Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κορίτσια μπιμπερό έχει η αδερφή μου,μόνο τις θηλές μου είπε να πάρω,νομίζω της NUK αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη!

Εβελίνα γιατί σου είπε έτσι η γιατρός;λόγω δίδυμης κύησης;

Άννα να μην πας Κρήτη να μην έχεις φόβο να γεννήσεις πρόωρα,δεν κάνει να πας στην καταστασή σου...(:twisted::twisted::twisted::twisted:)χαχαχαχα!!! γιατί σου έχει κολλήσει στο μυαλό δεν ξέρω!!απο που βρε κι ως που να γεννήσεις πρόωρα;έχεις ενδείξεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχαμε γιορτες το σκ κ δεν βολευε να παω,μαλλον αυτην την εβδ. θα κλεισω να τελειωνουμε.εχω κ ενα αγχος,μην γεννησω νωριτερα..

κ εγω αυτη την εβδομαδα θα παω να δω αυτη που μας αρεσε απο το ιντερνετ.. (εχει κολλησει και ο αντρας μου με αυτη.. και ειπα να του κανω το χατιρι..) και αν ειναι καλες θα τις κλεισω να τελειωνω..

εσυ γιατι εχεις εγχος? σου εχει πει κατι ο γιατρος? εμενα μου ειπε οτι ο βασικος λογος ειναι οτι φαινεται οτι θα ειναι μεγαλα παιδια και δεν ξερει κατα ποσο θα αντεξει ο οργανισμος μου.. μου ειπε οτι και ενα παιδι να ηταν μονο του καθε φορα παλι μεγαλουτσικα θα ηταν οποτε για διδυμα ξεφευγουμε λιγο..

tJYkp3.png

κορίτσια μπιμπερό έχει η αδερφή μου,μόνο τις θηλές μου είπε να πάρω,νομίζω της NUK αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη!

Άννα να μην πας Κρήτη να μην έχεις φόβο να γεννήσεις πρόωρα,δεν κάνει να πας στην καταστασή σου...(:twisted::twisted::twisted::twisted:)χαχαχαχα!!! γιατί σου έχει κολλήσει στο μυαλό δεν ξέρω!!απο που βρε κι ως που να γεννήσεις πρόωρα;έχεις ενδείξεις;

ναι λογω διδυμων.. φαντασου οτι το μεγαλο μας αγχος ειναι να βγει ο αυγουστος.. μετα απο αρχες σεπτεμβρη που μπαινω στον 8ο πρεπει να ειμαι ετοιμη...

tJYkp3.png

αχ,καλη μου,δεν ξερω..ολο αυτην τη εντυπωση εχω..σε αλλο νησι δεν θα πηγαινα,αλλα κρητη εχει μαιευτηριο,αρα πιο καλα εκει...χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

ναι λογω διδυμων.. φαντασου οτι το μεγαλο μας αγχος ειναι να βγει ο αυγουστος.. μετα απο αρχες σεπτεμβρη που μπαινω στον 8ο πρεπει να ειμαι ετοιμη...

πωπω αγχος κ αυτο..με το καλο να γεννησεις,κοντα στην ωρα σου..κ εγω την κορη μου γεννησα 4κιλα,κ αυτο,καπου τοσο προβλεπουν οτι θα ειναι,κ επειδη στην κορη μου ειχα ρηξη μητρας κ γενικα πολλα προβληματα,φοβαμαι οτι δεν θα φτασω 10/10,μακαρι να κανω λαθος.με ειχε αγχωσει κ ο αλλος στην β οτι εχω χαμηλο πλακουντα,κ ολα μαζι ηρθαν κ δεσαν.εχω κ κατι τραβηγματα κατω ολη την ωρα..αστα να πανε δηλαδη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

αχ,καλη μου,δεν ξερω..ολο αυτην τη εντυπωση εχω..σε αλλο νησι δεν θα πηγαινα,αλλα κρητη εχει μαιευτηριο,αρα πιο καλα εκει...χαχαχα

το χοντραινεις.. καλε αυγουστο μηνα θα πας στην κρητη.. θα ειναι πολυ νωρις ακομα...

ακομα και στον οκτωβρη να μην μπεις εχεις ολοκληρο τον σεπτεμβρη μπροστα σου... πλακα μας κανεις????

tJYkp3.png

το χοντραινεις.. καλε αυγουστο μηνα θα πας στην κρητη.. θα ειναι πολυ νωρις ακομα...

ακομα και στον οκτωβρη να μην μπεις εχεις ολοκληρο τον σεπτεμβρη μπροστα σου... πλακα μας κανεις????

δεν φοβαμαι να γεννησω κρητη,αλλα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβουμε να παρουμε πραγματα,αν ξεκινησουμε να ψαχνουμε οταν γυρισουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

πωπω αγχος κ αυτο..με το καλο να γεννησεις,κοντα στην ωρα σου..κ εγω την κορη μου γεννησα 4κιλα,κ αυτο,καπου τοσο προβλεπουν οτι θα ειναι,κ επειδη στην κορη μου ειχα ρηξη μητρας κ γενικα πολλα προβληματα,φοβαμαι οτι δεν θα φτασω 10/10,μακαρι να κανω λαθος.με ειχε αγχωσει κ ο αλλος στην β οτι εχω χαμηλο πλακουντα,κ ολα μαζι ηρθαν κ δεσαν.εχω κ κατι τραβηγματα κατω ολη την ωρα..αστα να πανε δηλαδη..

και ο χαμηλος πλακουντας δειχνει οτι θα γεννησεις νωριτερα? προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις και ολα θα πανε καλα!

tJYkp3.png

δεν φοβαμαι να γεννησω κρητη,αλλα φοβαμαι οτι δεν θα προλαβουμε να παρουμε πραγματα,αν ξεκινησουμε να ψαχνουμε οταν γυρισουμε..

κοιτα αν εχεις 5 βασικα πραγματα οπως κουνια ή καλαθουνα.. μερικα ρουχαλακια και κανενα μπιμπερο δεν χαλασε και ο κοσμος να τα παρεις και μετα.. μην γεμιζεις τον εαυτο σου αγχος.. αρκετα εχεις στο κεφαλι σου ολη μερα.. παιδι, σπιτι, δουλεια, αντρα... βαλτα στο προγραμμα αλλα μην αγχωνεσαι κιολας...

tJYkp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια μου!

Παιδιά μου αυτό που είπε σε μένα ο γιατρός βόλτα ανά 1 ώρα στο αεροπλάνο πιάνει και σε σας εεεε... είτε είναι μεγάλη διαδρομή με το αυτοκίνητο είτε τραπέζι και δεν ξέρω τι για να αποφεύγετε ως ένα σημείο το πρήξιμο πρέπει να σηκώνεστε να περπατάτε!

evelina.t πήγαινε στο γάμο μωρέ, θα ξεφύγεις λίγο!

Μη κάτσεις πολύ αν δεις ότι ζορίζεσαι;)

Όσο για την καμπύλη καλά κουράγια και καλή υπομονή (Το ^$^%^#&^%* 3ωρο δεν περνάει)

Πάω σήμερα να πάρω τα αποτελέσματα των δικών μου εξετάσεων... άντε να δούμε τι ψάρια πιάσαμε!!!!

Annast αν είσαι διατεθημένη εκτός από τον αποστειρωτή να δουλέψεις και την παραδοσιακή κατσαρόλα φαντάζομαι ότι την παλεύεις πε περισσότερα μπιμπερό ε???

Σημειώνω εγώ την Avent να δω τι παίζει κι έξω που θα πάω με αυτά! Βέβαια με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, τα βρεφικά τα βαράνε παντού σε τιμές...

riniw εμένα ο γιατρός για το βυζί μου είπε να μη βάζω τίποτα και βλέπω αν μεγαλώσει κι άλλο (το λέω και χαζογελάω) να βάζω λίγο αγνό παρθένο ελαιόλαδο (τι καλαματο-κρητικιά είμαι άλλωστε)

Σας αφήνω να ετοιμαστώ... έχω ποδαρόδρομο σήμερα!!!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Άννα εγω νομίζω οτι σου έχει κολλήσει στο κεφάλι ο πρόωρος γι'αυτο το σκέφτεσαι συνέχεια...κατά μια λογική ΟΛΕΣ οι εγκυμονούσες είναι επίφοβες για πρόωρο απο την πιο απίθανη ως την πιο πιθανή αιτία....

Miss Caramel απο πριν έβαζα...ενυδατική άπλωνα σε όλο το σώμα και στο στήθος απλώς δε το σταμάτησα..γι'αυτό είπα προς το τέλος να το "κόψω" αν και μου είπε η συννυφάδα μου για μια κρέμα,δε θυμάμαι τώρα ποιά MUSTELA..MEDELA..κάπως έτσι λέγεται,ειδική για τις θηλές κατά τον θηλασμό πολύ βοηθάει και κάνει δουλειά

io6Qp3.png

TyPTp2.png

και ο χαμηλος πλακουντας δειχνει οτι θα γεννησεις νωριτερα? προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις και ολα θα πανε καλα!

ετσι μου ειπε ο αλλος,ο γιατρος μου με καθησυχασε βεβαια,μεχρι το doppler που παω παλι στον αλλον..

πεταχτηκα κ εγω για ψωνια η καημενη που δεν μπορω να παρω ρουχα,πηρα γυαλια ηλιου..κ παπουτσακια για την μικρουλα μου!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Miss Caramel απο πριν έβαζα...ενυδατική άπλωνα σε όλο το σώμα και στο στήθος απλώς δε το σταμάτησα..γι'αυτό είπα προς το τέλος να το "κόψω" αν και μου είπε η συννυφάδα μου για μια κρέμα,δε θυμάμαι τώρα ποιά MUSTELA..MEDELA..κάπως έτσι λέγεται,ειδική για τις θηλές κατά τον θηλασμό πολύ βοηθάει και κάνει δουλειά

Εχω τη mustela για τις ραγάδες... αν και αυτή για το στήθος είναι παρόμοια σε υφή είναι σουπερ. Όχι πολύ λιπαρή, απορροφιέται εύκολα!

Εμένα με έχει σώσει με τις φαγούρες που με πιάνουν στην κοιλιά!!!

Άννα έχεις λυσσάξει με τον πρόωρο... κοίτα μη περάσεις την Π.Η.Τ. και ξεχαστείς :P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσακια.

--Εγω σημερα το πρωι πηγα μια βολτα στα τζαμπο κ πηρα διαφορα πραγματακια.Σελτεδακια για αλλαγηπανας,πιπιλες,βουρτσακια καθαρισμου μπιμπερο,βαση για το μπανακι που εχω κλπ.Δεν ηταν ομως η μερα μου.Καταλαβα να σκληραινει η κοιλια μου κ δυσκολευτηκα με το περπατημα.Μαλλον η ορθοστασια κ το περπατημα απο δω κ περα δεν μου παει.Τωρα ειμαι καλα,ξεπλωσα λιγο κ ξεκουραστηκα.Εχουμε ακομα πολυ ψαξιμο για κουνια κ αυτοκολλητα τοιχου ,κουρτινακ.α.

--Κατριν , καλη επιτυχια με το ντοπλερ.

--Κρεμα για ραγαδες τωρα βαζω την prevestria της frezyderm(τσιμπημενη η τιμη της) σε στηθος ,κοιλια και μπουτια.Εχω κατι μικρες κοκκινες γραμμες στο στηθος .Νωριτερα εβαζα τη fissan mama.(καλη κ αυτη κ οικονομικη).

Πήρα τις εξετάσεις μου..

Δεν υπάρχω.... είναι καλύτερες από πριν την εγκυμοσύνη!

Η καμπύλη γλυκόζης... σα να μην ήπια ποτέ τη γλυκόζη (Αν μου έδιναν κανα λίτρο παγωτό ίσως και αν γινόταν κάτι)

Ο αιματοκρίτης καλά κρατεί στο 41.6 (βρίστε με!)

Τουλάχιστον θα φύγω για ταξίδι, απροβλημάτιστη... ΟΥΦΦΦΦ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...