Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια. Για το επίδομα τοκετού που λέγατε ξέρω ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν παίρνεις. Από κει και πέρα εξαρτάται από το ασφαλιστικό ταμείο και το ασφαλιστικό κλιμάκιο που ανήκεις τί ποσό θα πάρεις. Τώρα δυστυχώς συζητάνε για περικοπές διάφορων κοινωνικών επιδομάτων, που ενδεχομένως να αφορούν και επιδόματα μητρότητας και τοκετού. Οψόμεθα.

Χθες πάντως ξαμολύθηκα στην αγορά με τις εκπτώσεις και έκανα τις πρώτες αγορές του μωρού μου. Πήρα 5 φορμάκια, 1 ζακετούλα και 1 παντελονάκι για αρχή.Το καταχάρηκα! Α, παρήγγειλα και τούρτα για τα γενέθλια της κόρης μου που είναι σε μία εβδομάδα. Αυτές τις μέρες συγκινούμαι γιατί θυμάμαι πως ήμουν λίγο πριν γεννήσω πριν 4 χρόνια σαν αυτό τον καιρό.

απο ρουχαλακια τα εχω ολα απο το πρωτο μου μωρο γιατι ειχα αγορασει τα παντα απο ρουχισμο αλλα δεν προλαβε να τα φορεσει το καημενο...το μονο που δεν πηρα ειναι πολυ χειμερινα...λετε να χρειαστουν πολυ πολυ χειμωνιατικα οκτωβρη μηνα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κοιλουμπίτσες!!!

Ετοιμάζομαι να πάω για την καμπύλη ζαχάρου!!!! wish me luck!

Αν επιζήσω θα χτυπήσω και ένα πικρό καφεδάκι να συνέλθω στα καπάκια :tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα... Μάκιααααα xxxxxxxxxx:D

καλα αποτελεσματα!!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια εμενα ο αιματοκριτης μου ειναι 34 και ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι μια χαρα...να σας πω μιας και λεμε για σκυλους εχει καμια σας σκυλακι εγω εχω ενα τσιουαουα ειναι πολυ μικρο και κοντοτριχο ρωτησα 4 γιατρους αν πειραζει που το εχω και οι 4 μου ειπαν το ιδιο οτι αν ειναι καθαρο και εχει ολα του τα εμβολια να μην φοβαμαι τιποτα και ετσι το κρατησα

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια εμενα ο αιματοκριτης μου ειναι 34 και ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι μια χαρα...να σας πω μιας και λεμε για σκυλους εχει καμια σας σκυλακι εγω εχω ενα τσιουαουα ειναι πολυ μικρο και κοντοτριχο ρωτησα 4 γιατρους αν πειραζει που το εχω και οι 4 μου ειπαν το ιδιο οτι αν ειναι καθαρο και εχει ολα του τα εμβολια να μην φοβαμαι τιποτα και ετσι το κρατησα

μαριουλα εγω εχω σκυλακι.. κ εμενα ειναι καθαρο.. βγαινει εξω μονο για την βολτα της και εχει κανει και ολα τα εμβολια και ακριβως τα ιδια μου ειπε κ εμενα ο γιατρος μου.. φαντασου οτι το σκυλι κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι.. αν και τωρα σιγα σιγα προσπαθω να το κοψω για να μην παθει σοκ οταν θα ερθουν τα μωρα στο σπιτι..

tJYkp3.png

μαριουλα εγω εχω σκυλακι.. κ εμενα ειναι καθαρο.. βγαινει εξω μονο για την βολτα της και εχει κανει και ολα τα εμβολια και ακριβως τα ιδια μου ειπε κ εμενα ο γιατρος μου.. φαντασου οτι το σκυλι κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι.. αν και τωρα σιγα σιγα προσπαθω να το κοψω για να μην παθει σοκ οταν θα ερθουν τα μωρα στο σπιτι..

χαχα ναι καλε αν τα εχουμε καθαρα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα που τα εχουμε στο σπιτι μας εγω οταν το πηγαινω περιπατο μετα του πλενω τα ποδια δεν μπαινει στο κρεβατι αλλα μπαινει στον καναπε και ειναι το ιδιο...ασε κ εγω το σκεφτομαι πως θα αντιδρασει το καημενο οταν θα δει το μωρακι?σιγουρα θα ζηλευει!!!ξερω οτι τα τσιουαουα ειναι πολυ ζηλιαρικα ζωα εμεις τον εχουμε και στα ωπα ωπα και μετα που οσο να ναι δεν θα του δινουμε και τοσο σημασια σιγουρα θα του κακοφανει:shock: θα πρεπει λοιπον να φανερωσουμε τα μωρακια μας στα σκυλακια μας με τροπο ετσι ωστε να μην τα κακοπαρουν και τα ζηλευουν!;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθεις το σκυλί να περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας... Ακόμα και αν είναι ζηλιάρικο όλα καλά θα πάνε 2-3 πραγματάκια και φυσικά να συνεχίζεις να του δίνεις σημασία και μετά!

Ο κτηνίατρός μου το μόνο που μου είπε είναι να του πατήσουμε μια πιο γερή δόση αποπαρασίτωσης για καλό και για κακό και για 1 χρόνο να είμαι πολύ τυπική! Από κει και πέρα το σκυλί θα γίνει ο φύλακας της κούνιας και ο φύλακας στις βόλτες... :tongue:

Ο γυναικολόγος μου πάλι έχει μεγαλώσει με σκυλί και τώρα έχει ένα (αναγκαστικά στην αυλή λόγω γυναίκας... αν κατάλαβα καλά) οπότε είμαστε σε πλήρη συμφωνία και συννενόηση!

Όπως και να έχει ο lucky είναι ο μεγάλος αδερφός!!! 25098_383586999373_6250417_n.jpg

Επέζησα της καμπύλης.... το πρόβλημά μου ήταν το 3ωρο που δεν επρεπε να πιώ ή να φάω κάτι! Πλάκώθηκα στον καφέ, χυμό, νερά και μάσα γιατί έτρεμαν τα χέρια μου!!!

Από Δευτέρα τα αποτελέσματα και το ραντεβού με το γιατρό να δούμε το Μαρλενάκι μας :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εμενα η δικια μου τρελαινεται απο την χαρα της οταν ερχονται παιδακια στο σπιτι μας.. καθεται να την βασανισουν αλυπητα.. και την περασμενη εβδομαδα που ηρθε σπιτι μας ενα μωρακι 7 μηνων δεν εφυγε καθολου απο διπλα του.. και οταν το ειχε ο αντρας μου αγκαλια αυτη πηγαινε και του εγλυφε τις πατουσες και το μωρο ξεκραδιζοταν στα γελια!!!! θελω να πιστευω οτι δεν θα ζηλευει.. ειναι γαλλικο μπουλντογκ και λενε οτι αγαπανε πολυ τα μωρα σαν ρατσα..

miss caramel κ εμενα ο κτηνιατρος μου ειπε αποπαρασιτωση καθε 2 μηνες αντι για καθε 3 για οσο διαστημα ειμαι εγκυος και για τον πρωτο χρονο με τα μωρα.. μετα θα ειναι οκ.. και εμενα τα ιδια μου ειπε.. οτι δεν θα ξεκολλαει απο τα μωρα..

tJYkp3.png

Του δίνεις χάπι για αποπαρασίτωση???

Συμφέρει και από θέμα κόπου και χρόνου να του κάνεις μια ενέσιμη (διαρκεί για ένα 6μηνο) Θυμάμαι ότι η χρηματική διαφορά ήταν πολύ μικρή!

Κι εμένα τα πάει καλά με τα παιδάκια... ότι και να έχουμε συναντήσει στο δρόμο μια χαρά τα έχει πάει, του τραβάνε ουρά και αφτιά και υπομένει!!!

Βέβαια στα χάδια είναι ζηλιάρης... προβλέπω να θηλάζω και με το πόδι να του κάνω χαδάκια;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Miss Caramel επέζησες της καμπύλης;;;;κι εγω το ίδιο είχα πάθει,με έπιασε τρέμουλο απο την πεινα και που έχασα τον πρωινό καφέ..άσε που εγω την έκανα με τον καύσωνα και μόλις βγήκα εκτός ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ την άκουσα στερεοφωνικά!!!

Κι εγω το ξέρω αυτό με τα σκυλιά,ειδικά λένε για τις παθήσεις του αναπνευστικού οτι είναι σαν φυσικό φίλτρο να υπάρχει σκυλί μες στο σπίτι..βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται με όλες αυτές τις τρίχες όταν μαδάνε τα καημένα.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλωσηρθατε!!!! η αληθεια ειναι οτι ειχε αφοριτη ζεστη την περασμενη εβδομαδα.. δεν παιζει κανενα σεναριο να ξαναπατε καμια βολτουλα?

αληθεια ποση πιεση ειχες και σου εδωσε χαπακι ο γιατρος?

Μπα δεν προβλέπεται εβελίνα μου!!!Εδώ θα την περάσουμε το υπόλοιπο καλοκαίρι!!Αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!Υστερα από αυτά που έπαθα , δεν θέλω να ξαναφύγω!!!

καλως όρισες!!!!πως σου φάνηκε η επιστροφή στο κλείνον άστυ;;;;;

ζέστη είχε παντού οπότε για να έβρισκες δροσιά θα έπρεπε να πας σε βουνό κι όχι παραθαλάσσια..άσε που λόγω της αύξησης του όγκου του αίματος η έγκυος ζεσταίνεται παραπάνω...υπομονη ως τον επόμενο κάυσωνα κορίτσια,είπαν οτι δε θα σταματήσει φέτος..ελπίζω το χειμώνα να μη χιονίσει απο τον Νοέμβρη ως τον Φλεβάρη!!!

΄Συ-γκαστρωμένες κι εμένα ο αιματοκρίτης στο 34,6 και ο όμως ο γιατρός μου είπε οτι είναι μια χαρά!την Τετάρτη θα πάω να δω τη μπουμπού μου οπότε και θα μου πει..

Να ρωτήσω κάτι;;μιλάτε στα μωρά σας;Ή μόνο εγω το κάνω;:tongue:

Μια χαρά μου φάνηκε δεν θέλω να ξαναφύγω!!!!:rolleyes::rolleyes:Δεν είμαι για πολλά πολλά !!! Του χρόνου με την μπουμπού οι διακοπές!!!

Miss Caramel θα κάνεις υπερατλαντικό ταξίδι βρε θηρίο!!!Πότε με το καλό πας???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ μου με τις τρίχες... συνηθίζουμε όλοι!!! Εγώ απλά θα τον κουρέψω και το φθινόπωρο που θα μαδάει τρελά, πιο πολύ γιατί δε θα έχω χρόνο για σκούπες και τέτοια!!!

Τουλάχιστον σε αντίθεση με άλλα σκυλιά ο δικός μου είναι του καθαρισμού! Μισεί θανάσιμα το μπάνιο αλλά τη μισή μέρα την περνάει καθαρίζοντας τα πόδια και το τρίχωμά του γενικά (είναι και μεγάλος γόης!!!!:cool:) Την άλλη μισή κοιμάται βέβαια :tongue:

KATRINDM Σε μια εβδομάδα πετάω!!! Πήρα και τις αντιθρωμβωτικές μου καλτσούλες και είμαι έτοιμη!!!!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα. Είμαι καινούρια. Είστε όλες εγκυούλες??? Με το καλό και με έναν πόνο. Αλήθεια μετά από πόσο καιρό καταφέρατε τη σύλληψη? Είμαι σε φάση με τον άντρα μου που προσπαθούμε για παιδάκι.

ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!

καλησπερα ιωαννα!με το καλο να ερθει κ το δικο σου μπεμπακι!ναι ειμαστε ολες ΠΟΛΥ εγκυες!!!εγω τουλαχιστον δεν αργησα,μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!

καλησπερα ιωαννα!με το καλο να ερθει κ το δικο σου μπεμπακι!ναι ειμαστε ολες ΠΟΛΥ εγκυες!!!εγω τουλαχιστον δεν αργησα,μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος!

Με έναν Πόνο και Καλή Λευτεριά! Ο Θεός να βοηθήσει και να πάνε όλα τέλεια!!!

Με έναν Πόνο και Καλή Λευτεριά! Ο Θεός να βοηθήσει και να πάνε όλα τέλεια!!!

να σαι καλα ιωαννα μου!κ εσενα σου ευχομαι να ερθει το πολυποθητο μωρακι..μην το παρεις με αγχος κ θα ερθει!!:-)

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...