχα με ανώτατο όριο το 28, έπεσε στο 12, είπα ότι παιδί έχω κι ας κοιτάξω λίγο το παιδί που ήδη έχω κι όχι αυτό που θέλω να έρθει, τον άντρα μου, το καινούργιο σπίτι και τελικά με τη βοήθεια της Παναγίας και του γιατρού (παρακολούθηση ωορρηξίας) έμεινα έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

IOANNA111, συγγνώμη για το λογύδριο. Ένιωσα, όμως, ότι έβλεπα τον εαυτό μου, πριν από λίγο καιρό. Οπότε, σε παρακαλώ πολύ, άφησε - όσο είναι δυνατόν - στην άκρη το άγχος, απασχόλησε το μυαλό σου με άλλα πράγματα, και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, την επόμενη φορά που θα μας γράψεις, να μας πεις τα ευχάριστα.

Κορίτσια, συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.

Στο θέμα συκώτι, μπορείς να φας εφόσον ξέρεις ότι είναι καλό (όπως και με όλα τα κρέατα) αλλά όχι πολύ γιατί περιέχει πολλή βιταμίνη Α που δεν ειναι υδροδιαλυτή (δεν φεύγει το περίσσεμα με τα ούρα) και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο έμβρυο.

Το να φας μια φορά μια μερίδα ή το Πάσχα που ξέσκίσαμε τα κοκορέτσια και τις μαγειρίτσες δεν είναι πρόβλημα βέβαια!

Επί τούτου να τρώς 2-3 φορές την εβδομάδα για τον αιματοκρίτη ΤΖΙΖ ΚΑΚΑ!!!

Όσο για τον αιματοκρίτη που πέφτει πολύ... με ενημέρωσε ο γυναικολόγος μεν αλλά δόξα το Θεό είναι καλύτερος τώρα από πριν (τρώω λίγο πιο συχνά κρεατάκι) και μόνο με 1 χαπάκι σιδήρου! Βέβαια ο κανονικός μου είναι 44-45 οπότε ναί παίζω κι εγώ πιο χαμηλά από συνήθως!

katesps εγώ δήλωσα ότι την επόμενη καμπύλη όταν και όποτε χρειαστεί θα την κάνω με παγωτό και όχι γλυκόζη.... ή έστω με γλυκιές μπουγάτσες, κρέπες...!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

miss karamel μια χαρα οι εξετασεις σου εμενα ο αιματοκριτης μου ειναι 34:neutral: μπιμπερο εχω 7 απο την προηγουμενη μου εγκυμοσυνη εννοειται αθικτα στα κουτακια τους αφου το μωρο δεν προλαβε να γεννηθει νομιζω καλα ειναι για αρχη μετα βλεπουμε...εγω καμπυλη ζαγχαρου ειχα κανει 2 μηνων και 5.5 μηνων και ηταν μια χαρα λογικα δεν θα ξανα κανω...σημερα κλινω ευδομαδα ειμαι ακριβως 25 ευδομαδων:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά Miss caramel , μπορείς να συνεχίσεις να τρως άφοβα γλυκάκια!!!!

Εμείς το κάναμε το ντοπλερ!! Μια χαρά η μικρή!!! 1.180 γρ έφθασε!!! Και η κοιλίτσα της μίκρυνε!!!¨ηρθε στα ίσα της!!Να δουμε βέβαια τι θα πει και ο ντοκ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Πήρα τις εξετάσεις μου..

Δεν υπάρχω.... είναι καλύτερες από πριν την εγκυμοσύνη!

Η καμπύλη γλυκόζης... σα να μην ήπια ποτέ τη γλυκόζη (Αν μου έδιναν κανα λίτρο παγωτό ίσως και αν γινόταν κάτι)

Ο αιματοκρίτης καλά κρατεί στο 41.6 (βρίστε με!)

Τουλάχιστον θα φύγω για ταξίδι, απροβλημάτιστη... ΟΥΦΦΦΦ!

Mπραβο miss caramel!Εισαι ΑΣΤΕΡΙ!

μπράβο Καραμελάκι!!!!βλέπω η μικρή Μαρλέν παίρνει σωστές βάσεις!!!!!!

Το βιντεάκι με συγκίνησε...άντε και στις χαρές μας κορίτσια..να λέμε κι εμείς όμορφες ιστορίες τον Οκτώβρη...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

KATRINDM φτου φτου μπράβο σας!!!

Όλα παιρνουν το δρόμο τους όπως πρέπει ;)

Καλά μιλάμε βλέπω βιντεάκια με γέννες και κλαίω... χάλια είμαι χρυσή μου χάλια!!!!!

marant bepanthol για το σώμα... κι εγώ μαζί σου!

Μόνο στην κοιλιά και στο στήθος δεν βάζω... για οπουδήποτε αλλού αυτή η κρέμα, η βαζελίνη και το baby oil όλα τα λεφτά!!!!

Ετοιμαζόμαστε τώρα για βολτούλα στη γλυφάδα και μετά στο γιατρό να δούμε τι κάνει το μικρό κάθαρμα... έχω και την κολποσκόπηση σήμερα... ουφφ ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά και σε εκείνο το μέτωπο!!!

Μάκια σας πολλά :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Αμάν κορίτσια τι κατεβατά έχετε γράψει πάλι. Δεν σας προλαβαίνω. Εγώ σήμερα πήρα ένα σετ σεντόνια από το ΗΡΑ με 30% έκπτωση και μια κρέμα ματιών για τον εαυτούλη μου. Κατά τα άλλα ετοιμάζομαι για τα γενέθλια της κόρης μου μεθαύριο. Έχω παραγγείλει τούρτα και σκέφτομαι τι να φτιάξω. Θα είναι λίγο δύσκολο γιατί θα είμαι στο σπίτι της πεθεράς μου κι εγώ σε ξένη κουζίνα δεν μπορώ να μαγειρέψω. Συν το ότι είμαι ζαβλακωμένη από τη ζέστη. Με βλέπω να τα παραγγέλνω όλα έτοιμα.

marant υπομονή με τη δουλειά. Κι εγώ έχω κουραστεί και δεν βλέπω την ώρα να βγω σε άδεια κύησης τον Αύγουστο. Ευτυχώς θα πάρω κανονική άδεια τώρα για μια εβδομάδα.

ΚATRINDM μπράβο για τα αποτελέσματα του Doppler. Σαν λίγο νωρίς δεν το έκανες ή είναι η ιδέα μου?

miss caramel τί μεταβολισμός και τί αιματοκρίτης είναι αυτός μη σε ματιάσω?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Elvina είμαι βόδι στο θέμα αιματοκρίτη (όπως με είχε αποκαλέσει και μια φίλη μου)

Σήμερα είδαμε τη μικρή μας, όλα είναι μια χαρούλα :D

Βάρος, μήκος, κεφάλια, κοιλιές, όλα στο Μ.Ο. για 26η εβδομάδα!

Κολποσκόπηση γιοκ... ο τράχηλος έχει πάει τόσο πίσω που αν προσπαθούσε κι άλλο θα έφτανα στο ταβάνι από τον πόνο συν θα του έκανα κεφαλοκλείδωμα να γλιτώσω...

Θα δοκιμάσουμε πάλι τον επόμενο μήνα...

Καληνύχταααααα!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

Πφφφφ..... δεν κοιμήθηκα σήμερα! :evil:

Λίγο το ότι ξυπνούσα για να ρευτώ το βραδινό (που ακόμα ρεύομαι), λίγο που μου είχε σπάσει τα νεύρα ο άντρας που δε γυρνούσε πλευρό και ψιλοροχάλιζε... τζίφος!:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

Πφφφφ..... δεν κοιμήθηκα σήμερα! :evil:

Λίγο το ότι ξυπνούσα για να ρευτώ το βραδινό (που ακόμα ρεύομαι), λίγο που μου είχε σπάσει τα νεύρα ο άντρας που δε γυρνούσε πλευρό και ψιλοροχάλιζε... τζίφος!:|

καλημερα miss caramel χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την μικρη σου και εσενα katrindm μια χαρα το βαρος του μωρου σου ανηπομωνω να παει 31 του μηνα να δω και εγω το σπορακι μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Miss caramel μια χαρά και με τον υπέρηχο!εμένα τράχηλο μου μέτρησαν στην β' επιπέδου και μου είπαν μια χαρά προς το παρόν. Για bepanthol γιατί λες εκτός κοιλιάς και στήθους? υποτίθεται ότι δεν έχει τπτ επιβλαβές, έτσι μου είπε τουλάχιστον η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο.

Katrindm μια χαρά η μπουμπούκα σου μεγαλώνει!

Elvina έκανες και τα ψωνάκια σου μια χαρα ;). Έχω και τη μαμά μου : μην ψωνίσεις, έχουμε χρόνο μπροστά μας :evil: και καλα αυτά τα προοληπτικά πως μου τη δίνουν :evil::evil::evil::evil:

Φυσικά δεν προκειτε να την ακούσω απλά δεν έχει κάποιο κατάστημα εδώ που να με καλύπτει και περιμένω ευκαιρία για να έρθω Αθήνα.

Επισης με έχει εκνευρίσει ο πατέρας μου πάρα πολύ γιατί κάθε φορά που πάμε εκεί για φαγητό μου μετράει τις μπουκιές και μου λέει μην τως άλλο θα παχύνεις και δεν κάνει. Πως κρατιέμαι θεε μου και δεν τον έχω ξεχέσει ακόμα......... τεράστια υπομονή. Και να φανταστείτε ότι ξεκίνησα 54 κιλά και τώρα είμαι 60.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...