Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!τι νεα?πως περασατε το σκ?εμεις ειχαμε full προγραμμα,ολο το σκ βολτες κ ξενυχτια,γιορταζαν κ οι κουμπαροι μας..κ της μικρης,κ του μπεμπη..

πιαστε βλεπω το στηθος..πονεμενη ιστορια..εμενα δεν χωραει πουθενα πια,ποσο θα μεγαλωσει?τελευταια φορα πηρα 85Ε!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ επαθα..μαλλον αυτην την εβδ,θα αρχισω να παραγγελνω σιγα σιγα κατι πραγματακια απο το ιντερνετ,κατι μπιμπερο κτλ που τα βρηκα αρκετα πιο φθηνα απο οτι σε μαγαζι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα και καλή εβδομάδα! :P

Το στήθος είναι όντως ένα θέμα αυτή την εποχή :tongue:

Κι εμένα τα σουτιέν που πήρα το Μάιο δεν μου πολυκάνουν :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όντως νομίζω καλύτερα το μικρό στήθος, πιο βολικό, δεν το είχα εκτιμήσει σωστά τόσα χρόνια χαχαχαχαχαχαχαχα ελπίζω τουλάχιστον μετά τη γέννα να επανέλθει;).

Το Σάββατο παντρευόταν η πρώτη μου ξαδέρφη και είχαμε κλεισμένο απόγευμα και βράδυ. Δυσκολέυτηκα πάντως στο τραπέζι, η καρέκλα βασικά ήταν το θέμα αλλά και τα πόδια μου πρήστηκαν πολύ :cry:, τελικά επιβίωσα :tongue:

Λέμε κι εμείς κατά το τέλος της εβδομάδας να κάνουμε καμία βόλτα Αθήνα να πάρουμε κανένα πραγματάκι για το δομάτιο να το φτιάξουμε τον Αύγουστο σιγά σιγά.:P

καλημερα κοριτσακια!! καλη εβδομαδα να εχουμε..

εμεις το σαββατο πηγαμε να βρω κανενα ρουχαλακι για μενα γιατι μεχρι τωρα βολευομουνα με τα δικα μου περα απο 1-2 βερμουδες που ειχα παρει.. πηρα και κατι εσωρουχακια για τα μωρα που τα βρηκα 20ευρω τα 7 πολυ ομορφα... ηθελα να κοιταξω και για αλλα πραγματα αλλα δεν ηθελα να το παρακανω γιατι ο γιατρος ειπε πολυ προσοχη στις εξοδους και καθολου περπατημα και ορθοστασια.. χθες ειχαμε ολη μερα κοσμο στο σπιτι και περασε ευχαριστα...

για το θεμα του στηθους δεν εχω να πω πολλα.. το δικο μου εχει μεγαλωσει λιγο αλλα σε νορμαλ πλαισια μεχρι στιγμης..

να καλωσορισω και τα νεα κοριτσια...

tJYkp3.png

αννα τι μπιμπερο σκεφτεσαι να παρεις? εγω σκεφτομαι να παρω της avent...

katrin καλη επιτυχια στο ντοπλερ.. κ εγω μαλλον αυριο θα παω για την καμπυλη ζαχαρου.. δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...

marat κ εγω εχω γαμο το σαββατο αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω αν θα παω.. φοβαμαι μην κουραστω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα άννα!!!

Από ποιο σαιτ τα βρήκες???Για πες μας και μας να ξεστραβωθούμε!!ΧΑΧΑ

Εγώ σήμερα πάω για το ντοπλερ!!Αντε να δουμε τι θα δουμε!!

ελα,βρηκα τα μπιμπερο απο δω

http://www.healingpowerpharmacy.gr/brefika-paidika/thilasmos/Chicco-mpimpero-Step-up1-0m-150ml-thili-me-klisi-kanoniki-roi

κ ειναι 2ευρω διαφορα απο το λητω κτλ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα άννα!!!

Από ποιο σαιτ τα βρήκες???Για πες μας και μας να ξεστραβωθούμε!!ΧΑΧΑ

Εγώ σήμερα πάω για το ντοπλερ!!Αντε να δουμε τι θα δουμε!!

καλα αποτελεσματα να εχεις με το doppler.egv exv 8/8 :-(

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα απο την αγελάδα της παρέας!!!!!!!

Τί κάνετε;;πως τα περάσατε το σ/κ;Εμείς χτες πήγαμε στον Κάλαμο στην αδερφή μου,είμασταν όλη μέρα εκεί -η θάλασσα δεν με ξετρελλαίνει εκεί αλλά έχει η αδερφή μου εκεί ένα οικόπεδο κι έχει βάλει ένα τροχοσπιτο οπότε μαζευόμαστε οικογενειακώς καμια Κυριακή για τζερτζελέ!!

για τις ραγάδες θα συμφωνήσω με την Καραμελένια..αν είναι και τό 'χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες...κρεμούλα βάζω μια ενυδατική όπως έβαζα και πριν σε όλο το σώμα μετά το καθημερινό μπάνιο και προσπαθώ να πίνω όσο περισσότερο νερό γίνεται..Το βυζί μεγαλώνει σταθερά,έχει γίνει η χαρά του συζύγου προς το παρόν βάζω κι εκεί ενυδατική απλώς θα το σταματήσω προς το τέλος γιατί το ξέρω κι εγω οτι πληγώνονται οι μαλακές θηλές με τον θηλασμό..

Το θέμα του δημόσιου θηλασμού δε μ'ενοχλεί..ούτε το θέαμα επίσης...μπορείς διακριτικά να καλυφθείς ώστε ούτε σχόλια να προκαλέσεις ούτε και "περίεργα" βλέμματα..και στο σπίτι καλό είναι να μην σε βλέπουν οπως δε θες να σε κοιτάνε στο φαί,έτσι και στο θηλασμό..καλό είναι μόνο η οικογένεια η στενή..Ας είμαστε καλά να θηλάσουμε πρώτα απ'ολα και για τα υπόλοιπα θα βρούμε λύση!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αννα τι μπιμπερο σκεφτεσαι να παρεις? εγω σκεφτομαι να παρω της avent...

katrin καλη επιτυχια στο ντοπλερ.. κ εγω μαλλον αυριο θα παω για την καμπυλη ζαχαρου.. δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...

marat κ εγω εχω γαμο το σαββατο αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω αν θα παω.. φοβαμαι μην κουραστω...

avent ειχα κ στην κορη μου,τα βολευτηκα παααααααααααραααααααααα πολυ,αλλα επειδη το βραδυνο κ το πρωινο της γαλα το πινει ακομα απο το μπιμπερο,κ τα παιδια θα κραταει η πεθερα μου μολις σαραντησω κ γυρισω στη δουλεια,φοβαμαι μην μπερδευονται οι θυλες..για αυτο λεω να παρω τα πρωτα της chicco κ μετα παλι,της avent.ειναι κατα την γνωμη μου τα καλυτερα,γιατι ειχα παρει τοτε κ της nuk,k chicco κ τα εχω δοκιμασει ολα..με βολεψαν μονο της avent.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

ρινιω αμα εχεις καλη παρεα οπου και να πας καλα περνας....

αννα ποσα μπιμπερο σκοπευεις να παρεις για αρχη? δεν ξερω ποσα θα χρειαστω με τα δυο μωρα.. τα 260 ml λες να παρω?

tJYkp3.png

ρινιω αμα εχεις καλη παρεα οπου και να πας καλα περνας....

αννα ποσα μπιμπερο σκοπευεις να παρεις για αρχη? δεν ξερω ποσα θα χρειαστω με τα δυο μωρα.. τα 260 ml λες να παρω?

εγω ειχα παρει στην αρχη των 150ml η 120,δεν θυμαμαι ποσο βγαινουν.γιατι στην αρχη αν θυλαζεις κ θελουν μονο συμπληρωμα,πινουν πολυ λιγο.κ μετα πηρα των 260.εγω ειχα παρει 6,γιατι δεν προλαβαινα να αποστειρωνω.τοσα θα χρειαστεις κ εσυ τουλαχιστον.στον αποστειρωτειρα χωρανε 6.εκτος αν παρεις αλλα 6 για να εχεις παντα μπουκαλακια ετοιμα για χρηση.

S4iNp3.png

BU56p3.png

εγω ειχα παρει στην αρχη των 150ml η 120,δεν θυμαμαι ποσο βγαινουν.γιατι στην αρχη αν θυλαζεις κ θελουν μονο συμπληρωμα,πινουν πολυ λιγο.κ μετα πηρα των 260.εγω ειχα παρει 6,γιατι δεν προλαβαινα να αποστειρωνω.τοσα θα χρειαστεις κ εσυ τουλαχιστον.στον αποστειρωτειρα χωρανε 6.εκτος αν παρεις αλλα 6 για να εχεις παντα μπουκαλακια ετοιμα για χρηση.

αν δεν θες να αλλαξεις μπιμπερο σε λιγο καιρο,παρε κατευθειαν των 260.θα κρατησουν πιο πολυ καιρο.κ θα αλλαζεις μονο τις θυλες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

αν δεν θες να αλλαξεις μπιμπερο σε λιγο καιρο,παρε κατευθειαν των 260.θα κρατησουν πιο πολυ καιρο.κ θα αλλαζεις μονο τις θυλες..

κ εγω σκεφτομαι οτι θα χρειαστω 10-12 μπιμπερο τουλαχιστον γιατι δεν ξερω αν θα προλαβαινω να τα πλενω και να τα αποστειρωνω συνεχεια.. αυτο για το συμπληρωμα δεν το ειχα σκεφτει.. αν ειναι θα παρω και μερικα των 150 ml μετα θα μεινουν και για το νερο τους κτλ.. κ εγω αυτα θελω σιγα σιγα να τα ψωνιζω για να μην μου μεινουν ολα για το τελος.. εντομεταξυ μου ειπε ο γιατρος οτι δεν με βλεπει να φτανω τις 36 εβδομαδες (3 οκτ) και με το ζορι με βλεπει να φτανω τελος σεπτεμβρη..

με την κουνια τελικα τι εκανες? την εκλεισες?

tJYkp3.png

κ εγω σκεφτομαι οτι θα χρειαστω 10-12 μπιμπερο τουλαχιστον γιατι δεν ξερω αν θα προλαβαινω να τα πλενω και να τα αποστειρωνω συνεχεια.. αυτο για το συμπληρωμα δεν το ειχα σκεφτει.. αν ειναι θα παρω και μερικα των 150 ml μετα θα μεινουν και για το νερο τους κτλ.. κ εγω αυτα θελω σιγα σιγα να τα ψωνιζω για να μην μου μεινουν ολα για το τελος.. εντομεταξυ μου ειπε ο γιατρος οτι δεν με βλεπει να φτανω τις 36 εβδομαδες (3 οκτ) και με το ζορι με βλεπει να φτανω τελος σεπτεμβρη..

με την κουνια τελικα τι εκανες? την εκλεισες?

ειχαμε γιορτες το σκ κ δεν βολευε να παω,μαλλον αυτην την εβδ. θα κλεισω να τελειωνουμε.εχω κ ενα αγχος,μην γεννησω νωριτερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...