Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!

καλησπερα ιωαννα!με το καλο να ερθει κ το δικο σου μπεμπακι!ναι ειμαστε ολες ΠΟΛΥ εγκυες!!!εγω τουλαχιστον δεν αργησα,μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος!

ναι...υπογλυκεμία έπαθες ξαφνικά!!!!πούλα τα αλλού!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Είμαι καινούρια. Είστε όλες εγκυούλες??? Με το καλό και με έναν πόνο. Αλήθεια μετά από πόσο καιρό καταφέρατε τη σύλληψη? Είμαι σε φάση με τον άντρα μου που προσπαθούμε για παιδάκι.

καλησπέρα...όλες μαμάδες ,μερικές για πρώτη φορά άλλες για δεύτερη και για τρίτη!!!

καλή σου επιτυχία,το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας για τη σύλληψη και γενικώς η άσχημη ψυχολογία τώρα το καλοκαιράκι στις διακοπές είναι ο,τι το καλύτερο!!!!δώστε του να καταλάβει!!!;)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ναι...υπογλυκεμία έπαθες ξαφνικά!!!!πούλα τα αλλού!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν σου πω,αληθεια,κοντευα να πεσω κατω...κμ ακομα δεν ειμαι στα καλυτερα μου..δεν εχω συνελθει πληρως..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλος την ιοαννα! Εμεις απλα σταματησαμε να προσεχουμε και ηρθαν αμεσος και η πρωτη και τωρα ο μικρουλης! Ανχος δεν ειχαμε για μωρο, απλα ειπαμε αν ερθει το θελουμε.

Οταν ειμουν μικρη ειχε η γιαγια μου σκυλο και οποτε πηγεναμε ηταν ο φυλακας μου! Μια χρονια αρρωστησα και πρηστικα στον υπνο μου (2 χρονων) και δεν μπορουσα ουτε να κλαψω και ο σκλυλος τους ξυπνισε ολους, εκλαιγε εξω απο το δωματιο μου! Τωρα δυστιχος δεν μπορουμε να εχουμε, αφου με τα ταξιδια θα ειναι δυσκολο. Σας ξηλευω απιστευτα οσες εχετε σκυλακι!!!!

Αν ειχαμε σκυλακι ή αλλο κατοικιδιο θα ηταν πιο ευκολο και για τη μικρη μου να καταλαβει οτι δεν ειναι παιχνιδια (αφου οι... ανθρωποι δεν της χαλανε χατιρι), για την ωρα παντος εχει μαθει να ρωταει τα αφεντικα για να τα ακουμπισει και δεν τραβαει ουρες-αφτια και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτην!!! Ειμαι κουκουβαγια τι να κανω!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπέρα...όλες μαμάδες ,μερικές για πρώτη φορά άλλες για δεύτερη και για τρίτη!!!

καλή σου επιτυχία,το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας για τη σύλληψη και γενικώς η άσχημη ψυχολογία τώρα το καλοκαιράκι στις διακοπές είναι ο,τι το καλύτερο!!!!δώστε του να καταλάβει!!!;)

Ευχαριστώ πολύ. Να σου ζήσουν το παιδάκι ή τα παιδάκια (δεν ξέρω πόσα έχεις). Κι εύχομαι ολόψυχα να σου δώσει ο Θεός κι άλλο!

Διαφημίσεις

Καλος την ιοαννα! Εμεις απλα σταματησαμε να προσεχουμε και ηρθαν αμεσος και η πρωτη και τωρα ο μικρουλης! Ανχος δεν ειχαμε για μωρο, απλα ειπαμε αν ερθει το θελουμε.

Οταν ειμουν μικρη ειχε η γιαγια μου σκυλο και οποτε πηγεναμε ηταν ο φυλακας μου! Μια χρονια αρρωστησα και πρηστικα στον υπνο μου (2 χρονων) και δεν μπορουσα ουτε να κλαψω και ο σκλυλος τους ξυπνισε ολους, εκλαιγε εξω απο το δωματιο μου! Τωρα δυστιχος δεν μπορουμε να εχουμε, αφου με τα ταξιδια θα ειναι δυσκολο. Σας ξηλευω απιστευτα οσες εχετε σκυλακι!!!!

Αν ειχαμε σκυλακι ή αλλο κατοικιδιο θα ηταν πιο ευκολο και για τη μικρη μου να καταλαβει οτι δεν ειναι παιχνιδια (αφου οι... ανθρωποι δεν της χαλανε χατιρι), για την ωρα παντος εχει μαθει να ρωταει τα αφεντικα για να τα ακουμπισει και δεν τραβαει ουρες-αφτια και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτην!!! Ειμαι κουκουβαγια τι να κανω!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ.

IOANNA111 μου εγώ ήμουν 1,5 χρόνο μέσα στο άγχος (από φοβερούς γιατρούς που ντε και καλά μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα... λύσσα κακιά:evil:)

Το μωρό ήρθε όταν είχα χαλαρώσει με το θέμα παιδί και πραγματικά δεν περίμενα τίποτα και είχα χιλιάδες άλλα πράγματα στο μυαλό μου!!!

Το άγχος να πετύχεις στόχο δυσκολεύει τα πράγματα... είμαι τρανό παράδειγμα!!!!

Για αυτό ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!

Annast όταν σε έπιασε η ζαλάδα καλή μου, σου ήρθε συγκεκριμένη πάστα στο μυαλό ή.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι γιατί τις προάλλες ήθελα κανταΐφι ντε και καλά χαχαχαχαχα:cool:

Tatum ακόμα και έτσι, που τη φέρνεις σε επαφή με σκυλιά είναι θετικό ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

IOANNA111 μου εγώ ήμουν 1,5 χρόνο μέσα στο άγχος (από φοβερούς γιατρούς που ντε και καλά μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα... λύσσα κακιά:evil:)

Το μωρό ήρθε όταν είχα χαλαρώσει με το θέμα παιδί και πραγματικά δεν περίμενα τίποτα και είχα χιλιάδες άλλα πράγματα στο μυαλό μου!!!

Το άγχος να πετύχεις στόχο δυσκολεύει τα πράγματα... είμαι τρανό παράδειγμα!!!!

Για αυτό ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!

Annast όταν σε έπιασε η ζαλάδα καλή μου, σου ήρθε συγκεκριμένη πάστα στο μυαλό ή.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι γιατί τις προάλλες ήθελα κανταΐφι ντε και καλά χαχαχαχαχα:cool:

Tatum ακόμα και έτσι, που τη φέρνεις σε επαφή με σκυλιά είναι θετικό ;)

Ευχαριστώ πολύ. Έχεις απόλυτο δίκιο. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Ευχαριστώ πολύ. Να σου ζήσουν το παιδάκι ή τα παιδάκια (δεν ξέρω πόσα έχεις). Κι εύχομαι ολόψυχα να σου δώσει ο Θεός κι άλλο!

το πρώτο μας είναι...

σ'αυτό που σου λέει η Miss Caramel έχει δίκιο..λκι εγω 1,5 χρόνο ελεύθερα και τίποτα..και μόλις το έβγαλα απο το μυαλό μου τσουπ!!ήρθε απο μόνο του και χωρίς καν να το περιμένω...

Μπράβο βρε tatum με τη μικρή και τα ζωάκια!!έτσι θέλω κι εγω να μάθει να τα σέβεται και να τα αγαπάει όλα τα ζώα...θα ήθελα κι εγω ένα σκυλί,για φύλακα μιας και είμαστε στο ισόγειο του 3όροφου αλλά προς το παρόν είναι εκτός συζήτησης λόγω πολλών συνιστωσών..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε ??? ξυπνήσατε???

Εγώ σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πολύ καλά το βράδυ!!!

IOANNA111 μην το σκέφτεσαι και το μωράκι θα έρθει πολύ γρήγορα!!!

Miss caramel με το καλό να πας!!!:D:D:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες!!!!

Του δίνεις χάπι για αποπαρασίτωση???

Συμφέρει και από θέμα κόπου και χρόνου να του κάνεις μια ενέσιμη (διαρκεί για ένα 6μηνο) Θυμάμαι ότι η χρηματική διαφορά ήταν πολύ μικρή!

Κι εμένα τα πάει καλά με τα παιδάκια... ότι και να έχουμε συναντήσει στο δρόμο μια χαρά τα έχει πάει, του τραβάνε ουρά και αφτιά και υπομένει!!!

Βέβαια στα χάδια είναι ζηλιάρης... προβλέπω να θηλάζω και με το πόδι να του κάνω χαδάκια;)

ναι χαπι της δινω.. καθε 2 μηνες.. δεν ηξερα οτι υπαρχει και σε ενεσιμη μορφη.. κ εμενα δεν ζηλευει αλλα θελει να συμετεχει κ αυτη στα χαδια.. ακομα κ ο αντρας μου οταν με αγκαλιαζει ερχεται κ αυτη και μας γλυφει... ειναι η μεγαλη μου κορη...

Καλησπέρα. Είμαι καινούρια. Είστε όλες εγκυούλες??? Με το καλό και με έναν πόνο. Αλήθεια μετά από πόσο καιρό καταφέρατε τη σύλληψη? Είμαι σε φάση με τον άντρα μου που προσπαθούμε για παιδάκι.

γεια σου ιωαννα! ποσο καιρο προσπαθεις για μωρακι? ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? αυτο που σου ειπαν για το αγχος ισχυει.. προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι..

εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο και διαπιστωσαμε οτι τα μωρακια μας εξελισονται

σε μικρα θηρια.. η μπεμπουλα ηταν 860γρ και ο μπεμπακος 780γρ.. εφτασα αισιος τα +8 κιλα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι παω μια χαρα και απλα να προσεξω και να μην ξεφυγω.. παντως η αληθεια ειναι οτι ειμαι ολο κοιλια.. χθες μετα τον γιατρο πηγαμε με τον αντρουλη μου για φαγητο και η σερβιτορα με ρωτησε αν ειμαι στον 8ο.. χαχαχα μολις της ειπα οτι ειμαι στον 6ο γουρλωσε τα ματια μεχρι να της πω οτι εχω διδυμα.. πηρα αδεια να βγαινω και για κανενα καφεδακι ή φαγητο αρκει να μην περπαταω και να ειμαι τις περισσοτερες ωρες της ημερας ξαπλα..

tJYkp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε ??? ξυπνήσατε???

Εγώ σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πολύ καλά το βράδυ!!!

IOANNA111 μην το σκέφτεσαι και το μωράκι θα έρθει πολύ γρήγορα!!!

Miss caramel με το καλό να πας!!!:D:D:D

Αυτό θα κάνω. Δε θα το σκέφτομαι. Αλλά... από τον άλλο μήνα. Γιατί μου ήρθε χθες περίοδο κι ακόμη το ... ψιλοσκέφτομαι!!!

καλημερα ομορφες!!!!

ναι χαπι της δινω.. καθε 2 μηνες.. δεν ηξερα οτι υπαρχει και σε ενεσιμη μορφη.. κ εμενα δεν ζηλευει αλλα θελει να συμετεχει κ αυτη στα χαδια.. ακομα κ ο αντρας μου οταν με αγκαλιαζει ερχεται κ αυτη και μας γλυφει... ειναι η μεγαλη μου κορη...

γεια σου ιωαννα! ποσο καιρο προσπαθεις για μωρακι? ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? αυτο που σου ειπαν για το αγχος ισχυει.. προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι..

εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο και διαπιστωσαμε οτι τα μωρακια μας εξελισονται

σε μικρα θηρια.. η μπεμπουλα ηταν 860γρ και ο μπεμπακος 780γρ.. εφτασα αισιος τα +8 κιλα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι παω μια χαρα και απλα να προσεξω και να μην ξεφυγω.. παντως η αληθεια ειναι οτι ειμαι ολο κοιλια.. χθες μετα τον γιατρο πηγαμε με τον αντρουλη μου για φαγητο και η σερβιτορα με ρωτησε αν ειμαι στον 8ο.. χαχαχα μολις της ειπα οτι ειμαι στον 6ο γουρλωσε τα ματια μεχρι να της πω οτι εχω διδυμα.. πηρα αδεια να βγαινω και για κανενα καφεδακι ή φαγητο αρκει να μην περπαταω και να ειμαι τις περισσοτερες ωρες της ημερας ξαπλα..

Με το καλό τα διδυμάκια σου!!! Κι είσαι πολύ τυχερή και που κάνεις 2 με τη μία και που έχουν και τα 2 φύλα. Μεγάλη ευλογία!!!!

Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια αλλά είχα θέμα με υποθυροειδισμό και προλακτίνη (που ο γυναικολόγος επιμένει ότι η προλακτίνη ήταν το θέμα). Έχει 3 μήνες που τα ρύθμισα αλλά ακόμη τίποτα.

Καλημέρες!!!

Εβελίνα τέλεια!!!μπράβο τα μωράκια σου είναι μια χαρά..εγω γιατρό την Τετάρτη οπότε και θα μου πει πόσο πήρε το δικό μου το θηρίο...για παρηγοριά πάντως να σου πω οτι κι εμένα για 8μηνη με περνάνε!!!!:D:D:D:D:D

Κατερινάκι κι εγω ξύπνησα στις 7 παρά...γύρισα λίγο πλευρό για να μη σηκωθω και γυρνάω σαν την άδικη κατάρα κάποια στιγμή με ξαναπήρε ο ύπνος και ξύπνησα στις 9:30...κι άρχισα κάνα δυο μέες τώρα να μην ευχαριστιέμαι ούτε το μεσημέρι..ο βραδυνός πάντως δεν αναπληρώνεται με τίποτα..

Ιωάννα φεύγα απο το τρυπάκι με την περίοδο...κι εγω σου λέω 1,5 χρόνο δεν έκανα άλλη δουλειά...εργάζεσαι;κάνεις κάτι άλλο να απασχολείσαι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...