Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marioula είμαι 25 εβδομάδων. Καλά μη φανταστέις η κοπέλα έρχετε μία φορά το μήνα για τα χοντρά, τα υπόλοιπα τα κάνω μαζί με τον άντρα μου, τα πιο πολλά δλδ τα κάνει εκείνος τώρα πια ;). Έχω πολλή ορθοστασία στη δουλειά γιατί δουλεύω σε εργαστήριο οπότε όταν γυρίζω σπίτι είμαι ήδη κουρασμένη.

Εντομεταξύ μέχρι πριν 2 μήνες τα έκανα κι εγώ μόνη μου όλα αλλά με επιασαν μερικές φορές κάτι πονάκια και λέω αστο καλύτερα. Και έτσι απο το γάμο και μετά την έχω καθιερώσει την κοπέλα, εξάλου παίρνει πολύ λίγα(10-15euro) και δεν το ρισκάρω να πάθω τπτ και να μην μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά μου μετά.

Πιο παλιά με βοηθούσε η μαμά μου λιγάκι αλλά δυστυχώς ο μπαμπάς μου χρειάζεται λίγο περισότερη φροντίδα οπότε δεν μπορεί να έρχεται και σε εμένα.

katesps θορυβήθηκα λίγο με τα πρησμένα πόδια και επειδή ήταν πάντα πολύ αδύνατα μου κακοφαίνεται τρελά....Θα αποκλείσω πάντως και την πιθανότητα να φταίει κάτι άλλο απο τη γιατρό μου το απογευμα και μετα υπομονή. Εξάλου είναι ΣΚ μετά και θα ξεκουραστώ!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula είμαι 25 εβδομάδων. Καλά μη φανταστέις η κοπέλα έρχετε μία φορά το μήνα για τα χοντρά, τα υπόλοιπα τα κάνω μαζί με τον άντρα μου, τα πιο πολλά δλδ τα κάνει εκείνος τώρα πια ;). Έχω πολλή ορθοστασία στη δουλειά γιατί δουλεύω σε εργαστήριο οπότε όταν γυρίζω σπίτι είμαι ήδη κουρασμένη.

Εντομεταξύ μέχρι πριν 2 μήνες τα έκανα κι εγώ μόνη μου όλα αλλά με επιασαν μερικές φορές κάτι πονάκια και λέω αστο καλύτερα. Και έτσι απο το γάμο και μετά την έχω καθιερώσει την κοπέλα, εξάλου παίρνει πολύ λίγα(10-15euro) και δεν το ρισκάρω να πάθω τπτ και να μην μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά μου μετά.

Πιο παλιά με βοηθούσε η μαμά μου λιγάκι αλλά δυστυχώς ο μπαμπάς μου χρειάζεται λίγο περισότερη φροντίδα οπότε δεν μπορεί να έρχεται και σε εμένα.

katesps θορυβήθηκα λίγο με τα πρησμένα πόδια και επειδή ήταν πάντα πολύ αδύνατα μου κακοφαίνεται τρελά....Θα αποκλείσω πάντως και την πιθανότητα να φταίει κάτι άλλο απο τη γιατρό μου το απογευμα και μετα υπομονή. Εξάλου είναι ΣΚ μετά και θα ξεκουραστώ!:P

με περνας 4 μερες :Pεγω ειμαι 24 και 3 ημερων...10-15 την ωρα η οσο και να χρειαστει? ναι βεβαι μην το ρισκαρεις αν δουλευεις κιολας ειναι ειδη αρκετο δεν χρειαζεται να κουραζεσαι κ με τις δουλειες του σπιτιου

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula είμαστε πολύ κοντά κι εγώ αυτό είδα!!! Το πρώτο μας παιδάκι είναι και είναι αγοράκι!!!!!!

Τώρα για τις ημέρες και τις εβδομάδες ακριβώς μη σου πω βλακεία , κανονικά δλδ με βάση την τελευταία περίοδο εβγαινε ΠΗΤ 25/10, όμως με βάση όοοοοοοοολες τις εξετάσεις(απο β χωριακή μέχρι β- επιπέδου και όλους τους ενδιάμεσους υπέρηχους ) βγαίνει ΠΗΤ 2/11. Τώρα δεν ξέρω ποια μέτρηση να λάβω υπ οψιν. Πάντως φαντάζομαι ότι τέλος Οκτωβρίου θα γεννήσω οπότε λίγο πριν λίγο μετά μικρό το κακό ;)

Καλέ όχι 15 την ώρα μην τρελαθούμε , 5 την ώρα παίρνει και χρειάζεται συνήθως 2-3 ώρες.

marioula είμαστε πολύ κοντά κι εγώ αυτό είδα!!! Το πρώτο μας παιδάκι είναι και είναι αγοράκι!!!!!!

Τώρα για τις ημέρες και τις εβδομάδες ακριβώς μη σου πω βλακεία , κανονικά δλδ με βάση την τελευταία περίοδο εβγαινε ΠΗΤ 25/10, όμως με βάση όοοοοοοοολες τις εξετάσεις(απο β χωριακή μέχρι β- επιπέδου και όλους τους ενδιάμεσους υπέρηχους ) βγαίνει ΠΗΤ 2/11. Τώρα δεν ξέρω ποια μέτρηση να λάβω υπ οψιν. Πάντως φαντάζομαι ότι τέλος Οκτωβρίου θα γεννήσω οπότε λίγο πριν λίγο μετά μικρό το κακό ;)

Καλέ όχι 15 την ώρα μην τρελαθούμε , 5 την ώρα παίρνει και χρειάζεται συνήθως 2-3 ώρες.

marant μου μια χαρα τοτε τιποτα δεν ειναι 15 ευρω τον μηνα;) εγω ειμαι με βαση την περιοδο κλεινω μηνα καθε 30 του μηνα. ε βαζουν και δεκα μερες παραπανω οι γιατροι επειδη δεν ξερουν ακριβως ποτε εγινε η συληψη και η πητ μου θα ηταν μεχρι 10/11 αλλα απειδη θα γεννησω με καισαρικη και στην καισαρικη στο παιρνουν πιο νωρις το μωρακι με εβαλε ο γιατρος στις 25/10:p θα γεννησει καμια αλλη κοπελα απο εδω με καισαρικη η ειστε ολες προς το παρον για φυσιολογικο τοκετο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

να μαι κ εγωωωωωωω!δευτερο ημιχρονο στη δουλεια!μαριουλα,απ'οτι καταλαβα μεσο ορο που θα επρεπε να εισαι τωρα ειναι τα 61..αλλα δεν ρωτας καλυτερα την miss caramel,που το ποσταρε,θα ξερει καλυτερα!

οσο για πρησμενα ποδια,ακομα ειμαι οκ,αλλα κ στην κορη μου ειχαν πρηστει τον τελευταιο μηνα,κ ειδικα απ'οταν γυρισα απο τις διακοπες μου στη κρητη,που εχει κ υγρασια..ΑΚΟΥΣ ΡΙΝΙΩ????ΧΑΧΑΧΑ!!!λοιπον ας σοβαρευτουμε τωρα,με βοηθαγε παντως το κρυο ποδολουτρο κ τα ποδια ψηλα,κ στον υπνο,πανω σε ενα μαξιλαρι!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

α,να σας ρωτησω,εχετε δει αυτην την ενδοεπικοινωνια που εχει κ αισθητηρα για απνια?σκεφτομαι να το παρω,αλλα εδω ελλαδα το πιο οικονομικο που υπαρχει ειναι 160ευρω,βρηκα ενα απο το amazon με 88ευρω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια. Για το επίδομα τοκετού που λέγατε ξέρω ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν παίρνεις. Από κει και πέρα εξαρτάται από το ασφαλιστικό ταμείο και το ασφαλιστικό κλιμάκιο που ανήκεις τί ποσό θα πάρεις. Τώρα δυστυχώς συζητάνε για περικοπές διάφορων κοινωνικών επιδομάτων, που ενδεχομένως να αφορούν και επιδόματα μητρότητας και τοκετού. Οψόμεθα.

Χθες πάντως ξαμολύθηκα στην αγορά με τις εκπτώσεις και έκανα τις πρώτες αγορές του μωρού μου. Πήρα 5 φορμάκια, 1 ζακετούλα και 1 παντελονάκι για αρχή.Το καταχάρηκα! Α, παρήγγειλα και τούρτα για τα γενέθλια της κόρης μου που είναι σε μία εβδομάδα. Αυτές τις μέρες συγκινούμαι γιατί θυμάμαι πως ήμουν λίγο πριν γεννήσω πριν 4 χρόνια σαν αυτό τον καιρό.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Κορίτσια, μία ερώτηση και για τις μανούλες που έχουν, ήδη, παιδάκια, αλλά και την άποψη των άλλων την χρειάζομαι: το σπίτι έχει δυνατότητα για τρεις κρεβατοκάμαρες, οπότε μία η δική μας, μία της μικρούλας και μία της μπεμπέκας. Η μικρή, όμως, από φέτος ξεκινάει το Δημοτικό με διαβάσματα, γραψίματα και την απαραίτητη σχετική ησυχία. Σκέφτομαι το τρίτο δωμάτιο να το κάνω γραφείο (υπάρχουν, άλλωστε, τα έπιπλα, γραφείο, βιβλιοθήκες κι ένα μικρό σαλονάκι) και να έχω δύο κρεβατοκάμαρες. Κι η μικρή ζητάει να κοιμάται με την αδερφή της, θέλει να είναι μαζί. Έτσι, λέει, προς το παρόν, τουλάχιστον. Βέβαια, στην αρχή το μωρό θα κοιμάται μαζί μας. Σκέφτομαι να κρατήσω, για τώρα, τις δύο κρεβατοκάμαρες, να φτιάξω την τρίτη το γραφείο του παιδιού και μετά βλέπουμε ή θα είναι δύσκολο και να διαμορφώσω από τώρα το χώρο για τρεις κρεβατοκάμαρες;

Αν σκευτεις οτι το τελειο για μενα ειναι ενα δωματιο για υπνο -διαβασμα και 1 για παιχνιδι, ειμαστε πολυ κοντα! Μονο που εμας το παιδικο δωματιο μονο κουκετα θα χωρουσε χαχαχα.

Καραμελενια ευχαριστω και παλι αν και με στεναχωρησες :tongue:. Οχι οτι θα τα γλυτωσω τα κιλα (αν εξελιχθει οπως η πρωτη), παλι θα ξεφυγουν τους τελευταιους μηνες με την αλλαγη μεταβολισμου... Τσεκαρα ξανα το βιντεο που τραβιξα στον υπερηχο και ο μικρος εχει αναπτυξη για σχεδον 30 εβδομαδων σε ολες τις μετρησεις, αντι για 28 και ηρεμησα καπος!

Παντος για τα πρισμενα ποδια κι εγω ειχα και εχω αλλα μονο αν χριαστει να ειμαι ορθια για πολλες πολλες ωρες. Ξαπλωνω ομως εδω και χρονια με τα ποδια ψιλα λογο μεσης.

Κι εγω ελεγα για γυναικα και εφερα μια φορα (ελεγα 1/βδομαδα) αλλα με βλεπω να αργω να την ξαναφερω. Μου σπασε τα νευρα και αντε να βρω αλλη.

Annast εγω δεν ειχα στη μικρη και ισως επηδη κοιμοταν στο πορτ μπεμπε διπλα μου για 5-6 μηνες δεν ενιωσα οτι κατι μου λιπει. (για την ενδοεπικηνονια-ελενχο αναπνοης)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Elvina διάβαζα σήμερα ένα άρθρο που μου έστειλε μια φίλη και έφριξα γι'αυτό ρώτησα..Θα το παίρνεις λέει αλλά θα έχεις πληρώσει κανονικά το νοσοκομείο και μετά θα καταθέτεις δικαιολογητικά...δηλαδή όπως ήταν πριν.Μόνο που δε θα ξέρεις αν και πότε θα το πάρεις..πάρε τ'αυγό και κούρευ'το....

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά μ'εχουν πιάσει κάτι νέυρα...μ'εκνευρίζει το παραμικρό..μια κουβέντα περιμένω για ν'ανοίξω καβγά..λέτε να τον σκοτώσω τον άλλον τον κακομοίρη καμια ώρα εκεί που κοιμάται;:cool:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Elvina διάβαζα σήμερα ένα άρθρο που μου έστειλε μια φίλη και έφριξα γι'αυτό ρώτησα..Θα το παίρνεις λέει αλλά θα έχεις πληρώσει κανονικά το νοσοκομείο και μετά θα καταθέτεις δικαιολογητικά...δηλαδή όπως ήταν πριν.Μόνο που δε θα ξέρεις αν και πότε θα το πάρεις..πάρε τ'αυγό και κούρευ'το....

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά μ'εχουν πιάσει κάτι νέυρα...μ'εκνευρίζει το παραμικρό..μια κουβέντα περιμένω για ν'ανοίξω καβγά..λέτε να τον σκοτώσω τον άλλον τον κακομοίρη καμια ώρα εκεί που κοιμάται;:cool:

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!μην τον σκοτωσεις ακομα τουλαχιστον,θα χρειαστεις βοηθεια με το μωρο!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!μην τον σκοτωσεις ακομα τουλαχιστον,θα χρειαστεις βοηθεια με το μωρο!

χαχαχαχαχα!!!!άσε με σου λέω...μ'εκνευρίζει η γειτόνισσα που ποτίζει..διότι ποτίζει τέτοια ώρα,μαζεύονται κουνούπια και σκνίπες,εκείνη βάζει φιδάκι εμείς τίποτα κι έρχονται όλα απο δω..εν τω μεταξύ έχει 3 σκυλιά,εμβολιασμένα καθαρά δε λέω,εμείς άλλο ένα της συννυφάδας,τα οποία φοβάμαι τώρα με τις σκνίπες και τα κουνούπια-πείτε με υπερβολική-μη τυχόν και μου μεταδώσουν τίποτα..Άσε που το βρωμόσκυλο της συννυφάδας το άφησαν εδω κι έφυγαν..τώρα είμαι έτοιμη ν'αρπαχτώ και γι'αυτό..γιατί γαβγίζει με το παραμικρό και δεν είναι μικρό σκυλί να του δώσεις μια να σκάσει είναι κόκερ σπάνιελ και αγριεύει κιόλας..κι ενω έχει γίνει κουβέντα το σκυλί όταν φεύγουν να μη μένει κάτω..περιμένετε...σε λίγη ώρα θα εκνευριστώ και με το αεράκι που φυσσα,την κόβω την δουλειά

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ τα κουνούπια είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα στα σκυλιά ιδίως αν είναι πολλά και δεν τα περιποιείται κανείς με σιτρονέλλα κλπ.

Συγνώμη άφησαν το σκυλί που και έφυγαν??? Κήπο, ταράτσα ή μπαλκόνι??? Εμ βέβαια το αφήνεις έξω το σκυλί με 10000000000 ερεθίσματα τι θα κάνει καλέ? Θα γαυγίσει! Αν ήταν παιδί θα έκλαιγε και θα γκρίνιαζε (Με παρατήσατε μόνο εδωπέρα και το άλλο σκυλάκι κάτω πάει βόλτα κι εγώ τίποτα κλαψ και Γκρούμπφφφφ!)

Εγώ με τον δικό μου είμαστε αγκαλίτσες και φιλάκια ρε συ... σιγά!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ τα κουνούπια είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα στα σκυλιά ιδίως αν είναι πολλά και δεν τα περιποιείται κανείς με σιτρονέλλα κλπ.

Συγνώμη άφησαν το σκυλί που και έφυγαν??? Κήπο, ταράτσα ή μπαλκόνι??? Εμ βέβαια το αφήνεις έξω το σκυλί με 10000000000 ερεθίσματα τι θα κάνει καλέ? Θα γαυγίσει! Αν ήταν παιδί θα έκλαιγε και θα γκρίνιαζε (Με παρατήσατε μόνο εδωπέρα και το άλλο σκυλάκι κάτω πάει βόλτα κι εγώ τίποτα κλαψ και Γκρούμπφφφφ!)

Εγώ με τον δικό μου είμαστε αγκαλίτσες και φιλάκια ρε συ... σιγά!!!

έχουν τη βεράντα τους πάνω αλλά όχι..τη χτυπάει ο ήλιος και μέσα στο σπίτι δεν θέλουν να τον αφήνουν...κι ενω ξέρουν οτι γαβγίζει ειδικά με τα σκυλιά της διπλανής (έχουν μεγάλη κόντρα!!!) ...τον αγαπάω αλλά δεν είναι δικός μου άρα δεν είμαι και υποχρεωμένη να τον έχω στη δικιά μου αυλή...επιπλέον τί θα γίνει αύριο μόλις πάει κάτω η πεθερά μου που θα δεχόμαστε τους δικούς μας καλεσμένους;θα κυνηγάω το σκυλί να το τρέχω επάνω;με φόβο μη με αρπάξει;

Έχει ξαναγίνει κουβέντα και για μια περίοδο δεν κατέβαινε κάτω το σκυλί επουδενεί,τώρα τί σκατά τους έπιασε πάλι δεν ξέρω..

Άσε με σου λέω...το νεύρο τσίτα..πιο τσίτα δηλαδή πρέπει να ήταν ο Τζακ ο ρίπερ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ξαναλέω το σκυλί αισθάνεται μόνο του. Η κατάσταση συνήθως χειροτερεύει αν δεν πάει μεγάλες και ικανοποιητικές βόλτες, να τρέξει, να μυρίσει, να παίξει και να χαρεί!

Στην προκειμένη περίπτωση δε φταίει το σκυλί που απλά ζητά την επαφή με άλλα ζωντανά. Φταίει το αφεντικό του!

Είναι σα να έχεις ένα παιδί, κάθε μέρα, όλη μέρα στο γράψιμο να μη μπορεί να εκτονωθεί και να τσιρίζει, ενίοτε και να διαλύει το σπίτι... πες μου τώρα, και να δώσεις εσύ στο παιδί ένα χέρι ξύλο, θα κάνεις κάτι? Ποιός φταίει?

Προσπάθησε να εξοικειωθείς με το ζωντανό... δε θα σε αρπάξει εκτός αν σε δεί με ξύλο/σκούπα ή κάποιο άλλο "φονικό όπλο" στο χέρι.

Στην τελική αφού το σκυλί είναι της οικογενείας, αν φτιάξεις εσύ τη σχέση μαζί του θα μπορείς και να το κουμαντάρεις κάπως (δεν έχει σχέση με το μέγεθός του)

Ηρέμισε Τζάκ

OhpGDCInUoc

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...