Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ολα καλα κοριτσια! Με κοιταξε λιγο παραξενα βεβαια η νοσοκομα οταν ακουσε οτι πηρα 3 κιλα χχαχαχαχα. Ο μικρος στην κιλια συμπαθησε το γιατρο και κλοτσουσε, πραγμα που δεν εχει ξανακανει σε υπερηχο (ουτε τις προαλες που πηγα με τη φαγουρα)!!!! Σε καμια 10αρια μερες που θα εχω την ασφαλεια θα μου γραψει και τις εξετασεις και ολα οκ! Το αστειο ειναι οτι η μαμα μου σοκαριστηκε που με ειδε ανχομενη ΧΑΧΑΧΑ

μπραβο tatum μου αστο νινακι να κλωτσαει:Pεχεις και αλλο παιδακι?εμενα αν ολα πανε καλα και δεν γινει παλι τιποτα θα ειναι το πρωτο μου..να σε ρωτησω κατι το τικερακι σου διχνει οτι εισαι 17 ευδομαδων αλλα στην λιστα λεει πιθανη ημερομηνια τοκετου 10/10 πως γινεται αυτο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μυρσινάκι μπράβο όλα καλά,απ'οτι είδα κι απ'το φατσοβιβλίο πρόβλημα κιλών δεν έχεις οπότε και τα 3 που πήρες πολλά είναι!!!Αντιθέτως με μένα που θα γίνω γουρουνίτσα :evil::evil: !!!

Μαριούλα ίδια περίπτωση με σένα η συννυφάδα μου..τώρα χαίρεται το παιδάκι της,οπότε όλα καλά θα πάνε και θα τα λέμε εδω για τα βασανάκια μας (τα μικρά γιατί τα μεγάλα βασανάκια δεν πιάνονται πουθενά!!!)

Διάβασα ένα άρθρο σχετικά με την κτάργηση του επιδόματος πάλι στα δημόσια νοσοκομεία...τί γίνεται ρε κορίτσια;Εύη εσυ που είσαι στο χώρο δεν μας ρίχνεις μια ενημέρωση;

Κατά τ' άλλα;;;;

καλημερα riniw ποσα κιλα πηρες εσυ εγω 2 συνολικα απο τοτε που εμεινα εγκυος:P,,,εχω ακουσει οτι τα χρηματα που εδιναν στα νοσοκομεια στις κοπελες που γεννουσαν οτι δεν τα δινουν πια...πως θα μαθουμε αν ισχυει?

83tdp2.pngcWE4p3.png

μπραβο tatum μου αστο νινακι να κλωτσαει:Pεχεις και αλλο παιδακι?εμενα αν ολα πανε καλα και δεν γινει παλι τιποτα θα ειναι το πρωτο μου..να σε ρωτησω κατι το τικερακι σου διχνει οτι εισαι 17 ευδομαδων αλλα στην λιστα λεει πιθανη ημερομηνια τοκετου 10/10 πως γινεται αυτο?

Εχω μια ταζμανιτσα 3.5 που δε μενει στιγμη ακινητη και δε βαζει γλωσσα μεσα! Το τικερακι εχει κολισει και ολο λεω θα το αλλαξω κσι ολο το ξεχναω...

Κουραγιο και ολα θα πανε καλα, θα δεις ειμαστε γουρλουδες εδω!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα riniw ποσα κιλα πηρες εσυ εγω 2 συνολικα απο τοτε που εμεινα εγκυος:P,,,εχω ακουσει οτι τα χρηματα που εδιναν στα νοσοκομεια στις κοπελες που γεννουσαν οτι δεν τα δινουν πια...πως θα μαθουμε αν ισχυει?

ξέρω 'γω βρε Μαριούλα..την Τετάτη έχω γιατρό και θα ρωτήσω..με τα μωρά αγκαλιά θα τρέχουμε να καταθέτουμε χαρτιά;;:evil::evil::evil:

Το τικεράκι της tatum εχει κολλήσει!!

Μέχρι τώρα έχω πάρει 11 κιλά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εχω μια ταζμανιτσα 3.5 που δε μενει στιγμη ακινητη και δε βαζει γλωσσα μεσα! Το τικερακι εχει κολισει και ολο λεω θα το αλλαξω κσι ολο το ξεχναω...

Κουραγιο και ολα θα πανε καλα, θα δεις ειμαστε γουρλουδες εδω!!

ποσο εισαι δηλαδη γυρω στις 26 ευδομαδες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ξέρω 'γω βρε Μαριούλα..την Τετάτη έχω γιατρό και θα ρωτήσω..με τα μωρά αγκαλιά θα τρέχουμε να καταθέτουμε χαρτιά;;:evil::evil::evil:

Το τικεράκι της tatum εχει κολλήσει!!

Μέχρι τώρα έχω πάρει 11 κιλά.

δεν πειραζει φευγουν ευκολα μετα τα κιλα της γεννας και εγω απο εδω και περα σιγα μην μεινω ετσι σιγουρα θα ξενινησω να παιρνω βαρος αλλα δεν πειραζει;) για ρωτα βρε ρινιω μου και πες μας κ εμας οσο να ναι αυτο το επιδομα ειναι μια βοηθεια

83tdp2.pngcWE4p3.png

28 και 1 μερα ειμαι! Στο πισι λειτουργει το χαζοτικερ!

Μακαρι να μην ειχα την περιπετια με το νεφρο κι ας επερνα κιλα! Και στη μικρη στο τελος τα πηρα και εφτασα τα +18 και βαλε, αλλα και ευκολα χανοντε και θηλασα οποτε εξαφανιστηκαν. Και φιλες μου που δε θηλασαν μια χαρα τα χασαν χωρις διαιτα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

28 και 1 μερα ειμαι! Στο πισι λειτουργει το χαζοτικερ!

Μακαρι να μην ειχα την περιπετια με το νεφρο κι ας επερνα κιλα! Και στη μικρη στο τελος τα πηρα και εφτασα τα +18 και βαλε, αλλα και ευκολα χανοντε και θηλασα οποτε εξαφανιστηκαν. Και φιλες μου που δε θηλασαν μια χαρα τα χασαν χωρις διαιτα!

τι εχεις με το νεφρο?συγνωμη που ρωταω πολλα αλλα ειμαι καινουργια εδω και δεν ξερω τις ιστοριες σας:oops: ναι χανονται πανευκολα εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγα μεχρι 29 ευδομαδων και πηρα μονο 6,5 κιλα οταν γεννησα ημουν πιο αδυνατη απο πριν μεινω εγκυος...τωρα αν ολα πανε καλα και φτασω μεχρι τοτελος σιγουρα θα παρω παραπανω κιλα αλλα δεν με νοιαζει ;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Tatum μια χαρά με το ταξίδι, την ευχή του μου έδωσε ο άνθρωπος:tongue:

Εγώ - Μπορώ να κάνω ταξίδι με αεροπλάνο?

Γιατρός - Ναί φυσικά, που θα πας?

Εγώ - Ε μωρέ... Καναδά

Γιατρός - ....α Να σηκώνεσαι να περπατάς ανα μια ώρα και να πάρεις ειδικές καλτσες να φοράς στο ταξίδι

Εγώ - Α... μόνο αυτά??? Κάτι άλλο?

Γιατρός - Καλά να περάσεις!

Όσο για τη γέννα σε Δημόσιο μαιευτήριο, ναί δε σου δίνουν τίποτα (και καλά γεννάς δωρεάν έτσι και αλλιώς....) Μόνο σε ιδιωτικό έχεις τη μειωμένη τιμή δωματίου.

Ρηνιώ 11 κιλά??? Είπαμε να φας αλλά όχι τα πάντα!!!!:P

Εγώ πάλι που έχω μπεί σε ρέγουλα εδώ και αρκετές εβδομάδες, πήρα άλλο ένα (υποθέτω ότι είναι το παιδί και τα παρελκόμενα) Ευτυχώς πλέον σύμφωνα και με αυτό http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart πάω με το Μ.Ο. πια ...βέβαια στόχος είναι τα +12 μέχρι το τέλος. Είμαι ήδη στα +7 ουφφφφ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

τι εχεις με το νεφρο?συγνωμη που ρωταω πολλα αλλα ειμαι καινουργια εδω και δεν ξερω τις ιστοριες σας:oops: ναι χανονται πανευκολα εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγα μεχρι 29 ευδομαδων και πηρα μονο 6,5 κιλα οταν γεννησα ημουν πιο αδυνατη απο πριν μεινω εγκυος...τωρα αν ολα πανε καλα και φτασω μεχρι τοτελος σιγουρα θα παρω παραπανω κιλα αλλα δεν με νοιαζει ;)

Τον τελευταιο 1,5 χρονο (λογο δουλειας του αντρα μου) ζουμε στην Ντοχα, Καταρ, περσικος κολπος, πολυ ΖΕΣΤΗ, μου ηρθε και διαρροια 3 μερες και απ την αφυδατωση δεν λειτουργουσαν τα νεφρα (δεν ειχα πιπι) και βρηκε ευκαιρια ενα χαζομικροβιο να κανει παρτυ στο νεφρο μου! Βρεθηκα νοσοκομειο για 2 μερες. Μ αυτη την ιστορια εχασα τα λιγα που ειχα παρει και γυρησα στα αρχικα κιλα, τα 3 τα πηρα τωρα που ηρθα ελλαδα και μαλον ηταν ολα υγρα. Θα μεινω ελλαδα μεχρι τη γεννα τουλαχιστον και μετα βλεπουμε..

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Τον τελευταιο 1,5 χρονο (λογο δουλειας του αντρα μου) ζουμε στην Ντοχα, Καταρ, περσικος κολπος, πολυ ΖΕΣΤΗ, μου ηρθε και διαρροια 3 μερες και απ την αφυδατωση δεν λειτουργουσαν τα νεφρα (δεν ειχα πιπι) και βρηκε ευκαιρια ενα χαζομικροβιο να κανει παρτυ στο νεφρο μου! Βρεθηκα νοσοκομειο για 2 μερες. Μ αυτη την ιστορια εχασα τα λιγα που ειχα παρει και γυρησα στα αρχικα κιλα, τα 3 τα πηρα τωρα που ηρθα ελλαδα και μαλον ηταν ολα υγρα. Θα μεινω ελλαδα μεχρι τη γεννα τουλαχιστον και μετα βλεπουμε..

ο αντρας σου εμεινε εκει? ναι εσυ να μεινεις ελλαδα μεχρει την γεννα αφου σε πειραζει το κλημα εκει

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα Άννα...

Ετοιμάζομαι να βγω σεριάνι σε 2-3 καταστήματα με ορθοπεδικά να βρω κάλτσες... άντε να δούμε!!!

Να και το άλλο για τις μανούλες http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ο αντρας σου εμεινε εκει? ναι εσυ να μεινεις ελλαδα μεχρει την γεννα αφου σε πειραζει το κλημα εκει

Για οσο εχει δουλεια θα μεινει εκει :(.

Ελλαδα εχω βοηθια απο τη μαμα μου που μενει απεναντη και εχει και αυλη για τη μικρη!

Miss caramel βρηκα για το βαρος του μωρου αλλα οχι της μαμας! Παλι ευχαριστω ομως γιατι ειχα την υποψια οτι ειναι λιγο θρεφταρει ο μικρος και τελικα ειχα δικιο! 1218γρ ειναι, τα παγωτα και την κρεμα τιραμισου της μαμας μου μαλον ο μικρος τα τρωει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα Άννα...

Ετοιμάζομαι να βγω σεριάνι σε 2-3 καταστήματα με ορθοπεδικά να βρω κάλτσες... άντε να δούμε!!!

Νομιζω εχουν και τα φαρμακια.

Κοιλιτσες την κανω! Εχει η μαμα μου κοσμο σπιτι για φαι και πρεπει να κανονησω για μπυρες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...