Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

τέλεια!!!προς τα πού λετε;;

εμείς αν τα καταφέρουμε λέμε είτε Αίγινα είτε Πόρο..μια ξαδέρφη του Νίκου πρότεινε Άνδρο..ίδωμεν πως θα μας βγει το οικονομικό-μιας κι εγω δεν εργάζομαι αν κι εύχομαι να κερδίσω κάνα τζοκεράκι!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν ξέρουμε ακόμη. Το σκεφτόμαστε για Σάμο. Εύχομαι να περάσεις τέλεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!

IOANNA111 σκέψου ότι έμεινα έγκυος όταν είχα την πεθερά μου σπίτι με γύψο στο πόδι από ατύχημα (το έπαιζα νοσοκόμα) και με 1 επαφή στα μουλωχτά στο μπάνιο (Δεν υπάρχει!!!!)

Όλο το προηγούμενο διάστημα δοκίμασα τα πάντα, τεστ ωορρηξίας, σεξ αντιβίωση, και έτσι και αλλιώς και αλλιώτικά αλλά τίποτα!

Το πότε και πως θα σου κάτσει... δε το περιμένεις με τίποτα μερικές φορές!

withu αυτό με τα κουβαλήματα... χαχαχα σήκω κάτσε, κάτσε σήκω την πεθερά, βόλτες με το καροτσάκι στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα για έλεγχο.. καλέ είχα κουβαλήσει από ντουλάπες μέχρι 30 κιλά ψώνια!!!!

Άμα σε θέλει... σε θέλει ΤΕΛΟΣ!

evelina.t τα ίδια και ο δικός μας, μην αγκαλιαστούμε και δε χωθεί το ζητιανάκι για χάδια... χαχαχαχα!!!! Είναι καλούλια μωρέ τα παιδιά μας :)

btw το ίδιο έκανα κι εγώ μικρή όταν αγκαλιάζονταν οι γονείς μου... χαχαχαχαχα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Annast γλυκατζούύύύύ :tongue:

Τη μικρή πάντως σιγά σιγά να τη φέρεις σε επαφή με τα σκυλόγατα, μη της μείνει η φοβία. Είναι κρίμα και για την ίδια και για τα σκυλόγατα!

v-forvicky Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Κυκλάδες βλέπω... από που????

Άρα η πεθεροπληξία σου έκανε καλό!!!

ρινιω μου κ ανδρο ειναι ωραια,αλλα πιο πολυ μ'αρεσε πορο!ειναι κ πιο μικρο νησι,κ το γυρνας ευκολα!

εσύ να μη μου μιλάς καλύτερα!!!:evil::evil::evil::tongue::tongue:

κάτσε βρε Άννα μου να εξοικονομήσουμε τίποτα και βλέπουμε..για εκείνον να ξεκουραστεί λιγάκι,εγω το χόρτασα το καθησιό 2,5 χρόνια τώρα και καταπώς φαίνεται θα το χορτάσω κι άλλο...δε βλέπω να βίσκω δουλειά και στεναχωριέμαι ώρες-ώρες,είναι τόσα αυτά που θέλω να κάνω και δε μπορώ..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δεν ξέρουμε ακόμη. Το σκεφτόμαστε για Σάμο. Εύχομαι να περάσεις τέλεια.

απο Σάμο είναι ο μισός ο άντρας μου...οχι οτι πήγαινε και ποτέ..ο μακαρίτης ο πεθερός μου μας έλεγε τα καλύτερα και όντως έτσι είναι,που πήγε η αδερφή μου και γύρισε ξετρελλαμένη!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εσύ να μη μου μιλάς καλύτερα!!!:evil::evil::evil::tongue::tongue:

κάτσε βρε Άννα μου να εξοικονομήσουμε τίποτα και βλέπουμε..για εκείνον να ξεκουραστεί λιγάκι,εγω το χόρτασα το καθησιό 2,5 χρόνια τώρα και καταπώς φαίνεται θα το χορτάσω κι άλλο...δε βλέπω να βίσκω δουλειά και στεναχωριέμαι ώρες-ώρες,είναι τόσα αυτά που θέλω να κάνω και δε μπορώ..

χιχιχιχι!!!!!γιατι καλη μου??????επειδη θα κατεβω κρητη?????ασε ειναι 20 κ σημερα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Αγοράκι μας είπαν, αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, απο τη στιγμή που αποφασίσαμε για μωρό θέλαμε απλά να είναι γερό.

Διάβασα παραπάνω το post της IOANNAS 111.

Ιωάννα αρχικά μην αγχώνεσαι, εμείς είπαμε από αύριο ξεκινάμε και πρέπει να έμεινα έγκυος την 2η φορά. Να θυμάσαι πως το σπέρμα μένει ζωντανό στον κόλπο για μερικές μέρες οπότε όσο πιο συχνή είναι η επαφή τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε. Η επαφή θα πρέπει να γίνει χωρίς άγχος πρώτα θα σκέφτεσαι την δική σας ευχαρίστηση και μετά όλα τα άλλα. Αυτό στο λέω γιατί τις ημέρες που το συζητούσαμε ( 2-3 ) πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες μπήκα στο internet και διάβαζα διάφορα και έπιασα τον εαυτό μου να αγχώνεται χωρίς να υπάρχει λόγος.

Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις να κάνεις τσισάκια μετά την επαφή ( εννοώ αμέσως ) ή ντούζ ( επίσης όχι αμέσως ) να μένεις λίγο χαλαρή και να κάνεις όμορφες σκέψεις για σένα και τον άντρα σου. Επίσης το μωρό θα έρθει όταν θα είναι ώρα να έρθει… εσείς να είστε καλά και αγαπημένοι και όλα θα γίνουν. Αν τον πρώτο μήνα δεν έρθει… δεν πειράζει, εσύ να συνεχίσεις τις προσπάθειες χωρίς άγχος... σκοπός άλλωστε θα πρέπει να είναι η ευχάριστη επαφή, όσο πιο καλά τόσο πιο πολλές πιθανότητες ( γιατί απλά εκείνη τη στιγμή δεν έχεις άγχος ) !! Καλή επιτυχία, καλές διακοπές και προπάντων χωρίς άγχος και χωρίς να το σκέφτεσαι!!

Miss caramel Σιφνος

v-forvicky ομολογώ ότι η Σίφνος μου έχει ξεφύγει... κάποια στιγμή ελπίζω να την επισκεφτώ!!!

Annast μη μου την (Ρηνιώ) ταράζεις τώρα :tongue:

Σάμος εεε... ούτε εκεί έχω πάει πφφφφ!!!! Παλιοκρίση, δε βλέπω πλέον να πηγαίνουμε πουθενά... τελοσπάντων!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αγοράκι μας είπαν, αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, απο τη στιγμή που αποφασίσαμε για μωρό θέλαμε απλά να είναι γερό.

Διάβασα παραπάνω το post της IOANNAS 111.

Ιωάννα αρχικά μην αγχώνεσαι, εμείς είπαμε από αύριο ξεκινάμε και πρέπει να έμεινα έγκυος την 2η φορά. Να θυμάσαι πως το σπέρμα μένει ζωντανό στον κόλπο για μερικές μέρες οπότε όσο πιο συχνή είναι η επαφή τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε. Η επαφή θα πρέπει να γίνει χωρίς άγχος πρώτα θα σκέφτεσαι την δική σας ευχαρίστηση και μετά όλα τα άλλα. Αυτό στο λέω γιατί τις ημέρες που το συζητούσαμε ( 2-3 ) πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες μπήκα στο internet και διάβαζα διάφορα και έπιασα τον εαυτό μου να αγχώνεται χωρίς να υπάρχει λόγος.

Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις να κάνεις τσισάκια μετά την επαφή ( εννοώ αμέσως ) ή ντούζ ( επίσης όχι αμέσως ) να μένεις λίγο χαλαρή και να κάνεις όμορφες σκέψεις για σένα και τον άντρα σου. Επίσης το μωρό θα έρθει όταν θα είναι ώρα να έρθει… εσείς να είστε καλά και αγαπημένοι και όλα θα γίνουν. Αν τον πρώτο μήνα δεν έρθει… δεν πειράζει, εσύ να συνεχίσεις τις προσπάθειες χωρίς άγχος... σκοπός άλλωστε θα πρέπει να είναι η ευχάριστη επαφή, όσο πιο καλά τόσο πιο πολλές πιθανότητες ( γιατί απλά εκείνη τη στιγμή δεν έχεις άγχος ) !! Καλή επιτυχία, καλές διακοπές και προπάντων χωρίς άγχος και χωρίς να το σκέφτεσαι!!

Miss caramel Σιφνος

Ευχαριστώ πολύ. Πάντα ήθελα να έρθω Σίφνο. Ωραία είναι? Πόση ώρα είναι από Πειραιά? Οι θάλασσες καλές?

Διαφημίσεις

Μiss caramel Πρέπει να έρθεις, δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έρχονται ξανάρχονται….

IOANNA111 με το αργό πλοίο 5 μιση ώρες , μπορεί να πετύχεις και δρομολόγιο που να κάνει και 4 ( χωρίς ενδιάμεσα λιμάνια ), ενώ με το γρήγορο 3 ώρες. Με το αργό το εισιτήριο έχει 30 ευρώ, ενώ μπορείς να βρεις κατάλυμα από 35 ευρώ αυτή την εποχή και φαντάζομαι και τον Αύγουστο. Οι παραλίες μας είναι καλές και οι δύο ( το λιμάνι Καμάρες & ο Πλατυς Γιαλός ) έχουν γαλάζια σημαία και φέτος.

Κάπου διάβαζα να λένε για τις ραγάδες, εγώ πλέον βάζω βαζελίνη και μάλλον σώθηκα. Ραγάδες είχα από μικρή λόγω απότομης αυξομείωσης βάρους , ήμουν υποψιασμένη ότι το δέρμα μου ανήκει στην κατηγορία που κάνει ραγάδες και το είχα φοβηθεί. Είδα και στην τηλεόραση την Τέτα που έβαζε στις εγκύους αμυγδαλέλαιο και πήγα και πήρα ένα λίτρο, πήρα και μια κρέμα η οποία είναι ακόμα μισογεμάτη γιατί διάβασα ότι έχει parabens , αλλά όταν την πήρα δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω συστατικό και προσπαθούσα να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου μπας και το αποφύγω.

Πριν 2 εβδομάδες είδα κόκκινες γραμμούλες δεξιά και αριστερά στα πλευρά μου… ρωτάω την φίλη μου που επίσης εγκυμονεί και μου λέει δεν είναι τίποτα σαν φλεβίτσες μοιάζουν. Δυο τρεις μέρες είχα φαγωθεί, υποψιαζόμουν ότι είναι ραγάδες και φυσικά είχα δίκιο… εδώ και 2 εβδομάδες παστώνομαι στην βαζελίνη μέρα νύχτα, έχω κάνει όλα τα φανελάκια μου χάλια… αλλά έχουν εξαφανιστεί, από κόκκινες έγιναν αχνές καφέ και σιγά σιγα από την πολύ ενυδάτωση μοιάζουν αόρατες. Πλέον δεν με νοιάζει αν θα φύγουν τελείως και φυσικά μου αρκεί να μην βγουν άλλες. Ελπίζω αν δεν φύγουν να μείνουν έτσι αχνές… τώρα κάνει δεν κάνει η βαζελίνη, αφού το αμυγδαλέλαιο δεν μου έκανε τίποτα ( στη δική μου πάντα περίπτωση ) που είναι και φυσικό προϊόν, μου έμεινε η βαζελίνη. Οι κρέμες είναι καλές, αλλά το δικό μου δέρμα δεν ενυδατώνετε εύκολα…

Σας είχε τύχει κάτι παρόμοιο από παλιά γέννα και να εξαφανίστηκαν;; ( είμαι στο 1ο μου και θέλω άλλα 2 :D μην απογοητευτώ και πολύ χιχιχι… )

Μiss caramel Πρέπει να έρθεις, δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έρχονται ξανάρχονται….

IOANNA111 με το αργό πλοίο 5 μιση ώρες , μπορεί να πετύχεις και δρομολόγιο που να κάνει και 4 ( χωρίς ενδιάμεσα λιμάνια ), ενώ με το γρήγορο 3 ώρες. Με το αργό το εισιτήριο έχει 30 ευρώ, ενώ μπορείς να βρεις κατάλυμα από 35 ευρώ αυτή την εποχή και φαντάζομαι και τον Αύγουστο. Οι παραλίες μας είναι καλές και οι δύο ( το λιμάνι Καμάρες & ο Πλατυς Γιαλός ) έχουν γαλάζια σημαία και φέτος.

Κάπου διάβαζα να λένε για τις ραγάδες, εγώ πλέον βάζω βαζελίνη και μάλλον σώθηκα. Ραγάδες είχα από μικρή λόγω απότομης αυξομείωσης βάρους , ήμουν υποψιασμένη ότι το δέρμα μου ανήκει στην κατηγορία που κάνει ραγάδες και το είχα φοβηθεί. Είδα και στην τηλεόραση την Τέτα που έβαζε στις εγκύους αμυγδαλέλαιο και πήγα και πήρα ένα λίτρο, πήρα και μια κρέμα η οποία είναι ακόμα μισογεμάτη γιατί διάβασα ότι έχει parabens , αλλά όταν την πήρα δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω συστατικό και προσπαθούσα να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου μπας και το αποφύγω.

Πριν 2 εβδομάδες είδα κόκκινες γραμμούλες δεξιά και αριστερά στα πλευρά μου… ρωτάω την φίλη μου που επίσης εγκυμονεί και μου λέει δεν είναι τίποτα σαν φλεβίτσες μοιάζουν. Δυο τρεις μέρες είχα φαγωθεί, υποψιαζόμουν ότι είναι ραγάδες και φυσικά είχα δίκιο… εδώ και 2 εβδομάδες παστώνομαι στην βαζελίνη μέρα νύχτα, έχω κάνει όλα τα φανελάκια μου χάλια… αλλά έχουν εξαφανιστεί, από κόκκινες έγιναν αχνές καφέ και σιγά σιγα από την πολύ ενυδάτωση μοιάζουν αόρατες. Πλέον δεν με νοιάζει αν θα φύγουν τελείως και φυσικά μου αρκεί να μην βγουν άλλες. Ελπίζω αν δεν φύγουν να μείνουν έτσι αχνές… τώρα κάνει δεν κάνει η βαζελίνη, αφού το αμυγδαλέλαιο δεν μου έκανε τίποτα ( στη δική μου πάντα περίπτωση ) που είναι και φυσικό προϊόν, μου έμεινε η βαζελίνη. Οι κρέμες είναι καλές, αλλά το δικό μου δέρμα δεν ενυδατώνετε εύκολα…

Σας είχε τύχει κάτι παρόμοιο από παλιά γέννα και να εξαφανίστηκαν;; ( είμαι στο 1ο μου και θέλω άλλα 2 :D μην απογοητευτώ και πολύ χιχιχι… )

Βίκυ μια χαρά είναι η βαζελίνη (και με εντολή γιατρού)! Με αυτή πέρασα τους 5 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Από κάποια στιγμή και έπειτα όμως όση και να έβαζα, συνέχιζα να έχω φαγούρα και τα ρούχα γίνονταν χάλια οπότε μου είπε καιο γιατρός να πάρω μια φυτική κρέμα για ραγάδες που απορροφάται πιο εύκολα!

Έχω κι εγώ ραγάδες απο αυξομειώσεις στους γλουτούς (είμαι και κωλού άλλωστε) στην κοιλιά μέχρι στιγμής όλα καλά!

Το μόνο που δε σώζεται είναι τα φλεβάκια στα πόδια... τα είχα εδώ και 4 χρόνια λόγω κληρονομικότητας και τώρα είναι αρκετά χειρότερα... μέχρι και ψηλά στην κοιλιά έχουν εμφανιστεί!!!

Είπε βέβαια ο doc ότι μετά τον τοκετό σιγά σιγά τα πολλά θα φύγουν....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

βικυ μου κ εγω ειχα απο παλια ραγαδες,αλλα κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη,κ τωρα δεν εχω βγαλει,εγω παστωνομαι με ελαιολαδο,το ελαιολαδο με εσωσε κ στον θυλασμο,γιατι ενω ειχα παρει ενα σωρο κρεμες,δεν καναν τιποτα..μου το ειχε πει μια κοπελα που γεννησαμε μαζι στο μαιευτηριο,κ δεν την πιστευα,εκεινη ηταν στο 3 παιδι,αρα ηταν κ πιο εμπειρη..οταν το δοκιμασα,ξανανιωσα!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθεις το σκυλί να περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας... Ακόμα και αν είναι ζηλιάρικο όλα καλά θα πάνε 2-3 πραγματάκια και φυσικά να συνεχίζεις να του δίνεις σημασία και μετά!

Ο κτηνίατρός μου το μόνο που μου είπε είναι να του πατήσουμε μια πιο γερή δόση αποπαρασίτωσης για καλό και για κακό και για 1 χρόνο να είμαι πολύ τυπική! Από κει και πέρα το σκυλί θα γίνει ο φύλακας της κούνιας και ο φύλακας στις βόλτες... :tongue:

Ο γυναικολόγος μου πάλι έχει μεγαλώσει με σκυλί και τώρα έχει ένα (αναγκαστικά στην αυλή λόγω γυναίκας... αν κατάλαβα καλά) οπότε είμαστε σε πλήρη συμφωνία και συννενόηση!

Όπως και να έχει ο lucky είναι ο μεγάλος αδερφός!!! 25098_383586999373_6250417_n.jpg

Επέζησα της καμπύλης.... το πρόβλημά μου ήταν το 3ωρο που δεν επρεπε να πιώ ή να φάω κάτι! Πλάκώθηκα στον καφέ, χυμό, νερά και μάσα γιατί έτρεμαν τα χέρια μου!!!

Από Δευτέρα τα αποτελέσματα και το ραντεβού με το γιατρό να δούμε το Μαρλενάκι μας :tongue:

ωραιο σκυλακι!!!:P μου εχουν πει ενα τροπο για να του φανερωσω το μωρο χωρις να τον κανω τον σκυλο να ζηλεψει αλλα πως θα μπορουσα να μαθω το σκυλι να περιμενει τον ερχομο ενος παιδιου χωρις καν να εχει ερθει?

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμενα η δικια μου τρελαινεται απο την χαρα της οταν ερχονται παιδακια στο σπιτι μας.. καθεται να την βασανισουν αλυπητα.. και την περασμενη εβδομαδα που ηρθε σπιτι μας ενα μωρακι 7 μηνων δεν εφυγε καθολου απο διπλα του.. και οταν το ειχε ο αντρας μου αγκαλια αυτη πηγαινε και του εγλυφε τις πατουσες και το μωρο ξεκραδιζοταν στα γελια!!!! θελω να πιστευω οτι δεν θα ζηλευει.. ειναι γαλλικο μπουλντογκ και λενε οτι αγαπανε πολυ τα μωρα σαν ρατσα..

miss caramel κ εμενα ο κτηνιατρος μου ειπε αποπαρασιτωση καθε 2 μηνες αντι για καθε 3 για οσο διαστημα ειμαι εγκυος και για τον πρωτο χρονο με τα μωρα.. μετα θα ειναι οκ.. και εμενα τα ιδια μου ειπε.. οτι δεν θα ξεκολλαει απο τα μωρα..

εβελινα μου και εμενα το σκυλακι μου τρελαινεται για παιδακια παιδακια που βλεπει στον δρομο η που ερχονται σπιτι μας για λιγο...η συγκατικιση δεν ξερω πως θα του φανει...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...