Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Miss Caramel επέζησες της καμπύλης;;;;κι εγω το ίδιο είχα πάθει,με έπιασε τρέμουλο απο την πεινα και που έχασα τον πρωινό καφέ..άσε που εγω την έκανα με τον καύσωνα και μόλις βγήκα εκτός ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ την άκουσα στερεοφωνικά!!!

Κι εγω το ξέρω αυτό με τα σκυλιά,ειδικά λένε για τις παθήσεις του αναπνευστικού οτι είναι σαν φυσικό φίλτρο να υπάρχει σκυλί μες στο σπίτι..βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται με όλες αυτές τις τρίχες όταν μαδάνε τα καημένα.....

τι δικο μου ρινιω μου τον χειμωνα δεν μαδαγε καθολου τωρα που ειναι καλοκαιρι μαδαει αλλα μου ειπε η κτινιατρος οτι αν ειναι εμβολιασμενο και καθαρο ακομα κ τριχα του να καταπιεις ειναι σαν να καταπινεις μια δικια σου απο τη στιγμη που το ζωο δεν εχεο αρρωστιες πανω του...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραιο σκυλακι!!!:P μου εχουν πει ενα τροπο για να του φανερωσω το μωρο χωρις να τον κανω τον σκυλο να ζηλεψει αλλα πως θα μπορουσα να μαθω το σκυλι να περιμενει τον ερχομο ενος παιδιου χωρις καν να εχει ερθει?

1ον σίγουρα κάτι θα έχει καταλάβει! Μυρίζεις και φέρεσαι διαφορετικά είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.

2ον όσο θα είσαι στο μαιευτήριο, θα δίνεις το φορεμένο φορμάκι ή πετσετάκι του μωρού στον άντρα σου να το πηγαίνει σπίτι να το μυρίσει το σκυλί και να το αφήνει στο παιδικό δωμάτιο ;)

3ον όταν επιστρέψετε με το καλό, πολύ λίγες επαφές τον 1ο μήνα (να συνηθίσει τη μυρωδιά του μωρού, άντε και καμιά γλυψιά στην πατούσα)

Μετά σιγά σιγά με την επίβλεψη κάποιου πάντα, θα συνηθίσει ο ένας τον άλλο!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα. Είμαι καινούρια. Είστε όλες εγκυούλες??? Με το καλό και με έναν πόνο. Αλήθεια μετά από πόσο καιρό καταφέρατε τη σύλληψη? Είμαι σε φάση με τον άντρα μου που προσπαθούμε για παιδάκι.

καλησπερα με το καλο να ερθει το μωρακι σου κ εγω στον 4ο μηνα ημουν εγκυος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

1ον σίγουρα κάτι θα έχει καταλάβει! Μυρίζεις και φέρεσαι διαφορετικά είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.

2ον όσο θα είσαι στο μαιευτήριο, θα δίνεις το φορεμένο φορμάκι ή πετσετάκι του μωρού στον άντρα σου να το πηγαίνει σπίτι να το μυρίσει το σκυλί και να το αφήνει στο παιδικό δωμάτιο ;)

3ον όταν επιστρέψετε με το καλό, πολύ λίγες επαφές τον 1ο μήνα (να συνηθίσει τη μυρωδιά του μωρού, άντε και καμιά γλυψιά στην πατούσα)

Μετά σιγά σιγά με την επίβλεψη κάποιου πάντα, θα συνηθίσει ο ένας τον άλλο!!!:D

αληθεια αυτο με το φορεμενο φορμακι πρωτη φορα το ακουω:Pναι μιςς καραμελ μου και εγω πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας...αντε να ζηλευει τον πρωτο και τον δευτερο μηνα μετα θα το συνιθισει και θα το παρει αποφαση οτι ειναι ενα καινουργιο μελος στην οικογενεια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Με το καλό τα διδυμάκια σου!!! Κι είσαι πολύ τυχερή και που κάνεις 2 με τη μία και που έχουν και τα 2 φύλα. Μεγάλη ευλογία!!!!

Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια αλλά είχα θέμα με υποθυροειδισμό και προλακτίνη (που ο γυναικολόγος επιμένει ότι η προλακτίνη ήταν το θέμα). Έχει 3 μήνες που τα ρύθμισα αλλά ακόμη τίποτα.

Ιωάννα μην αγχωνεσαι.. Εγώ τα μωράκια μου τα περιμένω μετά από εξωσωματικη... Συγνώμη που ρωτάω αλλά επειδή το έχω περάσει ο άντρας σου έχει κάνει εξετάσεις σπέρματος και ορμονικές;

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

εβελινα μου μια χαρα το βαρος απο τα μωρακια σου:P εμενα 24 ευδομαδων ακριβως ο μπεμπης μου ηταν 700 γραμμαρια τωρα λογικα ολο και κατι θα πηρε το επομενο μου ραντεβου ειναι στις 31 αυτουνου του μηνα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

βικακι καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου πρεπει να ανανεωσουμε την λιστα μας κοριτσια:P...εγω κοριτσια μου ποτε δεν ημουν χοντρη και ομως απο πολυ παλια ειχα ραγαδες στα μπουτια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη παρολου που εβαζα κρεμα για ραγαδες και παλι γεμισα ειναι να μην το εχει το δερμα σου και το δικο μου δερμα ειναι μαρκα με εκαψες!!! εχω βγαλει αρκετα στην κοιλια τωρα βαζω παλι κρεμα αλλα δεν εχω βγαλει ακομα καινουργια σκισηματα για να δουμε ...αλα πιστευω αν ολα πανε καλα ως το τελος θα βγαλω και καινουργιες ραγαδες σιγα μην μεινω μονο με αυτες;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ααααααα εχω ερωτηση κρισεως για τις ειδη μανουλες:D να σας πω οταν γεννησατε το μωρακι-μωρακια σας τα θυλαζατε απο το νοσοκομειο η τους δινατε πρωτα μπουκαλα και οταν πηγαινατε σπιτι ξεκιναγατε να τα θυλαζετε??? ρωταω γιατι για να βγαλω εξω στηθος και να θηλασσω θελω να ειμαι τελειως η μονη μου η αντε και ο αντρας μου μονο μπροστα!!!ειμαι πολυ ντροπιαρα:oops::oops::oops:η μητερα μου θα ειναι στο νοσοκομειο για να με βοηθαει τις πρωτες μερες αφου θα ειμαι με καισαρικη και γενικα ειναι κ το πρωτο της εγκονακι και θελει να ειναι διπλα μου για οσο θα ειμαι στο νοσοκομειο ακομα και να τις πω βγες εξω η μην βλεπεις δεν θα με ακουσει θα με κοροιδευει θα μου λεει εμενα ντρεπεσαι κ τετοια κ δεν θελω....

83tdp2.pngcWE4p3.png

ααααααα εχω ερωτηση κρισεως για τις ειδη μανουλες:D να σας πω οταν γεννησατε το μωρακι-μωρακια σας τα θυλαζατε απο το νοσοκομειο η τους δινατε πρωτα μπουκαλα και οταν πηγαινατε σπιτι ξεκιναγατε να τα θυλαζετε??? ρωταω γιατι για να βγαλω εξω στηθος και να θηλασσω θελω να ειμαι τελειως η μονη μου η αντε και ο αντρας μου μονο μπροστα!!!ειμαι πολυ ντροπιαρα:oops::oops::oops:η μητερα μου θα ειναι στο νοσοκομειο για να με βοηθαει τις πρωτες μερες αφου θα ειμαι με καισαρικη και γενικα ειναι κ το πρωτο της εγκονακι και θελει να ειναι διπλα μου για οσο θα ειμαι στο νοσοκομειο ακομα και να τις πω βγες εξω η μην βλεπεις δεν θα με ακουσει θα με κοροιδευει θα μου λεει εμενα ντρεπεσαι κ τετοια κ δεν θελω....

Μη μασάς... σίγουρα θα υπάρχει παραβάν ή κάτι τέτοιο στο νοσοκομείο οπότε μην αγχώνεσαι!

Εγώ πάλι θα πετάω έξω το βύζο παντού... και στην καφετέρια άμα λάχει :tongue: Εξώλης και προώλης η δικιά σου!!!:tongue:

Όσο για το θέμα σκυλί συναντάει μωρό, δες εδώ:

Pm4Q1ht4-70

SsokdrrXyxo

QEYz7k3hmMs

Και μερικούς μήνες μετά

d69Wj4VdP-o

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

συμφωνώ με την Miss Caamel...παντού ο βύζος όξω!!!αποκλείεται εκεί που θα γεννήσεις να μην έχει κάποιου είδους παραβαν ώτσε να απομονώνονται τα κρεβάτια με κάποιον τρόπο..κι ύστερα τη μαμά σου βρε θα ντραπείς;;θα βάζεις πάνω στο στήθος μια πάνα του παιδιού που θα το ρεύεις μετά να μη φαίνεται τελείως ή θα βρεις τον τρόπο μόνη σου...κάνε και δοκιμές απο τώρα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μη μασάς... σίγουρα θα υπάρχει παραβάν ή κάτι τέτοιο στο νοσοκομείο οπότε μην αγχώνεσαι!

Εγώ πάλι θα πετάω έξω το βύζο παντού... και στην καφετέρια άμα λάχει :tongue: Εξώλης και προώλης η δικιά σου!!!:tongue:

Pm4Q1ht4-70

SsokdrrXyxo

QEYz7k3hmMs

Και μερικούς μήνες μετά

d69Wj4VdP-o

ένα σκυλί σαν του 3ου βίντεο έχει η μαμά της κουμπάρας μου...αυτό το έρμο το ζωντανο έχει τραβήξει τα πάνδεινα απο το βαφτηστήρι μου....μέχρι και που την είχε κλείσει στην λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι για να την κάνει μπάνιο...

αν με ρωτάγατε πάντως εγω θα διάλεγα μεγάλο σκυλί,όπως το μπόξερ-ειδικά αυτό του βίντεο είναι ερωτεύσοιμο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλωςήρθες βίκυ!!Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!!

Σχετικά με τις κρέμες που λέτε!!!Ο γιατρός και εμένα τελικά μου είπε βαζελίνη!!Το έκοψα το baby oil !! Τελικά με την βαζελίνη ενυδατώνεται καλύτερα το δέρμα!!! Εκεί που είχα φαγούρα !!Με την βαζελίνη τίποτα!!!

Σχετικά με τον θηλασμό , μου έχει πει ο γιατρός να κάνω επάλειψη στις θηλές με αλατόνερο!!! Εσείς κάνετε κάτι διαφορετικό???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρηνιώ από μεσαία/μεγάλα σκυλιά λατρεύω τα boxer!!!!

Είναι από τις ράτσες που τα πάνε πολύ καλά με τα παιδιά και γενικά με την οικογένεια!

Βέβαια το σκυλί, ότι ράτσα και αν είναι, είναι όπως το μάθεις ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Pm4Q1ht4-70

SsokdrrXyxo

QEYz7k3hmMs

Και μερικούς μήνες μετά

d69Wj4VdP-o

χαχα ναι ειναι οπως το σκεφτει κανεις εγω παλι δεν θελω να με κοιταζει κανενας...ευχαριστω πολυ για τα βιντεακια ειναι καταπληκτικα ειδικα το τελευταιο ειναι το πιο ομορφο απ'ολα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...