Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια κοιλουμπίτσες!!!

Ετοιμάζομαι να πάω για την καμπύλη ζαχάρου!!!! wish me luck!

Αν επιζήσω θα χτυπήσω και ένα πικρό καφεδάκι να συνέλθω στα καπάκια :tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα... Μάκιααααα xxxxxxxxxx:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα αποτελέσματα καραμελενια!!!!

Καλημεεεεραααααα!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Kαλημερα σε ολα τα στρογγυλα κοιλακια!

Καλη επιτυχια miss caramel!!!!!!!!!:P

καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!!!

Όσο για το σκυλί δεν αισθάνεται καθόλου μόνο του,η αφεντικίνα του δεν δουλεύει τώρα (δασκάλα) και οι βόλτες του είναι συχνές και μισάωρες το λιγότερο..Είναι η ράτσα του,πως να στο πω..

Κί οσο για το άρπαγμα την έχει δαγκώσει κι η ίδια το λέει οτι ειδικά με μικρά παιδιά δεν τον εμπιστεύεται.

Το σκυλί έχει εμμονές με τα σκυλιά της διπλανής.

τελοσπάντων άστο είναι μεγάλη κουβέντα..είναι 12 χρ. σκέψου και αν τον δεις πως κάνει δε θα το πιστέψεις!

Κατά τ'αλλα τα υπόλοιπα κορίτσια;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

miss caramel καλή επιτυχία!!! εγώ θα πάω 5/8 να την κάνω.

Riniw έχεις πολύ γέλιο :D:D:D

Κι εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια και με ενοχλούν όλα μα όλα και ο καημένος ο αντρας μου μου λέει τι σου έκανα και με αγριοκοιτας???? και δεν έχει κάνει τπτ απλά εμένα μου την έχει δώσει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Προσπαθώ να μαζευτώ όταν το καταλαβαίνω και δεν μιλάω καθόλου μέχρι να μου φύγει.:oops:

Ο αιματοκρίτης μου παραμένει απελπιστικά χαμηλός γμτ, απο 39 που ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης πήγε 28,2, και μετα απο ένα μήνα σίδηρο 2 φορές τη μέρα πήγε 28,7. Σκατούλες δλδ...μάλλον πρέπει να αναπροσαρμόσω τη διατροφή μου, και δεν τρελαίνομαι για κρέας.....ειδικά σε ποσότητες.:?

Για τα πόδια μου είπε ότι δεν το θεωρεί μεγάλο το πρήξιμο οπότε μια χαρα!

Διαφημίσεις

Κι εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια και με ενοχλούν όλα μα όλα και ο καημένος ο αντρας μου μου λέει τι σου έκανα και με αγριοκοιτας???? και δεν έχει κάνει τπτ απλά εμένα μου την έχει δώσει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Προσπαθώ να μαζευτώ όταν το καταλαβαίνω και δεν μιλάω καθόλου μέχρι να μου φύγει.:oops:

Ο αιματοκρίτης μου παραμένει απελπιστικά χαμηλός γμτ, απο 39 που ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης πήγε 28,2, και μετα απο ένα μήνα σίδηρο 2 φορές τη μέρα πήγε 28,7. Σκατούλες δλδ...μάλλον πρέπει να αναπροσαρμόσω τη διατροφή μου, και δεν τρελαίνομαι για κρέας.....ειδικά σε ποσότητες.:?

οτι τό 'χω το γέλιο μου το 'χω!!!;););)

ελπίζω να μη σε βάλει να τρως συκώτια και σπλήνες!!να βρεις συνδυασμούς΄φαγητών που να κάνουν σωστή απορόφηση σιδήρου..να τρως και λίγη σοκολάτα κάθε μέρα,κάνει την καλύτερη απορρόφηση ξηρούς καρπούς και όσπρια

io6Qp3.png

TyPTp2.png

K μενα ο αιματοκριτης ειναι χαμηλος(29) στην προτελευταια μετρηση και

(30,9) στην τελευταια.Μου ειπε ομως ο μικροβιολογος οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο να πεφτει ο σιδηρος στην εγκυμοσυνη γιατι τραβαει πολυ αιμα το μωρο.Ανεβαινει λεει μολις μπουμε στο μηνα μας!Παντως μια φιλη γεννησε κ τα 2 της παιδια με αιματοκριτη 26 χωρις κανενα προβλημα!

καλημερα κουκλες!!! τι κανετε?

οντως σταθηκες πολυ τυχερη διδυμα και με την πρωτη:P και ζευγαρακι με την πρωτη τελεια:P:p:pμεινε ξαπλα και ολα θα πανε καλα!!!προσπαθουσες καιρο μονη σου?ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

μαριουλα προσπαθουσα μονη μου πανω απο 1,5 χρονο και τελικα οταν αρχισαμε να το ψαχνουμε ανακαλυψαμε οτι ειχαμε προβλημα αζωοσπερμιας.. και εκει ειμασταν τυχεροι γιατι ειναι χιλιες φορες να εχει το προβλημα ο αντρας παρα η γυναικα.. εγω ειμαι 26 χρονων και ο αντρας μου 36.. να σου πω την αληθεια μπορει να ταλαιπωρηθηκαμε λιγο, να περασαμε στεναχωριες οταν μαθαμε το προβλημα μας αλλα αυτο μας εκανε πιο δυνατους και να καταλαβουμε οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο...

α,να σας ρωτησω,εχετε δει αυτην την ενδοεπικοινωνια που εχει κ αισθητηρα για απνια?σκεφτομαι να το παρω,αλλα εδω ελλαδα το πιο οικονομικο που υπαρχει ειναι 160ευρω,βρηκα ενα απο το amazon με 88ευρω..

υπαρχει και τετοια??? στην αρχη που το ειπες μου αρεσε η ιδεα αλλα τελικα τωρα σκεφτομαι οτι δεν θα με βολεωει γιατι δεν θα ξερω σε ποια κουνια να το πρωτοβαλω... χαχχαχαχαχα

καλη επιτυχια και καλο κουραγιο...

εμεις σημερα εχουμε υπερηχο!!! ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δω τα κολοκυθακια μου!!!!

tJYkp3.png

K μενα ο αιματοκριτης ειναι χαμηλος(29) στην προτελευταια μετρηση και

(30,9) στην τελευταια.Μου ειπε ομως ο μικροβιολογος οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο να πεφτει ο σιδηρος στην εγκυμοσυνη γιατι τραβαει πολυ αιμα το μωρο.Ανεβαινει λεει μολις μπουμε στο μηνα μας!Παντως μια φιλη γεννησε κ τα 2 της παιδια με αιματοκριτη 26 χωρις κανενα προβλημα!

δηλαδη εγω που εχω 34,5 με δυο παιδια και 1 σιδηρο την ημερα να ειμαι ευτυχισμενη ε? γιατι απο 40 που ειχα καποτε μου φαινοταν οτι παραεπεσε..

παντως εμενα ο γιατρος μου μου εχει απαγορευσει να τρωω συκωτι κτλ...

tJYkp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Τι κάνετε???

Εμείς γυρίσαμε από το χωριό!!!Βέβαια δεν περάσαμε όπως περιμέναμε!!!Είχε αφόρητη ζέστη (παρόλο που είναι παραθαλάσσιο μέρος)!!Εγώ όλη μέρα μέσα στο σπίτι με αιρκοντισιον!!! ΤΟ βράδυ μόνο για καμιά βόλτα , αλλά είχε τόση άπνοια που δεν ήμουν για πολύ!!!Χάλια δηλαδή!!!Ανέβασα και πίεση!!!Και ο γιατρός επειδή ήταν 3 μέρες συνεχόμενα αυξημένη , με ξεκίνησε χαπάκι!!!Τώρα είναι οκ η πίεση!!Αφήστε τα!!!

Να δω τι άλλο θα με βρει!!!

Εσείς πως είστε???

Είδα και καινούρια μέλη!!!Καλωσήρθατε!!!Με το καλό τα μωράκια σας!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Τι κάνετε???

Εμείς γυρίσαμε από το χωριό!!!Βέβαια δεν περάσαμε όπως περιμέναμε!!!Είχε αφόρητη ζέστη (παρόλο που είναι παραθαλάσσιο μέρος)!!Εγώ όλη μέρα μέσα στο σπίτι με αιρκοντισιον!!! ΤΟ βράδυ μόνο για καμιά βόλτα , αλλά είχε τόση άπνοια που δεν ήμουν για πολύ!!!Χάλια δηλαδή!!!Ανέβασα και πίεση!!!Και ο γιατρός επειδή ήταν 3 μέρες συνεχόμενα αυξημένη , με ξεκίνησε χαπάκι!!!Τώρα είναι οκ η πίεση!!Αφήστε τα!!!

Εσείς πως είστε???

καλωσηρθατε!!!! η αληθεια ειναι οτι ειχε αφοριτη ζεστη την περασμενη εβδομαδα.. δεν παιζει κανενα σεναριο να ξαναπατε καμια βολτουλα?

αληθεια ποση πιεση ειχες και σου εδωσε χαπακι ο γιατρος?

tJYkp3.png

εβελινα μου,ειδικα εσενα θα σε βολεψει,γιατι το σετ περιλαμβανει 2 pads,αρα το ενα το βαζεις στο ενα μωρακι κ το αλλο στο αλλο! δες αυτο!

http://www.angelcare-monitor.com/United-States/en/products/angelcare-monitor-AC401-deluxe-plus

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Τι κάνετε???

Εσείς πως είστε???

καλως όρισες!!!!πως σου φάνηκε η επιστροφή στο κλείνον άστυ;;;;;

ζέστη είχε παντού οπότε για να έβρισκες δροσιά θα έπρεπε να πας σε βουνό κι όχι παραθαλάσσια..άσε που λόγω της αύξησης του όγκου του αίματος η έγκυος ζεσταίνεται παραπάνω...υπομονη ως τον επόμενο κάυσωνα κορίτσια,είπαν οτι δε θα σταματήσει φέτος..ελπίζω το χειμώνα να μη χιονίσει απο τον Νοέμβρη ως τον Φλεβάρη!!!

΄Συ-γκαστρωμένες κι εμένα ο αιματοκρίτης στο 34,6 και ο όμως ο γιατρός μου είπε οτι είναι μια χαρά!την Τετάρτη θα πάω να δω τη μπουμπού μου οπότε και θα μου πει..

Να ρωτήσω κάτι;;μιλάτε στα μωρά σας;Ή μόνο εγω το κάνω;:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εβελινα μου,ειδικα εσενα θα σε βολεψει,γιατι το σετ περιλαμβανει 2 pads,αρα το ενα το βαζεις στο ενα μωρακι κ το αλλο στο αλλο! δες αυτο!

http://www.angelcare-monitor.com/United-States/en/products/angelcare-monitor-AC401-deluxe-plus

αννα με εβαλες σε σκεψεις.. φαινεται καλος.. αν και δεν εχω ψαξει καθολου μεχρι στιγμης..

ρινιω εγω τους μιλαω απο την πρωτη μερα που μου τα εβαλαν στο κεντρο που εκανα την εξωσωματικη.. μου ειχαν δωσει και φωτογραφια τους.. 2 κουκιδες που ειχαν αρχισει να διαιρουνται σε κυτταρα... τωρα πολλες φορες παιζω και μαζι τους.. τα πειραζω και αυτα με κλωτσανε...

tJYkp3.png

να μαι κ εγωωωωωωω!δευτερο ημιχρονο στη δουλεια!μαριουλα,απ'οτι καταλαβα μεσο ορο που θα επρεπε να εισαι τωρα ειναι τα 61..αλλα δεν ρωτας καλυτερα την miss caramel,που το ποσταρε,θα ξερει καλυτερα!

οσο για πρησμενα ποδια,ακομα ειμαι οκ,αλλα κ στην κορη μου ειχαν πρηστει τον τελευταιο μηνα,κ ειδικα απ'οταν γυρισα απο τις διακοπες μου στη κρητη,που εχει κ υγρασια..ΑΚΟΥΣ ΡΙΝΙΩ????ΧΑΧΑΧΑ!!!λοιπον ας σοβαρευτουμε τωρα,με βοηθαγε παντως το κρυο ποδολουτρο κ τα ποδια ψηλα,κ στον υπνο,πανω σε ενα μαξιλαρι!

εγω ειμαι 54 οποτε ειμαι καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...