Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα Άννα...

Ετοιμάζομαι να βγω σεριάνι σε 2-3 καταστήματα με ορθοπεδικά να βρω κάλτσες... άντε να δούμε!!!

Να και το άλλο για τις μανούλες http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

ωχ,προτειμω να μην τα βλεπω αυτα...:oops:

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημερίζω, μετά από αρκετό καιρό, και χαιρετίζω τη marioula1234.

marioula1234, με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου κι όλα καλά θα πάνε.

marioula1234 και Annast, ειλικρινά λυπάμαι. Όμως, τώρα, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε μια χαρά και θα κρατήσετε τα μωρούλια σας αγκαλιά.

Miss caramel, αφού μπορείς να κάνεις τέτοιο ταξίδι, μπράβο σου. Και μόνο που το σκέφτομαι, τρελλαίνομαι.

Κορίτσια, μία ερώτηση και για τις μανούλες που έχουν, ήδη, παιδάκια, αλλά και την άποψη των άλλων την χρειάζομαι: το σπίτι έχει δυνατότητα για τρεις κρεβατοκάμαρες, οπότε μία η δική μας, μία της μικρούλας και μία της μπεμπέκας. Η μικρή, όμως, από φέτος ξεκινάει το Δημοτικό με διαβάσματα, γραψίματα και την απαραίτητη σχετική ησυχία. Σκέφτομαι το τρίτο δωμάτιο να το κάνω γραφείο (υπάρχουν, άλλωστε, τα έπιπλα, γραφείο, βιβλιοθήκες κι ένα μικρό σαλονάκι) και να έχω δύο κρεβατοκάμαρες. Κι η μικρή ζητάει να κοιμάται με την αδερφή της, θέλει να είναι μαζί. Έτσι, λέει, προς το παρόν, τουλάχιστον. Βέβαια, στην αρχή το μωρό θα κοιμάται μαζί μας. Σκέφτομαι να κρατήσω, για τώρα, τις δύο κρεβατοκάμαρες, να φτιάξω την τρίτη το γραφείο του παιδιού και μετά βλέπουμε ή θα είναι δύσκολο και να διαμορφώσω από τώρα το χώρο για τρεις κρεβατοκάμαρες;

marioula1234 και Annast, ειλικρινά λυπάμαι. Όμως, τώρα, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε μια χαρά και θα κρατήσετε τα μωρούλια σας αγκαλιά.

Miss caramel, αφού μπορείς να κάνεις τέτοιο ταξίδι, μπράβο σου. Και μόνο που το σκέφτομαι, τρελλαίνομαι.

Κορίτσια, μία ερώτηση και για τις μανούλες που έχουν, ήδη, παιδάκια, αλλά και την άποψη των άλλων την χρειάζομαι: το σπίτι έχει δυνατότητα για τρεις κρεβατοκάμαρες, οπότε μία η δική μας, μία της μικρούλας και μία της μπεμπέκας. Η μικρή, όμως, από φέτος ξεκινάει το Δημοτικό με διαβάσματα, γραψίματα και την απαραίτητη σχετική ησυχία. Σκέφτομαι το τρίτο δωμάτιο να το κάνω γραφείο (υπάρχουν, άλλωστε, τα έπιπλα, γραφείο, βιβλιοθήκες κι ένα μικρό σαλονάκι) και να έχω δύο κρεβατοκάμαρες. Κι η μικρή ζητάει να κοιμάται με την αδερφή της, θέλει να είναι μαζί. Έτσι, λέει, προς το παρόν, τουλάχιστον. Βέβαια, στην αρχή το μωρό θα κοιμάται μαζί μας. Σκέφτομαι να κρατήσω, για τώρα, τις δύο κρεβατοκάμαρες, να φτιάξω την τρίτη το γραφείο του παιδιού και μετά βλέπουμε ή θα είναι δύσκολο και να διαμορφώσω από τώρα το χώρο για τρεις κρεβατοκάμαρες;

katesps ευχαριστω πολυ :P εγω στην θεση σου θα το εκανα γραφειο το τριτο δωματιο εξ'αλλου οπως ειπες και μονη σου στην αρχη το μωρακι θα κοιμαται μαζι σας μετα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα θα κοιμουνται τα 2 αδερφακια μαζι ξεκινα το ετσι και στην πορεια βλεπεις και κανεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

katesps ευχαριστω πολυ :P εγω στην θεση σου θα το εκανα γραφειο το τριτο δωματιο εξ'αλλου οπως ειπες και μονη σου στην αρχη το μωρακι θα κοιμαται μαζι σας μετα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα θα κοιμουνται τα 2 αδερφακια μαζι ξεκινα το ετσι και στην πορεια βλεπεις και κανεις:P

marioula, αυτό σκέφτομαι: "βλέποντας και κάνοντας". Στο μεταξύ, η διαφορά δεν είναι μικρή, έξι χρόνια είναι αυτά. Θα έρθει μία φίλη της στο σπίτι, πού θα κάτσουν, στην κρεβατοκάμαρα;;; Ελπίζω, μόνο, να μην την μεγαλώνω απότομα:rolleyes:.

καλημερα!! κ εγω ετσι σκεφτομαι να κανω,μολις παει η μικρη σχολειο,θα κανω την τριτη κρεβατοκαμαρα γραφειο,κ αργοτερα θα τους χωρισω!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

marioula, αυτό σκέφτομαι: "βλέποντας και κάνοντας". Στο μεταξύ, η διαφορά δεν είναι μικρή, έξι χρόνια είναι αυτά. Θα έρθει μία φίλη της στο σπίτι, πού θα κάτσουν, στην κρεβατοκάμαρα;;; Ελπίζω, μόνο, να μην την μεγαλώνω απότομα:rolleyes:.

οχι καλε μια χαρα θα ειναι και εγω ετσι θα εκανα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!! κ εγω ετσι σκεφτομαι να κανω,μολις παει η μικρη σχολειο,θα κανω την τριτη κρεβατοκαμαρα γραφειο,κ αργοτερα θα τους χωρισω!!!!

Αχ, μπράβο, βρε κορίτσια. Χίλια ευχαριστώ. Αφού κάνουμε κι ίδιες σκέψεις, εντάξει.

:P

ωχ,προτειμω να μην τα βλεπω αυτα...:oops:

ανναστ μου θα μου το κανεις και να μου πεις τι βαρος θα επρεπε να εχω κανονικα?πηγα να το κανω αλλα με μπερδεψε....ειχα βαρος πριν την εγκυμοσυνη 52 κιλα και υψος 1,62

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ, μπράβο, βρε κορίτσια. Χίλια ευχαριστώ. Αφού κάνουμε κι ίδιες σκέψεις, εντάξει.

:P

εγω δεν εχω δικο μου σπιτι και το σπιτι που ενοικιαζω εχει μονο 2 υπνοδωματια ενα για εμας και ενα για το μωρο που θα ερθει αλλα μεχρι να κανω και 2ο μωρο βλεπουμε η θα τα εχω μαζι στο ιδιο δωματιο η θα αλλαξω σπιτι

83tdp2.pngcWE4p3.png

ανναστ μου θα μου το κανεις και να μου πεις τι βαρος θα επρεπε να εχω κανονικα?πηγα να το κανω αλλα με μπερδεψε....ειχα βαρος πριν την εγκυμοσυνη 52 κιλα και υψος 1,62

απ'οτι βγαζω,γυρω στα 61

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα!

Marioula καλώς ήρθες!Εύχομαι να πάνε όλα καλά ;)

Εγώ έχω πάρει 6 κιλά έως τώρα και απο ότι μου βγάζει και το προγραμματάκι είναι κανονικά, προσ το χαμηλό του οπότε μια χαρά!

Κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, τα πόδια σας έχουν πρηστεί?

Εγώ τα νοιώθω πρησμένα απο εχτές, βέβαια δεν έχω ησυχία, μετά το πρωινό 8 ωράκι στη δουλειά σιδέρωσα 3 πλυντήρια ρούχα, και μαγείρεψα για σήμερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα πάω το απόγευμα στη γιατρό μου για να δει τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις που έκανα εχτές και θα την ρωτήσω πάντως.

Σήμερα θα έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι όσο καιρό είμαι έγκυος και δεν μπορώ να σκύψω :tongue:, επιτέλους γιατί έχει παραγίνει αχούρι :shock:

Εγώ έχω πάρει 6 κιλά έως τώρα και απο ότι μου βγάζει και το προγραμματάκι είναι κανονικά, προσ το χαμηλό του οπότε μια χαρά!

Εγώ τα νοιώθω πρησμένα απο εχτές, βέβαια δεν έχω ησυχία, μετά το πρωινό 8 ωράκι στη δουλειά σιδέρωσα 3 πλυντήρια ρούχα, και μαγείρεψα για σήμερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα πάω το απόγευμα στη γιατρό μου για να δει τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις που έκανα εχτές και θα την ρωτήσω πάντως.

Σήμερα θα έρθει και η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι όσο καιρό είμαι έγκυος και δεν μπορώ να σκύψω :tongue:, επιτέλους γιατί έχει παραγίνει αχούρι :shock:

ευχαριστω πολυ μαραντ μου και εσενα σου ευχομαι τα καλυτερα!!!ποσο ευδομαδων εισαι εσυ?εχεις αλλα παιδακια ρωταω πολλα γιατι ειμαι καινουργια και προσπαθω να μπω στο κλιμα;) για τα ποδια εγω ειμαι 24 ευδομαδων και δεν εχουν πριστει ακομα αλλα θυμαμαι στην αλλη μου εγκυμοσυνη οταν ειχα παει 27-28 ευδομαδων ηταν τουμπανο:shock: ερχεται κοπελα και σου καθαριζει το σπιτι ε? τι ωραια! μακαρι να ειχα και εγω μια κοπελα να μου καθαριζει μονη μου τα κανω ολα η μανα μου μου λεει συνεχεια να ερθει να με βοηθησει αλλα της λεω οχι δεν θελω να της φορτωνομαι...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ, πονεμένη ιστορία. Ναι, το βράδυ, είναι τούμπανο.

Βέβαια, κι εγώ όπως εσύ. Από το πρωί στην πίεση. Ταξίδι να πάω και να έρθω από τη δουλειά (δουλεύω κέντρο Αθήνας, μένω ανατολική Αττική), 8 ώρες στη δουλειά και μετά στο σπίτι με το παιδί, μαγείρεμα, συγύρισμα (ό,τι μπορώ), σιδέρωμα και κάπου εκεί κι ο husband, ο οποίος έχει σηκώσει το βάρος του σπιτιού και με βοηθάει σε όλες τις δουλειές. Όχι, ότι γίνονται όλα τέλεια, αλλά δεν παραπονιέμαι. Ε, μετά από όλα αυτά, πώς να μην πρήζονται κι αυτά.

Το βράδυ, να κοιμάσαι με τα πόδια ακουμπισμένα σε ένα μαξιλάρι, ή ακόμα κι όταν κάθεσαι να είναι τα πόδια κάπου ψηλά.

Πάντως, μόλις γεννήσουμε, όλα αυτά θα εξαφανισθούν. Τουλάχιστον, στην πρώτα γέννα, έτσι έγινε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...